Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2023

Mäklare Elvira Jansson

Elvira Jansson

Om mig

Med en stor knippe energi och med ett stort hjärta i kombination av hårt arbete ser jag till att skräddarsy den bästa lösningen för just din försäljning. Jag tror på långsiktiga relationer där service, kommunikation och samarbete står i fokus. Min stora ambition är att varje kund ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar. Tveka inte att höra av dig till mig på 076-026 14 46 eller till [email protected], jag ser framemot ett roligt samarbete tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stolpgränd 17, Solhaga, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Stolpgränd 17, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stolpgränd 17, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stolpgränd 17

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
925 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 2/2
3 937 kr/mån
19 474 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning, varmt välkommen! Nu saluförs denna fina 1:a på 47kvm i Örebros största bostadsrättsförening - Brf Solhaga. Denna rymliga etta på hela 47kvm är yteffektiv med gott om förvaring i hallen, rymligt kök, vardagsrum/sovrum och en stor balkong i västerläge (kvällssol). Så sent som hösten 2022 gjordes nytt badrum med smakfull grå våtrumsmatta i samband med stamrust. Kök även det i nyare standard, med ljusa luckor och rött kakel. Utrustat med allt du kan tänkas behöva så som Integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, integrerad micro samt kombinerad kyl/frys. Brf Solhaga är Örebros största bostadsrättsförening och kan stoltsera med hela 684 bostadsrätter i föreningen. En välskött HSB förening med skuldsättning på så lite som 3006kr/kvm. Flertalet stora renoveringar gjorda senaste åren, läs mer under fliken "förening" på vår hemsida. Omtyckt läge i stan med närhet till Haga Centrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva, bland annat livsmedelsbutik, gym, simhall, tandläkare och apotek. Dessutom är det lätt att ta sig in till stan antingen med cykel på ca 15 minuter eller med busslinje 7 på ca 10 minuter. Perfekt studentlägenhet i stabil brf!

  • Premium
  • Balkong
Kiwigatan 4A, Mellringe/Nyponlunden, Örebro kommun

Kiwigatan 4A

Radhus
Mellringe/Nyponlunden, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 680 000 kr
80 m²
3 rum
4 765 kr/mån
21 000 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Elvira Jansson för mer information och för att boka in dig på visning. Tillträde först efter årsskiftet! Varmt välkomma till detta moderna radhus på Kiwigatan 4A i trivsamma nyponlunden med uteplats och balkong! Bostaden bjuder på bra med sociala ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök på nedre plan. Modernt fullt utrustat kök med gott om plats för matbord. I allrummet finns det plats för soffgrupp och härifrån tar ni er ut på den mysiga uteplatsen, perfekt för lek och härliga grillkvällar. Entré med bra förvaring och praktiskt klinker golv, ljust helkaklat badrum på nedreplan. Vidare upp på övervåningen finns ett rymligt sovrum med en walk in closet, öppen yta för kontor eller som sovrum samt ytterligare ett badrum utrusad med WC, dusch, tvätt- och torktumlare samt skåp för förvaring. Till bostaden hör ett praktiskt förråd samt egen parkeringsplats. Här bor ni ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola, lekplats, skog och elljusspår. Endast 5km till Örebro city och stadsliv med goda bussförbindelser.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2