Mäklare Peter Ribbing

Peter Ribbing

Om mig

För 25 år sedan började min väg till mäklare via universitet som resulterade i en Civ Ekonomexamen och Fastighetsmäklarexamen. Är innehavare av Klass 8 Sjöbefälhavare, flygcertifikat samt drönarkörkort för flygfotografering. För mig är mäkleri ett hantverk som bygger på kunskap, långsiktighet och tålamod. Under många år arbetade jag på stora mäklarkedjor. När jag började arbeta på Sjönära 2017 fick jag möjlighet att lägga mer tid och engagemang på varje fastighet och kund. Över 1000 förmedlingar

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamn Skarp-Runmarn 234, Skarp-Runmarn, Värmdö kommun

Sandhamn Skarp-Runmarn 234

Fritidshus
Skarp-Runmarn, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 000 000 kr
78 m²
4 rum
3 401 m² tomt

Vackert läge med brygganläggning mot Sandhamnsleden. Ljuvlig natur med flata klipphällar och utskärgårdsfauna. Utsikt över leden in till Sandhamn. Nyrenoverat hus med 4 rum och kök. Hus med 2 rok samt två gästhus intill. Perfekt för den stora familjen eller generationsboende. Waxholmsbåten går året om samt flera gånger per dag.

  • Uteplats
Sjöängsstigen 7, Muskö, Haninge kommun

Sjöängsstigen 7

Fritidshus
Muskö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 950 000 kr
88 + 33 m²
4 rum
5 268 m² tomt

Högt ogenerat läge med underbar sjöutsikt över Norsfjärden där tillhörande bad- och båtbrygga ligger strax nedanför fastigheten. Genomtänkt och högst inbjudande atmosfär i två plan med sömlös övergång till husets omgärdande trädäck och uteplatser i varierade väderstreck. Morgondopp från bryggan, barnvänlig sandstrand på badudden för sol och bad, båtturer med fiske och bad, cykelturer, promenader och joggingrundor på mysiga stigar och grusvägar. Huset bjuder på öppna generösa ytor både inne och ute, perfekt för bjudningar och umgänge med vänner. Välkomna till en lantlig sommaridyll och ett levande skärgårdsliv i Landängen.

Norra Fågelvägen 33, Svärdsö - Torö, Nynäshamns kommun
  • Idag kl 11:00

Norra Fågelvägen 33

Fritidshus
Svärdsö - Torö, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 300 000 kr
65 + 10 m²
3 rum
4 056 m² tomt

Sjönära och ostört läge på levande skärgårdstomt med torp, gästhus, bastu och soldäck. Allt vackert och naturligt inbäddat bland klippor, blomster och träd. Tomten om 4056 kvm är uppdelad i två zoner med ett högt soligt läge vid byggnaderna och mer frodigt område med en vattendamm vid infarten. Torp i två plan om 65 + 10 kvm som renoverats och inretts med nutida bekvämligheter med bibehållen känsla och stil. Vintersäkrat vatten och wc förenklar och kaminer sprider värme och myskänsla året om. Varmt välkomna till Torö-landet och vår södra skärgård ca 50 minuters bilväg från Stockholm C.

  • Plus
  • Uteplats
Hästbacksvägen 3, Vindö, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår

Hästbacksvägen 3

Fritidshus
Vindö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
91 m²
3 rum
6 394 m² tomt

Magiskt fritidsboende på Vindö mellan Djurö och Sollenkroka. Huvudhus och gästhus med vacker sjöutsikt. Fastigheten ligger strax intill vattnet med access till brygga & båtplats. Två gästhus och carport. Altan mellan byggnaderna som binder ihop till en väl sammanhållen bebyggelse. Till fastigheten kommer man med egen bil från Stockholm och resan tar cirka en timme.

  • Uteplats
Söderuddsvägen 24, Gåsö, Nacka kommun

Söderuddsvägen 24

Fritidshus
Gåsö, Nacka kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
55 m²
3 rum
3 005 m² tomt

Välkommen till Gåsö utanför Saltsjöbaden och en sjötomt i västerläge med egen brygga. Läget är privat och avskilt med skärgårdskänsla. Här njuter man av en levande utsikt med sol hela dagen och varma solnedgångar vid bryggan.

