Riksmäklaren Helsingborg

Riksmäklaren Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skabersjögatan 9, Jordgubbsfältet i Munka-Ljungby., Ängelholms kommun

Skabersjögatan 9

Villa
Jordgubbsfältet i Munka-Ljungby., Ängelholms kommun
4 395 000 kr
146 m²
5 rum
812 m² tomt

Familjedröm ! Nybyggt gediget arkitektritat stenhus i Munka Ljungby. Nyckelfärdigt stenhus med kvalitetsmaterial i ett plan. Traditionellt familjehus med modern fönstersättning. Planlösningen bjuder på ljusa, öppna sällskapsytor. Huset har 3 generösa sovrum. Stort öppet luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket med öppningsbara glaspartier mot trädgård och altan i lärk om 40 kvm i söderläge. Energieffektiv fastighet med toppmodernt luft/vattensystem från Panasonic som tillsammans med ftx-ventilation borgar för låga driftskostnader med beräknad energiförbrukning med låga 33,8 kwh/kvm på årsbasis. Komfortabel vattenburen golvvärme i hela huset. Plejd finns installerat för smart belysning med komfortsystem. Garage med parkeringsmöjlighet för 2 st bilar framför. Utmärkta pendlingsmöjligheter till Ängelholm och E6/E4.an. Snabbt tillträde möjligt.

Ågatan 4, null, Bjuvs kommun

Ågatan 4

Villa
Bjuvs kommun
1 845 000 kr
58 + 58 m²
8 rum
609 m² tomt

På ett lugnt och barnvänligt område ligger denna trevliga välplanerade 1 plansvilla med källare, totalrenoverad 2021. Lättskött trädgård med stor altan som inbjuder till många grillkvällar. Generös stenbelagd uppfart intill entrén till bostadshuset. Här finns dessutom ett nybyggt växthus för den trädgårdsintresserade . Bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg med buss, tåg och bil (E4). Boarea enligt säljarens uppgift 125 kvm. Välkommen på visning !

Torggatan 12A & 12B, Billesholm, Bjuvs kommun

Torggatan 12A & 12B

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
2 900 000 kr
150 m²
8 rum
1 820 m² tomt

Med centralt läge i Billesholm finns denna villa med två separata lägenheter/adresser. En fyra rumslägenhet på BV med två ingångar en från entrésidan samt en från innergården. På OV finns en fyra rumslägenhet med eget trapphus med ingång från gårdssidan. Garage och utbyggnader finns. Bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg med buss, tåg och bil . Nytt tak från 2023.

Visar alla 3