Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2023

Mäklare Elvira Jansson

Elvira Jansson

Om mig

Med en stor knippe energi och med ett stort hjärta i kombination av hårt arbete ser jag till att skräddarsy den bästa lösningen för just din försäljning. Jag tror på långsiktiga relationer där service, kommunikation och samarbete står i fokus. Min stora ambition är att varje kund ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar. Tveka inte att höra av dig till mig på 076-026 14 46 eller till [email protected], jag ser framemot ett roligt samarbete tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortstorpsvägen 58D, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Hjortstorpsvägen 58D, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hjortstorpsvägen 58D, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hjortstorpsvägen 58D

Radhus
Rynningeåsen, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
5 220 kr/mån
29 938 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad 3a av hög kvalitet i populära och lugna Rynningeåsen! Bostaden bjuder på bra med sociala ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök på nedre plan. Fullt utrustat kök med god plats för matgrupp, ny kyl/frys samt spis. I allrummet finns det plats för soffgrupp och härifrån tar ni er ut på den mysiga uteplatsen i sydöst läge, perfekt för umgänge och härliga grillkvällar. Helkaklat badrum med badkar. Vidare upp på övervåningen finns bostadens två rymliga sovrum, klädkammare och ett ytterligare badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, dusch, tvätt-och torktumlare samt skåp för förvaring. Det större sovrummet har även en egen walk-in-closet. I det mindre rummet finns naturlig plats för skrivbord samt utgång till balkong med utsikt över innergården. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med ett stenkast ifrån förskola, skola, lekplatser och Venaspåret, ett par hundra meter bort finner du matbutik. Närhet till Hjälmaren, Oset och trevliga promenadstråk. För att inte glömma närheten till det populära Naturens hus för en trevlig helglunch. Vill ni ta er till citykärnan så är det enkelt med både cykel och kollektivtrafik. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Golfbanevägen 11, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Golfbanevägen 11, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Golfbanevägen 11, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Golfbanevägen 11

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/4
2 857 kr/mån
31 250 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska hörnlägenhet med ett Ladugårdsängens absolut mest attraktiva läge. De välplanerade kvadratmeterna, takhöjden om 2,6m och stora fönsterpartier skapar en härlig genomgående rymd i lägenheten. Kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till den generöst tilltagna balkongen med eftermiddagssol. Alkov som är praktiskt avskärmad med en moden och stilren industrivägg. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Trapphus utöver det vanliga, golv belagda med grön natursten och listverk på dörrarna hör inte till vanligheter på nyligen producerade lägenheter som denna. Byggherre var Botrygg som är kända för att skapa en väldigt trivsam och påkostad boendemiljö i sina projekt. Just detta projekt är uppbyggt med bebyggelse i form av ett "U" som sammanflätas med tre stora stadsvillor i söder, varav denna lägenhet belägen i mitten av dessa. På innergården finner du lekplats, gemensamhetsytor, sittgrupper och det gemensamma växthuset med grillplats och utemöbler. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd. Garage finns, separat kö. Södra Ladugårdsängen är ett populärt område som växt i snabb takt sista åren, inte så konstigt kanske med tanke på områdets popularitet och närheten till både city och universitetet. Här finns allt du kan tänka dig, allt från golfbana, gym, och padelbanor till restauranger, äventyrsbad, Sörbybacken med flertalet aktiviteter och inte minst backahallen med racketsport i alla dess former. I närområdet har du även Ica Maxi, Coop, apotek och vårdcentral. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Elvira Jansson för mer information/ bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stolpgränd 17, Solhaga, Örebro kommun
Stolpgränd 17, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stolpgränd 17, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stolpgränd 17

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
925 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 2/2
3 937 kr/mån
19 474 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning, varmt välkommen! Nu saluförs denna fina 1:a på 47kvm i Örebros största bostadsrättsförening - Brf Solhaga. Denna rymliga etta på hela 47kvm är yteffektiv med gott om förvaring i hallen, rymligt kök, vardagsrum/sovrum och en stor balkong i västerläge (kvällssol). Så sent som hösten 2022 gjordes nytt badrum med smakfull grå våtrumsmatta i samband med stamrust. Kök även det i nyare standard, med ljusa luckor och rött kakel. Utrustat med allt du kan tänkas behöva så som Integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, integrerad micro samt kombinerad kyl/frys. Brf Solhaga är Örebros största bostadsrättsförening och kan stoltsera med hela 684 bostadsrätter i föreningen. En välskött HSB förening med skuldsättning på så lite som 3006kr/kvm. Flertalet stora renoveringar gjorda senaste åren, läs mer under fliken "förening" på vår hemsida. Omtyckt läge i stan med närhet till Haga Centrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva, bland annat livsmedelsbutik, gym, simhall, tandläkare och apotek. Dessutom är det lätt att ta sig in till stan antingen med cykel på ca 15 minuter eller med busslinje 7 på ca 10 minuter. Perfekt studentlägenhet i stabil brf!

