Properties & Partners Finspång

Properties & Partners Finspång

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergslagsvägen 12D, Centralt, Finspångs kommun

Bergslagsvägen 12D

Lägenhet
Centralt, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 423 kr/mån
11 933 kr/m²

Välkommen till Bergslagsvägen 12D och denna ljusa genomgående 3:a om 75 kvm med balkong belägen på våning 2 med hiss. Lummig innergård för trivsel och gemenskap sommartid. Lägenheten är centralt belägen och du har omedelbar närhet till både affärer, apotek, restauranger och vårdcentrum. Du välkomnas in i en rymlig hall med både garderob, städskåp och klädkammare så det finns gott om förvaringsmöjligheter. Generöst kök som är fullt maskinellt utrustat och har plats för matbord. Härifrån nås balkongen med utsikt mot Bergslagsvägen. Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Lägenheten har två sovrum med platsbyggda garderober samt duschrum med tvättmaskin. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Myrmalmsvägen 17B, Svälthagen, Finspångs kommun

Myrmalmsvägen 17B

Lägenhet
Svälthagen, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
295 000 kr
38,8 m²
1 rum
vån 1/3
3 572 kr/mån
7 603 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade enrummare om 38,8 kvm med fransk balkong i ett lugnt villaområde och gångavstånd till både gym, affär, kommunikationer och centrala Finspång. Här finner ni en ljus hall med förvaring och vattenburen golvvärme. Större kök med skafferi, städskåp och gott om plats för matbord. Renoverat duschrum från 2017 med tvättmaskin, handukstork och även här vattenburen golvvärme. Allrummet är ljust och har bra med förvaring med hel garderobsvägg och plats för både säng, soffa och arbetshörna. Välkommen med din intresseanmälan!

Bergslagsvägen 40A, Centralt, Finspångs kommun
  • Idag kl 12:30

Bergslagsvägen 40A

Lägenhet
Centralt, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
475 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 266 kr/mån
9 135 kr/m²

Välkommen till denna genomgående ljusa 2:a med gavelläge i centrala Finspång. Lägenheten har en bra planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Vitt modernt IKEA kök från 2023 med plats för ett mindre matbord. Ett generöst sovrum med begränsad insyn och klädkammare. Det ljusa vardagsrummet med två fönster ger utrymme för både soffgrupp och matsalsbord. På Bergslagsvägen bor ni med gångavstånd till centrum, gym, affärer och kommunikationer.

  • Plus
Tallbacksvägen 1B, Hävla, Finspångs kommun

Tallbacksvägen 1B

Lägenhet
Hävla, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
180 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/2
2 996 kr/mån
3 303 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna välplanerade tvåa om 54.5 kvm i Hävla. Här erbjuds en lägenhet med generösa rum och fint ljusinsläpp. Med en balkong i söderläge kan du avnjuta många soltimmar under de varma sommardagarna. Lägenheten har en välkomnande hall med garderob och hatthylla, kök med gott om arbetsyta samt plats för mindre matgrupp, ett kaklat duschrum, ett stort sovrum med plats för både inredningsdetaljer och dubbelsäng samt vardagsrum med gediget ljusinsläpp. Detta är en lägenhet för dig som söker något att sätta din egna prägel på! Bostaden är belägen i trevliga Hävla med 400 meter till Hävla badplats och för dig som vill spela Discgolf finns Häfla bruks discgolfpark att tillgå i närheten. Med tanke på dess läge är det en perfekt övernattningslägenhet eller första boende, med bil tar det cirka 15 minuter in till Rejmyre och cirka 40 minuter till Finspång. Här bor du i BRF Hävlagården. Det är en mindre privat förening med totalt 14 lägenheter där en parkeringsplats ingår i avgiften. Under våren och sommaren finns en uteplats med utemöbler att avnjuta.

