Mäklare Matts Lüllmaa

Matts Lüllmaa

Om mig

När jag sedan började på Riksmäklaren 2009 har jag fått lära mig allt från grunden, vilket gör mig till den mäklare jag är idag. Som mäklare är jag engagerad, trygg och ärlig. Kunder anlitar mig för att jag håller vad jag lovar. Matts Lüllmaa - Mäklaren genom livet

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solstrålevägen 73, Storvreta, Uppsala kommun

Solstrålevägen 73

Radhus
Storvreta, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 695 000 kr
101 m²
4 rum
172 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa ett av dessa omtyckta och välplanerade radhus i Storvreta med närhet till natur, skolor och kommunikationer! Huset har renoveringsbehov och passar perfekt för den som vill sätta sin egna prägel. Planlösningen fördelar sig på ett nedre plan med kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård i söderläge, duschrum samt tvättstuga. Övre plan har ett badrum, klädkammare och tre sovrum varav ett har en balkong i söderläge. På framsidan finns en uteplats samt ett förråd. Här bor du nära härliga promenadstråk, men med all viktig service på bekvämt avstånd - praktiskt, lugnt och trivsamt på alla sätt och vis. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss eller tåg till Uppsala och Resecentrum. Cykelväg hela vägen till Uppsala. Storvreta är ett barn- och familjevänligt område med skolor från förskola upp till årskurs 9. Till huset hör en garageplats samt att det finns möjlighet att nyttja p-platser i samfälligheten. Varmt välkommen på visning!

Luthagsesplanaden 12B, LUTHAGEN, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 12B

Lägenhet
LUTHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 995 000 kr
37,9 m²
1 rum
vån 3/5
1 777 kr/mån
52 639 kr/m²

Välkomna till denna rymliga etta i Luthagen med bra ljusinsläpp. Perfekt för studenten eller för den som behöver en övernattningslägenhet. Lägenheten är i bra skick och Brf Åsvid är en välskött förening med god ekonomi. Här bor du i ett av Uppsalas bästa lägen med närhet till det mesta. Med en kort promenad tar du dig till gågatan och allt staden har att erbjuda. I närheten finner du Uppsala Universitet, Luthagens livs, flertalet restauranger och lugna inramade grönområden. Tio minuter bort finner du lummiga Stabbyskogen som erbjuder motionsspår och vacker natur.

  • Hiss
Luthagsesplanaden 10A, LUTHAGEN, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 10A

Lägenhet
LUTHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
6 095 000 kr
140 m²
6 rum
vån 4/5
8 196 kr/mån
43 536 kr/m²

Välkommen till denna ståtliga gavelsexa i Luthagen med två öppna spisar och generösa sällskapsytor. Lägenheten har en trevlig planlösning som idag fördelar sig på ett stort vardagsrum med öppen spis, ett allrum med öppen spis, serveringsgång som leder till det charmiga köket, fyra bra sovrum varav det största har ett vackert burspråk, ett badrum samt ett duschrum. Lägenheten har två balkonger samt ett stort vindsförråd och ett källarförråd. Mycket välskött förening med låg belåning. Här bor du i ett av Uppsalas bästa lägen med närhet till det mesta. Med en kort promenad tar du dig till gågatan och allt staden har att erbjuda. I närheten finner du Uppsala Universitet, Luthagens livs, flertalet restauranger och lugna inramade grönområden. Tio minuter bort finner du lummiga Stabbyskogen som erbjuder motionsspår och en vacker växtlighet.

  • Balkong
  • Hiss
Viragatan 5, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:00
Viragatan 5, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun, bild 2
Viragatan 5, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun, bild 3

Viragatan 5

Lägenhet
KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 395 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/6
3 336 kr/mån
58 415 kr/m²

2:a med härlig uteplats i västerläge. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för avhängning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor uteplats, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum. Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk längs Fyrisån, vackra stadsparken och naturreservatet Kungsängen. På Viragatan bor man centralt med utmärkt pendlarläge då det är nära till Resecentrum samt nära till 4:ans påfart. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik, postombud, en förskola, restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Blomstergatan 10, null, Västerås kommun

Blomstergatan 10

Lägenhet
Västerås kommun
Riksmäklaren
875 000 kr
53 m²
2 rum
vån 7/10
3 255 kr/mån
16 509 kr/m²

Ljus 2:a med stort renoveringsbehov. Mycket bra planlösning. Högt belägen med inglasad balkong och fin utsikt mot stan. Lägenheten har äldre ytskikt och behöver renovering. Planlösningen fördelar sig på en hall med garderober, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, sovrum i bra storlek, kök med plats för matbord samt ett badrum med kaklade väggar. Föreningen har god ekonomi och välskötta fastigheter. För medlemmar finns tillgång till föreningslokal, bastu, gym, motionsrum samt en övernattningslägenhet. Belägen i attraktiva och populära kvarter med närhet till natur, allmänna kommunikationer samt närservice. Tillfälle för den händige! För mer information och visning kontakta visningsvärd Roger Axelsson 070-520 91 24

  • Hiss
Fyrisvallsgatan 10A, LUTHAGEN, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 10A

Lägenhet
LUTHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 595 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 618 kr/mån
55 000 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta där man har utnyttjad varje centimeter på bästa sätt. Lägenheten har tilltalande färger och materialval och fördelar sig på en hall med garderober, ett rymligt badrum förberett för tvättmaskin, sovalkov med plats för dubbelsäng, allrum med härligt ljusinsläpp och utgång till den härliga och stora uteplatsen i söderläge samt ett smakfullt kök med god förvaring. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Solitär har satsat mycket på gemensamhetsutrymmena och det märks på det vackra orangeriet som man kan boka och ha fester och events, eller vad sägs om den ovanligt stilsäkra tvättstugan med en loungedel. I huset finns det en sushirestaurang och inte långt härifrån ligger Mimmi Ekholms plats med all tänkbar service så som ICA, gym, café och restauranger. Bra cykel- och gångvägar in till centrum samt goda bussförbindelser. Nära till E:4ans påfart. Vart välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Fritidsvägen 2, Rångsta, Uppsala kommun

Fritidsvägen 2

Tomt
Rångsta, Uppsala kommun
Riksmäklaren
550 000 kr
1 146 m² tomt

Tomter med lantligt läge i vackra Rångsta. Här erbjuds möjlighet att bygga sitt drömboende. Vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Tomterna är ca 1 150 kvm och kommer anslutas till en samfällighet som sköter vattnet. Köparen tecknar ett vägkontrakt med vägföreningen i området som sköter infartsvägen samt snöröjning. Tomterna är ej knutna till någon husleverantör så här finns möjlighet att välja fritt bland leverantörerna på marknaden. Offert från tre olika husleverantörer finns, kontakta mäklaren för mer information. Här bor du med närhet till Björklinge (ca 7 km) där du finner badplats, matbutik, ett rikt idrott- och föreningsliv samt skola & förskola mm. Några minuters gång till busshållplats där bussen tar dig in till Björklinge. Med bil tar man sig in till centrala Uppsala strax under 20 min.

Visar alla 7