Mäklare Anna Lindholm Eriksson

Anna Lindholm Eriksson

Om mig

Att vara ett stöd när någon gör en av de viktigaste affärerna i livet – att hitta sitt hem – är något som jag har jobbat med i hela mitt yrkesverksamma liv. Om du vill ha en mäklare som är glad, omtänksam, kunnig, driven och nyfiken, med ett tydligt mål, att göra livet enklare för dig när du säljer eller vill ha hjälp med en värdering av ditt hem, då ska du kontakta mig. Ring gärna för ett förbehållslöst samtal! Vänligen Anna Lindholm Eriksson, Riksmäklaren

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tryffelvägen 45, NORBY, Uppsala kommun

Tryffelvägen 45

Lägenhet
NORBY, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 995 000 kr
116 m²
5 rum
vån 2/3
9 150 kr/mån
25 819 kr/m²

Etagelägenhet i ett av Uppsalas populäraste områden med underbara Hågadalen straxt intill bostaden. Närhet till förskola, skola och mataffär samt kommunikationer gör denna bostad till något alldeles speciellt, förutom att det är en etagelägenhet om 116 kvm med fyra stycken sovrum. Du kommer in i en fin hall med klädkammare. Hallen leder vidare in i det ljusa vardagsrummet där du når den underbara balkongen som har ett skyddat läge med trädkronorna inpå. På detta plan av lägenheten finns även ett renoverat helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt köket med en generös matplats och två stycken bra sovrum med gott om förvaring. Den ljusa trappan i vardagsrummet leder dig upp till etagevåningen där du hittar två rejäla sovrum samt ett renoverat duschrum. I båda sovrummen har du fantastiska fönster och högre takhöjd som ger en härlig rymd i rummen. Perfekt boende för barnfamiljen eller villasäljaren som söker ett lättskött boende. Här bor du som sagt granne med vackra Hågadalen och kan dra nytta av alla dess fördelar - vintertid kan du kliva i skidorna utanför ytterdörren och stava iväg till intilliggande skidspår. Naturreservatet erbjuder även otaliga promenad- och cykelvägar. Här kan du plocka blåbär, hallon, lingon och kantareller. I skogen finns även ett elljusspår. Vid kanten av skogen finns det ett utegym för den riktigt träningsvillige. Flertalet lekparker ligger nära, såsom populära Murkelparken och Skivlingsparken. Service finns vid Svamptorget med mataffär, blomsterhandel, pizzeria och bageri. Trots att det är nära naturen är det ändå nära till Uppsala centrum via lokalbussar, cykel genom Stadsskogen eller med bil. På föreningens gård finns en nyanlagd terrass/uteplats för alla att nyttja - perfekt för en grillkväll med nära och kära! Persienner finns i alla fönster i lägenheten, förutom i ett på övre plan. Ett förråd om ca 7 kvm tillhör lägenheten och ligger i samma byggnad som bostaden. Föreningen har en nyrenoverad bastu som kommer väl till pass efter en skidtur i Hågadalen. Lägenheten kommer att komma ut till försäljning i mitten av april, med inflyttning omgående, så visa intresse redan nu så kontaktar jag dig direkt när visning är möjlig.

  • Balkong
Malmkörarvägen 37, VATTHOLMA, Uppsala kommun

Malmkörarvägen 37

Radhus
VATTHOLMA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 375 000 kr
128 m²
5 rum
740 m² tomt

Ett perfekt familjehus i Vattholma beläget på en stor tomt med ett lugnt och barnvänligt läge. Nära skolor och natur! Det här kedjehuset har genomgått kontinuerlig renovering invändigt såsom helt nytt kök 2021. Du välkomnas i hallen med en mysig kamin som värmer huset bra. Vidare ligger vardagsrummet med plats för matsalsdel och soffgrupp och har har utgång till den fina tomten. Utomhus finns två nybyggda uteplatser som ger möjlighet till mycket samvaro utomhus i solen. Tomten är stor och ligger till största delen bakom huset vilket ger både distans till vägen och ger stor flexibilitet både vad gäller utomhusaktiviteter eller trädgårdsarbete. Huset är i två plan med tre sovrum på övre plan samt ett allrum. Här hittar du även ett rymligt badrum. På nedre botten ligger köket, duschrum, hall, vardagsrum samt ett större sovrum med utgång till baksidans altan och trädgården. Intill köket ligger en tvättstuga där du även har en grovingång/utgång till trädgården. Intill huset finns ett garage samt en till nybyggd uteplats. Vattholma som idag enkelt tar dig till Uppsala/Gävle via Upptåget eller buss samt med bil via E4. Här finns förskola, grundskola, bibliotek och matvaruaffär. Restaurang/pizzeria ligger naturskönt vid Fyrisån. Området är mycket omtyckt och har närhet till skog och natur, flertalet idrotts- och friluftsaktiviteter, elljusspår och till Salsta golfbana. Husets samfällighetsförening har 5 lekplatser varav en BMX-bana. Huset kommer att visas under våren. Varmt välkommen att höra av dig redan nu om intresse finns!

