Properties & Partners Eneby

Properties & Partners Eneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun
  • Tis 5 mar kl 12:00
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun, bild 2
Heleneborgsgatan 45, Hallberga, Norrköpings kommun, bild 3

Heleneborgsgatan 45

Villa
Hallberga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
5 095 000 kr
140 + 140 m²
7 rum
872 m² tomt

Drömmer du om ett modernt hus på stillsamt läge? Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla med källare i lugna och familjevänliga Hallberga! Här erbjuds en stor, plan och lättskött hörntomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Tillsammans med två stora altaner gör sig huset perfekt för alla tillställningar och sammankomster. Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp, ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för matlagning och umgänge, tre sovrum i bra storlek samt en gäst-WC och ett duschrum. På nedre plan återfinns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också två fina sovrum varav ett med toalett och badkar i direkt anslutning. Här nere kan du också njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter. Till husest hör ett stort vidbyggt garage med motordriven port och plats för 1 bil. På uppfarten finns ytterligare plats för 2 bilar. Här finns även elektroniska grindar som inramar hela fastigheten och som styrs via kontroll. Här bor du i ett lugnt och barntrevligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Hallberga erbjuder goda kommunikationer med spårvagn till centrum vilket underlättar för dig som pendlar till såväl jobb som fritidsaktiviteter. I närliggande Eneby centrum finns bland annat mataffär, apotek, pizzeria och ett fik. Ingelsta handelscentrum med dess breda serviceutbud återfinns endast en kort biltur bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Reenstiernagatan 90, Eneby Centrum, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 90

Lägenhet
Eneby Centrum, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
1 350 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 6/8
4 407 kr/mån
19 565 kr/m²

BRA LÄGE! Välplanerad hörnlägenhet 2,5 rok om 69 kvm på vån 6 med hiss och inglasad balkong! Bekvämt boende vid affärer och kommunikationer. Spa-, relaxavdelning, gym samt övernattningsrum finns i föreningen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
De Geersgatan 95, Eneby, Norrköpings kommun

De Geersgatan 95

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
1 095 000 kr
46,5 m²
1.5 rum
vån 3/8
3 041 kr/mån
23 548 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 1,5a om 46,5 kvm. Lägenheten erbjuder en stor inglasad balkong i västerläge med fin utsikt där man kan njuta av kvällssolen, luftigt kök med plats för stor matgrupp, rymligt vardagsrum med bra sociala ytor, en liten solalkov som är perfekt för att få undan sängen. Bra badrum med alla bekvämligheter. Här bor du med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och Eneby Centrum med dess breda utbud. Du bor dessutom i en mycket välskött förening med fina innergårdar samt gym och spa. Kostnaden för fasta elen, värme, vatten, digitalTV och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

  • Balkong
  • Hiss
Bergslagsvägen 68, null, Finspångs kommun

Bergslagsvägen 68

Villa
Finspångs kommun
Properties & Partners Eneby
2 300 000 kr
120 + 68 m²
5 rum
860 m² tomt

Denna rymliga tvåplansvilla med inredd källare och praktisk tegelfasad har genomgått en del renoveringar de senaste åren. Bostaden har bl a dränerats om -08 med platonmatta. Bergvärme -03. Duschrum -12. Nyare fönster mm På Bergslagsvägen har du närhet till allm komm. och är i direkt anslutning till Riksväg 51 mot Örebro samt Finspång och vidare till Norrköping. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 4