Mäklare Birgitta Johansson

Birgitta Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gröna gatan 19B, null, Norrköpings kommun
 • Ons 14 jun kl 17:00
Gröna gatan 19B, null, Norrköpings kommun, bild 2
Gröna gatan 19B, null, Norrköpings kommun, bild 3

Gröna gatan 19B

Radhus
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

3 475 000 kr

134 m²

4 rum

592 m² tomt

Från den inbyggda altanen och det öppna trädäcket har man magnifik utsikt över Åby med omnejd. Nästan var dag ser man ända till Bråviken och riktigt klara dagar ser man Löfstad slott skymta vid horisonten mot söder. Innanför ytterdörren i detta parhus om 4-5 rok möts man av en välkomnande hall med vackert marmorgolv. Denna leder vidare till ett stort allrum i vinkel med braskamin och väl tilltagna ljusinsläpp mot söder från vilka det flödar in ljus. Från köket nås uterummet, där stor del av årets måltider avnjuts och utanför finns ett härligt soldäck. I entréplanet finns till slut även duschrum och tvättstuga. Ovan trappan till det övre planet finner man ytterligare ett allrum med takkupa mot söder samt två sovrum och ett badrum. Möjlighet finns att vid behov dela av allrummet till ytterligare ett sovrum. Framför huset sluttar tomten mot söder medan den på ovansidan är plan och gränsar till ett skogsområde. Bara en kort promenad bort ligger Glotterns badvänliga vik Lugnet. Välkommen att boka visningstid!

 • Premium
Bäckermåla 1:11, Gryt, Valdemarsviks kommun

Bäckermåla 1:11

Tomt
Gryt, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping

729 000 kr

1 052 m² tomt

På denna högt belägna tomt med skogen omkring dig kan du njuta av såväl fågelkvitter som Sveriges vilda djur. Närheten till Koppetorpssjön erbjuder svalkande dopp och även möjlighet till insjöfiske. Servitut finns avseende nyttjande av ett litet strandområde på grannfastigheten samt även möjlighet att anlägga brygga med båtplats. Här är det lätt att uppfylla drömmen om ett eget fritidsboende då bygglov redan finns för nybyggnation av ett fritidshus med en byggnadsarea om 90 kvm. Tomten är ansluten till elnätet via eget elskåp beläget på fastigheten. Anläggning av VA får dock köparen ombesörja. Gör gärna en utflykt och kika på egen hand och tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information!

Vernersborg Ängslyckan, null, Norrköpings kommun
 • Lör 17 jun kl 10:30

Vernersborg Ängslyckan

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

3 600 000 kr

120 m²

4 rum

3 055 m² tomt

Denna lantligt belägna fastighet med grannar på behörigt avstånd har en fantastiskt vacker parkliknande trädgård uppdelad i olika rum. De många perenna växterna omfamnar en i princip var man än befinner sig på tomten och det särskilt gynnsamma odlingsklimatet gör att växterna fullständigt prunkar av grönska och vacker blomning hela säsongen. För den odlingsintresserade finns två växthus och även ett särskilt blomhus med växtbelysning för övervintringen. Bevattning kan ske med såväl sjövatten från Ensjön som med vatten från den egna borrade källan. Huvudbyggnaden är ett allergisäkrat eko-hus i ett plan med nästan bara oljade eller obehandlade trämaterial på väggar, golv och tak. Även fasaden är omålad och endast bestruken med linoljefärg. Totalt fördelar sig boytan på tre sovrum, vardagsrum med uterum, ett rymligt kök samt två duschrum. Runt huset finns ett flertal uteplatser i olika väderstreck att sitta ner och njuta av de vackra omgivningarna och lyssna på fågelsången. I och med närheten till Ensjön finns möjligheter till svalkande dopp och det finns även möjlighet att ha en egen liten båt vid strandkanten. För dig som jobbar i Norrköping är det cykelavstånd och det finns även möjlighet att pendla med buss till såväl Norrköping som Söderköping och Linköping. Välkommen till landet bara 10 minuter från sta’n!

 • Plus
Hasselgatan 6, Söderköping, Söderköpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 13 jun kl 17:00

Hasselgatan 6

Villa
Söderköping, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping

3 550 000 kr

110 m²

5 rum

875 m² tomt

Denna rymliga villa på en plan och lekvänlig tomt erbjuder gott om plats för såväl familjen som umgänge med goda vänner. Här finns väl tilltagna sociala ytor såsom ett vardagsrum på nästan 60 kvm och ett härligt altandäck om ca 90 kvm, delvis under tak. Altanen nås såväl från vardagsrummet som från köket. Totalt finns 3-4 sovrum vilka kan bli 5 för den som behöver. Uppvärmning sker via bergvärme vilket ger fördelaktiga driftskostnader. I källarplanet finns bland annat en rymlig nyrenoverad tvättstuga och en nästan helt nybyggd specialdesignad bastu. Slutligen erbjuds ett vidbyggt garage med extra förstärkt asfalterad infart. Villan är belägen i populära och barnvänliga Kullborg med nära till såväl förskola som skola. Det är även nära till lekplats, Albogastallet, kottebanan och långa sköna skogspromenader i dess närområde. Glöm inte att anmäla dig om du vill komma på visning!

