Mäklare Birgitta Johansson

Birgitta Johansson

Om mig

Av mig får du en personlig, erfaren mäklare och ett varumärke med proffsig profilering och fokus på att leverera hög kvalitet. Mina uppdragsgivare är huvudsakligen sådana som anlitat mig tidigare eller som fått mig rekommenderad av någon. Nöjda kunder är verkligen det mest hedersamma betyg man kan få! De framgångsfaktorer som tagit mig hit, säger mina kunder, är att jag är engagerad, ambitiös, noggrann, tillgänglig och kunnig. Det senare nästan oundvikligt med 20 års erfarenhet av branschen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Världens ände 176A

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 700 000 kr
2 209 m² tomt

Denna plana och lättbebyggda tomt med viss vattenglimt finns nu tillgänglig för dig som söker ett skärgårdsnära fritidsboende. På tomten får uppföras en huvudbyggnad om högst 125 kvm samt en komplementbyggnad om max 25 kvm. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter för samtliga dessa landar på ca 250 000 - 300 000 kr och erlägges av köparen. Fastighetens läge i området är bra med bara ca 60 meter till badstranden nedanför Sköldviks vandrarhem. På Sköldvik finns sommartid möjlighet att både fika och äta med fullständiga rättigheter. En liten känsla av lyx i vardagen! In till Arkösunds by tar det bara ca 10 minuter på cykel. Där finns ett trevligt utbud av restauranger, caféer och fina promenadvägar. Det finns även en mindre livsmedelaffär. Arkösunds Hotell är mycket populärt bland både övernattande och ätande gäster. På hotellet hålls trevliga musikkvällar och från verandan njuter man av utsikten över Arkösunds hamn.

  • Premium
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 2
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 3

Kyrkogatan 4

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping
4 500 000 kr
201 m²
8 rum
1 151 m² tomt

På denna vackra fastighet finns valet att bo permanent eller bara nyttja fastigheten för fritidsboende. Nuvarande ägare har provat båda delarna och kan intyga att både de och barnen har uppskattat att vara på fastigheten såväl sommar som vinter. För somriga bad är det bara för barn (och vuxna) att hoppa upp på cykeln och trampa iväg till Grännäsbadet till vilket det inte tar mer än ca 10 minuter. För er som föredrar skärgårdsliv ligger småbåtshamnen bara några hundra meter bort och vill man komma längre ut innan man byter färdmedel till båt är det bara ca 20 minuter med bil till Gryt. Apropå avstånd är det en enkel sak att ta sig till Valdemarsvik från t ex Stockholm (ca 2 timmar) och Linköping (1 timme och 1/4). Det är sällan man ser ett så väl genomtänkt och dessutom väl genomfört renoveringsarbete av en genuint gammal och historisk fastighet. Här möts gammalt och nytt i en synnerligen smakfull blandning. Man har varsamt tagit tillvara det gamla såsom exempelvis de kilsågade trägolven och de gamla eldstäderna, vilka samtliga är eldningsbara. Till viss del har man återskapat det gamla i ny tappning med en sammanhållen färgskala av gult, grönt och engelskt rött samt olika nyanser av grått. Även trädgården är något utöver det vanliga med mängder av både vackra och nyttiga växter samt flertalet uteplatser i olika väderstreck. Från nästan alla kan man njuta av den sköna utsikten mot Valdemarsviken och småbåtshamnen nedanför, där möjlighet finns att hyra en egen båtplats. På fastigheten har man även anlagt ett stort altandäck med plats för många gäster till bords. Som om detta inte vore nog erbjuds en ateljébyggnad med både gästrum och vinkällare. Välkommen att imponeras av denna vackra fastighet!

  • Premium
Älö 1, Misterhults Skärgård, Oskarshamns kommun
Älö 1, Misterhults Skärgård, Oskarshamns kommun, bild 2
Älö 1, Misterhults Skärgård, Oskarshamns kommun, bild 3

