SkandiaMäklarna Haninge

SkandiaMäklarna Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Djurgårdsvägen 65, null, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30
Djurgårdsvägen 65, null, Haninge kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 65, null, Haninge kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 65

Radhus
Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 650 000 kr
104 m²
4 rum
6 244 kr/mån
35 096 kr/m²

Välkommen till Djurgårdsvägen 65! Här bor man i ett fint renoverat radhus med en härlig öppen planlösning. Vackert tidlöst kök och genomgående fina och neutralt färgsatta ytskikt. Mycket goda förvaringsmöjligheter och eget separat förråd. Fräscha våtutrymmen och en praktiskt tvättstuga. Tre rymliga sovrum på ovanvåningen. Två bra uteplatser utan direkt insyn. Ett bekymmerslöst boende i en stabil förening i ett område där man har nära till allt! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Ringvägen 38, Åby, Haninge kommun

Ringvägen 38

Lägenhet
Åby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
4 220 kr/mån
17 375 kr/m²

Nu ges möjlighet att skapa ett personligt hem efter egen smak och tycke! En välplanerad etta med stort kök i populära Brf Stigarna. Lägenheten är i behov av renovering. Ett bekvämt boende med direkt närhet till matbutik, pendeltåg, skola och naturen. Varmt välkommen på visning!

Älgholmsvägen 11, Dalarö, Haninge kommun

Älgholmsvägen 11

Villa
Dalarö, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 495 000 kr
65 + 50 m²
2 rum
2 350 m² tomt

Välplanerad 2 rums villa med idylliskt läge. Genomgående parkett och rostfri köksutrustning. Badkar med klinkers, kakel och bubbelbad samt duschhörna med infällbara duschväggar. Härlig trädäckad altan om 65 kvm. Badplats runt hörnet. Bra isolerad samt installerad luftvärmepump gör att man får låg driftkostnad. Isolerat och uppvärmt garage med tillhörande carport. Missa inte chansen!

Betebyvägen 21, Österhaninge, Haninge kommun

Betebyvägen 21

Villa
Österhaninge, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
6 995 000 kr
150 m²
6 rum
2 410 m² tomt

Nyproducerat Älvsbyhus om ca 150 kvm med tillhörande dubbelgarage. Hela tre till fem sovrum, två helkaklade badrum, en rymlig klädkammare och ett stort kök med öppen planlösning till matsal och vardagsrum. Här finns gott om plats för dig som har en stor familj eller som vill ha möjlighet att växa längre fram. Smart uppdelning av sovrum och gemensamma ytor. Stora möjligheter att anpassa planlösningen utifrån olika behov. Rogivande och naturskönt läge i Österhaninge ca 10 min bort från Västerhaninge centrum med fullt serviceutbud och pendeltåg, ca 22 min till Globen med bil. I närområdet finns flera ridanläggningar och golfbanor i toppklass. Årsta Havsbad ligger bara en kort biltur bort, härifrån kan man ta båt ut till skärgårdsöarna. Missa inte chansen!

Kvartärvägen 31, Västerhaninge/Åbylund, Haninge kommun
  • Sön 24 mar kl 12:15

Kvartärvägen 31

Lägenhet
Västerhaninge/Åbylund, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 0/1
5 624 kr/mån
27 071 kr/m²

Välkommen till fina Kvartärvägen 31, en markplanstrea med uteplatser på både fram och baksida! Åbylund är ett lugnt och trivsamt område med 1-5or där treorna ligger i markplan med egen uteplats på fram och baksida. Området har skogen runt knuten, buss och förskola ett stenkast bort och promenad eller buss till centrum med pendeltåg och butiker. Välkommen hem!

  • Plus
Sturevägen 1A, Jägartorp, Haninge kommun

Sturevägen 1A

Radhus
Jägartorp, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 995 000 kr
125 + 14 m²
4 rum
256 m² tomt

Välkommen till detta fina, välvårdade kedjehus om 125 kvm i ett plan. Totalt 4 rum, varav 3 sovrum. Lättskött tomt om 256 kvm. Insynsskyddad atriumgård i sydväst. Mycket lugnt och trivsamt område. Garage i länga (laddbox finns installerad) samt en parkeringsplats ingår. Ca 500 m till tåget samt till Västerhaninge centrum.

