Properties & Partners Eneby

Properties & Partners Eneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
De Geersgatan 93, Eneby, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 17:30

De Geersgatan 93

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
1 350 000 kr
71 m²
2.5 rum
vån 4/8
4 512 kr/mån
19 014 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna riktigt rymliga och kvadratssmarta 2,5-rumslägenhet om 71 kvadratmeter på våning 4/8 i BRF Sandstugan! Bostaden är i bra skick med förbättrade ytskikt över åren. Här finner du ett rymligt vardagsrum, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin, en inglasad balkong som agerar som en utsträckning av lägenheten och ett kök med rikliga förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Lägenheten är genomgående vilket bidrar till gediget ljusinsläpp. Tvättstuga finns på entréplan. Denna luftiga och öppna lägenhet är belägen med närhet till både Eneby centrum och Norrköping city, samt Ingelsta handelscentrum och resecentrum. Dessutom finns det en spårvagnshållplats inom gångavstånd. Detta gör lägenheten till ett utmärkt val för dem som prioriterar tillgänglighet och bekvämlighet. Föreningen är ekonomiskt stabil, vilket garanterar en god förvaltning av fastigheten. Dessutom finns möjlighet till parkeringsplats eller garageplats genom en separat kö inom föreningen. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun, bild 2
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun, bild 3

Heleneborgsgatan 45

Villa
Hallberga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
5 095 000 kr
140 + 140 m²
7 rum
872 m² tomt

Drömmer du om ett modernt hus på stillsamt läge? Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla med källare i lugna och familjevänliga Hallberga! Här erbjuds en stor, plan och lättskött hörntomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Tillsammans med två stora altaner gör sig huset perfekt för alla tillställningar och sammankomster. Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp, ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för matlagning och umgänge, tre sovrum i bra storlek samt en gäst-WC och ett duschrum. På nedre plan återfinns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också två fina sovrum varav ett med toalett och badkar i direkt anslutning. Här nere kan du också njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter. Till husest hör ett stort vidbyggt garage med motordriven port och plats för 1 bil. På uppfarten finns ytterligare plats för 2 bilar. Här finns även elektroniska grindar som inramar hela fastigheten och som styrs via kontroll. Här bor du i ett lugnt och barntrevligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Hallberga erbjuder goda kommunikationer med spårvagn till centrum vilket underlättar för dig som pendlar till såväl jobb som fritidsaktiviteter. I närliggande Eneby centrum finns bland annat mataffär, apotek, pizzeria och ett fik. Ingelsta handelscentrum med dess breda serviceutbud återfinns endast en kort biltur bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Cedersborgsvägen 10, Haga, Norrköpings kommun

Cedersborgsvägen 10

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
790 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 948 kr/mån
23 582 kr/m²

På Cedersborgsvägen 10 finner ni denna välplanerade 1:a. med sovalkov och fransk balkong en trappa upp i huset. Låg månadsavgift där bl a Digital-TV, fiber samt den fasta delen av elen ingår. Stabil och välskött Riksbyggenförening med låg belåningsgrad. Nära till bl a spårvagn, Himmelstalundsfältet, Folkparken samt cykelavstånd till Campus.

Garvaregatan 8F, Centralt/strömmen, Norrköpings kommun

Garvaregatan 8F

Lägenhet
Centralt/strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
3 300 000 kr
100 m²
2 rum
vån 1
5 799 kr/mån
33 000 kr/m²

I en av Norrköpings mest omtalade föreningar, där industrihistoria möter modernt elegant, finner du denna rymliga 2:A om hela 100 kvm. Belägen på entrévåning med egen entredörr samt egen uteplats på den mycket härliga innergården. Takhöjden på 3 meter ger ett öppet och luftigt intryck. Stort härligt badrum samt gäst-wc. Lägenheten har dessutom den lyxen av en egen tvättstuga. Denna påkostade lägenhet ligger i en av Norrköpings mest storslagna och unika byggnader, vilket ger den karaktär och charm. Området Nordantill är välkänt för sin närhet till allt som Norrköping har att erbjuda. Med bra kommunikationer, närliggande butiker, vackra promenadstråk utmed strömmen och härliga knäppingsborg med butiker, restauranger och café.

  • Uteplats
  • Hiss
Reenstiernagatan 90, Eneby Centrum, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 90

Lägenhet
Eneby Centrum, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
1 295 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 6/8
4 407 kr/mån
18 768 kr/m²

FINT LÄGE PÅ VÅNING 6! Välplanerad hörnlägenhet 2,5 rok med hiss och inglasad balkong! Bekvämt boende vid affärer och kommunikationer. Spa-, relaxavdelning, gym samt övernattningsrum finns i föreningen. Välkommen att anmäla dig för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bergslagsvägen 68, null, Finspångs kommun

Bergslagsvägen 68

Villa
Finspångs kommun
Properties & Partners Eneby
2 300 000 kr
120 + 68 m²
5 rum
860 m² tomt

Denna rymliga tvåplansvilla med inredd källare och praktisk tegelfasad har genomgått en del renoveringar de senaste åren. Bostaden har bl a dränerats om -08 med platonmatta. Bergvärme -03. Duschrum -12. Nyare fönster mm På Bergslagsvägen har du närhet till allm komm. och är i direkt anslutning till Riksväg 51 mot Örebro samt Finspång och vidare till Norrköping. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 6