Leopoldsgatan 19, NYBY, Uppsala kommun

Leopoldsgatan 19

Lägenhet
NYBY, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 895 000 kr
69 m²
3 rum
5 237 kr/mån
27 464 kr/m²

Om du söker en trea med två uteplatser varav en gigantisk, då har du hittat rätt. Lägenheten har ett kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum vilket ger fina ytor för samvaro. Från vardagsrummet når du den stora uteplatsen som under de varma månaderna blir som ett andra vardagsrum. Två rejäla sovrum finns i bostaden varav ett har utgång till den lite mindre uteplatsen. Det mindre sovrummet används idag som barnsovrum. Lägenheten har ett fint helkaklat duschrum med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om förvaring i det stilfulla köket och fina vitvaror. Matplatsen rymmer många runt bordet. Lägenheten är ljus och har en luftig och fin atmosfär. Nyby är ett omtyckt område med närhet till natur i Gamla Uppsala/ Röboområdet med fina löparspår och utegym för den aktiva. Fin natur runt Gamla Uppsala högar, med gångstråk in till centrum. Närhet till Gusk hemmaplan Gamlis IP. I Gränby sportområde finns det både friidrotts- hockey- samt bandyarena. I UTK-hallen kan du spela tennis och padel. All service du önskar erbjuds i den snabbt växande Gränbystaden och Willys matvarubutik finns några 100 meter bort. Det är cykelavstånd till både Uppsala centrum och Gränbystaden. För den som behöver bil till jobbet, har bostaden ett utmärkt pendlarläge, med påfart till E4:an runt knuten. Goda busskommunikationer i närområdet. Barnvagnsförråd och tvättstuga i trapphuset på markplan. Huset är låst dygnet runt och inga nycklar används till entrén utan man öppnar med elektronisk tagg. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Salagatan 13C, HÖGANÄS, Uppsala kommun

Salagatan 13C

Lägenhet
HÖGANÄS, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 195 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 504 kr/mån
46 211 kr/m²

I mysiga Höganäs, med sitt kanonläge nära Uppsala centrum finns nu möjlighet att förvärva denna charmiga tvåa i välskött fastighet från 1934 ritad av Gunnar Leche. Lägenheten är i genomgående fint skick. Planlösningen fördelar sig på en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett smakfullt renoverat kök med plats för matbord, ett ljust och generöst vardagsrum. Från vardagsrummet når du lägenhetens insynsskyddade balkong som ligger mot den vackra gården i ett trevligt sydvästligt läge. Här har verkligen ingenting lämnats åt slumpen utan det är bara att flytta in direkt och känna dig som hemma - Flexibelt tillträde, men gärna under juli månad. BRF Ettan är Uppsalas första HSB-föreningar och har en välskött fastighet och trädgård samt god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård som sommartid inbjuder till härliga grillkvällar. Föreningen har även ett hobbyrum med två arbetsbänkar. Här erbjuds ett mycket bra läge på lugn återvändsgata nära Resecentrum i attraktivt kvarter i Höganäs där du bor med en sällsynt kombination av stillhet och lugn med direkt närhet till stadens puls. Utmärkt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. "Runt hörnet" finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö samt Uppsala konsert och kongress. Även hela citys utbud finns på bekvämt gångavstånd - Detta är några av fördelarna med att bo i Höganäs! Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd (en våning upp från lägenheten) och ett förråd i källaren. Tvättstugan ligger nere i källaren rakt under lägenheten. Hiss finns i två av trapphusen finns det hiss (13 A och 15C) som tar dig upp på vinden (vån 4) och sedan har du en trappa ned till lägenheten som ligger på våning 3 i trapphus 13 C. . Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Humlegatan 1, LUTHAGEN, Uppsala kommun

Humlegatan 1

Lägenhet
LUTHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 375 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 952 kr/mån
36 538 kr/m²

