SkandiaMäklarna Haninge

SkandiaMäklarna Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solhemsvägen 23, Ribbyberg, Haninge kommun
  • Sön 18 aug
Solhemsvägen 23, Ribbyberg, Haninge kommun, bild 2
Solhemsvägen 23, Ribbyberg, Haninge kommun, bild 3

Solhemsvägen 23

Lägenhet
Ribbyberg, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 395 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
6 164 kr/mån
20 217 kr/m²

Välkommen till en stor och fin gaveltvåa med inglasad och fin balkong som ligger i ett lummigt läge. Stambytt badrum, med tvättmaskin och torktumlare. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Nära till både naturen och centrum. Lugnt och fint område med förskola, skola samt butik på gångavstånd. Välkommen hem!

  • Premium
Nederstavägen 19, null, Haninge kommun
Nederstavägen 19, null, Haninge kommun, bild 2
Nederstavägen 19, null, Haninge kommun, bild 3

Nederstavägen 19

Radhus
Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
4 995 000 kr
122 + 5 m²
5 rum
358 m² tomt

Renoverat och påkostat kedjehus med tillhörande garage i lugnt och barnvänligt område. I mysiga Tungelsta finner vi detta perfekta boende med alla bekvämligheter man kan önska sig. På baksidan utanför tomten finns en stort grönområde med äppelträd som närmsta granne, dvs ingen bostad där. Nära till kommunikationer med endast 5 minuters promenad till pendeltågsstationen. Fin trädgård med stor och insynsskyddad altan runt en modern pool. Poolen har ett lätthanterligt pooltak som behåller värmen och som dessutom gör att man kan badar även när det regnar. Nyrenoverat och modernt kök med alla bekvämligheter samt ett nyrenoverat och stilrent badrum med golvvärme, beläget vid entrén. Uppvärmningen är vattenburen med en modern värmepump (luft-vatten). Låg driftkostnad med energiklass D. Huset erbjuder fyra (4) sovrum som alla är i bra storlek, två på entréplanet och två på övre plan. Tvättstuga med groventré i anslutning till köket. Wc även på övre plan. Garage och förråd hör också till bostaden, samt plats för parkering av tre bilar utomhus på den stenlagda infarten. Elbilsladdare. Varmt välkommen att kontakta mäklaren och boka in dig på visning - passar inte den öppna visningstiden dig? Ring så ordnar jag en annan tid för sig! 0706087666.

  • Premium
  • Uteplats
Korsmyravägen 7, Korsmyra, Haninge kommun
  • Sön 18 aug
Korsmyravägen 7, Korsmyra, Haninge kommun, bild 2
Korsmyravägen 7, Korsmyra, Haninge kommun, bild 3

Korsmyravägen 7

Villa
Korsmyra, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 195 000 kr
65 m²
3 rum
2 363 m² tomt

Välkommen till din framtida oas på Korsmyravägen 7 i Väländan! Denna fina minivilla på 65 kvm, byggd 2009, är perfekt för den som söker både komfort och harmoni. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en ljus och rymlig atmosfär där du kan umgås med familj och vänner, utgång till altan med härligt utsikt från den högt belägna tomten. Badrum med dusch och tvättpelare. Två sovrum på övre plan. På fastigheten finns även en carport och ett förråd samt en trevlig friggebod/gästhus. Huset ligger bra till i området på en återvändsgata med endast 500 meter till bussen och fem minuters bilväg till Tungelsta och pendeltåg! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Timmervägen 28, Vega, Haninge kommun
  • Tis 30 jul kl 18:30
Timmervägen 28, Vega, Haninge kommun, bild 2
Timmervägen 28, Vega, Haninge kommun, bild 3

Timmervägen 28

Radhus
Vega, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
4 095 000 kr
106,4 m²
4 rum
6 620 kr/mån
38 487 kr/m²

Upptäck detta fantastiska brf-radhus beläget i det charmiga Kolartorp. Med sin lugna adress och närhet till det mesta, inklusive den nya spännande stadsdelen Vegastaden, naturen och kommunikationer, erbjuder detta hem en perfekt livsstil. Den välkomnande framsidan med stor trädäckad altan, elektrisk markis och plats för utemöbler, här finns även planterade fruktträd (äpple, körsbär och plommon) vilket skapar en perfekt plats för avkoppling och familjär samvaro. Inne i huset imponerar det med en genomtänkt planlösning och högkvalitativa materialval. Det sociala entréplanet är idealiskt för familjeliv, ett fint kök och ett vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till bostadens balkong. Två fina badrum och tre rymliga sovrum på övre plan ger utrymme och komfort för hela familjen. Master bedroom med stor garderobsvägg, möjligt att dela av till två rum om behov skulle finnas. Med en egen parkeringsplats precis utanför huset är bekvämligheten komplett. Upplev det bästa av villaområdet Kolartorp i detta underbara hem!