 • Plus
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 2
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 3

Kyrkogatan 4

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping

5 500 000 kr

201 m²

8 rum

1 151 m² tomt

På denna vackra fastighet finns valet att bo permanent eller bara nyttja fastigheten för fritidsboende. Nuvarande ägare har provat båda delarna och kan intyga att både de och barnen har uppskattat att vara på fastigheten såväl sommar som vinter. För somriga bad är det bara för barn (och vuxna) att hoppa upp på cykeln och trampa iväg till Grännäsbadet till vilket det inte tar mer än ca 10 minuter. För er som föredrar skärgårdsliv ligger småbåtshamnen bara några hundra meter bort och vill man komma längre ut innan man byter färdmedel till båt är det bara ca 20 minuter med bil till Gryt. Det är sällan man ser ett så väl genomtänkt och dessutom väl genomfört renoveringsarbete av en genuint gammal och historisk fastighet. Här möts gammalt och nytt i en synnerligen smakfull blandning. Man har varsamt tagit tillvara det gamla såsom exempelvis de kilsågade trägolven och de gamla eldstäderna, vilka samtliga är eldningsbara. Till viss del har man återskapat det gamla i ny tappning med en sammanhållen färgskala av gult, grönt och engelskt rött samt olika nyanser av grått. Även trädgården är något utöver det vanliga med mängder av både vackra och nyttiga växter samt flertalet uteplatser i olika väderstreck. Från nästan alla kan man njuta av den sköna utsikten mot Valdemarsviken och småbåtshamnen nedanför, där möjlighet finns att hyra en egen båtplats. På fastigheten har man även anlagt ett stort altandäck med plats för många gäster till bords. Som om detta inte vore nog erbjuds en ateljébyggnad med både gästrum och vinkällare. Välkommen att imponeras av denna vackra fastighet!

 • Premium
Storängsvägen 1, null, Valdemarsviks kommun

Storängsvägen 1

Villa
Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping

1 875 000 kr

163 m²

6 rum

948 m² tomt

Detta ljusa och rymliga Gullringshus i genomgående gott skick passar perfekt för den stora familjen som behöver många sovrum. Totalt finns redan fyra sovrum men de kan bli både fem och även sex för den som behöver. Både fastigheten och byggnaderna är väl underhållna och läget med berg och skog på ovansidan av tomten gör den umgängesvänliga trädgården både insynsskyddad och ombonad. För dig som gillar odling finns pallkragar, äppelträd och vinbärsbuskar på den sydvästra delen av tomten. Välkommen med din intresseanmälan!

Stora Vännerstorp Vännerslund 1, Söderköping, Söderköpings kommun
 • Lör 17 jun kl 10:30
Stora Vännerstorp Vännerslund 1, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 2
Stora Vännerstorp Vännerslund 1, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 3

Stora Vännerstorp Vännerslund 1

Villa
Söderköping, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping

3 850 000 kr

56 m²

3 rum

1,1 ha tomt

Denna stora lantligt belägna och skogsnära fastighet har flera potentiella möjligheter för dig som köpare. Antingen använder du fastigheten som den ser ut idag med den välbyggda och yteffektiva huvudbyggnad som redan finns eller så kan du bo i den medan du bygger ditt nya drömhem. Möjlighet finns sannolikt även att stycka av en del av fastigheten till mindre tomter och sälja dom. Oavsett vilket kan du som ägare njuta att tystnaden och friden precis vid skogsbrynet. Den lilla tjärnen Oxtorpesjön ligger bara några hundra meter bort. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Högåsvägen 1, Jursla, Norrköpings kommun

Högåsvägen 1

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

4 895 000 kr

113 m²

5 rum

686 m² tomt

Denna gedigna och välbyggda villa från Gullringshus i populära och barnvänliga Jursla har det senaste halvåret genomgått en total make-over. Köket är nytt och utrustat med vitvaror i rostfritt. Duschrummet har marmorerat klinker på golv och vägg, golvvärme samt helt ny inredning. Övriga golv i entréplanet har belagts med ett enhetligt och slipbart parkettgolv av god kvalitet. Entréplanet erbjuder vidare stora sociala ytor med väl tilltagna glaspartier mot söder, tre bra sovrum samt en gästtoalett. I suterrängplanet finns möjlighet till ytterligare ett eller två sovrum för den stora familjen. I det planet återfinns även bland annat ett allrum med öppen spis, tvättstuga med torkrum, bastu samt det inbyggda garaget från vilket man kommer direkt in i bostaden. Samtliga invändiga ytskikt har antingen bytts eller renoverats på ett hantverksmässigt sätt. Grunden är omdränerad och samtliga fönster bytta. Även takplåtar, hängrännor och stuprör är nya. Du kan läsa mer om genomförda renoveringar under rubriken Allmänt. Den huvudsakligen plana tomten har också fräschats upp genom att alla buskar och rabatter tagits bort och gräsmattan täckts med ett lager matjord. Det gör det enkelt för dig som köpare att själv designa den trädgård du vill ha. Det familjevänliga bostadsområdet erbjuder flera förskolor, skola med årskurs 1-6, bageri med fik samt även en ridskola. Runt närliggande Lillsjön finns flertalet markerade löp -och vandringsleder och du kan ta timslånga promenader i Kvillingeförkastningens Naturreservat. Från villan tar du dig på ca 5 minuter med bil till Ingelsta shopping med bland annat mataffärer, kläd- och skobutiker, caféer och restauranger. Välkommen att anmäla dig till visning för att undersöka om detta är den perfekta bostaden för just din familj. Det är bara att flytta in och trivas medan man planerar för den perfekta trädgården till dess att vår- och sommarsäsongen är här!

