Properties & Partners Eneby

Properties & Partners Eneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smedstuguplan 1, Haga, Norrköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Smedstuguplan 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Smedstuguplan 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Smedstuguplan 1

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
1 525 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 525 kr/mån
20 890 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a på Smedstuguplan 1. Stig in i detta kvadratsmarta hem om 72 kvm där varje rum är noggrant utformat för att maximera utrymmet och skapa en bekväm boendemiljö. De bevarade plankgolven som sträcker sig genom bostadens två sovrum bidrar med en otrolig charm och detaljrikedom. Den inglasade balkongen förlänger bostadens yta och erbjuder en fridfull plats att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Vardagsrummet har en rymlig layout och ger gott om plats för både vardagsliv och sociala sammankomster. Köket har gott om arbetsyta och är utrustat med bland annat diskmaskin. Det kaklade badrummet är funktionellt och har en tvättmaskin för ökad bekvämlighet. Dessutom återfinns en klädkammare intill hallen som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Detta en bostad som kombinerar praktiskt boende med stil och komfort. Perfekt för dig som söker ett ljust och rymligt hem. Här bor du i en välförvaltad Riksbyggen förening med god ekonomi. I närområdet finns tillgång till kommunikationer, mataffärer och grönområden. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Stockholmsvägen 13B, null, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 13B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 116 kr/mån
23 148 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna rymliga 2:a med balkong i populära Brf Norrgården. Lägenheten uppmäter 54 kvm och är belägen två trappor upp i huset med hiss. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med med utgång till balkongen, ordentligt sovrum med bra förvaring, fräscht badrum med dusch och tvättmaskin, kök med plats för mindre matgrupp samt en hel del förvaringsutrymmen. Både källarförråd och vindsförråd medföljer lägenheten. Här bor du med gångavstånd till resecentrum, Campus och Folkparken, samt med cykelavstånd in till Norrköping City med dess utbud. Du bor dessutom i en mycket välskött förening där gym, bastu, pingisrum och samlingslokal kan nyttjas utan extra kostnad. Dessutom finns två övernattningsrum. Föreningen har också en riktigt fin innergård som måste upplevas, en oas som erbjuder bl.a. en paviljong, flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård, fruktträd (äpplen och plommon), bärbuskar och grillmöjligheter. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun, bild 2
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun, bild 3

Heleneborgsgatan 45

Villa
Hallberga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
5 095 000 kr
140 + 140 m²
7 rum
872 m² tomt

Drömmer du om ett modernt hus på stillsamt läge? Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla med källare i lugna och familjevänliga Hallberga! Här erbjuds en stor, plan och lättskött hörntomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Tillsammans med två stora altaner gör sig huset perfekt för alla tillställningar och sammankomster. Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp, ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för matlagning och umgänge, tre sovrum i bra storlek samt en gäst-WC och ett duschrum. På nedre plan återfinns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också två fina sovrum varav ett med toalett och badkar i direkt anslutning. Här nere kan du också njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter. Till husest hör ett stort vidbyggt garage med motordriven port och plats för 1 bil. På uppfarten finns ytterligare plats för 2 bilar. Här finns även elektroniska grindar som inramar hela fastigheten och som styrs via kontroll. Här bor du i ett lugnt och barntrevligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Hallberga erbjuder goda kommunikationer med spårvagn till centrum vilket underlättar för dig som pendlar till såväl jobb som fritidsaktiviteter. I närliggande Eneby centrum finns bland annat mataffär, apotek, pizzeria och ett fik. Ingelsta handelscentrum med dess breda serviceutbud återfinns endast en kort biltur bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3