Real Estate Stockholm

Real Estate Stockholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Armborstvägen 20, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Armborstvägen 20, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Armborstvägen 20, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Armborstvägen 20

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Real Estate Stockholm
2 150 000 kr
30 m²
1 rum
3 052 kr/mån
71 667 kr/m²

Välkommen till denna superfräscha och kvadratsmarta etta som med sin luftiga planlösning rymmer såväl dubbelsäng, som matbord och soffa. Dessutom uteplats om ca 13 kvm i söderläge mot lummig och lugn innergård med planteringar och grillplats. Påkostade material så som vitpigmenterat ekgolv, kvalitetskök från Vedum och helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i kök, garderober, badrumsskåp samt källarförråd. Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Tre garderober. Ljust och luftigt allrum med stora fönster och utgång till altanen. Samtliga fönster och altandörr med persienner. Kök med induktionshäll, kombinationsugn (mikro/ugn) samt integrerad diskmaskin. Spiskåpa (flälkt) med ostfri frontlist, underlimmad diskho och LED-belysning under överskåp skänker bra arbetsljus. Dekorativt stenmönstrat stänkskydd som passar fint ihop med kökssnickerier som går i en behaglig grå nyans. Vitvaror från Siemens. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat med kommod, vägghängda skåp samt handdukstork utan värme. Kombimaskin tvätt/tork. Lägenheten är byggd 2023 av JM och byggnaden är svanenmärkt. Ett bekvämt boende med endast ett par minuters promenad från Älvsjö torg. Där finns service som bussar, pendeltåg, restauranger och butiker. Dessutom nära till natur och Solbergaskogens och Älvsjöskogen med utegym och eljusspår. Vid Långsjön kan du bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Kämpetorpsskolan och Engelska Skolan ligger på promenadavstånd. På ca 10 minuter tar du dig till centrala Stockholm med pendeltåget. Flertalet busslinjer mot t.ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skarpövägen 57, Orminge, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Skarpövägen 57, Orminge, Nacka kommun, bild 2
Skarpövägen 57, Orminge, Nacka kommun, bild 3

Skarpövägen 57

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Real Estate Stockholm
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
5 178 kr/mån
30 227 kr/m²

Denna suveränt planerade och mycket påkostade lägenhet är bland annat utrustat med ett Haga kök, fräscha vitvaror, stenskivor i köket samt ett badrum med exklusiv kakelsättning. Lägenheten har just genomgått en omfattande, genomtänkt och smakfull renovering. Mycket trivsamt läge i föreningen med grönska utanför fönstret och fri från störande insyn. Inbjudande hall med hatthylla i ek Kök från Haga i behaglig grå nyans. Arbetsytor och stänkskydd i sten. Utrustat med induktionshäll, ugn och diskmaskin från Miele. Kyl/frys 2 meter högt kombiskåp i rostfritt från LG. Blandare och handfat från Franke. Gott om plats för middagsbord intill fönster. Även från köksfönstren avnjuts en lummig utsikt. Ljust luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Utgång till inglasad balkong med söderläge. Helkaklat badrum med kakelsättning som för tankarna till ett spa. Vägghängd WC, handfat med kommod, spotlights, handdukstork och dusch med duschväggar i klarglas. Kombinerad tvätt/torkmaskin från Siemens. Golvvärme. Rofyllt Master Besdroom med utsikt mot trädkronor och gräsyta. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Tre inredda garderober med speglar. Ytterligare ett rofyllt sovrum som idag möbleras med både säng och skrivbord. Walk in closet Det går att hyra ett externt förråd för ca 400kr/månad. * Kök från Haga kök * Inglasad balkong i söderläge * Stenskivor i kök * Badrum från 2024 med kvalitetsdokument * Grönskande omgivning * Nya ytskikt vitpigmenterade ekgolv * Öppen planlösning

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fagerviksstigen 63, null, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 3 aug kl 15:00
Fagerviksstigen 63, null, Norrtälje kommun, bild 2
Fagerviksstigen 63, null, Norrtälje kommun, bild 3

