Mäklare Thomas Lullmaa

Thomas Lullmaa

Om mig

För mig handlar mäkleri först och främst om att vara duktig på att ta hand om människor. Vill du ha ett högt slutpris? Kontakta mig! Thomas Lüllmaa - Mäklaren genom livet

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Järnvägsgatan 21A, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun

Västra Järnvägsgatan 21A

Övrigt
SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
14 975 000 kr
682 m²
973 m² tomt

Investera i en hyresfastighet i Svartbäcken. Totala intäkter per år: ca 840 000 kr Totala kostnader per år: ca 200 000 kr/år (Kostnaderna för fastigheten är EL, sopor, vatten, försäkring samt fastighetsskatt) Uppgifter enligt säljaren. - Fastigheten har idag 9 st bostäder för uthyrning. Storleken mellan bostäderna varierar mellan 18 kvm - 88 kvm. Det finns 4 styck garageplatser om 700 kr/mån samt 4 st P-platser om 500 kr/mån. Friskrivningsklausul tillämpas. För mer information vänligen kontakta mäklaren!

S:t Johannesgatan 3B, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 15 jul kl 16:30

S:t Johannesgatan 3B

Lägenhet
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 750 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 112 kr/mån
51 402 kr/m²

Sekelskifteslägenhet i främre luthagen som erbjuder många tidstypiska detaljer såsom tre meter takhöjd, dubbla spegeldörrar, takrosetter, stuckatur i tak och originalgolv i två rum m m. Bostaden är fördelad på en fin hall, vardagsrum som ger rymd från den generösa takhöjden och stora fönster, stort sovrum med bra förvaring i garderober, kök med god arbetsyta och förvaring i lådor och skåp, duschrum och WC. Brf Ålinden är en välmående förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Välskött, lummig innergård i skyddat läge med sittgrupper och grillmöjligheter sommartid. Främre Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden med flertalet grönområden och parker, blandad bebyggelse och vackra hus i klassisk stil. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Ekonomikum, Vasaparken och Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Vidare i kvarteren har du flera restauranger/caféer och matbutiker. Goda kommunikationer för dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att du cyklar till Uppsalas centralstation på ca 10 minuter. Gillar du att motionera och promenera, eller åka längdskidor finns den uppskattade Stabbyskogen i närheten - Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i Främre Luthagen!

  • Plus
Marma 128, Lagga, Knivsta kommun

Marma 128

Fritidshus
Lagga, Knivsta kommun
Riksmäklaren
995 000 kr
1 rum
1 542 m² tomt

Varmt välkommen till ett idylliskt drömmigt Torp ute i Lagga. Här bor du med lugn och fin utsikt så långt ögat kan nå ut över åkerlandskapen. Fastigheten består av 1542 kvm tomt samt två mysiga stugor som är fint bevarade. Huvudbyggnaden består av ett mindre kök där det finns tillgång till en vedeldad spis samt ett stort rum. I hallen finner du förvaringsmöjligheter samt en trappa upp till loftet. I den andra byggnaden finner du ett allrum samt ett utedass på den bortre sidan av fastigheten. Till fastigheten finns det framdraget el till tomtgränsen samt servitut på sommarvatten från grannens tomt. Fastigheten finner du 25 min utanför Uppsalasstadskärna. Bakom fastigheten finner du ett fornlämningsområde. (Se bifogad bild) Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läby-Västerby 706, Läby, Uppsala kommun
Läby-Västerby 706, Läby, Uppsala kommun, bild 2
Läby-Västerby 706, Läby, Uppsala kommun, bild 3

Läby-Västerby 706

Villa
Läby, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 750 000 kr
158 + 40 m²
6 rum
2 691 m² tomt

