Mäklare Ulf Löwander

Ulf Löwander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Handelsmansgatan 1 C, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30

Handelsmansgatan 1 C

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
Pris saknas
52 m²
2 rum
vån 1/4
4 482 kr/mån

Ett studentboende i toppklass, eller för ungdomen som flyttar hemifrån. Nu erbjuds ni ett superfräscht renoverat boende om 2 rok & 52 kvm. Ett liten kär tvårummare där detaljerna och materialvalen är genomtänkta och mycket smakfulla. Ett lägenhet att trivas i på riktigt, helt enkelt. Ta en kopp kaffe på balkongen och njut av vardagsliv och fritid när allt ligger nära. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info eller boka en privat visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Redaregatan 34, Oceanhamnen / Down Town City, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Redaregatan 34

Lägenhet
Oceanhamnen / Down Town City, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
2 175 000 kr
32 + 10 m²
1 rum
vån 1/5
2 119 kr/mån
67 969 kr/m²

Nu erbjuder vi er en kvadratsmart lägenhet a la New York style med ett förstklassigt läge i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel där föreningen t o m har sin egen badbrygga för er som gillar morgondoppet. Entrén är förlagd från er egen uteplats helt i soligt söderläge med vy över den grönskande och skyddade innergården. Väl inne i bostaden möts ni av ljuset, där det enkla möter det stilrena i fin samklang. En mindre hall som mynnar ut i kök med matplats. Ovanför köket finner ni sovloftet med ca 10 kvm golvyta, dock med begränsad takhöjd om ca 1.60 m. Här får ni plats med dubbelsängen, skrivbord, byrå mm. Vardagsrummet, med en takhöjd om nära 4 meter, är ljust & mysigt med stora fönsterpartier och en fransk balkong. Helkaklat duschrum i sober, ljus ton med grå kommod och egen tvättmaskin. Här bor ni i en ytoptimerad och smått unik lägenhet på ett skyddat och lugnt läge där föreningens byggnader omfamnar er på ett behagligt sätt. Centralt läge med hänförande omgivningar som bara växer ur alla perspektiv till den mest moderna, unika och havsnära stadsdel i Helsingborgs historia. Lägenheten kunde lika gärna ha legat invid Hudson River, på Manhattan i New York! Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka en privat visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Grindögatan 42, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Grindögatan 42

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
3 075 000 kr
70 m²
2 rum
3 186 kr/mån
43 929 kr/m²

Nu erbjuds ni ett superfräscht renoverat boende om 2 rok & 70 kvm i ett plan som enkelt blir 120 kvm i 1 1/2 plan. Ett litet kärt radhus där detaljerna och materialvalen är genomtänkta och mycket smakfulla. Ett radhus att trivas i på riktigt, helt enkelt. En oinredd vind (förmodligen den sista av de 2:or med låg avgift) där eget tycke och smak får utrymme att växa fram och till sist bli den bostad du alltid velat ha. Se barnen växa upp, ta en kopp kaffe i trädgården i sällskap med morgontidningen, njut av vardagsliv och fritid när allt ligger nära. Havet och vackra Rydebäcks strand med sitt långgrunda vatten, den nybyggda skolan och väletablerade fotbollsklubben Fortuna FF med flera fotbollsplaner mitt i samhället. Alldeles intill ligger förskola och lekplats, vårdcentral, mataffär, apotek, pizzeria och servicebutik. Tågstation och busshållplats bara minuter bort. Förråd har du på den egna tomten, carport med grind i länga 25 meter från ytterdörren.

  • Plus
  • Uteplats
Bror Engkvists Gata 30, Stuga 20 B, Vasatorp Trädgård, Helsingborgs kommun

Bror Engkvists Gata 30, Stuga 20 B

Fritidshus
Vasatorp Trädgård, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
695 000 kr
48 m²
3 rum

Barfotaspring längs kantklippta grusgångar och krispig rabarber med socker i solen. Varför inte ha en egenodlad Tomatplanta mot den varma söderväggen, färdiga att plockas och ätas direkt i den prunkande idyllen. Det prasslar från buskar och elefantgräs, kanske någon av områdets alla ekorrar kommit på besök? Sommaridyll. Färgexplosioner. Vårsol och midsommardröm. Allt får rum på en alldeles lagom stor yta, där trädgård, avkoppling och allt det gröna, sköna får ta plats. Påta i jorden eller lapa sol. Grilla egenodlade grönsaker eller mysa inomhus med barn och barnbarn. Här bestämmer du över din tid. Stugan ligger med ett väldigt lugnt läge längst in i området intill villabebyggelsen. Välkommen till Stuga nr 20 B i Lundsbäcks Koloniområde, en av Helsingborgs mest uppskattade, prunkande oaser!

