Mäklare Ulf Löwander

Ulf Löwander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Malmgatan 3, Högasten / Råå, Helsingborgs kommun

Malmgatan 3

Radhus
Högasten / Råå, Helsingborgs kommun
Properties & Partners

3 195 000 kr

75 m²

6 rum

228 m² tomt

Med anor från 1920-talet erbjuder vi er nu detta trivsamma radhus, i gott skick, där husets hjärta är det vinterbonade uterummet(allrum) i anslutning till altan och trädgård i soligt läge. Huset har idag 4-5 rum och kök varav 2-3 sovrum fördelat på de tre planen. Vardagsrum, matrum och kök på entréplan och från köket når ni allrummet (vinterbonat uterum). Ovanvåning med två sovrum och förvaring. Källarplan med badrum, sovrum, förråd och en rymlig tvättstuga. Trädgården är en underbar, insynsskyddad oas i soligt läge med garage/förråd. Det är bara några få av radhusen som har garage. Välkommen att kontakta oss.

  • Plus
  • Uteplats
Rektorsgatan 7, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 12:30

Rektorsgatan 7

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Properties & Partners

1 625 000 kr

59 m²

2 rum

4 999 kr/mån
27 542 kr/m²

Här erbjuds ni en fin och mycket trivsam 2:a på 2:a våningen om 59 kvm. Välkomnande entré med vackert stengolv, vardagsrum i vinkel med utgång till balkonen i soligt söderläge, generöst sovrum med hel garderobsvägg. Helkaklat, sobert, fräscht badrum samt stilrent kök med ekinredning och en liten mysig matplats. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka visning.

  • Plus
Hjortshögsvägen 319, Hjortshög invid Vasatorps golfklubb, Helsingborgs kommun

Hjortshögsvägen 319

Gård/Skog
Hjortshög invid Vasatorps golfklubb, Helsingborgs kommun
Properties & Partners

5 675 000 kr

105 m²

6 rum

9 581 m² tomt

Strax utanför vårt fantastiska Helsingborg bland öppna landskap och hagar men inte långt från det centrala, finner vi denna möjligheternas hästgård med plats för både boende som verksamhet. Nu har vi nöjet att presentera denna fantastiska hästgård beläget i utkanten av Helsingborg med upp mot 100 år av historia bakom sig. På tomten om nästan 1 hektar ryms en välkomnande och gedigen gårdsplan för gästerna med parkeringsmöjligheter. Ett fräscht garage som rymmer över fem bilar och med kontor intill. Ett nybyggt(-18) stall med sadelkammare, spolspilta och 3 ordentliga boxar (samt en liten) till era ståtliga hästar och såklart med möjlighet till uthyrning av plats. I anslutning ligger fyra stora hagar och det ges potential för att bygga ut med en paddock. Ett hem för de som gillar fart och fläkt, oavsett hästkraft! Mer information på vår hemsida. Välkommen att kontakta Reg. Fastighetsmäklare Ulf Löwander vid intresse.

Döshultsvägen 372, Döshult / Viken, Helsingborgs kommun

Döshultsvägen 372

Villa
Döshult / Viken, Helsingborgs kommun
Properties & Partners

8 000 000 kr

280 m²

6 rum

3 807 m² tomt

Gemenskap - Vänligt - Inbjudande Här är det gott att leva och en stämning från en svunnen tid präglar detta unika hem. Den nuvarande ägaren har skapat trivsamma miljöer både inne och ute som bjuder in till umgänge med familj och vänner men även bara att få njuta av själv i vardagen. Ett av detta hems många älskade platser är den gamla "Bakstugan" som stoltserar med en riktig bakugn och generösa ytor och ljusinsläpp från de vackra fönstren. Trädgården är på hela 3807 kvm där odlingar, rabatter och ståtliga ekar visar att det är ett stort intresse för natur och trädgård. Här bjuds det in till vilda lekar, samtal kring lägerelden eller stilla kontemplation - du väljer.

  • Plus
Erik Dahlbergs Gata 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergs Gata 2

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Properties & Partners

1 925 000 kr

50 m²

2 rum

1 733 kr/mån
38 500 kr/m²

Här bor ni kvadratsmart med en riktigt låg avgift, endast 1.733:-/mån. Lägenheten om ca 50 kvm är ljus, trivsam och erbjuder er bl a vardagsrum med vackert oljat ekgolv med fiskbensmönster. Köket är ett mindre arbetskök med det som önskas. Ett litet sovrum med brädgolv och kaklat duschrum i vitt. Entré med klinkergolv. Hiss, gemensam trädgård/uteplats, p-platser/garage med separat kö. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information och boka tid för visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Drottninggatan 46, Centrum, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 46

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Properties & Partners

Pris saknas

218 m²

4 rum

11 688 kr/mån

Omvandla till flertalet lägenheter eller bygg ett kombinerat boende med ateljé/butik. Det är sällan något liknande uppdagar sig, den perfekta möjligheten för egenföretagaren eller entreprenören. Låt tankarna föra dig över Atlanten till Brooklyn, NYC där kreativa människor bor och bedriver sin verksamhet under samma tak. Med en 3-dimensionell bostadsrättsförening finns möjligheten för dig som önskar förändra det som idag är en läcker danslokal, till ett kontor för de många eller ett flertalet bostadsrätter tack vare den generösa ytan som erbjuds. Genom de stora fönsterpartierna mot föreningens takterass/innergård släpps dagens solstrålar in och ger ett fint ljus i denna spektakulära lokal med upp till 5m i takhöjd. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander.

  • Uteplats

Visar alla 6