  • Premium
  • Balkong
Stolpgränd 26, Solhaga, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 12:00
Stolpgränd 26, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stolpgränd 26, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stolpgränd 26

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 895 kr/mån
17 658 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna 3 ROK som renoverats under 2022–2023. Stilren lägenhet med ljusa färgval och genomgående parkettgolv. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig rymd i lägenheten. Kök med bra förvaring och plats för matbord, från köket nås även utgången till den stora balkongen i västerläge där du kan njuta av kvällssolen och långa middagar med nära och kära. Ett rymligt sovrum med garderober samt ett sovrum som passar bra som barnrum eller hemmakontor. Separat wc samt badrum som renoverats i samband med föreningens stambyte, utrustad med dusch, wc och tvättmaskin. Ett utmärkt hem för dig som söker en bra kombination av både stil och bekvämlighet. Bostadsrättsföreningen Solhaga är en välskött HSB förening med skuldsättning på så lite som 3 006kr/kvm. Föreningen har flera bekvämligheter för sina medlemmar med bland annat lekplatser och grillplatser, pool med omklädningsrum, övernattningsrum och samlingslokal. Flertalet stora renoveringar gjorda senaste åren, läs mer under fliken "förening" på vår hemsida. Solhaga erbjuder närhet till naturen med på vackra promenadstråk, ridhus, Karlslunds motionsspår och naturreservat. Även närhet till skolor och förskolor. På några minuter nås Haga Centrum med vårdcentral, matbutik, gym, badhus, restauranger och pizzerior. God kommunikation via stadsbussar 7, 8 och 9, där linje 9 erbjuder direktlinje till universitetet från Haga Centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information/bokning av visning.

  • Premium
  • Balkong
Esplanaden 7A, null, Hallsbergs kommun
  • Mån 6 maj kl 15:00
Esplanaden 7A, null, Hallsbergs kommun, bild 2
Esplanaden 7A, null, Hallsbergs kommun, bild 3

Esplanaden 7A

Lägenhet
Hallsbergs kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
380 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/2
3 025 kr/mån
8 444 kr/m²

Välkommen till Esplanaden 7A i Hallsberg och denna 2 rums lägenhet fördelad på 45 m². Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum, separat kök, duschrum/wc samt ett sovrum med inbyggda garderober. Till lägenheten följer även ett lägenhetsförråd. Inom föreningen finns gemensam tvättstuga och cykelparkering. Föreningen har också en gemensam innergård med gräsytor och trädgårdsmöbler. På gården finns fria parkeringsplatser. Här bor du med närhet till bland annat mataffär, pizzeria och bensinmack m.m. Ett utmärkt läge för dig som pendlar med gångavstånd till city och tågstation, busshållplats utanför dörren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information/ bokning av visning!

  • Premium
Gladarbergsvägen 46, Hovsta, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Gladarbergsvägen 46, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Gladarbergsvägen 46, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Gladarbergsvägen 46

Radhus
Hovsta, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
138 m²
6 rum
9 084 kr/mån
14 457 kr/m²

Välkommen till ett rymligt radhus i Hovsta för hela familjen! Utmärkt läge i föreningen med baksida mot skogen med plats för både lek och trevliga middagar på det nybyggda trädäcket. Bostadens entréplan erbjuder kök från 2016, vardagsrum, badrum, separat tvättstuga samt sovrum. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum, klädkammare, helkaklat badrum med badkar samt två balkonger. Ett hem att trivas i utefter dina behov och önskemål. Området är bilfritt och erbjuder välskötta lekparker för dom små. Garageplats samt parkeringsplats ingår i avgiften, även gästparkeringar finns för dina gäster. Brf Gladarberg är en välskött förening som under de senaste åren genomgått ett flertal renoveringar, under 2024 genomförs takbyte på samtliga bostadsrätter. Se mer info under fliken "förening" på vår hemsida. Hovsta är ett lugnt och trivsamt bostadsområde, här finns förskola och grundskola, mindre närbutik samt pizzeria. Även närhet till golfbana, motionsspår och en endast cykeltur ifrån badplatsen vid sjön Lången. Till Örebo city är det ca 10km med bra cykelvägar och goda kommunikationer via stadsbuss 5. Norrut är det snabb anslutning mot riksvägen som tar dig mot Lindesberg, Nora med mera. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kiwigatan 4A, Mellringe/Nyponlunden, Örebro kommun