  • Plus
Växelbruksvägen 98, Nedersta, Haninge kommun
Växelbruksvägen 98, Nedersta, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 98, Nedersta, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 98

Radhus
Nedersta, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 395 000 kr
92 m²
4 rum
4 817 kr/mån
36 902 kr/m²

Ett underbart hem med ljusa ytskikt och en av områdets största tomter, stor härlig baksida med gräsmatta och utbyggd trädäckad altan. Här finns gott om plats för barnens studsmatta och gott om plats för den som tycker om att odla. Hela baksidan är inhägnad med utgång och direkt access till områdets härliga lekplats. Även på framsidan finns en härlig inhägnad altan där man njuter av dagens sista soltimmar. Huset har energiklass B vilket betyder låga driftskostnader men det ger också hos de flesta banker en ränterabatt! På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även kök med fina tillval och integrerade vitvaror samt ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns tre bra sovrum varav det största med rymlig skjutdörrsgarderob med platsbyggd förvaring och utsikt mot baksidan. På övervåningen finns även ett badrum med badkar. På framsidan finns en stenlagd uppfart, fin rabatt och altan. På baksidan finns även ett praktiskt förråd om ca 5 kvm. Här bor man i ett idylliskt radhusområde med gott om barnfamiljer! I området finns en populär Jensen-förskolan, på gångavstånd till huset, flertalet lekplatser, utegym och härliga promenadstråk i skogen. Missa inte chansen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vendelsö skolväg 23, Sågen, Haninge kommun
Vendelsö skolväg 23, Sågen, Haninge kommun, bild 2
Vendelsö skolväg 23, Sågen, Haninge kommun, bild 3

Vendelsö skolväg 23

Lägenhet
Sågen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 111 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkommen till fina Vendelsö Skolväg 23 ! En insynsskyddad 2a med möjlighet att göra om till en 2,5a. Här bor du med en inglasad balkong med fritt läge utan insyn, stort sovrum som går att dela av till ett extra halvrum, fräsch kök, badrum med tvättmaskin, vardagsrum med plats för både hemmakontor, sovplats och vardagrumsdel. Bra med förvaring och genomgående fint i en förening med hiss!

  • Premium
  • Hiss
Fribordsgränd 5, Vegastaden, Haninge kommun
Fribordsgränd 5, Vegastaden, Haninge kommun, bild 2
Fribordsgränd 5, Vegastaden, Haninge kommun, bild 3

Fribordsgränd 5

Lägenhet
Vegastaden, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
2 850 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/5
5 344 kr/mån
41 912 kr/m²

Välkommen till en nyproducerad 3a mitt i fina Vegastaden! Två balkonger och en takhöjd om ca 2,6m! Två sovrum, öppen planlösning, duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Närhet till både buss, pendeltåg, skolor, förskola och naturen! Hög standard och genomgående fint med stora fönster!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kvartärvägen 237, Åbylund, Haninge kommun

Kvartärvägen 237

Lägenhet
Åbylund, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 450 000 kr
60 m²
2 rum
4 821 kr/mån
24 167 kr/m²

Ljus och trevlig 2:a om 60 kvm en trappa upp med egen ingång och stor balkong/altan. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer invid fönster i vinkel. Stort vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och fransk balkong. Sovrum med praktisk klädkammare. Beläget i populära Åbylund, ett barnvänligt och bilfritt område med närhet till Västerhaninge centrum. Välkommen!

Lillgårdsvägen 10, Lillgården, Haninge kommun

Lillgårdsvägen 10

Lägenhet
Lillgården, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 550 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 328 kr/mån
22 302 kr/m²

Välkommen till Lillgårdsvägen 10 en välplanerad lägenhet med närhet till kommunikationer, både buss precis vid lägenheten och pendeltåget en kort promenad bort. I närområdet finns ett flertal populära skolor och förskolor. Det här är det perfekta boende för dig som vill ha ett lantligt lugnt läge men med alla bekvämligheter man får av att bo i lägenhet. Stabil förening med gott om faciliteter som t.ex tvättstuga i samma port, lägenhetsförråd, gym, garage och parkeringsplatser. I lägenheten möts man av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, två bra sovrum, ett trevligt kök med fina 50-tals detaljer, helkaklat badrum med tvättmaskin, stort trevligt vardagsrum, balkong med ett fridfullt läge mot naturen. Sammanfattningsvis en lägenhet som erbjuder det mesta! Missa inte chansen!

  • Balkong
Utgårdsvägen 38, Centrala Haninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 14:15
Utgårdsvägen 38, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 2
Utgårdsvägen 38, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 3

Utgårdsvägen 38

Lägenhet
Centrala Haninge, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 795 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 0/3
6 113 kr/mån
21 758 kr/m²

Välkommen till fina Utgårdsvägen 38! En välplanerad gavellägenhet med inglasad balkong, fönster i tre väderstreck på endast en halvtrappa upp. Nära butik, förskola, skola, centrum med butiker och bussar. Kort promenad till pendeltåg som tar dig in till stan på under halvtimmen. Ett levande område som växer och moderniseras men med badsjö och naturen runt hörnet!

