Mäklare Carl-Johan Åkesson

Carl-Johan Åkesson

Om mig

Är du intresserad av att sälja din bostad tillsammans med mig? Som mäklare är jag målmedveten, tävlingsinriktad och engagerad. Jag älskar utmaningar och drivs av att ständigt överträffa dina förväntningar. Jag strävar alltid efter höga slutpriser och därför gör jag inte bara mitt yttersta för mina säljare, utan jag är dessutom väldigt lyhörd mot spekulanter och köpare. Att jag brinner för mitt jobb är jag övertygad om att du kommer förstå när du ser resultatet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Baggarp 8, Hakarp, Jönköpings kommun
Baggarp 8, Hakarp, Jönköpings kommun, bild 2
Baggarp 8, Hakarp, Jönköpings kommun, bild 3

Baggarp 8

Tomt
Hakarp, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 500 000 kr
2 274 m² tomt

Lantligt belägen tomt med närheten till Huskvarna. Inbäddat i grönska och med naturen som närmaste granne erbjuds två tomter i attraktiva Baggarp. Här har fler och fler valt att bygga nytt och bosätta sig. Förskolor och skolor finns i närområdet och i nära anslutning till fastigheterna finner Ni trevliga promenadstigar och svampställen. Nu ges möjligheten att förvärva en plan och rymlig tomt i Hakarp. Tomten är redan avstyckad och klar och positivt förhandsbesked om byggnation finns. Då tomten är belägen utanför detaljplanerat område ges här möjlighet för kreativt tänkande gällande vad just er byggnation. Tomten är heller inte knuten till någon specifik husleverantör. Markägaren har förberett tomterna och fyllt upp dessa så att en kommande byggnation enkelt kan påbörjas. Samtidigt har vägen anlagts och servitut för detta är redan klart. Ta gärna en sväng förbi tomterna alternativt kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för privat visning.

 • Premium
Kullängsvägen 2, Kaxholmen, Jönköpings kommun
Kullängsvägen 2, Kaxholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Kullängsvägen 2, Kaxholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Kullängsvägen 2

Villa
Kaxholmen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
4 695 000 kr
158 + 100 m²
8 rum
803 m² tomt

PRIVATA VISNINGAR SKER EFTER TIDSBOKNING MED ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE. På hörnet av Kullängsvägen erbjuds nu denna familjedröm i populära Kaxholmen. Huset ligger på en lugn återvändsgata högt beläget i Kaxholmen med trevlig vy över Landsjön och Vättern. Området är barnvänligt och hemtrevligt med närhet till skola och förskola. Tomten är väl insynsskyddad och erbjuder en livfull trädgård. Självaste huset går i tre plan och består idag utav fyra sovrum med möjlighet till fler! Här får man fantastiskt goda sociala ytorna med bland annat sällskapsrum på alla tre plan. På entrénplan erbjuds en öppen planlösning mellan Kök/matsal och vardagsrum med plats för större sällskap och familj. Här ifrån når man även den trevliga stenlagda uteplatsen som erbjuder rikligt med eftermiddagssol. Vindsplan är mer av privat karaktär med två likande sovrum, wc och ett allrum med tillhörande balkong med trevlig utsikt över sjöarna. Källaren erbjuder flertalet rum som idag består av gillestuga, kontor och förvaringsrum och en större bastu med tillhörande badrum. Hela källaren går i klinkergolv vilket gör den hemtrevlig och fullt bebolig. Här får man ett hus med förmånligare kostnader via bergvärme och ett hem att trivas i! - Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Mellangatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Mellangatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Mellangatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Mellangatan 25

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/5
5 713 kr/mån
28 798 kr/m²

