Mäklare Per Berglund

Per Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjursätragatan 127, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Stockholms kommun

Bjursätragatan 127

Lägenhet
Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Stockholms kommun
Restate
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/5
4 715 kr/mån
30 948 kr/m²

OBS - ACCEPTERAT PRIS LJUST - MODERNT - FRITT ÖPPET LÄGE Välkommen till denna toppfina och otroligt välplanerade bostad med ett härligt högt och ogenerat läge helt utan insyn. Tyst och lugnt med samtliga fönster åt föreningens stillsamma idylliska gård. Här är modernt och bekvämt med en ljus och luftig planlösning med stort lättmöblerat vardagsrum samt bekvämt och inspirerande kök med matplats. Bra sovrum med gott om förvaring samt ett stort härligt badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har hela lägenheten genomgående helt nymålade snickerier, tak och väggar i fräscht vitt. En perfekt planerad 2:a - Passar bra för både singlar och par eller kanske den lilla familjen. STOR HÄRLIG BALKONG Här finns också en stor härlig balkong med bästa sydväst läge och ett högt underbart läge med utsikt över föreningens grönskande gård. En mysig och stillsam plats, nästan som ett eget rum, långt ifrån vardagens hets och stress. LUGNT TYST LÄGE - NÄRA NATUREN Lugnt och tyst läge, som en egen underbar oas, i den mest attraktiva delen av Rågsved. Nära till både orörd natur samt centrum och kommunikationer. Föreningens hus är byggda med en stor kringbyggd gård med en avskild grönskande miljö, lekplats och grillplats samt egna parkeringsplatser. MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE. En väl genomtänkt och otroligt välplanerad lägenhet med ett högt ljust och insynsfritt läge. Möjlighet till snabbt tillträde - men inget krav. STOR HISS FINNS. LEDIG P-PLATS FINNS ATT HYRA.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vendelsö skolväg 20, Vendelsö, Sågen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Vendelsö skolväg 20

Lägenhet
Vendelsö, Sågen, Haninge kommun
Restate
1 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
4 457 kr/mån
26 014 kr/m²

OBS - ACCEPTERAT PRIS LÅG AVGIFT - STAMBYTT - STOR BALKONG EFTERTRAKTAT LÄGE Välkommen till denna härligt rymliga och ljusa 3:a med en mycket populär planlösning och ett eftertraktat läge i Vendelsö. Lägenheten har ett lugnt läge med fönster i två väderstreck för maximalt ljusinsläpp samt utsikt åt föreningens fina gård. LJUST OCH RYMLIGT - PERFEKT PLANLÖSNING. Här är stort och bekvämt med högt i tak och gott om förvaringsutrymmen. Ljust lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, rymligt kök med ordentlig matplats, stora sovrum samt en rymlig hall med inbyggda garderober och ett toppfint badrum. Allt mycket genomtänkt och trivsamt. Perfekt lägenhet både för par och familjer. Lägenheten är delvis nymålad men kan behöva lite uppfräschning av golv och kök. STOR SÖDERVÄND BALKONG. Här finns också en stor mysig balkong med trätrall och ett lugnt grönskande söderläge. En underbart mysig och rogivande plats, nästan som ett eget rum, långt ifrån vardagens hets och stress. TOPPLÄGE - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE. Bussar alldeles utanför porten och nära till välsorterad livsmedelsbutik samt grönområden och badplats. Välskött förening med en underbar trädgårdsliknande gård samt garage och P-platser. Möjlighet till omgående inflyttning för den som vill - men inget krav.

  • Plus
  • Balkong
Rågsvedsvägen 93, 4 tr, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Stockholms kommun

Rågsvedsvägen 93, 4 tr

Lägenhet
Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Stockholms kommun
Restate
2 250 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/5
5 754 kr/mån
30 822 kr/m²

VISAS ENL ÖK - BOKA VISNING Kontakta ansvarig mäklare Per Berglund 070-768 09 05 eller [email protected] OBS - ACCEPTERAT PRIS LEDIG P-PLATS FINNS ATT HYRA LJUST - MODERNT - FRITT ÖPPET LÄGE Välkommen till denna ljusa och mycket välplanerade bostad med ett högt och ogenerat läge helt utan insyn. Tyst och lugnt med utsikt åt föreningens stillsamma idylliska gård. Här är modernt och bekvämt med en ljus och luftig planlösning med stort lättmöblerat vardagsrum samt inspirerande kök med bra matlagningsytor samt stora kyl och frys. 2 bra sovrum med gott om förvaring, rymlig klädkammare samt ett stort nyrenoverat badrum med fönster och plats för tvättmaskin och torktumlare. En perfekt planerad 3:a - Passar bra för både par och familjer. STOR HÄRLIG BALKONG Här finns också en stor härlig balkong med bästa söderläge och massor av sol samt ett underbart högt läge med utsikt över föreningens grönskande gård. En mysig och stillsam plats, nästan som ett eget rum, långt ifrån vardagens hets och stress. LUGNT TYST LÄGE - NÄRA NATUREN Lugnt och tyst läge, som en egen underbar oas, i den mest attraktiva delen av Rågsved. Nära till både orörd natur samt centrum och kommunikationer. Föreningens hus är byggda med en stor kringbyggd gård med en avskild grönskande miljö, lekplats och grillplats samt egna parkeringsplatser. MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE. En väl genomtänkt och otroligt välplanerad lägenhet med ett högt ljust och insynsfritt läge. Möjlighet till snabbt tillträde - men inget krav. STOR HISS FINNS.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3