  • Premium
Gudö åväg 4C, Gudö, Haninge kommun

Gudö åväg 4C

Lägenhet
Gudö, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 495 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 793 kr/mån
65 000 kr/m²

Stilren nyproducerad lägenhet om 23 välplanerade kvadratmetrar med hög standard, byggt 2022. Genomgående plankgolv i ek förutom hallen där de är klinkergolv och vita målade väggar. Lantligt kök från Marbodal med ljust gråa luckor, bänkskiva i laminat med underlimmad diskho och spotlightsbelysning under skåp. Rostfria vitvaror. Allrummet är ljust och välplanerat med plats för säng/soffa och matbord. Fransk balkong. Smakfullt inrett badrum med klinkergolv i grått och vita blanka helkaklade väggar, duschhörna med svängda dörrar, takdusch, spegelskåp med kommod från Marbodal och spotlights. Fönsterbänkar i grå kalksandsten, golvlister och dörrfoder i allmoge. Njut av lugnet från skogen och Gudöån samtidigt som du bor ett stenkast från kommunikationerna.

  • Plus
  • Hiss
Midgårdsvägen 3, Centrala Handen, Haninge kommun

Midgårdsvägen 3

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
2 095 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 813 kr/mån
30 584 kr/m²

Tillfälle som sällan återkommer! Trivsam 3:a i Haninges kanske bästa bostadsrättsförening. Mycket låga avgifter och belägen alldeles intill Haninges centrumkärna som är kommunens huvudcentrum. Serviceutbudet erbjuder bland annat apotek, systembolag, mataffärer, banker, konditori, försäkringskassa, Handens sjukhus, restauranger, klädbutiker, sportaffärer, heminredning, bibliotek, polis, gym med mera. Två stormarknader, Coop Forum vid Port 73 & ICA MAXI samt Biltema, NetOnNet & ÖB ligger inom gång- och cykelavstånd. Bekväm närhet även till skolor, förskolor, kommunikationer. Här har du ett par minuters gångväg till Handenterminalen med flertalet busslinjer samt Handens pendeltågsstation där pendeltåget går fyra gånger i timmen. In till Stockholm tar det ca 25 min och till Nynäshamn ca 40 min. Morgonpromenaden tar du i Rudans friluftsområde. Här finns strövvänliga skogar, stora ängar, friluftsbad, ädelfiske, motions- respektive skidspår med konstsnö om vintern, grillplatser mm. Missa inte chansen!

  • Balkong
Ringvägen 72, Åby, Haninge kommun

Ringvägen 72

Lägenhet
Åby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 595 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
4 243 kr/mån
22 786 kr/m²

Stor och ljus 3:a möjlig 4:a om ca 70 kvm med fönster i två väderstreck i populär förening. Stambytt 2004 med helkaklat badrum i ljusa färger och vägghängd wc. Kök med bra förvaring och matplats delvis nya vitvaror. Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för soff- och matgrupp. Två generösa sovrum varav ett med utgång till balkong. Centralt läge med matbutik precis runt hörnet, gångavstånd till centrum med fullt service utbud, pendeltågsstation med kvartstrafik, nära natur och härliga promenadstråk samt flertalet skolor och förskolor i närheten! Missa inte chansen!

  • Plus
Tvillingarnas gata 333, Brandbergen, Haninge kommun
  • Tor 21 mar

Tvillingarnas gata 333

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/7
4 290 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till fina Tvillingarnas gata 333 - en insynsskyddad tvårummare i hus med hiss. Här bor du med vardagsrum där du har plats för både matplats samt tv-hörna, ett genomgångskök med stort ljusinsläpp, badrum med badkar samt sovrum med hel garderobsvägg. Ett centralt område med närhet till centrum, stormarknad, vacker natur och kommunikationer. Nära till förskolor och skolor. Direktbuss till centralen och gullmarsplan!

  • Plus
  • Hiss
Vallavägen 14, Slätmossen, Haninge kommun

Vallavägen 14

Lägenhet
Slätmossen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/6
6 343 kr/mån
26 779 kr/m²

Välkommen till en fin trea (möjlig fyra!) med allt man kan önska! Här bor du med en öppen planlösning, två bra sovrum som kan blir tre, rymligt och modernt kök, stor balkong som går att glasa in om ca 16 kvm i västerläge, nyrenoverat badrum 2020 med tvättmaskin och gott om förvaring i en fastighet med hiss! Välkommen hem!

  • Hiss
Granstigen 1, Åby, Haninge kommun

Granstigen 1

Lägenhet
Åby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
5 159 kr/mån
24 474 kr/m²

Välkommen till en charmig och mysigt 2:a om 57 kvm med ett stort vardagsrum, kök, duschrum med fönster och balkong på gaveln. Bostaden har även en stor klädkammare samt ett förråd i källaren. Ett fint läge i lugnt område med närhet till pendeltåg, bussar, affärer samt naturen in på knuten. Välkommen hem!