  • Uteplats
Bofinksvägen 25, Enhörna, Södertälje kommun

Bofinksvägen 25

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
9 300 000 kr
167 + 6 m²
4 rum
2 425 m² tomt

Om man gillar sol, vind och vatten och sätter högt värde på livsmiljö och fria vidder så bör det här vara ett framtida hem för dig. Här får man en härligt designad innemiljö i sömlös förlängning ut till stort trädäck med öppna rum under bar himmel. Trädäcket med ett uterum, takterrass, bubbelpool och brygganläggning är som gjort för många gäster under långa luncher och glada grillkvällar med gott om plats för vänner och familj. Åretruntboende eller weekendhus för den som älskar båtliv och att vistas mycket ute. Bra pendlingsavstånd till Stockholm.

  • Uteplats
Kramnäs Ängsö, Sörmland, Flens kommun
Kramnäs Ängsö, Sörmland, Flens kommun, bild 2
Kramnäs Ängsö, Sörmland, Flens kommun, bild 3

Kramnäs Ängsö

Fritidshus
Sörmland, Flens kommun
Sjönära Fastigheter AB
Pris saknas
90 + 20 m²
3 rum
6,5 ha tomt

Underbar gård med anor från 1800-talet då lantbruk bedrevs här på Ängsö. Byggnationen på gården utgörs av ett flertal genuina charmiga byggnader tillsammans med nytillkomna byggnader som uppfyller dagens önskemål om bekvämligheter. En privat ö med bra bredband, stabil el och kommunalt vatten och avlopp är ovanligt och förenklar definitivt om man vill tillbringa mycket tid på sin ö året om, eller rent av bosätta sig permanent. Den vackert faluröda byggnationen ligger väl samlad bland stora öppna gräsytor på öns västsida. Huvudbyggnaden och gästhusen har genomgått varsam och omsorgsfull renovering med bibehållen charm. Bastuhuset har förutom bastu även dusch, wc och relaxytor. På byggnadens övervåning finns ett ytterligare gästrum. Ett traktorgarage rymmer både traktor och trädgårdsmaskiner och ladan har plats för det mesta. Husen ger gott om plats för familj och vänner och ängsområdena är utmärkta för den som vill odla och ha djur. Bil och båtplats finns vid Kramnäs och överresan därifrån tar några minuter.

  • Premium
Södra bergsvägen 2, Timrarö, Österåkers kommun

Södra bergsvägen 2

Tomt
Timrarö, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 300 000 kr
2 018 m² tomt

Timrarö i Saxarfjärden med fint läge. Vaxholmsbolaget trafikerar året runt. Kommunalt Va. Nära till båtplatser på fastlandet vid Dyviks Marina. Generös byggrätt. Båtplats finns.

Möja Långviksnäs 243, Långviksnäs, Värmdö kommun

Möja Långviksnäs 243

Tomt
Långviksnäs, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 500 000 kr
2 537 m² tomt

Möjlighet att bygga och skapa eget drömboende på lättbyggda tomter med högt och fritt läge i vacker natur omgivna av skog och vatten. Tomterna ligger vid landsvägen vilket förenklar transport av byggmaterial mm. VA finns i området för modernt boende. Förhandsbesked om 1½ plans villa (120kvm) godkänt av kommunen. Waxholmsbolaget trafikerar Möja året runt. Vid Långviks brygga (10 min) finns badplats med sandstrand, gästhamn, mack, krog och affär.

Möja Västra Delsholmen 135, Västra Delsholmen, Värmdö kommun

Möja Västra Delsholmen 135

Fritidshus
Västra Delsholmen, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
9 900 000 kr
70 + 11 m²
3 rum
4 100 m² tomt

Optimalt läge mitt i Korsösundet med ny brygganläggning, strand och väl underhållen huvudbyggnad.

Visar alla 10