Mäklare Richard Patré

Richard Patré

Om mig

Bakgrund som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Karlstad och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Flerårig erfarenhet av försäljning. Fastighetsekonom med kandidatexamen i fastighetsekonomi.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergslagsgatan 2B, Herrhagen, Karlstads kommun

Bergslagsgatan 2B

Övrigt
Herrhagen, Karlstads kommun
Pris saknas
870 m²
673 m² tomt

Charmig bostadsfastighet uppförd 1913 på centrala Herrhagen i Karlstad. Fastigheten har en uthyrningsbar area om 870 kvm fördelat på 10 st bostadslägenheter, fyra källarlägenheter samt förråd. Hyresintäkter om 1 440 tkr per år med ett bedömt driftnetto om 1 009 tkr. Kontakta Richard Patré för mer information och prospekt

Kvarnvägen 13, Jonsbol, Hammarö kommun

Kvarnvägen 13

Övrigt
Jonsbol, Hammarö kommun
1 750 000 kr
140 m²

Säljstart! Boka dig för egna lokaler på Hammarö. Lokalerna lämpar sig för förrråd, garage, kontor eller lager med en area om cirka 140 kvm fördelat på cirka 70 kvm per plan. Lokalerna upplåts av ekonomisk förening och varje lokal utgör en andel. Kontakta Richard Patré för mer information eller se bifogat prospekt!

  • Nyproduktion
Bråtebäcksvägen 41, Bråtebäcken, Karlstads kommun

Bråtebäcksvägen 41

Övrigt
Bråtebäcken, Karlstads kommun
8 500 000 kr
1,2 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva 12 025 kvm friköpt detaljplanerad industrimark på Bråtebäcken intill E18. Detaljplanen tillåter en maximal bygghöjd om 25 meter samt en exploateringsgrad om 40 % av tomtarealen. Bråtebäcken är ett nyetablerat industriområde i östra Karlstad intill E18 cirka 3 km från Välsvikens handelsområde samt cirka 10 kvm från centrum. Etableringarna startade under 2018 och 2019 och i området finns företag som Zeppelin-Cat, Jetpak, Ramudden och EnerSys. Här tillåter detaljplanen etablering av industriverksamhet i ett område med varierande fastighetsstorlekar där det även är möjligt att etablera tung, störande och utrymmeskrävande verksamhet. Närheten till E18 skapar god tillgänglighet och ett bra skyltläge längsmed motorvägen. Kontakta Richard Patré för mer information.

Kvarnvägen 15, Jonsbol, Hammarö kommun

Kvarnvägen 15

Övrigt
Jonsbol, Hammarö kommun
8 500 000 kr
850 m²
2 734 m² tomt

På Fastigheten finns en byggnad om 850 kvm innehållande kontor, konferens och lager. Byggnaden kommer att tomställas och möjlighet finns för köpare att nyttja lokalerna för egen verksamhet alternativt hyra ut till extern hyresgäst. Lokalerna är anpassningsbara för en eller flera verksamheter med stora öppna ytor, indelade kontorsrum samt lager. Utmärkta lokaler för kontor, handel eller gym med bra skyltläge och gott om parkeringsplatser. Fastigheten är belägen på Kvarnvägen 15 i Jonsbols handel- och industriområde på Hammarö. Läget är utmärkt med skyltläge vid Hammaröleden samt närheten till Nolgårds handelsområde med bland annat Ica Kvantum, Coop och Dollarstore. Hammarö kommun är en skärgårdskommun i Värmland med en folkmängd om ca 16 200 invånare. Hammarö gränsar till Karlstad kommun och kommunikationerna är goda med cirka 5 minuters bilfärd till Karlstad. Se bifogat prospekt för mer information.

Bruksgatan 4, Slottsbron, Grums kommun

Bruksgatan 4

Övrigt
Slottsbron, Grums kommun
3 000 000 kr
1 647 m²
1,3 ha tomt

Industrifastighet i Slottsbron, Grums! Fyra byggnader med uthyrbar area om 1 647 kvm innehållande kontor, verkstad, industri, lager och kallager. 920 kvm blir ledigt för ny köpare att nyttja alternativt att hyra ut. Kontakta Richard Patré för mer information.

  • Plus
Industrivägen 4, null, Torsby kommun

Industrivägen 4

Övrigt
Torsby kommun
2 400 000 kr
3 751 m²
1,9 ha tomt

Fastigheten är belägen i orten Sysslebäck i Torsby kommun. Sysslebäck ligger cirka 1 mil från Branäs skidanläggning, 8 mil från Torsby och 17 mil från Karlstad. På Fastigheten finns en byggnad innehållande lokaler för industri, kontor och tält. Uthyrningsbar area upp går till 3 751 kvm. Tidigare har det bedrivits båttillverkning i lokalerna med Nimbus båtar. De senare åren nyttjades lokalerna möbeltillverkning och Samhalls trätillverkning av sängar åt Ikea. Nu finns möjlighet för dig som köpare att anpassa lokalerna efter egen verksamhet alternativt för uthyrning. Fastigheten genomgår en avstyckning där fjärrvärmeanläggningen styckas av till ny fastighet. Se bifogat prospekt för mer information eller Richard Patré.

Visar alla 6