Ågatan 51, Söderköping, Söderköpings kommun

Ågatan 51

Villa
Söderköping, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping

10 650 000 kr

296 m²

1 224 m² tomt

Detta synnerligen välskötta sekelskifteshus med ett centralt läge mellan Göta kanal och Söderköpingsån erbjuder tre lägenheter om 3-4 rum och kök. Till detta kommer en riktigt fin källare med gemensamma utrymmen samt en hobbyverkstad. Fastigheten med det vackra namnet "Villa Port Arthur" har funnits i familjens ägo sedan 1958. Nuvarande ägare disponerar själv lägenheten i markplan medan de båda våningarna ovanpå hyrs ut på långtidskontrakt. Ett ypperligt sätt att finansiera sitt eget boende! Lägenheterna på våning 1 och 2 erbjuder båda härlig sekelskiftescharm med vackra trägolv, pardörrar, högt i tak, stora spröjsade fönster och serveringsgångar. Båda har också balkonger mot både nordost, mot Göta kanal och sydväst, mot Söderköpingsån. Vindslägenheten har också den vackra trägolv men även spännande takvinklar och delvis låg takhöjd. Takfönster fungerar som ljusinsläpp och liksom i de båda nedre våningarna finns även ett glasparti med spröjsade fönster som erbjuder utsikt över trafiken på Göta kanal. Trädgården är både plan och lummig och erbjuder såväl sol som skön skugga under de stora träden. På kanalsidan finns ett litet lusthus med tillhörande altandäck för en stunds avkoppling efter välförrättat värv. Grusgången kantas av lavendel, på staketet klättrar rosor och på garageväggen en björnbärsbuske. Från tomten finns en trappa som kantas av väldoftande jasmin, vilken leder upp till kanalbanken. Välkommen till en av Söderköpings allra vackraste byggnader!

Bergsvägen 9, Gusum, Valdemarsviks kommun

Bergsvägen 9

Tomt
Gusum, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping

150 000 kr

1 030 m² tomt

Denna bergiga tomt har ett högt och naturnära läge längst in på en återvändsgata i närheten av Gusums skola. Kostnad för el och VA-anslutning tillkommer.

Bruksgatan 31, Gusum, Valdemarsviks kommun

Bruksgatan 31

Tomt
Gusum, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping

150 000 kr

1 314 m² tomt

Tomt med centralt läge i Gusums samhälle som är relativt plan och lättbebyggd. Lämplig för en- eller tvåplanshus. Kostnad för el och VA-anslutning tillkommer.

Nygatan 85, Centralt, Norrköpings kommun
Nygatan 85, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Nygatan 85, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Nygatan 85

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

6 800 000 kr

240 m²

6 rum

12 204 kr/mån
28 333 kr/m²

Denna sagolikt vackra paradvåning från sekelskiftet 1800/1900 har allt man kan önska i form av tidsenliga attribut. För bara drygt 28 000 kr/kvm får du stora ljusa rum i fil med skjutdörrar, högt i tak, stora vackra fönster, stuckaturer i taken, separat köksingång och två balkonger. Köket är förstås helt modernt med nya vitvaror från den senaste renoveringen 2021. I och med hörnläget och de många stora fönstren fullständigt flödar hela bostaden av härligt ljus. Lägenheten ligger dessutom mitt i sta'n med alla möjligheter det innebär i form av shopping, restauranger, kulturliv, mm. I föreningens båda gamla vackra trapphus finns hissar om man inte vill trampa de slitna gamla trappstegen upp. Välkommen till en visning med historiska vingslag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stigen 3, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Stigen 3

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping

1 685 000 kr

109 m²

4.5 rum

743 m² tomt

Detta charmiga hus på höjden med vattenutsikt från bubbelbadet på altanen, har en gammal del som är uppförd 1889 och en nyare som är tillbyggd 2003/2004. Totalt rymmer huset 4,5 rok varav 3 sovrum och ett stort härligt allrum med öppet till nock. På det övre planet finns charmiga snedtak och synliga takbjälkar och i anslutning till entrén ett modernt inglasat uterum som erbjuder skön avkoppling efter en värmande bastu. På den insynsskyddade tomten med skogen i ryggen och utsikt mot Valdemarsvikens glittrande vatten finns även en enklare ekonomibyggnad. Välkommen att boka tid för visning!

Visar alla 13