Fagerviksstigen 63

Fritidshus
Norrtälje kommun
Real Estate Stockholm
6 000 000 kr
40 m²
2 rum
3 500 m² tomt

Här ges nu chansen att förvärva en strandtomt med lång strandlinje. Ogenererat läge med sol hela dagen och kvällen. Eventuell möjlighet att bygga egen brygga. Det är djupt nog för en segelbåt utanför om man bygger en brygga /Tillstånd krävs. Mjuka lena och böljande klippor som värmer barfota fötter och inbjuder till att lägga sig en stund i solen. Stuga om 40 kvm som stått obebodd de senaste 10 åren och har den har inte heller underhållits, så stugan är i dåligt skick. Stugan består av allrum, ett mindre sovrum och kök. Utedasset har rasat och går inte att rädda. Idag finns inte vatten i stugan. Det finns ett elskåp uppe vid vägen men elkabeln till huset är av på flera ställen och inget elabonnemang finns. Läget upplevs privat med möjlighet att bygga så man inte får någon direkt insyn från grannar. Trots sin avskilda och rofyllda läge är fastigen inte långt ifrån bekvämligheter och närservice. Gräddö har flera trevliga sommarrestauranger och barer. På Kvarnudden ligger det ett kafé med vacker utsikt över Norrtäljeviken och vid Gräddö brygga finns kajakuthyrning, gästhamn och ett bryggcafé. I närbelägna Gräddö skärgårdshandel ICA hittar det mesta du behöver till vardags, samtidigt som du alltid har möjligheten att snabbt återvända till din privata oas. Fastigheten ligger inom kommunalt verksamhetsområde menas att kommunalt vatten- och avlopp finns i området och fastigheten ska anslutas till de kommunala ledningarna vid påkoppling av vatten- och avlopp. Kontakta NVAA vid frågor och vad som krävs för detta och om det är möjligt: 0176 – 28 33 00. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och fastigheten omfattas av strandskydd. Det finns ingen förbestämd byggrätt. Vid ansökan om bygglov på fastigheten kan det även krävas en ansökan om strandskyddsdispens. Gällande uppförande av brygga krävs en ansökan om strandskyddsdispens. Gräddö marina erbjuder fullständig varvsservice och både sommarplatser och vinterförvaring. Läs mer här: https://www.graddomarina.se/ Den sista bilden i bildserien visar stigen ner till stugan. Stigen är en igenvuxen väg som finns i servitut. Denna magiska strandtomt med sina lena böjande skärgårdshällar måste upplevas på plats! Det går bra att åka ut och beträda fastigheten på egen hand. Vänligen respektera tomtgränserna. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan, visning samt löpande information om försäljningsprocessen.

  • Premium
Ekuddsvägen 3, Ekudden, Nacka kommun
Ekuddsvägen 3, Ekudden, Nacka kommun, bild 2
Ekuddsvägen 3, Ekudden, Nacka kommun, bild 3

Ekuddsvägen 3

Lägenhet
Ekudden, Nacka kommun
Real Estate Stockholm
3 495 000 kr
58 m²
2.5 rum
4 510 kr/mån
60 259 kr/m²

Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Instegsklinker i grått. Garderober. Ljust vardagsrum med plats för soffhäng framför filmkvällar och separat plats för middagsbord. Utgång till balkong med utsikt över Järla Sjö som skymtar mellan trädtopparna. Nytt kök 2023 med vita kökssnickerier och bra arbetsytor. Rostfria vitvaror. Induktionshäll, fläkt. ugn och diskmaskin. Helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. Tvättmaskin. Master Bedroom: ett rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Sovrum/arbetsrum med ljusinsläpp i form av glasparti under tak.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Punktstigen 4A, Högmora, Huddinge kommun
  • Imorgon
Punktstigen 4A, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Punktstigen 4A, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Punktstigen 4A

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Real Estate Stockholm
4 950 000 kr
157 m²
6 rum
6 940 kr/mån
31 529 kr/m²