  • Balkong
Egils väg 1, Torstorp, Finspångs kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00

Egils väg 1

Villa
Torstorp, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 795 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
1 232 m² tomt

Söker du en trevlig mindre villa i Finspång så har du hittat rätt! Detta är ett perfekt hem för den lilla familjen eller den som vill köpa sitt första hus. Lättskött trädgårdstomt med plats för både lek, avkoppling och möjligheter till att odla egna grönsaker. Här välkomnas ni av en stor möblerbar hall som leder in till vardagsrum med utgång till uteplats och ett matrum som kan användas som extra sovrum. Fullt utrustat charmigt kök där nytt och gammalt tillför karaktär till bostaden med både skafferi och originalskåp. På övreplan finns ett allrum med utgång till balkong samt två sovrum med bra förvaring, varav det större med fördel kan delas av om behov finns till ytterligare ett sovrum. I källarplan finns tvättstuga, hobbyrum och ett flertal förråd. I Torstorp bor ni nära naturen, motionsspår, ridhus och badplats vid Mäseln. I området finns både förskola och skolor och bra cykelväg in till centrala Finspång.

  • Plus
Södra Storängsvägen 54B, Östermalm/Hårstorp, Finspångs kommun

Södra Storängsvägen 54B

Lägenhet
Östermalm/Hårstorp, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
375 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 473 kr/mån
10 417 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna etta på bottenplan med sovalkov! Detta är en perfekt bostad för dig som söker en yteffektiv lägenheten med gott om förvaringsmöjligheter. Belägen på bottenplan med fin vy över innergården. Bostaden är en del av bostadsrättsföreningen Prästkragen vilket är en otroligt ekonomiskt stabil föreningen där bland annat el, bredband och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen ingår i avgiften! Bostaden har ett nyrenoverat kök från 2022 med mörka köksluckor. Utrustat med bekvämligheter som kombinerad kyl och frys, kombinerad mikro och ugn samt diskmaskin. Allrummet är rymligt och ljust med plats för större soffmöblemang samt andra inredningsdetaljer. Dessutom finns en sovalkov som enkelt kan avskärmas för en ökad privat känsla. Duschrummet är utrustat med dusch, WC och handfat. I lägenheten finns gott om förvaring genom flertalet inbyggda garderober samt en städskrubb. Lägenheten ligger ett stenkast från Viberga med dess breda serviceutbud samt med närhet till bussförbindelser, skolor, förskolor samt grönområden. Välkommen på visning!

  • Plus
Södra Storängsvägen 62B, Hårstorp, Finspångs kommun

Södra Storängsvägen 62B

Lägenhet
Hårstorp, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 100 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
5 504 kr/mån
12 941 kr/m²

Välkommen till denna ljusa genomgående fyrrummare om 85 kvm med fönster i tre väderstreck och inglasad balkong. Denna gavel lägenhet är belägen högst upp i fastigheten och har en trevlig planlösning. Här finner ni ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Tre sovrum med bra förvaring samt ett modernt och rymligt IKEA kök från 2018. Kaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en gäst toalett. Brf Prästkragen är en populär och stabil förening där både hushålls-el, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Som boende i området har ni nära till förskola/skola, mataffär, pizzeria, bensinstation, Viberga shopping och kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
Norralundsvägen 11, Hårstorp, Finspångs kommun

Norralundsvägen 11

Övrigt
Hårstorp, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 200 000 kr
1 789 m² tomt

Söker du en lokal för din verksamhet eller förening? Då kanske denna fastighet i direkt närhet till riksväg 51 och industriområdet Hårstorp kan vara något för dig. I gamla missionshuset, en anrik fastighet från förra sekelskiftet har det under de senaste åren varit restaurang och catering verksamhet. I stora samlingssalen finns det plats för ca 80 sittande gäster och det finns ett mindre konferensrum för ca 20 personer på loftet samt uteservering med tak. Lokalen är idag populär för uthyrning till privata fester, styrelsemöten, begravnings kaffe m.m. Fastigheten förmedlas utan hyresgäst så ni kan helt bestämma själva hur den ska nyttjas. Diverse lösöre samt det fullt utrustade köket ingår inte i försäljningen.

