Mäklare Joakim Norgren

Joakim Norgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skyttegatan 10 a, Centrum, Örnsköldsviks kommun
  • Idag kl 12:45
Skyttegatan 10 a, Centrum, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Skyttegatan 10 a, Centrum, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Skyttegatan 10 a

Lägenhet
Centrum, Örnsköldsviks kommun
Properties & Partners Örnsköldsvik
1 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 185 kr/mån
18 968 kr/m²

Charmig 2-rummare med inglasad balkong och sjöutsikt! Välkommen till denna trevliga och ljusa 2-rummare belägen på första våningen! Lägenheten har en stor inglasad balkong med ett utmärkt solläge där du kan njuta av solens strålar under dagen. Härifrån har du dessutom en vacker utsikt ner mot fjärden, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matbord, perfekt för dig som gillar att laga mat eller umgås över en måltid. Vardagsrummet är stort och har fönster med utsikt mot vattnet. Härifrån tar du dig även ut på balkongen. Badrummet är fräscht, helkaklat och har ett klinkrat golv för en modern känsla. Den centralt placerade hallen är rymlig och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Sovrummet är lugnt beläget på motsatt sida av balkongen, skyddat från solen för en behaglig sömnmiljö. Trots det mycket centrala läget bor du i ett lugnt område, perfekt för dig som vill ha nära till allt men ändå uppskattar lugn och ro. Denna bostad har det bästa av två världar – centralt och naturnära! Missa inte chansen att uppleva denna pärla, boka din visning idag!

  • Premium
Nordanås 240, null, Örnsköldsviks kommun

Nordanås 240

Övrigt
Örnsköldsviks kommun
Properties & Partners Örnsköldsvik
4 500 000 kr
2 116 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en stor och rymlig industrilokal på Nordansås 240, endast 2 minuter från Gullänget! Denna moderna fastighet erbjuder fantastiska möjligheter för företag som behöver gott om utrymme och hög standard. Lokalen är i utmärkt skick, med toppfräscha ytor som passar alla typer av verksamheter. Med låga driftskostnader och ett strategiskt läge är detta ett optimalt val för den som vill kombinera funktionalitet med ekonomisk effektivitet. Kontakta oss för en privat visning!

Björkvägen 6, Björna, Örnsköldsviks kommun
Björkvägen 6, Björna, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Björkvägen 6, Björna, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Björkvägen 6

Villa
Björna, Örnsköldsviks kommun
Properties & Partners Örnsköldsvik
399 000 kr
93 + 93 m²
6 rum
1 325 m² tomt

Välkommen till din rymliga villa i hjärtat av Björna! Denna villa i ett plan med källare erbjuder en fantastisk boendemiljö för dig och din familj. Belägen i en lugn och fridfull miljö, här finns allt du behöver för att trivas och skapa minnen för livet. Hemmets höjdpunkter: Renoverat badrum: Ett stilrent och modernt badrum som är nyrenoverat för att möta dina högsta krav på komfort och avkoppling. Bergvärme: Du kan njuta av en behaglig inomhusmiljö året runt tack vare effektiv och miljövänlig bergvärme. Fiberanslutning: För den som vill ha snabb och pålitlig internetuppkoppling finns fiberanslutning redan installerad. 4-5 sovrum: Med gott om utrymme för hela familjen samt möjlighet att skapa ett hemmakontor eller en hobbyrum. Stor uteplats i bra solläge: Perfekt för att njuta av långa sommardagar med grillkvällar och sociala tillställningar. Plan och fin tomt: Tomten är generöst tilltagen och erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation för både stora och små. Här finns även möjlighet att skapa gröna oaser och trädgårdsland för den gröna fingrade. Denna villa är det perfekta valet för den som söker en harmonisk och bekväm livsmiljö samtidigt som närheten till naturen ger möjlighet till friluftsliv och avkoppling.

  • Premium
Ugglevägen 18, null, Örnsköldsviks kommun
Ugglevägen 18, null, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Ugglevägen 18, null, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Ugglevägen 18

Villa
Örnsköldsviks kommun
Properties & Partners Örnsköldsvik
975 000 kr
140 + 62 m²
7 rum
828 m² tomt

