Mäklare Matts Lüllmaa

Matts Lüllmaa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 18, CENTRUM, Uppsala kommun
 • Sön 3 dec kl 12:00
Skolgatan 18, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 2
Skolgatan 18, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 3

Skolgatan 18

Lägenhet
CENTRUM, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 795 000 kr
62,1 m²
2 rum
vån 2/4
3 216 kr/mån
45 008 kr/m²

I centrala Uppsala med ett stenkast från Fyrisån finner du denna tvåa i toppskick med hiss från markplan. Perfekt för dig som letar en citynära bostad där det bara är att flytta in och njuta. Här bor du i ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till Fyrisån och stadens puls. Lägenheten har helt nya ytskikt och fördelar sig på en rymlig hall med garderober, snyggt stenbelagt duschrum som är förberett för tvättmaskin, kök med plats för matbord och bänkskiva i kvarts, rymligt sovrum med garderober samt ett trevligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Brf Ejdern är en mycket välskött och aktiv förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns det övernattningsrum, festlokal, cykel- och barnvagnsförråd samt hobbyrum. Trevlig innergård med välordnad lekplats. Här bor du med ett av Uppsalas mest attraktiva lägen nära allt vad Uppsala stad har att erbjuda. Service finns på bekvämt avstånd med Luthagens Livs, apotek och hela Främre Luthagens utbud av mysiga restauranger på några minuters promenad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrtäljegatan 42B, FÅLHAGEN, Uppsala kommun
 • Sön 3 dec kl 13:30
Norrtäljegatan 42B, FÅLHAGEN, Uppsala kommun, bild 2
Norrtäljegatan 42B, FÅLHAGEN, Uppsala kommun, bild 3

Norrtäljegatan 42B

Lägenhet
FÅLHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 895 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 150 kr/mån
39 931 kr/m²

Nu saluförs denna eftertraktade trea i Fålhagen. Mycket trevlig och välskött förening i ett av Uppsalas mest omtyckta områden. Lägenheten fördelar sig på en rymlig hall med garderober och plats för avhängnad, omgjord gäst-wc som idag fungerar som klädkammare, kök med plats för matbord, två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Möjligt att få en carport-plats vid inflytt. I Fålhagen har man närhet till all tänkbar service, såsom restauranger, matbutiker, apotek och strövområden. Bra cykelvägar in till city och Gränbystaden samt bussförbindelser med täta avgångar. Nära till E4:ans påfart för den som pendlar. Det är inte ofta lägenheter i den här föreningen kommer ut på öppna marknaden så missa inte detta tillfälle!

 • Premium
 • Balkong
Ägovägen 2, Knutby, Uppsala kommun

Ägovägen 2

Villa
Knutby, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 795 000 kr
104 m²
7 rum
614 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla med hörntomt och utrymme för den stora barnfamiljen. Planlösningen fördelar sig på ett vardagsrum med braskamin, 6 sovrum i varierande storlek, kök med tillhörande matplats, badrum med hörnbadkar, tvättstuga samt ett garage där man delat av och upprättat ytterligare ett sovrum. Utvändigt finns den en altan med bar, perfekt för härliga sommarmiddagar och fester. På tomten finns även pool, uterum samt förrådsbyggnad. Huset är beläget i ett lugnt villakvarter med promenadavstånd till förskola, skola, kommunikationer, matbutiker och restauranger.

