Mäklare Johanna Fridell

Johanna Fridell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandvägen 18A, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun
Strandvägen 18A, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Strandvägen 18A, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Strandvägen 18A

Lägenhet
Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
3 336 kr/mån
20 254 kr/m²

På Strandvägen 18A finner Ni denna lägenhet två trappor upp. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora, inglasade och ljusa balkong med sol hela dagen och lättmöblerade ytor. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Balkongen har en otroligt vacker utsikt med Vättern som granne. HSB:s brf Norrängen är en solid, välskött och lågt belånad förening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, lekplats, bastu, gym, soprum och cykelrum. Samt två vältilltagna förråd till varje bostad. Kontakta ansvarig mäklare om visning önskas!

  • Premium
Strandvägen 16A, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun

Strandvägen 16A

Lägenhet
Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 695 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/4
3 593 kr/mån
26 905 kr/m²

Varmt välkomna till denna trerummaren om 63 kvadratmeter med en ultimat planlösning. Här får man möjligheten att maximalt utnyttja varenda kvadratmeter. Inte nog med att Ni har en spektakulärt magisk utsikt ut över Vätterns skvalpande vågor fortsatt bort mot horisonten från två väderstreck så är bostaden utrustad med en rad olika bekvämligheter. Ett väl tilltaget badrum med goda förvaringsmöjligheter samt handduksvärmare. Ett ljust och härligt kök med goda arbetsytor, två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter, samt ett vardagsrum med direkt utgång mot den trevliga och rymliga balkongen med en helt otroligt vacker utsikt. HSB Brf Norrängen är en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, soprum, en trevlig innergård, lekplats, Föreningen har även en stor samlingslokal och två utrustade gäst- /övernattningsrum med wc/dusch och kök som medlemmarna kan nyttja. Dessa är belägna på Strandvägen 14. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en nyrenoverad bastu med dusch, motionsrum och vävstuga. Allt sköts av HSB Service, Boende har inga åtaganden. Bostaden har ett utmärkt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på sin boendemiljö! -Huskvarna centrum, Vättern, Kroatorpets restaurang/café och utomhusbadet Brunstorp ligger ett stenkast från lägenheten och en enkel bussresa bort finner man Jönköping centrum.

Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Solvägen 7

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 845 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 926 kr/mån
31 538 kr/m²

På idylliska och lugna Solvägen 7 är denna härliga lägenhet belägen. I dagsläget nyttjas bostaden som två rum och kök. När du kliver innanför tröskeln möts du av en trevlig och välplanerad lägenhet med ljusa ytskikt, härligt ljusinsläpp och utmärkt planlösning och stora sociala ytor. Bostaden utgörs av ett ljust vardagsrum som angränsar till, ett fint och praktiskt kök, ett sovrum samt ett badrum. Dessutom finns det en rymlig inglasad balkong där man kan sitta och blicka ut över Vättern! Brf Ungkarlen är en välskött förening med låga avgifter, god ekonomi och en väl omhändertagen fastighet. Här i Vättersnäs är det lätt att trivas och läget på Solvägen är ett av de bästa i området. Här bor du naturnära med Vättern som närmsta granne. Badplats och lekplats ligger en kort promenad bort och för den aktiva finns härliga promenadstråk i närheten. Dessutom finns nu en trappa direkt utanför fastigheten ner till Vättern. I området finns härliga grönområden och bra kommunikationer - perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära!