Strax utanför Uppsala ligger en rymliga villa om 6 rok med fina umgängesytor och en påkostad relaxavdelning. Entrén går via en stenläggning som sluter an mot den asfalterade uppfarten och intill finns ett rymlig garage med elport, garaget har även nyttjas som festlokal när tillfälle gets. På andra sidan av stenläggningen står en jacuzzi som går att nyttja året runt. På fastigheten finns även ett Attefalls hus om 25 kvm med sovloft som hyrs ut idag. Husets boarea fördelar sig på två plan med sovrum och badrum på båda våningarna. I entréplan finner ni sällskapsytor så som kök, vardagsrum, matsal, tv-rum samt en relaxavdelning. Vidare finns här även ett badrum, sovrum, hall samt tvättstugan. Från flertalet av rummen kommer ni ut i trädgården och ut på olika uteplatser. På övre plan finns en möblerbar hall, två sovrum samt en master suit som känns stort och luftigt och ger en dressing room känsla, rummet har tillgång till ett eget badrum med dusch. Gästhus/Attefallshus I gästhuset finns det både kök, allrum och badrum. Trappor upp till ett sovloft som gör huset funktionell till sin användning. En boende i närhet till Uppsala Golfklubb och bara några minuter från Uppsala. Här bor du i ett lugnt läge med naturen runt omkring. Samtidigt är det bara 6 km in till centrala Uppsala.

  • Premium
Stenskärsvägen 18B, Stenskär, Östhammars kommun

Stenskärsvägen 18B

Villa
Stenskär, Östhammars kommun
Riksmäklaren
3 950 000 kr
125 + 60 m²
5 rum
1 244 m² tomt

Nybyggt hus med närhet till badplatser samt stora bryggan och Torpet där det mesta händer! Huset inrett med kakel och klinker samt parkettgolv och genomgående ljusa väggar. Garage med elport samt gästrum och förråd. Pool samt spapool. Stenskär är ett levande område vid Roslagens kust med otroligt vackra omgivningar. På promenadavstånd finns det egna båthuset, allmän badplats med simskola, fotbollsplan och boulebana. Området är känt för sin goda grannsämja med tillhörande firande vid Midsommar och Valborg, pubkvällar. På behagligt avstånd med goda kommunikationer ligger även Öregrund där det finns en pittoresk hamn, mysiga restauranger, caféer samt ett stort antal butiker. Välkommen med din intresseanmälan och boka in visning efter överenskommelse med mäklaren!

Klippvägen 44, Öregrund, Östhammars kommun

Klippvägen 44

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Riksmäklaren
1 975 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
5 763 kr/mån
21 467 kr/m²

Etagelägenhet om 4 rum och kök ett stenkast från Tallparken och Öregrundshamn. Lägenheten är i ljust och fräscht skick med 3 st balkonger, 2 st mot havet med kvällssol och en med morgonsol ut mot infartsleden till Öregrund. Busshållsplatsen är också precis utanför. Öregrund är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och huvuddelen av bebyggelsen är från 1700- och 1800-talet. På sommaren mångdubblas Öregrunds befolkning och här kan sommargästerna njuta av ett myllrande skärgårdsliv med restauranger och butiker. På bara några minuters promenad från huset finns välkända klippor för sol- och bad och på kvällarna kan du njuta av storslagna solnedgångar. På sommaren ordnas tennisvecka, badortsdagar och båtvecka där Öregrund är bland annat är värd för det välkända Roslagsloppet.

  • Plus
  • Balkong
Snesslinge 12:266, Snesslinge, Östhammars kommun
Snesslinge 12:266, Snesslinge, Östhammars kommun, bild 2
Snesslinge 12:266, Snesslinge, Östhammars kommun, bild 3

