Mäklare Alessandro Schillaci

Alessandro Schillaci

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Råbyvägen 55F, Gränby, Uppsala kommun
Råbyvägen 55F, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 55F, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 55F

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Properties & Partners

1 995 000 kr

54 m²

2 rum

3 446 kr/mån

36 944 kr/m²

/ PERFEKT FÖRSTA BOSTAD / VÄLPLANERAD 2:A / STORA YTOR / NÄRA TILL CENTRUM / ***Vänligen kontakta mäklaren för privatvisning*** Välkommen till denna fantastiska bostad med öppen planlösning på våning 4. Här finner du väldisponerade 54 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Bostaden erbjuder en efterfrågad planlösning med stora sociala ytor, balkong samt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Denna bostad är perfekt för dig som vill sätta din personliga prägel, då har du här en enhetlig bostad som ger direkt tillfälle att flytta in, och skapa ditt nya hem enligt tycke och smak. När du stiger in i bostaden möts du av en inbjudande hall, ett fantastiskt vardagsrum, kök, badrum och sovrum. Det sociala vardagsrummet erbjuder gott om sällskapsytor, ljusinsläpp samt plats för inredning som soffa och matbord. I det moderna köket finner du en komplett utrustning med vitvaror och vita skåpluckor. Vidare i bostaden finner du det helkaklade och stilrena badrummet som besitter toalett, dusch, handfat och kommod. Bostadens stora sovrum har ljusa väggar med parkettgolv, gedigen plats för förvaring samt plats för dubbelsäng, om så önskas. I sovrummet finner du bostadens härliga balkong med möjlighet för möblemang enligt eget tycke. I populärt läge på Råbyvägen får du det bästa av vad nybyggda bostäder har att erbjuda, blandat med utmärkt läge. Redan utanför runt hörnet finner du närlivs och restaurang samt gym, men endast en enklare promenad alternativt en kort cykeltur bort har du samtidigt stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping har att erbjuda. Väljer du istället andra hållet finner du Gränbystaden lika nära, där allt du kan önska av bekvämligheter finns samlat på ett och samma ställe. Universitet och nation når du också enkelt via både cykel samt kommunikationer som stadsbussar som stannar precis utanför. Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse och övriga frågor.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Portalgatan 66, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 66, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 66, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 66

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Properties & Partners

2 295 000 kr

56 m²

2 rum

3 145 kr/mån

40 982 kr/m²

/ STOR BALKONG I INSYNSKYDDAT LÄGE / GENERÖSA YTOR / LÅG AVGIFT / HÖGT LÄGE / STABIL FÖRENING MED GOD EKONOMI / Nu finns chansen att förvärva denna fina 2:a i populära Kapellgärdet med närhet till centrum. Här finner du det bästa utav vad nybygge har att erbjuda med luftig planlösning, generösa ytor samt en rymlig och fin balkong. I hallen finner du klädkammaren med gott om förvaringsyta, denna går enkelt att möblera för att sätta din helt egna prägel på. Stort helkaklat badrum med gott om arbetsyta. Här finns det även en kombimaskin av högkvalitativt utförande. I det stora och välutrustade köket kan du enkelt underhålla gäster samtidigt som du tillsammans med någon lagar den perfekta middagen. Har du letat efter en lägenhet som har allt, har du hittat rätt! I anslutning till matplatsen finner du vardagsrummet med bra ljusinsläpp samt plats för både myshörna och en soffgrupp. Stort sovrum med rymliga garderober. Enhetligt parkettgolv som leder genom bostaden fram till den stora balkongen i mysigt och högt läge. Den stora balkongen kan du enkelt möblera om i din egna stil. Bostaden har kvar känslan av nyproduktion och är färgsatt i äkta skandinavisk stil med ljusa kulörer och en sval bas på väggar och inredning. Man får en mycket gedigen och välbyggd helhetskänsla av bostaden och fastigheten, här har inget lämnats åt slumpen. Är du en pendlare? Resecentrum når du via en kort promenad, samt stadskärnan med bl.a livs, shopping, restauranger, gym, parker och den underhållning som önskas. En bostad som passar alla ålderskategorier med hiss från markplan. Bostadsrättsförening med god ekonomi, extern förvaring i källarförråd, invändig cykelförvaring och barnvagnsrum. Vackert anlagda innergårdar med välutrustad lekplats, grillytor, fina platser för rekreation och grönska i form av buskage, gräsmattor och blomstrande rabatter. En rask promenad bort finns köpcentrumet Kvarnen, Resecentrum och stadskärnan. Barnvänligt område, ni bor intill förskolor och skolor för alla åldrar och nära påfarter för bilpendlare. Runt knuten finns gym och frisörsalonger. Här bor ni med allt vad Uppsala har att erbjuda nära till hands! Varmt välkomna på visning! Välkomna att kontakta mäklaren för vidare information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ölandsresan 3B, Sävja, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår
Ölandsresan 3B, Sävja, Uppsala kommun, bild 2
Ölandsresan 3B, Sävja, Uppsala kommun, bild 3