Kiwigatan 4A

Radhus
Mellringe/Nyponlunden, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 680 000 kr
80 m²
3 rum
4 765 kr/mån
21 000 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Elvira Jansson för mer information och för att boka in dig på visning! Varmt välkomma till detta moderna radhus på Kiwigatan 4A i trivsamma nyponlunden med uteplats och balkong! Bostaden bjuder på bra med sociala ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök på nedre plan. Modernt fullt utrustat kök med gott om plats för matbord. I allrummet finns det plats för soffgrupp och härifrån tar ni er ut på den mysiga uteplatsen, perfekt för lek och härliga grillkvällar. Entré med bra förvaring och praktiskt klinker golv, ljust helkaklat badrum på nedreplan. Vidare upp på övervåningen finns ett rymligt sovrum med en walk in closet, öppen yta för kontor eller som sovrum samt ytterligare ett badrum utrusad med WC, dusch, tvätt- och torktumlare samt skåp för förvaring. Till bostaden hör ett praktiskt förråd samt egen parkeringsplats. Här bor ni ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola, lekplats, skog och elljusspår. Endast 5km till Örebro city och stadsliv med goda bussförbindelser.

  • Balkong
  • Uteplats
Peppargatan 48, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tis 30 apr kl 11:30
Peppargatan 48, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 48, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 48

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
106 m²
4 rum
vån 4/5
5 735 kr/mån
24 481 kr/m²

Varmt välkommen till denna hörnlägenhet av hög standard och med balkong i söderläge! Lägenhetens hela 106kvm disponeras över tre sovrum, rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket, badrum samt separat WC. Det större sovrummen ligger avskilt och där återfinns en väl tilltagen klädkammare. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och skapar plats för både, köksö, matbord samt soffgrupp. Perfekt för härligt umgänge! Från vardagsrummet nås de två mindre sovrummen som också passar utmärkt som hemmakontor. Tack vare gavelläget och de stora fönsterpartierna skapas ett fantastiskt ljusinsläpp i ena sovrummet. Från vardagsrummet nås dessutom den härliga balkongen i söderläge med vacker utsikt över området och mot golfbanan. Området Sörbyängen har växt i snabb takt sista åren, inte så konstigt kanske med tanke på områdets populäritet och närheten till det mesta. I närområdet finner du allt från golfbana, gym, padelbanor, motionsspår, tiotal restauranger, äventyrsbad till ridskola, sörbybacken med dess breda utbud av aktiviteter och inte minst backahallen med racketsport i alla dess former. Du har även närhet till Ica Maxi, Coop, apotek och vårdcentral. In till Örebro city är det endast ca 2,5km. Kontakta ansvarig mäklare Elvira Jansson för mer Information gällande försäljningen/ bokning av visning. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsstigen 18, null, Hallsbergs kommun

Skogsstigen 18

Villa
Hallsbergs kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
868 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare Elvira Jansson för mer information/bokning av visning. Välkommen till Skogsstigen 18 och denna villa som renoverats under 2022-2023 med nya ytskikt, nya golv, badrum och bergvärme. Entréplan erbjuder bra förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar härliga sällskapsytor. Stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp, från vardagsrummet nås även utgången till altanen. Vidare finns tre sovrum samt badrum. På källarplan finns det bra med ytor utefter era behov och önskemål. Idag disponeras ytan som gästrum, gillestuga, förråd/hobbyrum, pannrum, WC, tvättstuga, dusch samt bastu. Tillhörande garage och bra läge i området med skogsdunge på baksidan. Här bor du med närhet till både matbutiker, Stocksätterspåret, Stocksätterskolan F-6. Bra kommunikation och in till Örebro tar det ca 18 minuter med tåg. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 9