Snesslinge 12:266

Tomt
Snesslinge, Östhammars kommun
Riksmäklaren
1 475 000 kr
2 607 m² tomt

3 st tomter som är avstyckade och klara! Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Här ges möjligheten att bygga ditt egna drömhus med närhet till havet. Tomterna är ej knutna till någon husleverantör så här finns möjlighet att välja fritt bland husmodellerna som idag finns på marknaden. Tomterna är belägna utanför Snesslinge. Här bor du med närhet till vattnet som sträcker sig hela vägen till Öregrund samt Östhammar. Med båt i 25 knop från tomterna så tar det ca 30 min till Öregrund samt 15 min med bil. En bit utanför Norrskedika svänger du ner från den stora vägen mot den mysiga viken utanför Snesslinge. När du kommer ner till tomterna så möts du av den härliga utsikten ut mot viken. Det perfekta stället för dig som vill få njuta och koppla av i naturen. Snesslinge är en liten by utanför Norrskedika. Till tomterna kommer det att byggas en ny väg tillfartsväg. Vatten och avlopp ingår inte i tomtpriset. Tomter TILL SALU Tomt 1 - Snesslinge 12:265 - 2 696 kvm, Tomtpris: 1 475 000 kr Tomt 2 - Sensslinge 12:266 - 2 607 kvm, Tomtpris: 1 475 000 kr Tomt 3 - Snesslinge 12:267 - 5 828 kvm, Tomtpris: 2 475 000 kr ÖSTHAMMAR I Östhammar finner ni butiker, skolor, gymnasium, vård, barnomsorg, butiker, restauranger, populära caféer och bra kommunikationer till Stockholm, Gävle och till Uppsala. ÖREGRUND I Öregrund finner ni skola, vård, barnomsorg, restauranger med god mat, populära glasställen på somrarna. Från Öregrunds hamn kan man lätt ta färjan över till Gräsö. På Gräsö finns en stor camping med sandstrand, minigolf, lekplats och god restaurang med utsikt mot vattnet och Öregrunds hamn. Öregrunds Golfklubb är belägen 9 minuters bilresa från tomterna eller varför inte ta cykeln dit på 18 minuter. Golfklubben har bland annat väldigt god mat på en välbesökt restaurang samt två stycken padelbanor.

  • Premium
Uppsalavägen 59, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Uppsalavägen 59

Övrigt
Tierp, Tierps kommun
Riksmäklaren
6 900 000 kr
689 m²
2 292 m² tomt

Här har du möjlighet att förvärva 2 hyresfastigheter (Svanby 5:46 samt Svanby 5:26) som säljs tillsammans, med nära avstånd till (bland annat) bussförbindelser, tågstation och matbutiker (och mycket mer!). (Fastigheten ligger cirka 5 minuter från E4an.) Fastigheten inrymmer totalt 5 hus om 689kvm samt garage. Hyresintäkt: 817 901 kr/år Driftkostnad: 275 000kr/år Uppvärmning: Luftpump samt i hus 1 är de oljeradiatorer. Husbeskrivning: Hus1: totalt 4 lägenheter Lägenhet 1: 2 rok, 50 kvm. Hyra 5 702 kr/mån Lägenhet 2: 2 rok, 52 kvm. Hyra 5 702 kr/mån Lägenhet 3: 3 rok, 135 kvm. Hyra 12 062 kr/mån Lägenhet 4: 2 rok, 50 kvm. Hyra 5 811 kr/mån Hus 2: Ett litet hus, 30 kvm. Hyra 2 741 kr/mån Hus 3: Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och ångmaskin. Lgh 2 rok 60 kvm. Hyra 7 018 kr/mån Hus 4: El och uppvärmning ingår inte i hyran, faktureras separat. Totalt 4 lägenheter. Lägenhet 1: 2 rok, 70 kvm. Hyra 6 360 kr/mån Lägenhet 2: 2 rok, 40 kvm. Hyra 7 127 kr/mån Lägenhet 3: 2 rok, 56 kvm. Hyra 4 386 kr/mån Lägenhet 4: 2 rok, 56 kvm. Hyra 4 934 kr/mån Hus 5: Varmvatten ingår i hyran, egen uppvärmning. Lägenhet: 2 rok, 40 kvm. Hyra 2 193 kr/mån Garage: 3 stycken kall-garage, respektive 15 kvm. Hyra 219 kr/mån Garage bredvid, just nu förvaringsutrymme, rymmer 5 parkeringsplatser.

Visar alla 8