Mäklare Matz Ågehäll

Matz Ågehäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Garvaregatan 8F, Centralt/strömmen, Norrköpings kommun

Garvaregatan 8F

Lägenhet
Centralt/strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
3 300 000 kr
100 m²
2 rum
vån 1
5 799 kr/mån
33 000 kr/m²

I en av Norrköpings mest omtalade föreningar, där industrihistoria möter modernt elegant, finner du denna rymliga 2:A om hela 100 kvm. Belägen på entrévåning med egen entredörr samt egen uteplats på den mycket härliga innergården. Takhöjden på 3 meter ger ett öppet och luftigt intryck. Stort härligt badrum samt gäst-wc. Lägenheten har dessutom den lyxen av en egen tvättstuga. Denna påkostade lägenhet ligger i en av Norrköpings mest storslagna och unika byggnader, vilket ger den karaktär och charm. Området Nordantill är välkänt för sin närhet till allt som Norrköping har att erbjuda. Med bra kommunikationer, närliggande butiker, vackra promenadstråk utmed strömmen och härliga knäppingsborg med butiker, restauranger och café.

  • Uteplats
  • Hiss
Reuterholms väg 7, Stavsjö, Nyköpings kommun
Reuterholms väg 7, Stavsjö, Nyköpings kommun, bild 2
Reuterholms väg 7, Stavsjö, Nyköpings kommun, bild 3

Reuterholms väg 7

Villa
Stavsjö, Nyköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
3 850 000 kr
160 + 43 m²
5 rum
850 m² tomt

Sällan ges denna möjlighet att förvärva en unik och rymlig villa i det natursköna Stavsjö med högt läge som ger en vacker sjöutsikt över Stavsjön. Huset byggdes 2007 och är i mycket gott skick. Nytt kök -20. Det har en väldisponerad planlösning med generöst tilltagna ytor som ger ett ljust och luftigt intryck. Övre plan bjuder på en tilltalande öppen planlösning där du möts av ett stort vardagsrum med en vackert murad öppen spis, kök med köksö och inglasad matplats, perfekt för social samvaro. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljus och imponerande utsikt. Härifrån når du även de stora altandäcken samt bastu och spabad. Boendet har låga driftskostnader (endast 12 000 kwH) med bergvärmeanläggning och golvvärme. Huset har ett isolerat dubbelgarage och stensatt uppfart med plats för två bilar. Oavsett var du befinner dig i hemmet är utsikten, det höga läget och de vackra omgivningarna alltid närvarande. Här finns allt för ett bra och trivsamt boende i lugn miljö med härliga naturområden inpå knuten och en fin badplats intill. Detta är ett hus som verkligen måste upplevas på plats! Stavsjö ligger ca 28km från Norrköping och 35 km från Nyköping och där Stockholm endast är en dryg timmes bilfärd bort. Tågstation med fri pendelparkering finns i Krokek som är närmsta samhälle 7 km bortom Stavsjö.

  • Premium
  • Energieffektiv
Gamla Krokeksvägen 17, Krokek-Strömsfors, Norrköpings kommun
Gamla Krokeksvägen 17, Krokek-Strömsfors, Norrköpings kommun, bild 2
Gamla Krokeksvägen 17, Krokek-Strömsfors, Norrköpings kommun, bild 3

Gamla Krokeksvägen 17

Villa
Krokek-Strömsfors, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
3 700 000 kr
117 m²
5 rum
3 901 m² tomt

2 st charmiga timmerhus uppförda troligen i slutet av 1800-talet på en stor tomt om 3 901 kvm med flera byggnader. Mycket fint läge där tomten angränsar till Svintunaån. Fastigheten är belägen mellan Krokek och Strömsfors intill fina strövområden, motions -och skidspår. Boningshus om 117 kvm med fem rum och kök. "Lillstuga" om ca 35 kvm med två rum och oinredd vind. Sidobyggnad med garage, verkstad och stort loft samt ytterligare förrådsbyggnader. Ett boende och en plats som måste upplevas!

  • Premium
Bergslagsvägen 68, null, Finspångs kommun

Bergslagsvägen 68

Villa
Finspångs kommun
Properties & Partners Eneby
2 300 000 kr
120 + 68 m²
5 rum
860 m² tomt

Denna rymliga tvåplansvilla med inredd källare och praktisk tegelfasad har genomgått en del renoveringar de senaste åren. Bostaden har bl a dränerats om -08 med platonmatta. Bergvärme -03. Duschrum -12. Nyare fönster mm På Bergslagsvägen har du närhet till allm komm. och är i direkt anslutning till Riksväg 51 mot Örebro samt Finspång och vidare till Norrköping. Välkommen med din intresseanmälan!

Kopparbo Björkliden 2, Kolmården, Norrköpings kommun

Kopparbo Björkliden 2

Tomt
Kolmården, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
1 500 000 kr
2 548 m² tomt

Tomt nära Kolmårdens djurpark om hela 2 548 kvm. Tomten är plan och lättbyggd. I närheten har du busshållplats, Kolmårdens djurpark och tropicarium. Gångavstånd till Bråviken och fantastiska omgivningar med natursköna vandringsleder, vackra fjällmossen, badsjöar mm. Positivt förhandsbesked finns. Men detta är överklagat

Stora Vik, Kolmården, Norrköpings kommun

Stora Vik

Tomt
Kolmården, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
850 000 kr

Vid Stora Vik finns nu en mycket fin tomt för nybyggnation. Plan tomt om ca 2 000 kvm med naturskönt läge endast ca 5 km från Krokek C, och endast 6 min med bil till E4:ans påfart. Vidare finns här i närheten badsjöar och fantastiska strövområden. Fiber finns framdraget. Väg ända fram till tomten finns. OBS! Förhandsbesked finns för uppförande av bostadshus.

Visar alla 6