  • Plus
Rååvägen 90 C, Råå, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 10:30

Rååvägen 90 C

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
1 595 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 600 kr/mån
29 813 kr/m²

Superfin mysig 2:a med "varm" känsla och en stor inglasad balkong för extra yta och sol hela eftermiddagen/kvällen. Redan i entrén & hallen möts ni av det "rena & fräscha" med öppen planlösning, vita väggar, praktiskt modernt kök i vitt med matplats, helkaklat badrum med ljus ton på kakel och klinker. Sovrum med garderober och härligt ljust vardagsrum med utgång till den stora, inglasade balkongen. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och visning.

  • Plus
  • Balkong
Tyringegatan 21, Husensjö, Helsingborgs kommun

Tyringegatan 21

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
1 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/6
5 500 kr/mån
23 125 kr/m²

Nu erbjuds ni en trevlig trerummare med inglasad balkong på Tyringegatan 21 i populära BRF Botilda. Trivsam planlösning där entrén är välkomnande och ger plats för era ytterkläder & skor. Vidare disponeras bostaden från den ljusa, möblerbara hallen genom stort fräscht kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, två sovrum varav ett med rymlig klädkammare samt vardagsrum med utgång till den härliga, inglasade balkongen. På Tyringegatan bor man bekvämt i ett trevligt område med utmärkta kommunikationer till Helsingborgs centrum och gångavstånd till allt man behöver, inklusive matbutiker, förskolor, apotek, vårdcentraler, skolor och gym. Föreningen erbjuder parkering och garage för uthyrning, och det finns också tillgång till ytterligare parkeringsplatser på närliggande gator. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information och boka privat visning.

  • Balkong
  • Hiss
Flintvägen 8, Farhult / Kullabygden, Höganäs kommun
  • Imorgon kl 13:30

Flintvägen 8

Radhus
Farhult / Kullabygden, Höganäs kommun
Properties & Partners
5 395 000 kr
231 + 28 m²
6 rum
677 m² tomt

Ett mycket välplanerat och genomtänkt parhus i fina Farhult. Påkostade material som sten och marmor samt golvvärme i hela huset. Bjälklaget är av gjuten betong med golvvärme, och det är högt i tak 2,72 m på entréplan och 2,56 m på ovanvåningen. Stora generösa sällskapsytor inkluderar ett kök inrett i vitt med hel kyl, frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och dubbla fläktar. Infällda spotlights i taket och en dekorativ elektrisk eldstad skapar en trivsam atmosfär. Huset har fyra sovrum och tre badrum samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns en härlig takterrass med spabad och balkong för avkopplande stunder utomhus. Garage med automatisk port och ett förråd med dusch/wc bidrar till bekvämligheten. Trädgården erbjuder gräsmatta, stenlagd altan samt en häck runtomkring för integritet. En stenlagd uppfart rymmer 3-4 bilar. Solpaneler på hela taket bidrar till låga driftkostnader. Farhult är ett lugnt område med bra kollektivtrafikförbindelser, nära till affärer och andra serviceutbud.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Jonstorpsvägen 422, null, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30

Jonstorpsvägen 422

Radhus
Helsingborgs kommun
Properties & Partners
4 395 000 kr
123 m²
5 rum
448 m² tomt

I gemytliga Allerum/Hjälmshult strax utanför Helsingborg har ni nu en möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt parhus, med hästhagarna inpå knuten. Detta stilrena och genuint byggda stenhus har 2,60 i takhöjd vilket skapar en luftig och skön atmosfär i hemmet. Här är det genomgående ljust parkettgolv och vackra putsade väggar. Vardagsrummet går i vinkel, öppet mot köket med sin väl tilltagna matplats. Köket har ljus inredning med svarta bänkskivor, fullhöjd kyl och frys samt köksö med häll. Badrummet är helkaklat i sober grå/vit färgskala med enkel och elegant inredning, kommod med bra förvaring, fräsch o rymlig duschhörna samt wc. Separat grovkök med den praktiska tvättavdelningen. Ovanvåningen erbjuder 2 bra sovrum, allrum samt ännu ett fräscht bad/duschrum. Du har också en liten trädgård som du själv sätter din prägel på. Kanske du vill börja odla dina egna grönsaker och plantera väl valda fruktträd? Välkommen att höra av er till fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information och visning.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Erik Dahlbergs Gata 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergs Gata 2

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
1 925 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
1 733 kr/mån
38 500 kr/m²

Här bor ni kvadratsmart med en riktigt låg avgift, endast 1.733:-/mån. Lägenheten om ca 50 kvm är ljus, trivsam och erbjuder er bl a vardagsrum med vackert oljat ekgolv med fiskbensmönster. Köket är ett mindre arbetskök med det som önskas. Ett litet sovrum med brädgolv och kaklat duschrum i vitt. Entré med klinkergolv. Hiss, gemensam trädgård/uteplats, p-platser/garage med separat kö. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information och boka tid för visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 9