Älö 1

Fritidshus
Misterhults Skärgård, Oskarshamns kommun
Properties & Partners Söderköping
8 800 000 kr
173 + 15 m²
9 rum
39 ha tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva ett unikt skärgårdshemman på vackra Älö i Misterhults skärgård, endast 10 minuter med båt från Ängvik. Detta charmiga hemman erbjuder inte bara ett, utan tre bostadshus, en nyrenoverad lada med övernattningsrum och festlokal samt sjöbod, brygga och tre båthus. Här får du allt du kan önska dig för ett drömliv i skärgården! På fastigheten finns tre charmiga, gamla och välrenoverade bostadshus som tillsammans skapar en perfekt plats för både familj och gäster. Varje hus är unikt med sin egen karaktär och erbjuder bekväma och hemtrevliga miljöer. Här finns gott om plats för alla att njuta av lugnet och skönheten i skärgården. Den stora ladan har nyligen renoverats och inretts med en festlokal med riktig bar och gott om sittplatser. Perfekt för att arrangera allt från sommarfester till mysiga middagar och bröllop. Den gamla ladugården fungerar som hobbyverkstad. Med denna lada är möjligheterna oändliga för att skapa minnesvärda stunder tillsammans med nära och kära. Med bland annat egen brygga, tre båthus och sjöbod har du alla förutsättningar för ett aktivt och njutbart båtliv. Utforska skärgården, njut av fisketurer eller ta en avkopplande båttur i solnedgången. Den egna brygganläggningen gör det enkelt att snabbt komma ut på härliga äventyr i skärgården. Älö ligger bara 10 minuter med båt från Ängvik, där du har både parkeringsplats och båtplats som tillhör fastigheten. Detta innebär att du enkelt och smidigt kan ta dig till och från ditt skärgårdsparadis oavsett om det är för en helg eller för en längre vistelse. På Älö erbjuds en sällsynt möjlighet att kombinera avkoppling med äventyr. Du kan uppleva naturens skönhet och lugn samtidigt som du har alla bekvämligheter nära till hands. Det stora hemmanet på Älö är inte bara en plats att bo på, utan en livsstil och ett sätt att leva nära naturen, vattnet och skärgårdens unika miljö. Missa inte den sällsynta chansen att förvärva detta härliga skärgårdshemman. Här skapar du minnen för livet och njuter av allt det bästa som skärgården har att erbjuda. Välkommen att skapa ditt eget paradis på Älö!

  • Premium
Erik Dahlbergsgatan 5, Söderköping, Söderköpings kommun
Erik Dahlbergsgatan 5, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 5, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 5

Villa
Söderköping, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
3 600 000 kr
151 + 76 m²
6 rum
648 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och trivsamma 1 1/2-plansvilla belägen i en grön och skön oas i hjärtat av historiska Söderköping. Huset är uppfört 1914 och utstrålar gammaldags elegans och tidlös karaktär, samtidigt som det erbjuder högt i tak och moderna bekvämligheter. I entréplanet finns ett välkomnande kök där hela familjen kan samlas för att laga mat och umgås. Den bästa platsen för middagen, när man är många, finns i den intilliggande matsalen. I fil med den ligger vardagsrummet som har en öppen spis med insats. De stora sällskapsutrymmena ger gott om plats för både lek och avkoppling och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det övre planet, som ursprungligen var en separat lägenhet om 2 rok, är en privat fristad med sina tre rymliga sovrum och ett stort kombinerat dusch- och badrum under det charmiga snedtaket. Här kan ni njuta av rofyllda nätter och vakna upp utvilade och redo för dagens äventyr. Den nyrenoverade, fräscha källaren nås via en trappa med av historien slitna och vältrampade steg erbjuder extra utrymme för förvaring, hobbysnickeri och kanske en bastu i och med att det här finns ett extra duschrum. Det är också enkelt att hänga tvätten ute i och med att det finns en uppgång till trädgården. Utomhus väntar en charmig och avskild gårdsmiljö som passar såväl barn som vuxna. På sommaren blir paviljongen er favoritplats! Här kan ni avnjuta sköna måltider och mysiga grillkvällar tillsammans med familj och vänner. Det gamla gårdshuset är i gott skick och fördelar sig på ett dubbelgarage, förråd och en oinredd vind. Här ges massor av extra förvaringsmöjligheter och stor utvecklingspotential. I och med det centrala läget har ni nära till allt vad Söderköping har att erbjuda i form av caféer, affärer, restauranger och inte minst Göra Kanal som alla finns inom bekvämt promenadavstånd. Denna trevliga och välplanerade villa är en plats där familjeminnen skapas. Välkommen på visning för att uppleva charmen och bekvämligheten i detta välskötta och bekväma boende!