Igelfors Björke 301, Igelfors, Finspångs kommun
  • Ons 27 mar kl 17:00

Igelfors Björke 301

Fritidshus
Igelfors, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 750 000 kr
113 m²
4 rum
1 452 m² tomt

Varmt välkommen till denna välskötta fastighet belägen på avskilt och naturskönt läge med skogen som närmsta granne. Här erbjuds en 1 plansvilla med sutterängplan i gott skick, carport med plats för minst två bilar, förråd med vedförvaring samt flertalet uteplatser. Tomten är lättskött och blommar vackert under vår- och sommarmånaderna med bland annat vitsippor, blåsippor, liljekonvaljer och gullvivor. Huset erbjuder stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Entréplan har en rymlig hall med skjutdörrsgarderob i direkt anslutning, wc, väl tilltaget sovrum samt vardagsrum med öppen spis och utgång till både uteplats och inglasad balkong. På sutterängplan finns ett rymligt allrum med öppen spis, sovalkov med plats för dubbelsäng, pannrum med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat stort duschrum samt enklare duschutrymme och bastu. Flera tunga renoveringar och förbättringar utfördes för cirka 10 år sedan, bland annat fönsterbyte och installation av luftvärmepump. Dränering utfördes några år tidigare. Här bor du endast 1 km från Igelfors by med tillgång till bekvämligheter som mindre matvaruhandel, bensinstation, pizzeria samt både förskola- och grundskola från årskurs 1-6. Du bor också med närhet till närmsta badplats med grillmöjlighet och omklädningsrum.

  • Plus
  • Uteplats
Risings Väg 15B, Svälthagen, Finspångs kommun
  • Idag kl 17:30

Risings Väg 15B

Lägenhet
Svälthagen, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
525 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 705 kr/mån
9 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga genomgående 2:a. Här finner ni en rymlig hall med klädkammare. Grått IKEA kök med träbänkskiva från 2017 då även vitvaror byttes ut förutom spis. Stort sovrum där det finns plats för mer förvaring och arbetsplats samt vardagsrum med utgång till balkong. Nyrenoverat duschrum från 2022 av Comfort. Inom ett par minuters promenad når ni gym, mataffär, kommunikationer, promenadstråk utmed gamla banvallen och de centrala delarna.

  • Plus
  • Balkong
Fränntorp 202, Sonstorp, Finspångs kommun

Fränntorp 202

Villa
Sonstorp, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
2 100 000 kr
141 + 12 m²
5 rum
2 387 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjevilla om 141 kvm fördelat över 5 rum och kök med vidbyggt garage och carport. Här bor ni med ett lantligt läge med både kor och hästar vid tomtgränsen och når centrala Finspång inom 10 minuter. Stor plan trädgårdstomt med plommon, äppelträd samt odlingslådor med många olika bär och rosa fläder. Stor altan i sydvästläge delvis under tak och ett trädäckat område för poolen som värms upp av en separat luftvärmepump. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och kök med bardel och nyare vitvaror samt braskamin och utgång till altanen. Här finns ytterligare två sovrum med förvaring, tvättstuga, gäst toalett samt duschrum med bastu. På övreplan finns idag ett sovrum samt större sällskapsrum med utgång till balkong i sydvästläge som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum.

  • Plus
Mandelblomsvägen 1, Hårstorp, Finspångs kommun

Mandelblomsvägen 1

Lägenhet
Hårstorp, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 200 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1
5 795 kr/mån
12 121 kr/m²

Bostadsrättsradhus om 99 kvm fördelat över fyra rum och kök med gavelläge i barnvänligt område och ett stenkast från badplatsen vid Gron. Inom föreningen finns en lekplats då många barn bor på området samt även möjlighet till att hyra "Fellehuset" där det finns en samlingslokal samt en övernattningslägenhet. På övre plan finns tre sovrum med bra förvaring varav det ena har balkong samt ett badrum. På bottenplan finns ett duschrum med nyare tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan vardagsrum och köket som är fullt maskinellt utrustat. Från vardagsrummet nås den mysiga altanen. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till skolor, affärer, grönområden, sjöar och buss kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 12