Ölandsresan 3B

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Properties & Partners

2 095 000 kr

83 m²

3 rum

5 214 kr/mån

25 241 kr/m²

/ OPTIMAL 3:A MED EFTERFRÅGAD PLANLÖSNING / BARNVÄNLIGT OMRÅDE / NYCKELFÄRDIG BOSTAD / NATURNÄRA / Nu saluförs en väl omhändertagen bostad som erbjuder gott om sällskapsytor, vilket resulterar i ett boende som du kan sätta din helt egna prägel på. Denna fastighet är från 2018 vilket erbjuder ett nyckelfärdigt hem. Denna optimala planlösning erbjuder er en stor hall med god förvaring, två sovrum med gedigen yta samt en walk in closet i master bedroom. Detta leder till att ni får stora sovrum som kan möbleras enligt tycke och smak utan att behöva tumma på yta. Fint och rymligt badrum som givetvis är helkaklat med vita väggar och mörkt klinker på golvet, här hittar du flera bekvämligheter så som tvätt/torktumlare, dusch med duschväggar, handdukstork, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. I anslutning till vardagsrum finner vi det moderna köket som erbjuder gott om yta till både matplats och annan möblering. Helheten resulterar i ett mycket socialt hem, där du även har en stor uteplats att nyttja i gott sällskap. När fastigheten byggdes har enkelheten att leva här varit i fokus, då det prioriterats både bekvämlighet och det sociala livet. I föreningen finns bl.a. en stor och härlig terrass, samlingslokaler och gym. Innergården är vacker och bildar en enhet med fastighetens arkitektur. I föreningen finns bra parkeringsmöjligheter i både garage och uteplatser. Som boende på Ölandsresan 3B har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss som dessutom går precis utanför dörren. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10-15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet. Och för dig som vill ta dig till bla SLU och Ultuna finns fina cykel stråk. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Prefektgatan 8, Rosendal, Uppsala kommun
Prefektgatan 8, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Prefektgatan 8, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Prefektgatan 8

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Properties & Partners

1 995 000 kr

40 m²

2 rum

2 509 kr/mån

49 875 kr/m²

/ HISS FRÅN MARKPLAN / TVÅ BALKONGER / UNIK PLANLÖSNING / GENERÖS FÖRVARING / DUBBLA BALKONGER / ***Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning*** Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna två:a med dubbla balkonger i högt läge. Med sin tillfredställande planlösning, vita väggar samt genomgående parkettgolv har du en enhetlig bostad som ger direkt tillfälle att flytta in, och skapa ditt nya hem enligt tycke och smak. Här har du från två balkonger såväl som stora fönster med obehindrad utsikt både mot grannfasaden samt ut mot gatan i insynsskyddat läge. Här finner du en modern och välplanerad bostad med efterfrågad planlösning. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning, men med det smart gjorda val får köket ändå vara sitt eget, med långa arbetsbänkar samt kyl och frys. Oavsett om det är mitt i matlagningen eller om ni slår er ner för en trevlig måltid är det enkelt att underhålla gästerna med det goda sällskapsytorna. Vidare finner du generös förvaring både i hall och sovrum. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Det här är en bostad som passar många med flera fördelar, och som gjort för familj och vänner. Om du känner att förvaringen inte räcker till trots 40 kvm för denna välplanerade två:a så kan jag överraska dig genom att säga att det finns ett förråd som tillhör bostaden. I populärt läge i Rosendal får du det bästa av vad nybyggda bostäder har att erbjuda, blandat med utmärkt läge. Redan utanför runt hörnet finner du närlivs och restaurang samt gym, men endast en enklare promenad alternativt en kort cykeltur bort har du samtidigt stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping som kan önskas. Universitet och nation når du också enkelt via både cykel samt kommunikationer som stadsbussar som stannar precis utanför. Varmt välkomna! Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fyrislundsgatan 42, Årsta, Uppsala kommun

Fyrislundsgatan 42

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Properties & Partners

1 200 000 kr

24,2 m²

1 rum

1 133 kr/mån

49 587 kr/m²

***FAST PRIS*** *** Vid intresse, kontakta mäklaren för bokad visning*** /LÅG AVGIFT / NÄRHET TILL GRÄNBYSTADEN / PERFEKT PENDLARLÄGE / GRANNE MED NATUREN / Nu kan du äntligen förvärva denna gemytliga 1:a i hjärtat av Årsta! Välkommen till en fräsch och fin etta i Årstas lugna kvarter. Den väldisponerade bostaden befinner en trappa upp med bra insynsskydd och är väl underhållen. Här har man ett mycket smakfullt kök med tillhörande bekvämligheter, ett helkaklat badrum samt stor yta i allrummet bra plats för favorit möblerna. Från rummet har man ett gediget fönsterparti med fridfull utsikt som skapar naturligt solljus och fångas upp av de nymålade väggarna. Här finns det härliga grönytor som omger fastigheten samt fina promenadstråk. Detta är en stabil förening med ett välskött bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Här finns härliga grönytor på innergården med grillplats, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal med gästrum och gym. Föreningen har flertal parkeringsplatser (separat kösystem). På Fyrislundsgatan bor man i ett ypperligt läge i ett av Årstas absolut trevligaste kvarter med både city och Gränby Centrum inom 5-10 minuters avstånd samt Årsta hallen ett stenkast bort. Alldeles i närområdet har man flertal kaféer, bagerier, kiosker, pizzerior, restauranger, sushi för inte att nämna Brantingstorg. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

 • Hiss

Visar alla 5