Mäklare Josefin Sjöström

Josefin Sjöström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 161, Södermalm, Stockholms kommun
 • Ons 7 jun kl 17:30

Ringvägen 161

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

12 295 000 kr

84 m²

3 rum

3 192 kr/mån

146 369 kr/m²

Denna fantastiska nybyggda vindsvåning är en dröm för den som söker en lyxig och modern livsstil i hjärtat av Södermalm. Med en underbar terrass som är optimalt belägen i bästa solläge med sol hela dagen och kvällen, är detta den perfekta platsen att koppla av och njuta av utsikten över takåsarna. Vindsvåningen, designad av arkitekt Pierre Vial, har en modern och öppen planlösning med synliga takbjälkar som ger karaktär och rikligt med naturligt ljus genom glasparti, takfönster och fönsterkupor. Materialvalen är utvalda med omsorg och av högsta kvalitet som ger en exklusiv känsla i varje detalj. Köket är utrustat med skräddarsydda snickerier från Binova och vitvaror från Gaggenau. Badrummet och gäst wc:n är båda stilrena och moderna, med klinker från Italien, badrumsinredning från Casa Bath och inbyggda blandare. Belysningen är från Flos och styrs med smartsystem från Plejd. Denna lägenhet är en dröm för den som söker en bekväm och lyxig livsstil. Den exklusiva öppna spisen ger en extra mysig och varm atmosfär. Här finns generöst med förvaring i de skräddarsydda garderoberna från Sangiacomo. Vindsvåningen är perfekt belägen i ett av Södermalms mest eftertraktade områden med en mängd av Sofo’s restauranger, mysiga kaféer, butiker och kulturella aktiviteter inom gångavstånd. Det finns flera biografer, teatrar och konserthallar, inklusive Mosebacke, Södra Teatern och Debaser, som alla erbjuder ett brett utbud av evenemang och konserter. Med 5 minuters promenad når du Nytorget och vid Skanstull går T-banans gröna linje. Strax intill fastigheten stannar busslinje 3 samt flertalet lokalbussar. Här är nära flera fina parker, som Vitabergsparken, Tantolunden och Skinnarviksberget, som båda erbjuder fantastisk utsikt över staden. På sommaren är parkerna populära för picknickar, grillfester och andra sociala evenemang. Om du vill shoppa finns det många butiker att välja mellan, från trendiga klädbutiker till vintage- och second hand-butiker. Det finns flera marknader som erbjuder allt från hantverk och konst till mat och dryck. Varmt välkommen på visning av detta drömboende på Södermalm!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tulegatan 6C, null, Sundbybergs kommun
 • Idag kl 17:30

Tulegatan 6C

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

5 449 000 kr

75 m²

3.5 rum

4 858 kr/mån

72 653 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika etagélägenhet på ett fantastiskt läge på Tuletorget! Bostaden har två badrum, en härlig terrass med både morgon- och kvällssol och fina materialval så som snickeribyggt kök och vitvaror från Smeg. På det nedre planet finns ett sovrum, badrum samt vardagsrum. Det övre planet tillhandahåller ett stort påkostat kök, sovrum, badrum och terrass samt synliga takbjälkar. Vindsplanet byggdes år 2016 och har nu byggts ihop med den befintliga lägenheten under. Bo på en mycket central adress med goda kommunikationsmöjligheter i form av buss, Sundbybergs och Näckrosens tunnelbana, pendeltåg samt tvärbana. Utanför porten har du Tuletorget med allt du behöver inom dagligvaruhandel och bara några minuter bort finns Sundbybergs centrum och Gamla Råsunda. Sats har en av sin största anläggningar bara 200 meter från lägenheten. Butiker, restauranger, fik och natur allt inom gångavstånd. Är du shoppingsugen så kan du promenera 15 min till Mall of Scandinavia. Vill du gå ut i naturen finns Lötsjön, Råstasjön och Ursvik en bit bort. Bostadens läge är oslagbart, med närhet till allt du behöver! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Västansjövägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 62