På Mellangatan 25 erbjuds nu en rymlig fyrarummare med både inglasad balkong och dubbla wc - här trivs man bra i ett lugnt hus med trevliga grannar. Byggnaden uppfördes av JM under 2004 och håller fortfarande hög klass. Här möts man av trevliga och ljusa trapphus samt fina och välplanerade lägenheter. Just i denna rymliga fyra finner Ni dubbla wc varav den ena med tvättsektion, inglasad balkong i västerläge samt upp till tre sovrum för den som önskar. Köket och vardagsrummet harmonierar med varandra och inbjuder till trevliga sociala kvällar. Önskar man ha ytterligare plats för stort matbord så finns här möjlighet att öppna upp planlösningen mellan kök och nuvarande kontor - det har flertalet av era blivande grannar valt att göra. Goda förvaringslösningar via både klädkammare och flertalet skjutdörrsgarderober. Köket uppdaterades under 2015 och här finner Ni god förvaring, välutrustad maskinpark samt utrymme för matgrupp. Vill man sedan knuta av eftermiddags- och kvällssolen så gör man det på den inglasade balkongen. Garageplats erbjuds i garaget som nås direkt via hissen. Nere i källaren finns även stort och insynsskyddat förråd om drygt 8 kvm. Föreningen ligger i framkant och har valt att installera tre stycken laddboxar i garaget. Brf Kilallén har trots sin ringa ålder kommit ner i belåning. Vid årsslutet 2022 hade man en belåning om drygt 6000kr/kvm vilket får ses som lågt. Dessutom har man under 2023 gjort en större extra amortering. I avgiften inkluderas värme, vatten, bredband via fiber, tv, trappstädning, gårdsskötsel och bostadsrättstillägg. Läget innebär närhet till både strand och park. Här bor man mitt emellan båda alternativen och kan enkelt välja. Mycket goda kommunikationer då stadsbussen stannar strax utanför byggnaden. Sammantaget en mycket fin och rymlig fyrarummare med alla tänkbara bekvämligheter man kan önska. Detta är en kommande försäljning - kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information och visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torpagatan 7B, Torpa, Jönköpings kommun
 • Tor 14 dec kl 17:30
Torpagatan 7B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Torpagatan 7B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Torpagatan 7B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 795 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/4
5 550 kr/mån
30 714 kr/m²

På Torpagatan 7B erbjuds nu möjligheten att förvärva en mycket välplanerad och rymlig fyra med inglasad uteplats samt dubbla badrum. Interiört finner Ni här ett mycket välplanerat boende med fina sociala ytor, dubbla helkaklade badrum, upp till tre sovrum samt ett välutrustat kök med fin maskinell utrustning. Uteplatsen är inglasad vilket bidrar till längre nyttjande under året. Härifrån nås en liten grästäppa samt föreningens välskötta och skyddade innergård. Önskar man öppna upp för att få ett betydligt större sociala ytor är detta görbart. Se alternativ planritning. Brf Söderport 3 uppfördes under 2007 och borgar för ett tryggt boende. I månadsavgiften inkluderas värme, vatten, digital-tv, fiberbredband, trappstädning, gårdsskötsel och bostadsrättstillägg. För den som är bilburen parkerar man antingen i föreningens garage eller på gatan. I garaget har föreningen även låtit installera flertalet laddstolpar för elbilar. Garaget nås via hissen och det gör även det väl tilltagna och insynsskyddade förrådet. Området är lugnt och attraktivt. Här bor man med en kort promenad till citykärnans utbud. I närheten finns även välsorterad matbutik, apotek, vårdcentral samt närhet till skola, förskola och fina promenadstråk. Sammantaget ett optimalt planerat boende för den som ställer höga krav på både boende och omgivning.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Läkeörtsvägen 26, Flahult, Jönköpings kommun

Läkeörtsvägen 26

Lägenhet
Flahult, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
6 503 kr/mån
22 565 kr/m²