  • Premium
Spinkenäs Ängbacken 3, Spinkenäs, Söderköpings kommun
  • Lör 27 jul kl 11:00
Spinkenäs Ängbacken 3, Spinkenäs, Söderköpings kommun, bild 2
Spinkenäs Ängbacken 3, Spinkenäs, Söderköpings kommun, bild 3

Spinkenäs Ängbacken 3

Fritidshus
Spinkenäs, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
8 300 000 kr
216 + 20 m²
5 rum
5 297 m² tomt

Välkommen till denna extraordinära permanentbostad vid Slätbakens strand bara ett stenkast från Stegeborgs slottsruin! Den är i själva verket två och omfattar Spinkenäs 2:3 och 2:4. Endast ca 15 minuter bort ligger härliga Söderköping med Göta Kanal som sommartid sjuder av liv. Fastighetens läge och den magnifika brygganläggningen med sina pittoreska sjöbodar gör detta till ett riktigt paradis. Perfekt för den som älskar båtliv och skärgård eller som bara vill njuta av den förtrollande utsikten över det glittrande vattnet. Detta välbelägna och välbyggda hem är en oas för dig som söker den perfekta kombinationen av lantliv och elegans med närhet till havet. Huvudbyggnaden är ett välplanerat Hultsfredshus och rymmer bland annat ett stort och härligt bondkök. En sann dröm för matlagningsentusiasten! Det inglasade uterummet med havsutsikt förlänger säsongen och ger dig möjlighet att njuta av naturen året om, oavsett väder. Totalt finns i huvudbyggnaden tre sovrum varav master bedroom har glaspartier och fransk balkong mot havet. I vardagsrummet som även det har fönster mot vattnet, finns en öppen spis att värma sig vid under den kallare delen av året. I huvudbyggnaden finns slutligen ekonomiutrymmen i form av tre duschrum, bastu, tvättstuga samt en groventré. För gästerna eller tonåringen finns den sk ateljébyggnaden med högt i tak och stora ljusinsläpp att tillgå. I en del av byggnaden finns även en snickarbod som skulle kunna omvandla till kök och badrum. För bilen finns ett dubbelgarage med gott om utrymme för både fordon och förvaring. Elbilen laddas enkelt med hjälp av den medföljande laddstationen. Fastigheterna är lantligt belägna och en del av Spinkenäs by. I det omedelbara närområdet finns goda möjligheter till rekreation i form av långa promenader, paddling, fiske och sköna dopp. Möjlighet kan finnas att ha några får eller lamm på den egna marken vilka skulle underlätta skötseln av grönytor och gräsklippning eller kanske bisamhällen som bidrar till pollinering och biologisk mångfald i trädgården. Även en flock höns skulle säkerligen trivas i Spinkenäs. Dessutom säkrar de familjens behov av ägg, i alla fall under den ljusare delen av året. Spinkenäs Ängbacken är inte bara ett hem, det är en livsstil. Kontakta oss nu för att få möjlighet att uppleva detta lantliga paradis och låta drömmen bli till verklighet!

  • Premium
Sanden Strandvägen 2, Sanden, Söderköpings kommun

Sanden Strandvägen 2

Fritidshus
Sanden, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
2 675 000 kr
49 + 45 m²
3 rum
453 m² tomt

Båtmanstorpet

  • Plus
Ämtö Näset 1, Gryts skärgård, Valdemarsviks kommun
Ämtö Näset 1, Gryts skärgård, Valdemarsviks kommun, bild 2
Ämtö Näset 1, Gryts skärgård, Valdemarsviks kommun, bild 3

Ämtö Näset 1

Fritidshus
Gryts skärgård, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping
4 475 000 kr
50 m²
1 rum
2 575 m² tomt