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

3 550 000 kr

95 m²

4 rum

5 287 kr/mån

37 368 kr/m²

Drömmer du om ett skärgårdsliv? Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat hus på vackra Ljusterö. Det praktiska huset ger dig ett bekvämt boende, vare sig du vill bosätta dig permanent eller söker ett lättskött fritidsboende. Huset består av 4 rok om 95 kvm och står på en tomt om 529 kvm. 'Storfjärden' är den största hustypen i Skärgårdsbyn och passar perfekt till den som vill växa med sitt hem. Planlösningen är flexibelt anpassad så delar av umgängesytorna enkelt kan skiljas av och göras om till mindre sovrum eller hemmakontor. Vardagsrum och kök har dubbel takhöjd och stora glaspartier. Med sina rymliga umgängesytor är Storfjärden ett perfekt alternativ för dig som önskar ett socialt och flexibelt hus. Till alla hustyperna kan det enkelt byggas ett trädäck – perfekt för dig som älskar att grilla eller önskar en tydlig avgränsning mellan uteplats och gräsmatta. Det finns även möjlighet att bland annat välja till skjutglaspartier, anpassade inredningskoncept och en härlig braskamin. Storfjärden kläs i rödmålad träpanel och orörda smygar som ramar in fönster och dörrar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att göra en intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Västansjövägen 60, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 60

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

3 115 000 kr

73 m²

4 rum

4 537 kr/mån

42 671 kr/m²

Drömmer du om ett skärgårdsliv? Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat hus på vackra Ljusterö. Det praktiska huset ger dig ett bekvämt boende, vare sig du vill bosätta dig permanent eller söker ett lättskött fritidsboende. Huset består av 4 rok om 73 kvm och står på en tomt om 416 kvm. 'Holmen' är ett socialt hus med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Sällskapsytan i huset har dubbel takhöjd vilket ger huset en härlig och luftig atmosfär. Ovanvåningen kan användas på många sätt och för dig som behöver extra utrymme kan den öppna takhöjden byggas igen och ge plats för ytterligare sovrum eller allrum. Holmen passar perfekt för dig som vill ha ett socialt och praktiskt hus i kombination med intressanta arkitektoniska detaljer. Till alla hustyperna kan det enkelt byggas ett trädäck – perfekt för dig som älskar att grilla eller önskar en tydlig avgränsning mellan uteplats och gräsmatta. Trädäck och gräsmatta erbjuds som tillval. Det finns även möjlighet att bland annat välja till skjutglaspartier, anpassade inredningskoncept och en härlig braskamin. Holmen kläs i rödmålad träpanel och orörda smygar som ramar in fönster och dörrar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att göra en intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Västansjövägen 58, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 58

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

2 840 000 kr

42 m²

2 rum

4 040 kr/mån

67 619 kr/m²

Drömmer du om ett skärgårdsliv? Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat hus på vackra Ljusterö. Det praktiska huset ger dig ett bekvämt boende, vare sig du vill bosätta dig permanent eller söker ett lättskött fritidsboende. Huset består av 2 rok om 42 kvm och står på en tomt om 356 kvm. Den rymliga hustypen 'Kobben' är som standard ett enplanshus med generösa glaspartier. Huset har stora luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. De gemensamma ytorna har öppet ända upp till nock, vilket skapar en härlig rymd i huset. För dig som önskar extra utrymme kan ett våningsplan läggas till. Med extra innerväggar ges möjlighet till både sovrum och arbetsrum på övre plan. Kobben passar utmärkt för dig som önskar ett luftigt hus med öppna ytor där fokus ligger på den öppna planlösningen. Till alla hustyperna kan det enkelt byggas ett trädäck – perfekt för dig som älskar att grilla eller önskar en tydlig avgränsning mellan uteplats och gräsmatta. Trädäck och gräsmatta erbjuds som tillval. Det finns även möjlighet att bland annat välja till skjutglaspartier, anpassade inredningskoncept och en härlig braskamin. Kobben har ett traditionellt formspråk med noga uttänkta fönsterpartier för varje rum. Fasaden utgörs av gråmålad träpanel med kontrasterande fönsterkarmar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att göra en intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ljusterö Skärgårdsby, null, Österåkers kommun