I barnvänliga och trivsamma Högmora hittarna ni detta välplanerade och påkostostade parhus, som med sin stilrena arkitektur smälter in fint i omgivningen. Huset ligger dessutom längst in på lugn åtrvändsgata. Lättsköt tomt med lagom stor gräsmatta. Bekvämt med parkering intill huset. Genomgående fina materialval så som granitskivor i kök, fönsterbänkar i sten, vitpigmenterat enstavigt ekgolv från Bjelin, helkaklade badrum och vitvaror från Siemens. Golvvärme i hela huset. Entréplan: Hall Inbjudande och trevlig hall med grått klinkergolv, skjutgarderober med inredning, spotlights i tak och vitmålade väggar. Kök Platsbyggt och modernt kök i trivsam öppen planlösning med vardagsrum. Snyggt och praktiskt avdelat med köksö . Gott om plats för gäster både vid soffmöblemang och vid middagsbord och köksö.vitpigmenterat parkettgolv av ek, matta släta kössnickerier, bänksikvor av svart granit, rostfria vitvaror med bl.a. inbyggnadsugn, induktionshäll och intergrerad diskmaskin. Vardagsrum Ljust och luftigt rum i öppen planlösning mot kök. Generösa sociala ytor med gott om plats för gäster. Utgång till trädäck. Fönster i två väerstreck. Duschrum/wc Snyggt badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, toalett, duschvägg spotlights i taket och kommod. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk och vägghägt skåp. Övre plan: Allrum Med samma vitpigenterade ekparkettgolv som på entréplan. Spotlights i taket. Sovrum Fyra rofyllda sovrum med vitlaserade parkettgolv av ek, vitmålade väggar och skjutgardeober enligt ritning. Badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, badkar, vägghängd toalett, och tvättställ med kommod samt spotlights i taket. På baksidan av huset finns en altan. Parkering på uppfarten. Bredand är indraget. Inga attefallshus kommer att byggas i Brf Högmora Björnmossen. Fotografierna av husets insidan interiören är tagna i projektets visningshus som är möblerat. Planritningen är liknande men inte identisk och utsikten genom fönstren är således inte den samma. Fotografierna utvändigt är dock tagna på rätt adress; Punktstigen 4A.

  • Premium
  • Uteplats
Ringvägen 51, Åby Västerhaninge, Haninge kommun
  • Imorgon
Ringvägen 51, Åby Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 51, Åby Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 51

Lägenhet
Åby Västerhaninge, Haninge kommun
Real Estate Stockholm
1 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/4
6 269 kr/mån
16 429 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka visning Välkommen till denna välplanerade gavelfyra som med enkla medel kan göras om till en femma. Som visualiseringshjälp har vi i denna marknadsföring valt att skapa illustationer av vardagsrum och ett sovrum Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering och ett nytt kök. Hall med plats för avhängning av ytterkläder. Äldre kök med skåpinredning och vitvaror som behöver bytas ut. Trevlig plats för matbord intill fönster. Ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Tre sovrum varav ett med utgång till balkong. Ett fjärde sovrum kan med enkla medel byggas genom att dela av vardagsrum. (Se alternativ planritning) Helkaklat badrum som byggdes i samband med stambytet 2011. Gäst-wc. Generöst med förvaring i form av inbyggda garderober och klädkammare. Ett externt förråd tillhör lägenheten. * Flexibel planlösning- lätt att bygga om till femma * Högst upp- Ingen insyn * Balkong * Helkaklat badrum * Fint ljusinsläpp och gavelläge * Stor och trygg brf. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.bjornringen.se

  • Premium
  • Balkong
Ringarstigen 11, Merlänna, Strängnäs kommun
Ringarstigen 11, Merlänna, Strängnäs kommun, bild 2
Ringarstigen 11, Merlänna, Strängnäs kommun, bild 3