Här lever du insynsskyddat och i all enkelhet på en av Gryts Skärgårds natursköna öar. I och med öns storlek finns möjlighet till en långpromenad om ca 7 km utan att behöva bli blöt om fötterna. På Ämtös östra sida finns bara fyra fastigheter, belägna på behörigt avstånd från varandra men bara minuter bort vilket gör att man får en skön känsla av avskildhet. Ytterligare en fördel med just Ämtö är att ön trafikeras av Östgötatrafiken ett flertal gånger per dag. Båten lägger till vid den egna bryggan alternativt vid grannfastighetens brygga. Tar man sig ut för egen maskin landar man direkt på fastigheten vid den egna bryggan. Det finns även en strandremsa för barn och barnbarn att bada vid. Huvudbyggnaden har ett högt och vindskyddat läge och omges på två sidor av ett stort härligt och öppet altandäck från vilket man har strålande utsikt över både fastigheten och havet nedanför. Det finns även möjlighet att sitta under tak på en del av däcket. Via altandäcket välkomnas man in i en liten hall med plats för avhängning. Därefter stiger man in i stugan vilken har ryggåstak med öppet till nock samt en helt öppen planlösning. Båda delarna skapar härlig rymd och man ser havet nästan oavsett var i stugan man befinner sig. Den centralt placerade kaminen utgör ett bra komplement till luftvärmepumpen och värmer upp hela stugan på nolltid. Vid de stora fönstren i burspråket finns plats för trevlig samvaro med skön utsikt mot det glittrande vattnet nedanför. Förutom huvudbyggnaden finns på den delvis sluttande och lättskötta fastigheten en gäststuga om ca 20 kvm, även den med braskamin och altandäck, en friggebod som rymmer avsaltningsanläggning och snickarbod samt ett växthus med ett vidbyggt öppet altandäck nära havslinjen. Känns det intressant så du vill veta mer och kanske även besöka fastigheten? Då är du varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 2
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 3

Andvägen 3

Villa
Torskär, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
7 500 000 kr
183 m²
6 rum
1 252 m² tomt

Detta Eksjöhus av modellen Karisma har allt och lite till! I nuvarande utformning bor ägaren på 3 rok i huvudbyggnaden medan en separat del utgör en lägenhet om 2 rok vilken hyrs ut. Dessa båda hushåll delar på entréhall och tvättstuga. På en avskärmad del av tomten finns ett fullutrustat Attefallshus om 2 rok som också hyrs ut. På den delen av tomten finns även en Friggebod vilken erbjuder bastu och relaxavdelning samt gästbäddar. Den stora infarten är plattsatt med plats för flertalet bilar och i anslutning till groventrén finns laddstation för elbil. I det välisolerade garaget finns en solcellsanläggning som gör den totala driften av fastigheten mer än fördelaktig. Ytterligare en bonus är att det tillhör en badhytt vid Bråvikens norra strand längs Strandvägen. Denna är inredd med en vedeldad bastu och en liten relaxavdelning. Till badhytten hör även en egen brygga.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lagnö Moons stenar 1, Sankt Anna, Söderköpings kommun

Lagnö Moons stenar 1

Villa
Sankt Anna, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
3 175 000 kr
123 m²
4 rum
1 699 m² tomt

I populära Sankt Annas skärgård väntar detta välplanerade barn- och djurvänliga hem på en ny ägare. Huset har året-runt-standard och ett soligt läge på en höjd med ett stort härligt altandäck från vilket man har viss havsutsikt. Den huvudsakligen bergiga tomten är lättskött och full av möjligheter för dig som är sugen på att vidareutveckla ett redan väl genomtänkt trädgårdsprojekt. I den befintliga trädgården finns ett flertal stenlagda gångar som förbinder mer eller mindre avskilda trädgårdsrum med en mängd spännande växtslag. För dig som uppskattar närodlat finns även ett växthus. Fastigheten är omgiven av lugn och fridfull skärgårdsmiljö med bland annat karaktäristisk skärgårdstall, mossiga stenhällar, ängsmark, mm. Här får du allt i ett plan i ett hus i bra skick som fördelar sig på vardagsrum i vinkel med braskamin, kök, tre sovrum, duschrum, tvättstuga samt gästtoalett. Det passar utmärkt för såväl fritids- som permanentboende och de stora ljusinsläppen mot solen gör att ljuset flödar in och ger skön energi. Kvällssolen avnjuts bäst på det stora altandäcket som har plats för många att sitta ner och bara njuta av omgivningarna. I anslutning till infarten finns ett garage som idag är oisolerat men som på ett enkelt sätt kan vinterisoleras. I garaget finns plats för en bil och det finns ett flertal hyllor för grejer och prylar. På uppfarten finns plats för ytterligare några bilar. Till hösten kommer samfälligheten att anlägga en helt ny gemensam avloppsanläggning för vilken säljaren står kostnaden. Inom bara ca 300 meter från fastigheten finns lanthandel, gästhamn och kajakuthyrning som gör det enkelt att njuta av sköna själsliga utflykter i vår vackra svenska skärgård. I gästhamnen finns även en skärgårdsrestaurang med fullständiga rättigheter samt bastu och spabad vilka kan hyras för avkopplande stunder i goda vänners lag.