Möblerad Villa på Hörntomt på Ugglevägen i Långviksmon – Nyrenoverat och Inflyttningsklart! Välkommen till ditt nya drömhem på Ugglevägen i det fridfulla Långviksmon! Denna villa erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och praktiska lösningar, allt på en rymlig hörntomt i ett lugnt och naturnära område. Fastighetsbeskrivning: Fullt Möblerat: Huset säljs helt möblerat med möbler från 2020 och framåt, så du kan flytta in utan att behöva tänka på inredning. Bergvärme: Installerat 2020 med extra kapacitet för att fylla upp badkaret utan att varmvattnet tar slut. Yttertak: Nytt yttertak från 2020 för långvarig trygghet och hållbarhet. Renoverat Kök: Modernt och stilrent kök med alla vitvaror från 2020 och framåt. Groventré och Tvättstuga: Praktisk groventré och tvättstuga utrustad med moderna maskiner som torktumlare och tvättmaskin. Bra Infart: Gott om parkeringsmöjligheter med en rymlig infart, carport och ett varmt garage. Uppgraderingar och Bekvämligheter: Fiber: Installerat för snabb och stabil internetuppkoppling. Fönster: Nya 3-glas fönster av hög kvalitet för bättre isolering och komfort samt inbyggda myggnät. Uterum: Stort, varm bonat uterum med vattenburen golvvärme och markiser som styrs av sol och vind. Perfekt för året-runt användning. Uteplats: Fin uteplats med moderna utemöbler och grill som följer med i köpet. Här kan du njuta av utomhuslivet på bästa sätt. Underhållning: Uterummet är utrustat med sköna möbler, ett exklusivt biljardbord och en modern jukebox som ger en extra touch av lyx och underhållning. Närservice: Mataffär och trevlig lunchrestaurang på Jollen ligger bara några hundra meter från bostaden. Natur och Friluftsliv: Skog och natursköna områden finns i direkt närhet, perfekt för promenader och utomhusaktiviteter. Förskola finns i byn. Kommunikationer: Bra bussförbindelser till Örnsköldsvik med avgångar morgon och eftermiddag. Om du pendlar med bil, är vägen utmärkt och resan tar cirka 30 minuter. Här får du en nyrenoverad och fullt utrustad villa som du kan flytta in i direkt och börja njuta av livet. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem på Ugglevägen i Långviksmon!

  • Premium
Centralgatan 19, null, Örnsköldsviks kommun

Centralgatan 19

Villa
Örnsköldsviks kommun
Properties & Partners Örnsköldsvik
850 000 kr
179 + 55 m²
8 rum
1 050 m² tomt

Charmigt Hus med Två Trerumslägenheter på Centralgatan, Trehörningsjö Välkommen till detta unika hus på Centralgatan i vackra Trehörningsjö, perfekt för dig som söker både boende och möjlighet till verksamhet. Här erbjuds två rymliga trerumslägenheter, en på varje plan, med många fördelar och möjligheter. Bostadsbeskrivning: Lägenhet på Mellanplanet: Nyrenoverat kök med modern utrustning. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till en fin balkong. Fräscht badrum utrustat med bastu, perfekt för avkoppling. Två bekväma sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Lägenhet på Övre Plan: Ljust kök och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Två sovrum och ett badrum. Möjlighet att hyra ut för att få inkomst och bo billigare själv. Gemensamma Utrymmen: Tvättstuga Förråd Gym i suterrängdelen Verkstads- och Garageutrymmen: Före detta bilverkstad på baksidan med tre portar och en billyft. Övre plan i verkstaden erbjuder gott om förvaringsutrymme. Rymligt bilgarage intill entrén för bekväm parkering. Detta hus är idealiskt för den motorintresserade eller för dig som vill driva en verksamhet hemifrån. Det centrala läget i Trehörningsjö kombinerat med de utmärkta faciliteterna gör detta till en oslagbar möjlighet. För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta oss. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hus med både boende- och verksamhetsmöjligheter!

  • Plus
Fälludden 213, Fälludden, Örnsköldsviks kommun

Fälludden 213

Tomt
Fälludden, Örnsköldsviks kommun
Properties & Partners Örnsköldsvik
675 000 kr
2 254 m² tomt

Här har ni ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna strandnära tomt med havsutsikt i bästa solläge cirka 20 minuter med bil ifrån Örnsköldsviks centrum. Här är det perfekta området för den som vill ha ett lugnare liv men med närhet till centrum. Tomten har ett mycket bra läge utan trafik då den ligger som sista fastighet efter Fälluddens väg. Läget och tomten passar utmärkt för både fritidshus och permanentboende. Vatten och avlopp till tomtgräns kommer att ingå. Vägföreningen har gatubelysning.

Domsjövägen, null, Örnsköldsviks kommun

Domsjövägen

Tomt
Örnsköldsviks kommun
Properties & Partners Örnsköldsvik
695 000 kr
6 459 m² tomt

Markområde på 6 459 kvm med ett högt och fint läge i Vårby. Fin utsikt över fjärden och hamninloppet. Möjlighet finns till att avstycka tre till fyra stycken villatomter på marken. Kommunalt vatten och avlopp finns i närliggande område. Fiberkabel finns vid tomtgräns. I direkt anslutning till området finns elljusspår med ländskidspår vintertid. Busshållplats finns nere vid vägen. Från markområdet är det cirka 3 km till skola och förskola, 4 km till mataffär i Sund , 7 km in till Örnsköldsviks centrum samt 7 km till havsbad i Gullvik. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 7