SkandiaMäklarna Finspång

SkandiaMäklarna Finspång

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nanolfsvägen 19B, Centralt, Finspångs kommun
  • Tor 29 feb kl 17:00
Nanolfsvägen 19B, Centralt, Finspångs kommun, bild 2
Nanolfsvägen 19B, Centralt, Finspångs kommun, bild 3

Nanolfsvägen 19B

Lägenhet
Centralt, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Finspång
550 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 622 kr/mån
10 185 kr/m²

Vill du bo i ett toppmodernt och nyrenoverat hem högst upp i huset utan insyn? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen till omtyckta Nanolfsvägen och denna moderna lägenhet som genomgått en omfattande totalrenovering under 2021. Här har alla ytskikt renoverats och förbättras för ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Insidan erbjuder ett stilrent kök i grått från Ikea med förvaringsmöjligheter på båda sidor och arbetsbänk i ljus natursten. Här finns plats för härliga stunder med familj och vänner och på helger kan man enkelt nå vinflaskan som glimtar i vitrinskåpet. Vidare har vi en välkomnande hall med klinkergolv och platsbyggd garderobsdel. Från hallen nås vardagsrummet som badar i ljus från tre härliga fönsterpartier, här finns även utgång till balkong under tak som erbjuder kvällssol. Ett behagligt sovrum med minimal insyn och egen klädkammare. Sist men inte minst har vi ett fräscht helkaklat duschrum med fina svarta detaljer. Här är det bara att flytta in, ta chansen innan någon annan gör det! Här bor du i en stabil HSB förening med låg belåningsgrad som löpande utför förbättringar i deras fastigheter. Med bra centralt läge erbjuds direkt närhet till det mesta centrum har att erbjuda. Goda bussförbindelser i nära anslutning till lägenheten samt fina promenadstråk och badplats vid sjön Bönnern. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en matkällare. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen Hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kalkugnsvägen 15C, Centralt, Finspångs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kalkugnsvägen 15C, Centralt, Finspångs kommun, bild 2
Kalkugnsvägen 15C, Centralt, Finspångs kommun, bild 3

Kalkugnsvägen 15C

Lägenhet
Centralt, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Finspång
995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/3
7 180 kr/mån
10 474 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående 4:a högst upp i huset, utan insyn med fantastisk sjöutsikt från både balkongen och master bedroom! Nu har du möjligheten att förvärva en rymlig fyrarummare på hela 95 kvm med bästa centrala läge, med närhet till allt staden har att erbjuda. Här finner du ett arbetsvänligt kök med fräscha ytskikt och gott om förvaring, tre sovrum samt ett stort vardagsrum med öppen spis som höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som erbjuder sol större delen av dagen och en fantastiskt utsikt över sjön Skuten. Vad sägs om att vakna upp och avnjuta morgonkaffet i solen, med en svårslagen vy över det glittrande vattnet? Sist men inte minst har vi två helkaklade duschrum med golvvärme, takdusch samt förberedelser för tvättmaskin, som är nyrenoverade efter föreningens stambyte! Här bor du med gångavstånd till mataffärer, restauranger, skola, gymnasium och allt centrum har att erbjuda. Goda bussförbindelser med hållplatsen ett stenkast från lägenheten. Trygg och stabil HSB förening med god ekonomi som löpande ser efter sina medlemmars välmående. Till lägenheten hör två vindsförråd samt matkällare. Fantastisk möjlighet att förvärva en unik lägenhet med oslagbart läge - Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Örebrovägen 234, Hällestad, Finspångs kommun

Örebrovägen 234

Övrigt
Hällestad, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Finspång
1 990 000 kr
330 m²
12 rum
2 884 m² tomt

Varmt välkomna till Örebrovägen 234! Här finner vi ett flerbostadshus med stor potential i attraktivt läge belägen i hjärtat av Hällestad. Fastigheten inrymmer 4st lägenheter med en total boarea om ca 330 kvm. I källaren finns garage, lägenhetsförråd, lagerutrymme, pannrum, tvättstuga, hobbyrum samt flera förvaringsutrymmen. Plan och lättskött tomt om 2884 kvm med stora gräsytor och asfalterad uppfart. Hyresintäkter fullt uthyrd uppgår till ca 360,000kr/år. Driftkostnader uppgår till ca 100,000kr/år. Uppvärmning sker via bergvärme med fyra borrhål. Tak är relativt nylagt. Här har du möjligheten att skapa ditt nya drömboende! Två av lägenheterna är i dagsläget uthyrningsbara, resterande två har rivits och är under renovering. Slå ihop de två lägenheterna och skapa ett boende i din smak samtidigt som du hyr ut resterande två lägenheter på gavlarna eller gör iordning och hyr ut alla fyra! Lägenhetsfördelning: Lgh 1: 2rok om ca 52 kvm (påbörjad rivning/renovering). Entréplan i mitten av fastigheten. Lgh 2: 3rok om ca 80 kvm (påbörjad rivning/renovering). Övre plan i mitten med balkong. Lgh 3: 5rok om ca 140 kvm i gott skick för uthyrning . Gavellägenhet till vänster sett framifrån fastigheten. Lgh 4: 2rok om ca 58 kvm i gott skick för uthyrning. Gavellägenhet till höger sett framifrån fastigheten. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visningstid samt mer info!

  • Balkong
  • Uteplats
Glanstrandsvägen 4, Skäftesfall, Finspångs kommun

Glanstrandsvägen 4

Tomt
Skäftesfall, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Finspång
695 000 kr
1 224 m² tomt

Varmt Välkommen till Glanstrandsvägen 4 och denna härliga tomt med glimtar över det glittrande vattnet på sjön Glan! Har du drömt om att bygga ditt egna hus med sjöutsikt? Nu har du chansen! I lugnt, naturnära område saluförs just nu denna tomt om 1224kvm belägen på höjden med sjöutsikt. Här finns vatten och avlopp fördraget in på tomten (enskilt). El-nät finns framdraget till tomtgräns och fiber finns i området (anslutningsavgifter tillkommer). Här kan du bygga ditt alldeles egna hus som du själv vill ha det, i enlighet med områdesbestämmelserna från Finspångs kommun, se bifogat dokument. Tomten är INTE bunden till någon husleverantör. Enligt kommunens planbestämmelser får man på fastigheten uppföra ett friliggande hus i ett eller två plan med total byggnadsarea om 70 m2 + en komplementbyggnad om 30 m2. Här har du möjlighet att bygga på höjden och på det viset nyttja så man får fler kvadratmeter att röra sig med! Efter slutbesked kan man göra en bygganmälan om bygglovsbefriad tillbyggnad om ytterligare 15 m2. Följande hus på bilderna är av hus-modellen ''Lasse'' från Älvsbyhus som har tagit från en offert på färdigt uppfört hus på tomten, se offert under dokument! I Skäftesfall bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen och vattnet. Samfälligheten tillhandahåller en strand med brygga ca 150m från tomten, perfekt för den fiskeintresserade! Restid med bil till Finspång är 15min och Norrköping 30min. Bussförbindelser finns till Risinge. Välkommen Hem!

Visar alla 4