Graningegatan 17, Söderköping, Söderköpings kommun

Graningegatan 17

Lägenhet
Söderköping, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
2 350 000 kr
76,5 m²
3 rum
6 345 kr/mån
30 719 kr/m²

Välkommen till detta nyrenoverade och välplanerade bostadsrättsradhus i ett plan, beläget i centrumnära Äppelträdgården. Här erbjuds ett insynsskyddat sydvästläge vilket bjuder in till både avkoppling och sociala tillställningar. Sedan nuvarande ägare köpte bostaden 2021 har man lagt ner både stor möda och en hel del kapital på att renovera och förbättra. Bland annat har samtliga ytskikt bytts och det kombinerade duschrummet/tvättstugan är helt nytt med kakel, klinker, inredning, porslin och vitvaror. Trädgården erbjuder en fantastisk utemiljö med inte mindre än tre uteplatser, ett charmigt växthus och ett rymligt uterum. Perfekt för alla årstider – från vårens första odlingar till höstens mysiga kvällar. Samtliga föreningens bostadsrättsinnehavare har rätt till en garageplats i länga. Varje plats är försedd med en egen laddbox där elbilen kan laddas till ett förmånlig pris om 2,50 kr/kWh vilket underlättar mycket i vardagen. Utöver de privata ytorna, har du tillgång till de gemensamma grönområdena och även det sk "Kärnhuset" där det finns ett fullutrustat kök, dusch och bastu – idealiskt för när du vill arrangera kalas eller fester. Du får tillgång till alla bekvämligheter som behövs för att skapa oförglömliga stunder med familj och vänner. I Äppelträdgården är det lätt att trivas med närhet till allt man kan önska sig av friluftsliv, butiker, caféer och restauranger. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Boka din visning redan idag och kom och upplev allt denna fantastiska bostad har att erbjuda.

Skönbergagatan 9A, Centralt, Söderköpings kommun

Skönbergagatan 9A

Övrigt
Centralt, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
5 000 000 kr
278 m²
163 m² tomt

Denna hyresfastighet har ett utmärkt läge mitt i sta'n på en av Söderköpings huvudsakliga affärsgator. Ytan fördelar sig på två bostadslägenheter om 4 respektive 3 rok samt en lokal i entréplanet. Lokalen är inredd till frisersalong med en hyresgäst som gärna ser att nuvarande verksamhet får fortgå. På gården som är gemensam med grannen finns ett rymligt garage byggt 2010 samt plats för parkering av en till två bilar. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information och visning!

Korsgatan 11, null, Söderköpings kommun

Korsgatan 11

Villa
Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
2 995 000 kr
86 + 47 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Denna lite mindre villa med allt i ett plan är fördelad på ett allrum integrerat med köket, två sovrum samt två hobbyverkstäder i garagedelen. I anslutning till entrén finns en grusad uppfart med plats för upp till tre fordon. Stor del av trädgården är uppodlad med diverse godsaker som växer på friland. För den som vill ha en mera lättskött tillvaro är det en enkel sak att lägga igen landen och så gräs istället. Invändigt finner vi ett helt nytt kök med gott om arbetsytor och skåp för förvaring. En köksö med både spishäll och en extra vattenho delar av mot matplatsen och allrummet. I anslutning till matplatsen finns ett härligt altandäck som vetter mot sydost vilket ger goda möjligheter till sköna långfrukostar i förmiddagssolen på sommaren.

Bäckermåla 1:11, Gryt, Valdemarsviks kommun

Bäckermåla 1:11

Tomt
Gryt, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping
729 000 kr
1 052 m² tomt

På denna högt belägna tomt med skogen omkring dig kan du njuta av såväl fågelkvitter som Sveriges vilda djur. Närheten till Koppetorpssjön erbjuder svalkande dopp och även möjlighet till insjöfiske. Servitut finns avseende nyttjande av ett litet strandområde på grannfastigheten samt även möjlighet att anlägga brygga med båtplats. Här är det lätt att uppfylla drömmen om ett eget fritidsboende då bygglov redan finns för nybyggnation av ett fritidshus med en byggnadsarea om 90 kvm. Tomten är ansluten till elnätet via eget elskåp beläget på fastigheten. Anläggning av VA får dock köparen ombesörja. Gör gärna en utflykt och kika på egen hand och tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information!

Visar alla 13