  • Premium
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 2
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 3

Vreta 19

Tomt
Lisö, Nynäshamns kommun
SkandiaMäklarna Haninge
995 000 kr
1 503 m² tomt

Nu finns möjligheten att skapa ditt drömboende på denna trevliga kuperade naturtomt om ca 1503 kvm. Här bor man i en lantlig miljö med närhet till natur och hav. Denna miljö bidrar till avkoppling och en känsla av ro. I området finns flera villor med åretruntstandard samt en del fritidshus. Området är inte detaljplanerat. Från tomten har man gångavstånd till buss 856 som trafikerar Södra Lisö, Spångbro och Sorunda. Borrad brun på tomten och gemensam infiltrationsanläggning i samfälligheten. Lisö är en halvö, perifert belägen i sydvästra delen av kommunen med blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Från tomten är avståndet till Ösmo med pendeltågsstation cirka 17 kilometer, till Spångbro cirka 12 kilometer och till Nynäshamn cirka 25 kilometer.

  • Premium
Kolonilottsvägen 29, Tungelsta, Haninge kommun

Kolonilottsvägen 29

Radhus
Tungelsta, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 495 000 kr
156 m²
6 rum
vån 3/3
7 593 kr/mån
22 404 kr/m²

Välkommen till fina Kolonilottsvägen! Äntligen finns nu en gavel till salu på hela tre plan som bjuder på 4 sovrum, stort kök och två allrum! Första etappen med lägre avgifter. Hög standard och fina materialval. Övre plan med högt i tak, glasvägg samt takfönster. Tv och internet ingår i avgiften. Ett barnvänligt område med skola, butik, buss och naturen runt hörnet! Välkommen hem!

Oxens gata 260, 7 tr, null, Haninge kommun
Oxens gata 260, 7 tr, null, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 260, 7 tr, null, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 260, 7 tr

Lägenhet
Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 225 000 kr
66 m²
2 rum
vån 7/7
5 640 kr/mån
18 561 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på våning 7 av 7! Välplanerad och rymlig lägenhet med fantastisk utsikt och mängder av förvaring. Denna ljusa och luftiga lägenhet erbjuder en genomtänkt planlösning som maximerar varje kvadratmeter för en bekväm och praktisk livsstil. Här bor du högst upp i huset och kan njuta av en ostörd tillvaro och en imponerande vy över omgivningarna. Nyckelfunktioner: Generöst med garderober: Massor av förvaringsmöjligheter som håller ditt hem organiserat och prydligt. Perfekt läge för pendlare: Endast ett stenkast från busshållplatsen med direktbussar som snabbt tar dig till Stockholm City. Bekväm närhet till shopping och service: ICA Maxi, Systembolaget, apotek, Biltema, restauranger och optiker finns alla i närheten för att göra din vardag smidig och bekväm. Nära till natur och fritid: Tyresta naturreservat ligger i närheten, perfekt för avkopplande promenader, joggingturer eller picknickar. Möjlighet att sätta din egen prägel: Lägenheten är i renoveringsbehov vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem precis så som du vill ha det. Här får du det bästa av två världar - stadens bekvämligheter och naturens lugn, allt inom räckhåll. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet som erbjuder både stil och potential för den händige. Välkommen att boka visning på 0706087666 och uppleva ditt nya hem!

  • Premium
  • Hiss
Vattumannens gata 126, null, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 11 aug
Vattumannens gata 126, null, Haninge kommun, bild 2
Vattumannens gata 126, null, Haninge kommun, bild 3

Vattumannens gata 126

Lägenhet
Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 564 kr/mån
24 875 kr/m²

Trivsam lägenhet med en lugn och trevlig innergård som du ser ifrån köksfönstret. På baksidan där balkongen är finns en grön skogsglänta vilket ger en rofylld känsla på balkongen. Trevlig och fräsch lägenhet med renoverade ytskikt. Modernt kök och fint, helkaklat badrum med dusch. Hela bostaden har samma laminatgolv och diskret målade väggar. Stort förråd på samma våningsplan som är endast för din bostad. Stabil och välskött förening.

