Mäklare Anne Weyde

Anne Weyde

Om mig

Det finns många mäklare och våra erbjudanden är snarlika. Så hur ska man välja? Jag vill lyfta fram lite mjukare värden som mer riktar sig till hjärtat än hjärnan. Att alltid göra det där lilla extra för att det ska bli mer än en bra affär. Det ska blir din bästa affär. Att skapa förtroende och bygga relationer. Min önskan är att bli just Din mäklare, inte bara en gång - utan genom hela livet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eksätravägen 132, GAMLA-SÖDRA GOTTSUNDA, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Eksätravägen 132

Lägenhet
GAMLA-SÖDRA GOTTSUNDA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 700 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/4
7 015 kr/mån
18 889 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
  • Hiss
S:t Johannesgatan 36C, Luthagen, Uppsala kommun
S:t Johannesgatan 36C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
S:t Johannesgatan 36C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

S:t Johannesgatan 36C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 395 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/5
2 600 kr/mån
42 273 kr/m²

Här bor du i en fräsch och ljus lägenhet med fransk balkong. Den här lägenheten har en öppen planlösning mellan barkök och allrum med fint ljusinsläpp och plats för en större säng, soffa och matplats. Köket är utrustat med allt du behöver som, kyl/frys, ugn och spis. Du har även gott om förvaring och köket har genomgående vita köksluckor. Bostaden erbjuder även en hall med plats för förvaring och ett stort badrum, med badkar. Lägenheten har ljusa ytsikt och ekparkettgolv. Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta Uppsala har att erbjuda, du cyklar eller promenerar enkelt och snabbt till centrum och flera campusområden som tex Ekonomikum, Engelskaparken och Blåsenhus och inte minst alla nationer. I området finns det matbutik, cafér och restauranger. Folkes livs (ICA) har generösa öppettider och blir den naturliga livsmedelsbutiken. Brf Kandidaten är en välskött förening där de flesta boende är studenter, varje hus har en tvättstuga och varje våningsplan en gemensam balkong. Varje lägenhet har ett vindsförråd. Parkering finns för boende, 35 p-platser som man nyttjar gratis med parkeringstillstånd och först till kvarn. För besökande finns det två stycken 2h parkering i anslutning till varje huskropp.

  • Premium
  • Hiss
Tryffelvägen 18D, NORBY, Uppsala kommun

Tryffelvägen 18D

Lägenhet
NORBY, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 295 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 246 kr/mån
20 394 kr/m²

En trappa upp, på en gavel med soligt sydväst läge väntar den här välplanerade tvåan på sin nya familj. Lägenheten ligger mitt i populära Trädgårdsstaden och har egen ingång, vilket ger en känsla av radhus. Här är välplanerade kvm som efter en renovering kommer bli ett fint och ljust hem. Hallen är stor och välkomnande, badrummet har plats för badkar och tvättmaskin, lägenheten har också en ordentlig klädkammare. Köket med stora fönster in mot gården har morgon och förmiddagssol, här finns plats för matbord för minst 6 personer. Sovrummet är ordentligt och har utgång till lägenhetens balkong med syd-väst läge. Vardagsrummet badar i ljus med sina stora fönster. Ett förråd om ca 6 kvm hör till lägenheten och ligger på gården i en länga, smart inrett med flera hyllor. Föreningen är omtyckt och har flera trevliga grönskande innergårdar, grillplats med sittplats, sandlådor, gungor och klätterställningar. Varje gård har en tvättstuga att nyttja, det finns pingisrum och de boende har dessutom tillgång till bastu. Parkeringsplatser finns ledigt, både el-plats och i garage. Här bor du granne med vackra Hågadalen och kan nyttja skogens av alla fördelar - vintertid kan du kliva i skidorna utanför ytterdörren och åka iväg till intilliggande skidspår. Naturreservatet erbjuder även otaliga promenad- och cykelvägar. Här kan du plocka blåbär, hallon, lingon och kantareller. I skogen finns även ett elljusspår. Vid kanten av skogen finns det ett utegym för den riktigt träningsvillige. Flertalet lekparker ligger nära, såsom populära Murkelparken och Skivlingsparken. Service finns vid Svamptorget med mataffär, blomsterhandel, pizzeria och bageri. Än mer service hittar du i Gottsunda centrum. Trots att det är nära naturen är det ändå nära till Uppsala och city kärnan via lokalbussar, cykel genom Stadsskogen eller med bil. Tillträde efter överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkomna på visning! Anne Weyde - Din mäklare genom livet

  • Balkong
Storgatan 9C, HÖGANÄS, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 17:30
Storgatan 9C, HÖGANÄS, Uppsala kommun, bild 2
Storgatan 9C, HÖGANÄS, Uppsala kommun, bild 3

Storgatan 9C

Lägenhet
HÖGANÄS, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 995 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 1/4
3 936 kr/mån
37 159 kr/m²