Ringarstigen 11

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Real Estate Stockholm
5 495 000 kr
155 + 64 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Påkostad och välskött samt energieffektiv enplansvilla om 7 rok från 2015 med ett idylliskt läge i lugnt och barnvänligt villakvarter. Huvudbyggnaden är detta fina hus med en genomtänkt planlösning och ett staket runt hela fastigheten. Sober färgskala där det mesta går i stilsäkert vitt, svart och grått. Exklusiva stengolv med vattenburen golvvärme. Stort inglasat uterum från Willabgarden med en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern. Generöst tilltagna altandäck med aluminiumstaket med mörktonat glas runt om huset och ett spabad på baksidan. Boendet bjuder på en härligt öppen och social planlösning, fem sovrum, två badrum och tvättstuga. Ett tillfälle för er som bara vill kunna flytta in i ett fräscht hus, som fortfarande känns nytt och allt redan är klart. Fiber indraget i huset med multimedia tillgång i samtliga rum. Gäststugan om 4 rok och har 2 sovrum, allrum, kök samt wc/dusch och ett stort vardagsrum med matplats. Denna stuga kan med fördel hyras ut som så önskas då den har en separat elmätare. HALL Välkomnande möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Här finns det även en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern. VARDAGSRUM Stort trevligt vardagsrum med bra rymd och plats för rejäla soffmöbler. KÖK Köket ligger i delvis öppen planlösning mot Matsalen och här finns utrymme för många middagsgäster. I köket finns en köksö och gott om skåp och lådor för förvaring. Utrustning i köket: En kombinerad Kyl/Frys Side-by-side med kallvatten dispenser samt med ismaskin, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn samt mikrovågsugn. Härifrån har du även utgången till uterummet. MATSAL Matsalen har plats för 14-16 personer. Härifrån har du även utgången till uterummet. UTERUM Från Willabgarden på gjuten välisolerad platta med härlig yta för större sällskap. Fint klinkergolv. Utgång till altandäck med ett utomhus spabad. Här finns även vindsluckan för att ta sig upp på husets vind. Här finns även 3 fas indraget. Uterummet används året runt då det finns både värme och kyla. Den har även en egen ingång med ett elektroniskt lås från Yale Doorman. SOVRUM Fem rofyllda sovrum. BADRUM Snyggt badrum med spakänsla, här finns både spabadkar, stort handfat samt en toalett med inbyggd bidé med uppvärmd toalettsits. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Även handdukstork finns. DUSCH/WC Snyggt badrum med dusch och ett stort handfat samt en toalett med inbyggd bidé med uppvärmd toalettsits. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Även här finns en handdukstork. TVÄTTSTUGA välplanerat med gott om avlastningsyta genom lång bänkskiva, Garderober med gott om utrymme samt vägghängda skåp, tvättmaskin & torktumlare. Här finns även ett Torkskåp. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Tvättstugan har även en egen ingång. GÄSTHUS: Också detta hus är i mycket gott skick med badrum, kök och sovloft. Perfekt för den som vill hyra ut, har äldre barn, alternativt önskar ett generationsboende. Välutrustat kök, badrum med dusch, vardagsrum och spiraltrappa upp till sovloften med 2 stycken takfönster på varje sida av rummen. Allrummet här har även den 2 stycken takfönster på varje sida. Här finns det även en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern. GARAGE: Varmisolerat med indragen el. Här finns även 3-fas uttag för den som önskar att ladda sin elbil. Direkt ingång till gästhus. Hela uppfarten är asfalterad. OBS Bilden på pooldäcket är en illustration på hur det skulle kunna se ut om man skulle anlägga en pool. Bra att veta: Området har kommande 44 tomter och växer i en snabb takt.