  • Premium
  • Balkong
Vega allé 49, Haninge, Haninge kommun

Vega allé 49

Lägenhet
Haninge, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/6
2 935 kr/mån
52 794 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna moderna etta på 34 kvadratmeter, belägen bara 2 minuter från pendeltågsstationen i centrala Vega. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och smart planering. OBS! Accepterat pris - Ring för att boka visning 0706087666. Välkommen! Lägenhetens höjdpunkter: Ljus och välplanerad: Stora fönster ger ett underbart ljusinsläpp och skapar en inbjudande känsla. Öppen planlösning: Vardagsrum och kök smälter samman i en öppen och social yta, perfekt för både avkoppling och umgänge. Stilfullt kök: Modernt kök utrustat med högkvalitativa vitvaror, generösa arbetsytor och gott om förvaring. Trevlig balkong: Njut av morgonkaffet eller sena kvällar på din privata balkong med härlig utsikt. Smart planering: Välutnyttjade kvadratmeter med plats för både säng och soffhörna. Byggnaden och området: Nybyggd fastighet: Huset är i utmärkt skick och har hiss. Attraktivt läge: Beläget mitt i centrala Vega, nära till restauranger, caféer, shopping och grönområden. Utmärkta kommunikationer: Endast 2 minuters promenad till pendeltågsstationen som tar dig snabbt och smidigt till Stockholm och övriga närområden.

  • Hiss
Sturevägen 1A, Jägartorp, Haninge kommun
  • Sön 18 aug

Sturevägen 1A

Radhus
Jägartorp, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 495 000 kr
125 + 14 m²
4 rum
256 m² tomt

Välkommen till detta fina, välvårdade kedjehus om 125 kvm i ett plan. Totalt 4 rum, varav 3 sovrum. Lättskött tomt om 256 kvm. Insynsskyddad atriumgård i sydväst. Mycket lugnt och trivsamt område. Garage i länga (laddbox finns installerad) samt en parkeringsplats ingår. Ca 500 m till tåget samt till Västerhaninge centrum.

  • Plus
Gudö åväg 4C, Gudö, Haninge kommun

Gudö åväg 4C

Lägenhet
Gudö, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 450 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 793 kr/mån
63 043 kr/m²

Stilren nyproducerad lägenhet om 23 välplanerade kvadratmetrar med hög standard, byggt 2022. Genomgående plankgolv i ek förutom hallen där de är klinkergolv och vita målade väggar. Lantligt kök från Marbodal med ljust gråa luckor, bänkskiva i laminat med underlimmad diskho och spotlightsbelysning under skåp. Rostfria vitvaror. Allrummet är ljust och välplanerat med plats för säng/soffa och matbord. Fransk balkong. Smakfullt inrett badrum med klinkergolv i grått och vita blanka helkaklade väggar, duschhörna med svängda dörrar, takdusch, spegelskåp med kommod från Marbodal och spotlights. Fönsterbänkar i grå kalksandsten, golvlister och dörrfoder i allmoge. Njut av lugnet från skogen och Gudöån samtidigt som du bor ett stenkast från kommunikationerna.

  • Plus
  • Hiss
Gaffelseglet 42, Vegastaden, Haninge kommun

Gaffelseglet 42

Lägenhet
Vegastaden, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
2 300 000 kr
50 m²
2 rum
3 789 kr/mån
46 000 kr/m²

Här bor du på 50 smarta kvadrat med en grönskande uteplats och innergård precis utanför dörren. Praktiskt vindsförråd ingår. På innergården kan du hålla dig aktiv med både orangeri och lekplats. Välplacerat mellan citypulsen och skärgårdslivet kan du forma din egen vardag i Newton. Naturen finns att utforska runt hörnet och vardagens alla bekvämligheter ligger på behagligt avstånd. OBS! Bostaden säljs på ritning med preliminär inflyttning 2023-11-09 Missa inte chansen!

  • Energieffektiv
Fribordsgränd 5, 1602, Vega, Haninge kommun

Fribordsgränd 5, 1602

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
4 095 000 kr
83 m²
4 rum
vån 6/6
5 303 kr/mån
49 337 kr/m²

Välkommen till en nyproducerad 4a mitt i fina Vegastaden! En fin hörnfyra högst upp i huset, om ca 83kvm, med två balkonger och en takhöjd om ca 2,6m! Tre sovrum, öppen planlösning, två balkonger, WC samt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Närhet till både buss, pendeltåg, skolor, förskola och naturen!

  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 13