Det bästa med lägenheten? -Läget! Tveklöst! Välkomna till den här välskötta och rymliga trean som med sitt läge i hjärtat av Höganäs har promenadavstånd till det mesta. Planlösningen är smart, här finns möjlighet att med mindre justeringar göra en uthyrningsdel och på så sätt få ett kostnadseffektivt boende. Lägenhetens disposition passar många, både det yngre och äldre paret, barnfamiljen som vill bo med city läge, den som vill ha ett ordentligt hemmakontor, eller som jag började med, den som vill hyra ut och få en bra boendeekonomi. Hallen är stor och välkomnande, med plats för ytterkläder skor och väskor. In till vänster har vi den delen som lämpar sig för uthyrning, gäst wc med toalett och handfat och ett stort sovrum med mycket garderober. Ljusa väggar och målade golv, fönster ut mot Österplan, placeringen av fönstren är över två meter till underkant därav ingen insyn. Vardagsrummet har även det målade golv och ljusa väggar, fönster mot Österplan, här finns ytan som gör att ni kan möblera med både stor soffa, bokhyllor och matbord. Rummet badar i ljus då fönstren ligger i syd-västläge. Helkaklat duschrum. Sovrum nummer två ligger mot föreningens innergård, målade golv och ljusa väggar och garderob som bäddar för bra förvaring. Köket är stort och luftigt har många skåp, lådor och mycket bänkyta. Mina säljare har valt att inte ha matbord och stolar i köket, men ytan finns och möjligheterna är många, kökets fönster vetter mot innergården. Brf OD är en omtyckt förening som är noga med sin kommunikation och värnar om att hjälpa till och skapa trivsel för sina bostadsrättsinnehavare. Föreningen är mycket stabil och har en god ekonomi, skuldsättningen per kvm är under 3 000 kr. Gemensamhetsutrymmen finns och erbjuds i form cykelrum, hobbyrum och tillgång till föreningens tvättstuga. Hiss finns i huset. Under våren 2024 sker stambyte i källaren. Detta arbete kommer inte påverka de boendes badrum eller toaletter. De kommer kunna användas som vanligt. Till lägenheten hör två förråd. Möjlighet finns att ställa sig i kö för ytterligare förråd. Föreningen har garage, för närvarande kö, de som har p-plats i garaget har fjärrkontroll till de automatiska dörrarna. Tillträde efter överenskommelse. I Höganäs bor du i en av Uppsalas mest populära stadsdelar. Här är det lugnt och trivsamt att bo samtidigt som du har närhet till stadspulsen och allt vad Uppsala City har att erbjuda. Matvarubutiker ligger inom promenadavstånd bla populära ICA Torgkassen i Kvarnen gallerian. Här är det enkelt att pendla vidare både söder och norr över. En kort promenad bort har du Resecentrum, mycket Uppsala har att erbjuda ligger bara en kort bit bort. Härifrån är det nära till allt. Med bil når du enkelt E4:an via bland annat Råbyvägen, för vidare pendling mot Stockholm eller Gävle. Det här är en kommande försäljning! Varmt välkomna med er intresseanmälan redan nu. Anne Weyde Din mäklare genom livet.

  • Premium
  • Hiss
Neptunusvägen 7, null, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Neptunusvägen 7

Villa
Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 195 000 kr
124 m²
587 m² tomt

Välkomna till det här 2-plans friliggande huset uppfört 1981. 124 kvm fördelade på fem rum och kök. Garage med förråd. Fint barnvänligt läge i början på en återvändsgata. Inbäddad i grönska och med en skogsdunge som närmaste granne har huset ett fint insynsskyddat läge. Flertal möjliga uteplatser runt huset, här är solen på baksidan av huset på morgonen och förmiddagen, mot kvällen har ni solen på framsidan. Entréplan med duschrum, klädkammare, tvättstuga, vardagsrum med utgång till altanen och ett sovrum. Stort kök med köksö och plats för stort matbord. På övervåningen finns ytterligare ett badrum och 3 sovrum. Fiber finns indraget i huset. På Neptunusvägen bor ni med närhet till skola och förskola, bibliotek, apotek, vårdcentral (både MVC och BVC), folktandvård och mataffärer. Mycket bra pendlaravstånd. Från huset på Neptunusvägen kan du cykla eller ta en promenad till stationen och sen är restiden ca 8 minuter in till Uppsala med tåg. Bussförbindelserna är mycket bra närmsta busshållsplats ligger ca 2 minuters promenad ifrån huset. Med bil tar du dig snabbt ut till E4:an för resa både norr och söder om Uppsala. Cykelväg finns hela vägen in till Uppsala. Huset är besiktigat. Tillträde enligt överenskommelse, innan skolstart möjligt. Vad är bäst med att bo just här? Man tar sig snabbt in till Gränby och centrala Uppsala. Snabbt ute på E4:an och tar sig enkelt norr eller söder ut. Närhet till bad i Fyrisån både sommar och vinterbad. Vattnet kontrolleras av Uppsala Kommun. Sandstrand med närliggande beachvolleybollplaner och grönområden. Asfalterad slinga på ca 3 km för inlines, rullskidor och parasportare på sommaren. Uppsalas bästa längdskidspår på vintern och man använder konstsnö för att förlänga säsongen. MTB bana på ca 5 km samt en pumptrack. Det aktiva föreningslivet och många engagerade Storvretabor grundar för en bra samverkan och många vuxna personer finns naturligt där ungdomar befinner sig. (nattvandring, ungdomsgård och idrottsevenemang t.ex ) Det här är en kommande försäljning, varpå information och bilder kommer att uppdateras, välkommen redan nu med din intresseanmälan! Anne Weyde - din mäklare genom livet.

  • Plus

Visar alla 5