Vallavägen 12, Slätmossen, Haninge kommun

Vallavägen 12

Lägenhet
Slätmossen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/5
6 415 kr/mån
26 779 kr/m²

Välkommen till en fin trea (möjlig fyra!) med allt man kan önska! Här bor du med en öppen planlösning, två bra sovrum, rymligt kök, stor och inglasad balkong om ca 16 kvm i västerläge, badrum med kombimaskin och gott om förvaring i en fastighet med hiss! Välkommen hem!

  • Hiss
Ekstigen 8, 13734 Västerhaninge, Åby, Haninge kommun

Ekstigen 8, 13734 Västerhaninge

Lägenhet
Åby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
5 304 kr/mån
24 052 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och insynsskyddad gaveltvåa i bästa läge! Här bor du med fönster i tre väderstreck och balkong i sydvästläge med ett lummig och lugnt läge. Stenkast till både naturen samt butik och centrum med pendeltåg och bussar.

  • Plus
Hjälmvids backe 49, Söderby, Haninge kommun

Hjälmvids backe 49

Radhus
Söderby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
4 395 000 kr
111 + 22 m²
4.5 rum
183 m² tomt

Välkommen till ett genomgående fint och fräscht radhus beläget uppe på Söderbys höjder inbäddat i skog. Här bor du med öppen planlösning, två fräscha badrum och nytt kök. Tre till fyra sovrum och gott om förvaring. Inflyttningsklart och barnvänligt. Garage i länga och nära till butik, buss och förskola. Välkommen hem!

Runstens byväg 82B, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 82B

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 050 000 kr
24 + 11 m²
1.5 rum
3 091 kr/mån
43 750 kr/m²

Välkommen till fina Runstens Byväg 82b! En minivilla om ca 24+11 kvm, i det smidiga formatet BRF, som går i lantlig men modern stil! Här har du en öppen planlösning, fiber, hög standard och naturen runt knuten. Ett område som andas hästsport och bullebyn-känsla i ett. Ett familjeområde med naturen runt knuten. Välkommen hem!

Kolonilottsvägen 81, Lillgården, Haninge kommun

Kolonilottsvägen 81

Radhus
Lillgården, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 500 000 kr
157 m²
6 rum
7 284 kr/mån
22 293 kr/m²

Välkommen hem till Kolonilottsvägen 81. Bostadsrättsradhus i tre plan om 157 kvm från 2021 mitt i en familjeidyll. På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob med speglar, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även ett kök från Marbodal och ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns ett allrum, tre bra sovrum varav det största med hel garderobsvägg med skjutdörrar samt ett badrum med badkar. Högst upp i huset finns en stort inrett rum som kan användas som hobbyrum, sovrum eller förvaring. På framsidan finns en stenlagd uteplats och baksidan bjuder på en trädäckade altan och trädgård. Dessutom ingår det ett oisolerat förråd samt en carport till radhuset. Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C. I den gamla handelsträdgårdsorten Tungelsta finns allt nära till hands, mataffär, butiker, service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter såsom idrottsföreningar, stall och golfbanor. Det är också en ort som utvecklas och växer med nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende. Gå gärna in och läs mer på: https://boitungelsta.se/det-ar-nagot-visst-med-lillgarden-i-tungelsta

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 2
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 3

Vreta 19

Tomt
Lisö, Nynäshamns kommun
SkandiaMäklarna Haninge
995 000 kr
1 503 m² tomt

Nu finns möjligheten att skapa ditt drömboende på denna trevliga kuperade naturtomt om ca 1503 kvm. Här bor man i en lantlig miljö med närhet till natur och hav. Denna miljö bidrar till avkoppling och en känsla av ro. I området finns flera villor med åretruntstandard samt en del fritidshus. Området är inte detaljplanerat. Från tomten har man gångavstånd till buss 856 som trafikerar Södra Lisö, Spångbro och Sorunda. Borrad brun på tomten och gemensam infiltrationsanläggning i samfälligheten. Lisö är en halvö, perifert belägen i sydvästra delen av kommunen med blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Från tomten är avståndet till Ösmo med pendeltågsstation cirka 17 kilometer, till Spångbro cirka 12 kilometer och till Nynäshamn cirka 25 kilometer.

  • Premium
Myrmalmsringen 160, Haninge/Söderby, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Myrmalmsringen 160

Radhus
Haninge/Söderby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
4 495 000 kr
118 m²
5 rum
398 m² tomt

Välkommen till fina Myrmalmsringen 160! Ett enplansradhus med fyra sovrum, två duschrum och härliga uteplatser! Stort vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen och köket. Stor altan, delvis insynsskyddad och under tak, gott om förvaring och förråd och parkering både på tomten samt i garagelänga. Nära till förskolor, kommunikationer och naturen! Välkommen hem!

Visar 1 - 25 av 29