Varmt välkomna till Läkeörtsvägen 26 på attraktiva Flahult i Norrahammar. Radhuset uppfördes så sent som under 2019 och håller absolut högsta klass. Nuvarande ägare är även första ägare och lade stor vikt vid tillval inför inflyttningen. Då bostaden är belägen på gaveln innehar man här en större tomt än sin närmaste granne. Uteplatsen är belägen mot de gemensamma ytorna och här njuter man av solens strålar från mitten av dagen tills solen går ner. Interiört finner Ni här ett entréplan i social anda med stort vardagsrum, fint påkostat HTH-kök, stort badrum med dusch samt praktiskt tvättstuga. Intill köket ryms även matplats. Övre plan innefattar stort badrum med badkar, tre sovrum varav master bedroom med skjutdörrsgarderob, rymlig klädkammare samt ett ljust och fint allrum. Utanför den egna entrén parkerar man bilen - smidigt och enkelt. Taket är försett med solceller vilket har genererat ca 2100 kwh/år. Intill din egna trädgård finns föreningens fina lekplats samt gemensamhetsytor. I närområdet finner Ni sporthall, padelbanor, fotbollsplaner, lekplatser, elljusspår, badhus samt vackra promenadstråk. Busshållplats finns även det i området. Sammantaget ett fint nybyggt radhus på ett av områdets bästa lägen där du som köpare enbart kan flytta in och trivas. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Tomt i natursköna Hövik, Hövik, Jönköpings kommun

Tomt i natursköna Hövik

Tomt
Hövik, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
650 000 kr
1 529 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en plan tomt i natursköna Hövik strax utanför Gränna. Intill en allmän väg ligger denna drygt 1500 kvm stora tomt som är belägen i ett lantligt landskap med åkrar och fin natur inpå tomtgräns. Tomten är vänd åt sydväst och inbringar många soltimmar. Fastigheten ligger inom byggnadsplan vilket möjliggör en byggnation av en friliggande villa uppförd i två plan. För mer information finns byggnadsplanen bifogad under "dokument". I närområdet finns båda sjöarna Bunn och Ören. Flertalet badplatser finns i trakten och för den fiskeintresserade finns här möjlighet att få napp från abborre, gädda mm. Sjösystemet mellan dem båda sjöarna är omfattande och inbjuder till fina sommardagar. Till busshållplats är det en kort promenad och läget innebär även pendlingsavstånd till både Gränna, Jönköping och Tranås. Hjärtligt välkomna att kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information. Det är fritt fram att beträda tomten.

Hövik 32, Hövik, Jönköpings kommun

Hövik 32

Tomt
Hövik, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
995 000 kr
1 600 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en avstyckad tomt i ljuvliga och naturkära Hövik beläget mellan Gränna och Örserum. Tomten har styckats av och bjuder nu på 1500 kvm med närhet till Norra Bunnsjön. Här kommer det även ges möjlighet att nyttja plats för brygga och båtplats tillsammans med granntomten. Norra Bunnsjön är en av tre Bunnsjöar vilket innebär ett stort sjösystem. För den fiskeintresserad nappar här både abborre, gös och gädda. Positivt förhandsbesked för byggnation av villa finns och tomten är belägen utanför detaljplanerat område så här kan ni fantisera hur ni vill utforma ert kommande drömboende. Hövik är en lantlig idyll beläget på behörigt pendlingsavstånd till både Jönköping och Tranås. På Tranåsvägen finns det busshållplats och till centrala Gränna tar det ca 10 minuter med bil. Servitut finns upprättat för att nyttja nuvarande väg. Det är fritt fram att beträda och undersöka tomten. Vid frågor - kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information.

Hövik 33, Hövik, Jönköpings kommun

Hövik 33

Tomt
Hövik, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 095 000 kr
1 500 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en avstyckad tomt i ljuvliga och naturkära Hövik beläget mellan Gränna och Örserum. Tomten har styckats av och bjuder nu på 1500 kvm med närhet till Norra Bunnsjön. Här kommer det även ges möjlighet att nyttja plats för brygga och båtplats tillsammans med granntomten. Norra Bunnsjön är en av tre Bunnsjöar vilket innebär ett stort sjösystem. För den fiskeintresserad nappar här både abborre, gös och gädda. Positivt förhandsbesked för byggnation av villa finns och tomten är belägen utanför detaljplanerat område så här kan ni fantisera hur ni vill utforma ert kommande drömboende. Hövik är en lantlig idyll beläget på behörigt pendlingsavstånd till både Jönköping och Tranås. På Tranåsvägen finns det busshållplats och till centrala Gränna tar det ca 10 minuter med bil. Servitut finns upprättat för att nyttja nuvarande väg. Det är fritt fram att beträda och undersöka tomten. Vid frågor - kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information.

Visar alla 8