Solstrålevägen 147, Storvreta, Uppsala kommun
Solstrålevägen 147, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Solstrålevägen 147, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Solstrålevägen 147

Lägenhet
Storvreta, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 495 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 031 kr/mån
17 904 kr/m²

Välkommen till en ljus och bra planerad gavellägenhet med rymlig balkong samt hiss från markplan. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor, perfekt för dig som gillar att umgås med nära och kära. Lägenheten är välvårdad men har äldre ytskikt. Lägenheten är på 83,5 kvm och fördelar sig på två rymliga sovrum, stort vardagsrum där det finns möjlighet att sätta upp en vägg och göra ytterligare ett rum. Vidare är det öppen planlösning mellan vardagsrum och kök/matplats. Lägenheten har även två klädkammare som kan slås ihop och göras om till ett mindre arbetsrum. Storvreta är ett populärt område med flertalet förskolor och skolor. Service som vårdcentral, bibliotek, mataffärer och restauranger finns i området. Bussen och Upptåget tar dig enkelt både norr- och söderut ifall du inte vill ta E4:an.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lästmakargatan 5A, SALABACKE, Uppsala kommun

Lästmakargatan 5A

Lägenhet
SALABACKE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 975 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 768 kr/mån
32 917 kr/m²

Välvårdad tvåa i Salabacke, högst upp i huset med fantastisk utsikt. Lägenheten erbjuder generösa umgängesytor som fördelar sig på ett rymligt kök med plats för matbord, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna, bra sovrum, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en hall med goda förvaringsmöjligheter. Mycket välskött förening med många stora renoveringar gjorda. Bredband ingår i månadsavgiften. Föreningens trivsamma innegård med träd och grönytor erbjuder plats för avkoppling. På Lästmakargatan 5A bor du i ett mycket populärt område med gång- och cykelavstånd till centrum och Resecentrum. I närområdet finns härliga parker samt närservice vid Willys och Brantingstorg som erbjuder bland annat mataffär, café, apotek och restauranger. Närhet till Gränbystaden som erbjuder all service du behöver. Täta bussförbindelser till city med hållplats ett stenkast från husknuten. Bra pendlarläge med kort avstånd till E4:an.

 • Balkong
Sehlstedtsgatan 43, NYBY, Uppsala kommun

Sehlstedtsgatan 43

Villa
NYBY, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 990 000 kr
150 + 9 m²
6 rum
400 m² tomt

Perfekt boende för barnfamiljen med en bra planlösning vilken också är lätt att justera. Det finns två alternativt tre sovrum på entréplan samt en övervåning som har allrum, två sovrum och toalett. Fint renoverat duschrum på entréplan som är helkaklat i vitt och grått. Härligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till stort altandäck i bästa solläge. Mycket lättskött och insynsskyddad tomt angränsande allmänning. Perfekt boende för barnfamiljen med ett lugnt bilfritt läge intill allmänning. Både förskola och skola i området, all tänkbar service vid Willys intill eller Gränby Centrum, 10 minuters cykelavstånd på fina cykelvägar till city och mycket bra pendlingsmöjligheter med närhet till E4:an. Obs! Kontakta mäklaren för visning. Via villaföreningen Kastellparken har du tillgång till ett kallgarage och p-plats vilket gör att området är bilfritt i gränder. I området finns också ett antal lekplatser samt grönområden med fotbollsplaner. På promenadavstånd har du också Gamla Uppsala fornminnesområde med trevliga gång- och löprundor.

Fritidsvägen 2, Rångsta, Uppsala kommun

Fritidsvägen 2

Tomt
Rångsta, Uppsala kommun
Riksmäklaren
550 000 kr
1 146 m² tomt

Tomter med lantligt läge i vackra Rångsta. Här erbjuds möjlighet att bygga sitt drömboende. Vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Tomterna är ca 1 150 kvm och kommer anslutas till en samfällighet som sköter vattnet. Köparen tecknar ett vägkontrakt med vägföreningen i området som sköter infartsvägen samt snöröjning. Tomterna är ej knutna till någon husleverantör så här finns möjlighet att välja fritt bland leverantörerna på marknaden. Offert från tre olika husleverantörer finns, kontakta mäklaren för mer information. Här bor du med närhet till Björklinge (ca 7 km) där du finner badplats, matbutik, ett rikt idrott- och föreningsliv samt skola & förskola mm. Några minuters gång till busshållplats där bussen tar dig in till Björklinge. Med bil tar man sig in till centrala Uppsala strax under 20 min.

Visar alla 7