Mäklare Daniel Forssell

Daniel Forssell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trandaredsgatan 27, Trandared, Borås kommun
Trandaredsgatan 27, Trandared, Borås kommun, bild 2
Trandaredsgatan 27, Trandared, Borås kommun, bild 3

Trandaredsgatan 27

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
1 695 000 kr
72,2 m²
3 rum
vån 3/4
4 569 kr/mån
23 476 kr/m²

Välkommen till Trandaredsgatan 27 och denna totalrenoverade 3-rummare med inglasad balkong i västerläge mot husets lugna baksida. Lägenhetens uppdaterade planlösning ger många möjligheter och hela bostaden är renoverad under 2023/24 och inrymmer idag en stor & rymlig hall, modernt kök med gott om utrymme för matplats, vardagsrum med fiskbensmönstrad ek-parkett och utgång till den inglasade balkong med eftermiddags- och kvällssol samt fin och rofylld utsikt, två rejäla sovrum och ett mycket smakfullt renoverat helkaklat badrum. Brf Hjälmen nr 10 är en mycket populär och omtyckt förening som genom åren hållit god ekonomi och välskötta byggnader. På föreningens lugna innergård finns en mindre lekplats omgärdad av körsbärsträd och planteringar och med ett mycket centralt och bra läge på Trandared har man direkt närhet till hela stadsdelens utbud av bl. a mataffär, skola/förskola, apotek, servicebutik, bageri, restauranger, blomsterhandel och frisör. Utöver detta finns även Kransmossens friluftsområde inom gångavstånd, där det finns stora möjligheter till aktiviteter av alla dess slag samt en aktiv idrottsförening i Mariedals IK. Vid Kransmossen finns välskötta löpar-/promenadslingor, hinderbana, fotbollsplaner, grillplatser m.m. Mycket bra bussförbindelser med Borås Centrum, Högskolan och Knalleland. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
Sjövägen 1, Marsjön, Rångedala, Borås kommun
  • Ons 8 maj kl 16:30

Sjövägen 1

Fritidshus
Marsjön, Rångedala, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
850 000 kr
41 + 12 m²
2 rum
1 029 m² tomt

Med ett mycket bra läge i området erbjuds nu detta fritidshus på Sjövägen 1 till försäljning. Stugan renoverades invändigt 2020 och de välplanerade 41 kvadratmetrarna inrymmer två rum och kök, varav ett sovrum, samt hygienutrymme med separett och tvättfat. Köket har gott om utrymme för egen matplats och från en liten hall bredvid köket nås en stor altan, helt under tak. I det stora rummet ryms soffgrupp, tv-möbel, hyllor och skåp och i sovrummet finns möjlighet till flertalet sängplatser. Den plana, lättskötta trädgårdstomten bjuder in till grillkvällar, lek, planteringar och aktiviteter och det härliga läget med närhet till sjön ger både en vacker utsikt och möjlighet till långa, soliga dagar och kvällar. Bara ett par meter från fastigheten ligger Marsjöns kommunala badplats - en välskött badstrand med bl. a brygga, grillplats och en stor gräsyta. Marsjön är populär för sitt rikliga fågelliv och att här finns gott om fisk och möjligheter till bad. Sjön ingår i ett system om tre sjöar, som är anslutna med kanaler. Området har vackra omgivningar och promenadvägar utmed sjön. Från stugan är det drygt 9 km till välsorterad ICA-affär, bank, vårdcentral och olika restauranger mm. i Fristad. Riksväg 40 nås enkelt via Rångedala så Borås, Ulricehamn och Göteborg nås på ett snabbt och smidigt sätt.

  • Plus
  • Uteplats
Skräddaregårdsvägen 4, Bollebygd, Erikstorp, Bollebygds kommun
  • Budgivning pågår

Skräddaregårdsvägen 4

Radhus
Bollebygd, Erikstorp, Bollebygds kommun
SkandiaMäklarna Borås
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
476 m² tomt

Välkommen till Skräddaregårsvägen 4 och detta lättskötta parhus i 1 plan med gavelläge! Huset inrymmer kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan och trädgård, 2 stycken sovrum, helkaklat badrum och separat tvättstuga med groventré. På tomten finns ett fristående förråd och till bostaden finns både parkeringsplats och garage i gemensam garagelänga. Ett praktiskt och välskött boende som är anpassat för många! Med ett bra läge på populära Erikstorp bor du här i en mycket välskött samfällighetsförening med lugn och fin miljö samt närhet till flera skolor, förskolor, aktiva idrottsföreningar, bra kommunikationer till Göteborg/Borås/Landvetters flygplats och Bollebygds centrum med dess utbud av butiker, restauranger, bank, gym, vårdcentral/tandläkare och all service som behövs! I omgivningen kring Bollebygd erbjuds även vackra Hulta Golfklubb, fin natur samt möjlighet till bad i flertalet sjöar. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare eller boka in dig på visning!

Fredensborgsgatan 1, Kinna Centrum, Marks kommun

Fredensborgsgatan 1

Lägenhet
Kinna Centrum, Marks kommun
SkandiaMäklarna Borås
1 295 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3
3 357 kr/mån
20 078 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade, centralt belägna tvåa mitt i Kinna med centrums hela utbud strax utanför dörren. Entré med uteplats från föreningens mysiga innergård och hiss i huset! Lägenheten inrymmer väldisponerade ytor i form av ett rymligt vardagsrum med burspråk, välutrustat kök med matplats, sovrum med garderober samt badrum med egen tvättavdelning. Med ett bra läge precis vid Mor Kerstins Torg bor du bekvämt med direkt närhet till allt centrum har att erbjuda i form av bl. a matbutik, restauranger, apotek, shopping, bageri, gym, bank med mera. I närområdet finns även skola och förskola. En kort promenad bort når du Kinna Resecentrum, med bra kommunikationer till bl. a Borås, Varberg och Göteborg via buss eller tåg och för dig med bil är det är nära till riksväg 41:s påfart. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss
Lindormsgatan 47, Sjöbo, Borås kommun

Lindormsgatan 47

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
1 200 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 550 kr/mån
16 783 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och modernt renoverade 3:a med inglasad balkong om ca 10 kvm! Lägenheten inrymmer en rymlig köks- och vardagsrumsdel i öppen planlösning med fönster åt tre håll, vilket ger härligt ljusinsläpp, två rejäla sovrum, ett helkaklat badrum samt hall med klädkammare. Från ett högt läge på våning tre kan man njuta av den fina utsikten mot närliggande natur och Rya Åsar. Med ett bra läge på Sjöbo bor man med närhet till Öresjö, Almenäs badplats och fina vandringsstråk både längs Viskan samt vid och runt Rya Åsar. En kort promenad bort finns busshållplats med täta kommunikationer till Knalleland, Borås centrum och Borås högskola och vid närliggande Sjöbo Torg erbjuds bl. a affär, apotek, restaurang och bageri. Här bor du i en trevlig, stabil förening med tillgång till bastu och gemensam lokal. Bredband och TV ingår i avgiften och längs gatan finns gratis parkering. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan!

  • Balkong

Visar alla 5