Mäklare Matz Ågehäll

Matz Ågehäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Husby Rosenhill, null, Norrköpings kommun

Östra Husby Rosenhill

Villa
Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
2 500 000 kr
153 + 14 m²
5 rum
2 058 m² tomt

Rymlig villa med lantligt läge strax utanför Östra Husby. Villa är på hela 153+14 kvm med fristående garagebyggnad om 41 kvm samt friggebod på den stora tomten om 2 058 kvm. Här bor du lugnt o skönt på landet men med närhet in till Östra Husby.

Cedersborgsvägen 10, Haga, Norrköpings kommun

Cedersborgsvägen 10

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
790 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 948 kr/mån
23 582 kr/m²

På Cedersborgsvägen 10 finner ni denna välplanerade 1:a. med sovalkov och fransk balkong en trappa upp i huset. Låg månadsavgift där bl a Digital-TV, fiber samt den fasta delen av elen ingår. Stabil och välskött Riksbyggenförening med låg belåningsgrad. Nära till bl a spårvagn, Himmelstalundsfältet, Folkparken samt cykelavstånd till Campus.

Galärvägen 8, Sandviken, Norrköpings kommun

Galärvägen 8

Villa
Sandviken, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
8 500 000 kr
320 m²
9 rum
3 359 m² tomt

BOKADE VISNINGAR 24/4! Välkommen till denna gedigna och väl underhållna fastighet uppförd år 1898 som erbjuder utsikt över Bråviken, vackra rum, kakelugnar, trägolv och väldigt mycket charm.. Nuvarande ägare har vårdat och underhållit denna fastighet väl. Boarea om hela 320 kvm med stora generösa rum, flertalet med vackra kakelugnar och fina massiva trägolv. På båda våningsplanen finns även fina inglasade verandor. Stor trädäckad altan med pool. Här finns gott om plats för grillning, samvaro och odling. Här finns även ett inglasat uterum som nås från bostaden. Altanen har ett soligt söderläge och har utsikt mot Bråviken. Den stora tomten om 3 359 kvm ger många möjligheter. Här finns isolerat dubbelgarage byggt -14 och fristående förrådsbyggnad. Huset är energisnålt med en årsförbrukning om endast ca 10 500 kWh.

Lillkällstugan Nyborg 1, Kolmården-Stavsjö, Nyköpings kommun

Lillkällstugan Nyborg 1

Villa
Kolmården-Stavsjö, Nyköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
3 800 000 kr
135 m²
4 rum
1,3 ha tomt

Här är tillfället för dig som söker ett lantligt boende med gott om plats i stora välskötta ekonomibyggnader för hobbyverksamhet eller för egen verksamhet. Endast ca 25 min med bil från Norrköping, 30 minuter från Nyköping och 15 min från Krokek C med komplett service, tågstation mm finns denna gård om 1.3 ha mark. Vidare har du orten Stavsjö bara några minuter bort med bil där det finns förskola, restaurang, bensinstation och digital lanthandel Huvudbyggnad i gott skick om 135 kvm. Därutöver finns en stor uppvärmd verkstadsbyggnad om ca 280 kvm med takhöjd om 4.20 m samt högport Här finns även en lackbox installerad. I anslutning till detta finns ett garage om 54 kvm med ett pentry med loungedel om ca 10 kvm. Utöver det finns även loge om ca 140 kvm, vedbod om 30 kvm, Carprt för 2 bilar, hönshus. Här kan man tänka sig flera olika verksamheter och hobbys. Man kan även fortsatt te x hyra ut verkstaden och få in ca 60 000 kr/år i kallhyra.

Garvaregatan 8F, Centralt/strömmen, Norrköpings kommun

Garvaregatan 8F

Lägenhet
Centralt/strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Eneby
3 300 000 kr
100 m²
2 rum
vån 1
5 799 kr/mån
33 000 kr/m²

I en av Norrköpings mest omtalade föreningar, där industrihistoria möter modernt elegant, finner du denna rymliga 2:A om hela 100 kvm. Belägen på entrévåning med egen entredörr samt egen uteplats på den mycket härliga innergården. Takhöjden på 3 meter ger ett öppet och luftigt intryck. Stort härligt badrum samt gäst-wc. Lägenheten har dessutom den lyxen av en egen tvättstuga. Denna påkostade lägenhet ligger i en av Norrköpings mest storslagna och unika byggnader, vilket ger den karaktär och charm. Området Nordantill är välkänt för sin närhet till allt som Norrköping har att erbjuda. Med bra kommunikationer, närliggande butiker, vackra promenadstråk utmed strömmen och härliga knäppingsborg med butiker, restauranger och café.

  • Uteplats
  • Hiss
Bergslagsvägen 68, null, Finspångs kommun

Bergslagsvägen 68

Villa
Finspångs kommun
Properties & Partners Eneby
2 300 000 kr
120 + 68 m²
5 rum
860 m² tomt

Denna rymliga tvåplansvilla med inredd källare och praktisk tegelfasad har genomgått en del renoveringar de senaste åren. Bostaden har bl a dränerats om -08 med platonmatta. Bergvärme -03. Duschrum -12. Nyare fönster mm På Bergslagsvägen har du närhet till allm komm. och är i direkt anslutning till Riksväg 51 mot Örebro samt Finspång och vidare till Norrköping. Välkommen med din intresseanmälan!

Kopparbo Björkliden 2, Kolmården, Norrköpings kommun

Kopparbo Björkliden 2

Tomt
Kolmården, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
1 500 000 kr
2 548 m² tomt

Tomt nära Kolmårdens djurpark om hela 2 548 kvm. Tomten är plan och lättbyggd. I närheten har du busshållplats, Kolmårdens djurpark och tropicarium. Gångavstånd till Bråviken och fantastiska omgivningar med natursköna vandringsleder, vackra fjällmossen, badsjöar mm. Positivt förhandsbesked finns. Men detta är överklagat

Stora Vik, Kolmården, Norrköpings kommun

Stora Vik

Tomt
Kolmården, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
850 000 kr

Vid Stora Vik finns nu en mycket fin tomt för nybyggnation. Plan tomt om ca 2 000 kvm med naturskönt läge endast ca 5 km från Krokek C, och endast 6 min med bil till E4:ans påfart. Vidare finns här i närheten badsjöar och fantastiska strövområden. Fiber finns framdraget. Väg ända fram till tomten finns. OBS! Förhandsbesked finns för uppförande av bostadshus.

  • Energieffektiv

Visar alla 8