  • Premium
  • Uteplats
Vintervägen 11, Brogetorp, Flens kommun
Vintervägen 11, Brogetorp, Flens kommun, bild 2
Vintervägen 11, Brogetorp, Flens kommun, bild 3

Vintervägen 11

Villa
Brogetorp, Flens kommun
Real Estate Stockholm
2 875 000 kr
130 m²
5 rum
1 118 m² tomt

Bli först att flytta in i denna välplanerade och nybyggda familjevilla. Villan ligger vackert inbäddad i grönska och på baksidan finns ett stort härligt och insynsskyddat trädck med utsikt mot trädtoppar. Bostaden kännetecknas av en tilltalande arkitektur med spännande vinklar ljusmålade väggar och parkettgolv i alla torra utrymmen. Fantastisk rymd skapas tack vara ryggåstak och öppen planlösning. Två helkaklade badrum, tre sovrum och ett fullt utrustat kök. Garage om 25 kvm

  • Premium
Granvägen 1, Krägga, Håbo kommun
Granvägen 1, Krägga, Håbo kommun, bild 2
Granvägen 1, Krägga, Håbo kommun, bild 3

Granvägen 1

Fritidshus
Krägga, Håbo kommun
Real Estate Stockholm
1 795 000 kr
20 m²
1 400 m² tomt

I natursköna Krägga erbjuds denna Mälarnära fritidshus idyll med flera småhus och tomt med stor byggrätt! Plan och lättskött tomt om 1400 kvm omgiven av en björkallé och fin natur. Barnvänligt område med endast 5 min promenad till välskött badplats. Tomten lämpar sig väl för permanentbygge av en fin villa med tillhörande komplementbyggnader. Idag finns ett gulligt fritidshus på ca 20 kvm inrett med en liten kokvrå med kylskåp och ho kopplat till sommarvatten samt plats för kokplatta, ett allrum med bokhylla och plats för en säng eller bäddsoffa. På tomten finns även en 10 kvm gäststuga och en redskapsbod samtliga försedda med el, en 15 kvm friggebod oinredd men förberett för indragning av vatten och avlopp samt en liten lekstuga. Med enkla medel kan du rusta upp befintlig sommarstuga och gäststuga eller bygga ett helt nytt drömhem då kommunalt vatten och avlopp redan finns på plats och är framdraget till tomtgräns. På tomten finns även sommarvatten mellan april-oktober. Tillgång till båtplats kan fås genom båtklubben. Enligt gällande detaljplan kan boningshus med 1-plan om 250kvm byggnadsarea uppföras med en takhöjd på max 4m. Takkupor max 3,6m. Komplimentbyggnader om totalt 100kvm (Enskild komplimentbyggnad max 60kvm) med en takhöjd på max 3m. Attefallshus om 30kvm. Kommunal planavgift tillkommer. En perfekt fastighet för dig som vill uppfylla en fritidshusdröm eller ett alldeles eget nybyggnadsprojekt nära hav och natur. Endast ca 5 minuter till motorvägspåfart och 8 minuter till Bålsta centrum. Gångavstånd till Krägga Café och Lanthandel, Krägga Herrgård, trevlig badplats, båtklubb, busshållplats och härliga naturstråk. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning, välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Drabantgatan 7, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 3 aug

Drabantgatan 7

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Real Estate Stockholm
1 325 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 110 kr/mån
40 152 kr/m²

Välkommen in till denna yteffektiva 1,5:a där varje kvadratmeter tas tillvara på bästa sätt. Lägenheten producerades 2018 och känns fortfarande fräsch. Inbjudande hall med nylagt klinkergolv med golvvärme och plats för avhängning av ytterkläder. Trevlig öppen planlösning som rymmer både matbord och sofftrupp. Ett stort skjutdörrsparti ut mot skänker fint ljus och leder ut till balkong. Snyggt och modernt kök med generös förvaring och bra arbetsytor på rostfri bänk. Badrum utrustat med dusch och tvättfat med kommod. Förberett för tvättmaskin. Gott om förvaring i lägenheten i form av garderboer, skåp och inbyggda hyllsystem. Till lägenheten hör även ett förråd (ligger på entréplan). Här bor du ett stenkast från Väsby centrum med all tänkbar shoping och matbutiker. I närområdet finns även skolor, simhall och gym. promenadavstånd till pendeltåg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10