  • Premium
Tunnerstad Solängen 10, Visingsö, Jönköpings kommun

Tunnerstad Solängen 10

Tomt
Visingsö, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
650 000 kr
1 191 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva en av dessa två tomter på vackra Visingsö med gångavstånd till Vättern! Här finner Ni möjligheten att bygga ert drömboende, en sommarstuga? permanentboende? Låt fantasin flöda och förverkliga drömmen om att utforma erat egna drömhem. Området är fantastiskt där utsikten kommer vara sjö och natur. Tomterna är omringade av åker- och betesmark samt såklart omringat sjön Vättern. Föreställ dig att vakna upp till en underbar utsikt och slänga på sig tofflorna för att sedan vara nere vid vattnat på endast någon minut. Utöver de vackra omgivningarna bor du centralt på ön med närhet till välsorterad matbutik, padel banor, fotbollsplan, Bad i både pool och sjö, Vackra stränder, restauranger, dagis och skola samt hamnen med färjetrafik kontinuerligt för att enkelt nå Gränna på ca 20 min och sedan Jönköping på ca 35 minuter. Positivt förhandsbesked för bygglov finns, till Tomterna finns också möjlighet för VA, el och avlopp samt fiber att koppla på där köpare står för anslutningsavgifter. Se bifogade filer för tomtkarta. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johanna Fridell på 072-088 86 44 eller vi mejl joh[email protected] vid frågor eller önskad visning!

  • Plus
Hjovägen 29B, Habo, Habo kommun

Hjovägen 29B

Lägenhet
Habo, Habo kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 758 kr/mån
19 167 kr/m²

Varmt välkomna till Hjovägen 29B i Habo! En unik chans att förvärva denna fina nyproducerade bostad om 3 rok på hela 78 kvm. Tack vare läget på entréplan får man den härliga villakänslan men i bostadsrättsform! Optimalt för den mindre familjen eller dom som ska ta steget från hus till bostadsrätt! Här har man möjlighet till naturnära och trädgård utan större åtaganden. Bostaden är genomgående i vitmålad gips både på tak och väggar följt av vacker ekparkett. Köket är välutrustat med gott om arbetsyta och förvaring. Utöver det har man ett rymlig och modernt helkaklat badrum med tvättmaskin. Utöver detta finns gott om förvaring och rymliga rum. I anslutning med lägenheten finns en rymlig och härlig balkong med ett härligt solläge och utsikt över ån och naturen. Ett otroligt härligt läge där man kan somna till vattnet som rinner längst ån och härligt fågelkvitter. Bara ett stenkast från bostaden finns en nybyggd fin lekplats och bara en liten promenad upp i skogen finns också en fräsch nybyggd grillplats i anslutning till härliga promenadstråk med en rejäl bro över ån. Inte långt från bostaden med endast promenadavstånd når man Habo centrum som erbjuder välsorterade matbutiker, restauranger, gym, skolor och aktiviteter! Med en enkel promenad till stationen når man Jönköping och universitetet med 10 min. Här får man det bästa av två världar, En egen grönskande oas i ostört läge med endast en enkel promenad till centrum! Varmt välkomna på visning!

Tellusgatan 2B, Kungsängen, Jönköpings kommun

Tellusgatan 2B

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 850 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/6
3 094 kr/mån
37 755 kr/m²

Varmt välkomna till Tellusgatan 2B och denna bostadsrätt om 49 kvm. Detta bostadshus uppfördes 2017 så allt från det yttre såsom fönster, tak och väggar till det inre så som ytskikt, kök och badrum är i absolut toppskick. Lägenhetens läge i huset kan vara ett av de bästa på Kungsängen. Här bor man på ett ostört läge med närhet till natur så som stad och puls. Bostaden har ett helt otroligt vackert ljusinsläpp som man sällan kommer över. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Vidare har bostaden ett rymligt sovrum, badrum i helkaklade utföranden med kombinerad tvätt och tork samt en inbjudande och rymlig hall. Pricken över i:et är den trevliga balkongen där Ni garanterat kommer tillbringa många timmar under sommarhalvåret. Balkongen har garanterat ett av Kungsängens bästa läge tack vare placeringen högt upp i huset får man ett ostört läge. Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger ett stenkast ifrån bostaden. I närområdet finns livsmedelsbutik, Nordic Wellness, frisör, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar b.la. trevliga Bondberget med mysig grillplats för en lunch ute i naturen. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum samt Jönköping centrum åt andra hållet, och även den fina stranden belägen vid Vättern en varm sommardag. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs enkelt via bil, kollektivtrafik eller cykel. Helt enkelt det bästa av två världar lika nära till stads kärnan som till den vackra naturen. Sammanfattningsvis en bostad som är något ut över det vanliga och bör upplevas på plats!

  • Hiss

Visar alla 6