Den här rymliga tvåan är otroligt ljus och har en mycket bra planlösning som ger dig ett generöst vardagsrum med utgång till en indragen balkong i ett fint solläge. Det finns en stor och rymlig hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Sovrummet är också väl tilltaget och har en hel garderobsvägg som erbjuder gott om förvaring. Helkaklat badrum med badkar och dusch utrustat med golvvärme. Kök med med matplats där det får rum många runt bordet. Vardagsrummet är så pass stort att det med lätthet kan möbleras med både matsalsmöbel och loungedel. Lägenheten är nymålad och all el är ny. Lägenheten ligger på plan två i ett hus om två våningar. Fastigheten har nyligen genomgått en renovering så det är nya fönster och dörrar vilket gör att lägenheten känns modern och stilren samt gjort den väldigt ljudisolerad. Närhet till centrum och natur samt Fyrishov erbjuder dig både cityliv, rekeration och motion. Närhet till matvaruaffärer som tex Nelins. Här har du helt enkelt allt du behöver nära till hands när du letar efter en lägenhet i Luthagen! Ritning kommer läggas ut inom kort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Trunstavägen 7, Centrala Knivsta, Knivsta kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Trunstavägen 7

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Riksmäklaren
950 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/5
2 578 kr/mån
35 185 kr/m²

Den här ettan ger dig allt du behöver i ditt boende. Att man sedan har nära till Knivsta station där det finns pubar, restauranger och ett gym gör inget. Du går dit på 8 minuter och därifrån tar du dig med tåg in till Uppsala på 10 minuter och på 28 minuter in till Stockholm! Även två matvaruaffärer ligger på bekvämt gångavstånd. Man välkomnas in i en hall där du har plats för att hänga av dig ytterkläder och även tre rejäla garderober varav en används som städskåp. Rummet genomsyras av ljus då bostaden ligger på andra våningen med härlig utsikt över villabebyggelse och natur. Det sobra köket från Marbodal är modernt och här finns allt du behöver. Kyl och frys samt diskmaskin är integrerade i skåpinredningen vilket är mycket stilfullt. Integrerade spotlights ovan bänken ger ett fint ljus. Duschrummet är väl tilltaget och har lite spa-känsla. Rummet ger dig möjlighet att inreda exakt som du vill ha det, till exempel med en loftsäng för att skapa mer golvutrymme. Idag finns många fiffiga lösningar för att skapa ett hem på liten yta som passar just dig. Förening har en stor gemensam takterrass som ger dig en fenomenal utsikt och inbjuder till samvaro eller bara för att njuta av sol och värme. Loftgången vid lägenhetens entré är också en stor fördel. Den ger dig en extra plats att koppla av på och kanske socialisera med grannar eller bara njuta av en kopp kaffe. Knivsta är ett område som expanderar och ligger med ett bra läge om du exempelvis jobbar på Arlanda. Du når Arlanda på 10 minuter med bil. Här kan du läsa mer om Knivsta https://knivsta.se/. En kommun som är på uppsving! Varmt välkommen på visning av en lägenhet som passar många!

  • Plus
  • Hiss
Trunstavägen 5, Centrala Knivsta, Knivsta kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Trunstavägen 5

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Riksmäklaren
895 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/5
2 578 kr/mån
33 148 kr/m²

NYTT ACCEPTERAT PRIS! En kvadratsmart etta med ett fint läge i centrala Knivsta, som erbjuder allt en bostad behöver. Superfint modernt kök med diskmaskin och all annan maskinell utrustning på plats. Det rymliga helkaklade duschrummet med duschväggar och kombitvättmaskin har lite spa-känsla. I den här ettan har man tillskapat en sovalkov vilket gör att man får ett avskilt allrum/matsal vilket ökar hela känslan av bostaden. Balkongen är indragen vilket gör att du med lätthet kan tillskapa ett extra rum för vår och höst genom att glasa in den. Möjlighet att utnyttja loftgången vid lägenhetens entré är också en stor fördel. Det ger dig en extra plats att koppla av och kanske socialisera med grannar eller bara njuta av en kopp morgonkaffe i solen. Förening har en stor gemensam takterrass som ger dig en fenomenal utsikt och inbjuder till samvaro eller bara för att njuta av sol och värme. Det centrala läget i Knivsta innebär förmodligen närhet till olika bekvämligheter, affärer och eventuellt kollektivtrafik, vilket ökar bostadens attraktionskraft. Knivsta är ett område som expanderar och ligger i med ett bra läge både för dig som pendlar till Uppsala eller Stockholm. Det tar dig 8 minuter att gå till Knivsta station så studerar eller jobbar du i Uppsala så kan detta vara ett utmärkt alternativ till egen bostad. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7