Mäklare Ulf Löwander

Ulf Löwander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flintvägen 8, Farhult / Kullabygden, Höganäs kommun

Flintvägen 8

Radhus
Farhult / Kullabygden, Höganäs kommun
Properties & Partners
6 495 000 kr
231 + 28 m²
6 rum
677 m² tomt

Ett mycket välplanerat och genomtänkt parhus i fina Farhult. Påkostade material som sten och marmor samt golvvärme i hela huset. Bjälklaget är av gjuten betong med golvvärme, och det är högt i tak 2,72 m på entréplan och 2,56 m på ovanvåningen. Stora generösa sällskapsytor inkluderar ett kök inrett i vitt med hel kyl, frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och dubbla fläktar. Infällda spotlights i taket och en dekorativ elektrisk eldstad skapar en trivsam atmosfär. Huset har fyra sovrum och tre badrum samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns en härlig takterrass med spabad och balkong för avkopplande stunder utomhus. Garage med automatisk port och ett förråd med dusch/wc bidrar till bekvämligheten. Trädgården erbjuder gräsmatta, stenlagd altan samt en häck runtomkring för integritet. En stenlagd uppfart rymmer 3-4 bilar. Solpaneler på hela taket bidrar till låga driftkostnader. Farhult är ett lugnt område med bra kollektivtrafikförbindelser, nära till affärer och andra serviceutbud.

  • Balkong
  • Uteplats
Jonstorpsvägen 422, null, Helsingborgs kommun

Jonstorpsvägen 422

Radhus
Helsingborgs kommun
Properties & Partners
4 395 000 kr
123 m²
5 rum
448 m² tomt

I gemytliga Allerum/Hjälmshult strax utanför Helsingborg har ni nu en möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt parhus, med hästhagarna inpå knuten. Detta stilrena och genuint byggda stenhus har 2,60 i takhöjd vilket skapar en luftig och skön atmosfär i hemmet. Här är det genomgående ljust parkettgolv och vackra putsade väggar. Vardagsrummet går i vinkel, öppet mot köket med sin väl tilltagna matplats. Köket har ljus inredning med svarta bänkskivor, fullhöjd kyl och frys samt köksö med häll. Badrummet är helkaklat i sober grå/vit färgskala med enkel och elegant inredning, kommod med bra förvaring, fräsch o rymlig duschhörna samt wc. Separat grovkök med den praktiska tvättavdelningen. Ovanvåningen erbjuder 2 bra sovrum, allrum samt ännu ett fräscht bad/duschrum. Du har också en liten trädgård som du själv sätter din prägel på. Kanske du vill börja odla dina egna grönsaker och plantera väl valda fruktträd? Välkommen att höra av er till fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information och visning.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Erik Dahlbergs Gata 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergs Gata 2

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Properties & Partners
1 925 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
1 733 kr/mån
38 500 kr/m²

Här bor ni kvadratsmart med en riktigt låg avgift, endast 1.733:-/mån. Lägenheten om ca 50 kvm är ljus, trivsam och erbjuder er bl a vardagsrum med vackert oljat ekgolv med fiskbensmönster. Köket är ett mindre arbetskök med det som önskas. Ett litet sovrum med brädgolv och kaklat duschrum i vitt. Entré med klinkergolv. Hiss, gemensam trädgård/uteplats, p-platser/garage med separat kö. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information och boka tid för visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3