Ljusterö Skärgårdsby

Lägenhet
Österåkers kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

fr. 2 840 000 kr

42-95 m²

2-4 rum

4 040 kr/mån

På Ljusterö, mitt i hjärtat av Stockholms norra skärgård byggs just nu ett helt nytt bostadsområde - Ljusterö Skärgårdsby. Husen är arkitektritade och har fått sin inspiration från skärgårdens träbyggande. Samtidigt har det getts en nutida prägel med en varierande färgsättning. Just nu byggs etapp 5 och nästkommande etapper planeras för fullt! Skärgårdsbyn har planerats under många år och byggandet startade 2016, där de första husen blev inflyttningsklara under 2017. Brf Skogsbrynet 2 som är bostadsrättsföreningen för hela etapp 5, består av 24 hus av olika typer och storlekar. Ljusterö Skärgårdsby har nära till både kommersiell service, samhällsfunktioner och kultur. Ljusterö torg tillhandahåller välsorterad dagligvarubutik, restaurang, bageri, pizzeria, sushi & thaimat. Även post-, bank-, och apoteksservice samt utlämningsställe för systembolaget. Det finns även konsthall, grundskola, fritidsverksamhet och bibliotek. Tillgängliga hustyper: Storfjärden: 5-6 rok, 95-111kvm totalyta Holmen: 3-4 rok, 73kvm totalyta Kobben: 2-3 rok, 42-76kvm totalyta Skäret: 1rok + sovloft, 31kvm totalyta Läs mer i bifogad broschyr, bostadsbeskrivning eller kontakta oss på Simon Crest Fastighetsmäkleri så berättar vi mer!

 • Nybyggnadsprojekt
Renstiernas gata 48, Södermalm, Stockholms kommun

Renstiernas gata 48

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

13 595 000 kr

89 m²

4 rum

3 382 kr/mån

152 753 kr/m²

Denna fantastiska nybyggda vindsvåning är ett sant paradis för den som söker en lyxig och modern livsstil i hjärtat av Södermalm. Med en underbar terrass i bästa solläge med kvällssol, är detta en perfekt plats att koppla av och njuta av utsikten över takåsarna. Vindsvåningen, som är ritad är arkitekt Pierre Vial, har en modern öppen planlösning med synliga takbjälkar och mycket ljusinsläpp via glasparti, takfönster och fönsterkupor. Materialvalen är utvalda med omsorg och av högsta kvalitet som ger en exklusiv känsla i varje detalj. Köket har snickerier från Binova och vitvaror från Gaggenau. Badrummet och gäst wc:n är båda stilrena och moderna, med klinker från Italien, badrumsinredning från Casa Bath och inbyggda blandare. Belysningen är från Flos och styrs med smartsystem från Plejd. Denna lägenhet är en dröm för den som söker en bekväm och lyxig livsstil. Med en hiss som tar dig direkt in i lägenheten är det enkelt att komma hem. Dessutom har lägenheten en exklusiv öppen spis, vilket ger en extra mysig och varm atmosfär. Här finns generöst med förvaring i de skräddarsydda garderoberna från Sangiacomo. Vindsvåningen är perfekt belägen i ett av Södermalms mest eftertraktade områden med en mängd av Sofo’s restauranger, mysiga kaféer, butiker och kulturella aktiviteter inom gångavstånd. Det finns flera biografer, teatrar och konserthallar, inklusive Mosebacke, Södra Teatern och Debaser, som alla erbjuder ett brett utbud av evenemang och konserter. Med 5 minuters promenad når du Nytorget och vid Skanstull går T-banans gröna linje. Strax intill fastigheten stannar busslinje 3 samt flertalet lokalbussar. Här är nära flera fina parker, som Vitabergsparken, Tantolunden och Skinnarviksberget, som båda erbjuder fantastisk utsikt över staden. På sommaren är parkerna populära för picknickar, grillfester och andra sociala evenemang. Om du vill shoppa finns det många butiker att välja mellan, från trendiga klädbutiker till vintage- och second hand-butiker. Det finns flera marknader som erbjuder allt från hantverk och konst till mat och dryck. Varmt välkommen på visning av detta drömboende på Södermalm!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7