Mäklare Peter Ribbing

Peter Ribbing

Om mig

För 25 år sedan började min väg till mäklare via universitet som resulterade i en Civ Ekonomexamen och Fastighetsmäklarexamen. Är innehavare av Klass 8 Sjöbefälhavare, flygcertifikat samt drönarkörkort för flygfotografering. För mig är mäkleri ett hantverk som bygger på kunskap, långsiktighet och tålamod. Under många år arbetade jag på stora mäklarkedjor. När jag började arbeta på Sjönära 2017 fick jag möjlighet att lägga mer tid och engagemang på varje fastighet och kund. Över 1000 förmedlingar

Mäklarens försäljning på Hemnet
Möja Långviksnäs 243, Långviksnäs, Värmdö kommun

Möja Långviksnäs 243

Tomt
Långviksnäs, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 500 000 kr
2 537 m² tomt

Möjlighet att bygga och skapa eget drömboende på lättbyggda tomter med högt och fritt läge i vacker natur omgivna av skog och vatten. Tomterna ligger vid landsvägen vilket förenklar transport av byggmaterial mm. VA finns i området för modernt boende. Förhandsbesked om 1½ plans villa (120kvm) godkänt av kommunen. Waxholmsbolaget trafikerar Möja året runt. Vid Långviks brygga (10 min) finns badplats med sandstrand, gästhamn, mack, krog och affär.

Möja Långvik 308, Långvik, Värmdö kommun

Möja Långvik 308

Fritidshus
Långvik, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 695 000 kr
75 m²
4 rum
3 669 m² tomt

Perfekt för dig som söker ett bekvämt boende i avskildhet, omgiven av natur där du kan koppla av året runt. Nära till ångbåtsbryggan med sandstrand, bryggor och affär.

Visar alla 2