Mäklare Josef Kilit

Josef Kilit

Om mig

Med över 25 års erfarenhet från försäljning och personlig service har jag byggt upp en otroligt bred erfarenhet och ett stort nätverk. Det jag har lärt mig genom alla år i yrkeslivet är att det som driver mig är att alltid kunna känna att tack vare min insats och service så har en medmänniska fått en bättre situation. Jag brinner för att kunna göra det där lilla extra för mina kunder. Jag talar fyra språk flytande, kontakta gärna mig om du behöver hjälp med din förmedling av din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Linnégatan 16C, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Ons 1 maj kl 13:30
Linnégatan 16C, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Linnégatan 16C, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Linnégatan 16C

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 195 000 kr
54,1 m²
1 rum
vån 3/3
3 104 kr/mån
22 089 kr/m²

På Linnégatan 16C förmedlar vi nu en charmig 1 rok om hela 54 kvadratmeter. Lägenheten är belägen längst upp i huset, bara ett stenkast från Huskvarna centrum. Redan i entrén slås man av rymden i lägenheten med öppen planlösning och en fantastisk takhöjd. Därtill kommer de vackra detaljerna såsom furuplanksparkett, djupa fönsternischer, vackra dörrar och listverk. Här får man en bostad med åldrande charm som vårdats väl. Det finns även nyare inslag som det helkaklade badrummet. Lägenhetens sovrum/vardagsrum är lättmöblerat tack vare sina generösa kvadratmetrar, och detsamma gäller det luftiga köket som har plats för flertalet matgäster. Till lägenheten hör både ett vinds- och två källarförråd. I avgiften ingår internet samt kanalpaket från Tele2. Föreningens grönskande innegård nyttjas fritt av föreningens medlemmar. Allt detta i en mycket välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift, samt renoverad fastighet med bland annat nyare tak, fönster och stamrenovering och även nya maskiner i tvättstuga. En halvtrappa ner finns det även en gemensam balkong i söderläge. Linnégatan 16 ligger centralt beläget, bara några hundra meter från själva centrum. Huskvarna centrum erbjuder ett rikligt restaurangutbud samt shopping. Här finner man även en större vårdcentral och Huskvarna idrottshus där de flesta idrotter utövas. Kommunikationen är god in till Jönköping city. Restiden till Högskolan är cirka 20 minuter med buss, med flera avgångar i timmen i båda riktningarna. För bilpendlaren nås E4:an på bara någon minut. Vill man känna lugnet med naturen rekommenderas Mjölkafållan, ett större parkområde också det bara några hundra meter bort. Välkomna på visning!

  • Premium
Kapellgatan 27, Väster City - Västra torget, Jönköpings kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00
Kapellgatan 27, Väster City - Västra torget, Jönköpings kommun, bild 2
Kapellgatan 27, Väster City - Västra torget, Jönköpings kommun, bild 3

Kapellgatan 27

Lägenhet
Väster City - Västra torget, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 995 000 kr
137 m²
5 rum
vån 4/5
8 727 kr/mån
29 161 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Kapellgatan 27 där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en perfekt livsstil! Stig in genom dörren och upplev en atmosfär som omedelbart känns varm och välkomnande. Detta är platsen där du kan njuta av givande stunder tillsammans med nära och kära utan att behöva lämna ditt eget hem. Den smarta planlösningen på entréplanet kombinerar ett elegant kök, vardagsrum och matsal till en enhetlig och harmonisk helhet. Här är varje kvadratmeter optimerad för sociala sammankomster och minnesvärda ögonblick. Men det slutar inte där, detta hem erbjuder också en bekväm livsstil med ett badrum komplett med en rymlig duschkabin, samt praktiska tvättmaskin och torktumlare. Ett sovrum på entréplanet ger flexibilitet och utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Och när solen skiner är det dags att dra ut till balkongen i söderläge och njuta av en fantastisk utsikt medan du låter dig själv koppla av i solens strålar. Kliver du upp till övervåningen möts du av en ännu mer exklusiv upplevelse. Här väntar ett rymligt master bedroom, skapat för avkoppling och komfort. Med gott om utrymme för en stor säng och möblering efter dina önskemål, är detta en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. För att ytterligare förhöja din livskvalitet har du ett förråd som kan omvandlast till walk-in closet där du kan organisera och förvara dina kläder och tillhörigheter på ett elegant sätt. Dessutom finner du ett lyxigt badrum komplett med en avkopplande badkar där du kan unna dig själv sköna spa-stunder i din egen bostad. Och inte nog med det – såå finns även ett extra rum som för närvarande används som gym, men som kan omvandlas till ett ytterligare sovrum eller kanske en hemmakontorsyta, beroende på dina behov och önskemål. Att bo i Brf Jullen innebär att du har förmånen att bo i en välskött förening med ett smidigt och bekvämt boende. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar, vilket bidrar till en hög standard och trivsel i boendet. I närområdet finner du ett brett utbud av välsorterade matbutiker med generösa öppettider, vilket gör det enkelt att handla det du behöver när det passar dig bäst. Dessutom erbjuds en fantastisk torghandel där du kan hitta färska och lokalt producerade varor. För familjer med barn finns det lekplatser där barnen kan leka och ha roligt. De goda kommunikationerna gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska olika delar av området. Du har också nära till apotek och vårdcentral för din hälsa och välmående. När det är dags för en paus eller en trevlig måltid finns det ett utbud av caféer och restauranger där du kan njuta av god mat och dryck i trevlig atmosfär. Sammanfattningsvis erbjuder Brf Jullen ett bekvämt och trivsamt boende med nära tillgång till allt du behöver för en bekväm vardag. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Axel Keys väg 18, Vätterslund, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Axel Keys väg 18, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 2
Axel Keys väg 18, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 3

Axel Keys väg 18

Radhus
Vätterslund, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
4 595 000 kr
121 + 31 m²
5 rum
309 m² tomt

Välkommen till detta fräscha radhus med en spektakulär utsikt över Vättern och perfekt potential för modernisering och personlig prägel. Beläget i en suterräng, detta hem erbjuder en harmonisk kombination av traditionell charm och möjlighet för nya uppdateringar. Huset är beläget i slutet av en lugn återvändsgata vilket ger en känsla av ro och avskildhet. Samtidigt erbjuder den närhet till Jönköping city, vilket ger bekvämt avstånd till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Närheten till förskola, skola, livsmedelsbutik och promenadstråk gör detta till ett idealiskt läge för familjer och naturälskare. Entrén välkomnar dig till en rymlig och välkomnande hall med parkettgolv och väggar i neutrala toner. Möjlighet finns för avhängning och i anslutning till hallen finner vi ett enkelt WC med plastmatta. Det första sovrummet, mångsidigt som sovrum, gästrum eller arbetsplats, erbjuder flexibel användning medan det andra sovrummet, det rymliga master bedroom, blickar ut över den magnifika Vättern och erbjuder gott om möjligheter till förvaring och omgestaltning. Biarean inkluderar en bastu och tvättstuga som renoverades 2016/17. Genom trappan till det övre planet, möts vi av ett mindre sovrum med tillgång till baksidan av huset. Köket, från Ballingslöv och utrustat med nya rostfria vitvaror inköpta 2015-2017, erbjuder en modern och funktionell yta. Det rymliga vardagsrummet har stora fönster som öppnar upp för den fantastiska utsikten över Vättern och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. En separat matsal kan enkelt göras om till ett sovrum om behovet finns. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en bekväm bas med enastående potential för modernisering och personlig prägel. Med sin fräscha grund och fantastiska utsikt lockar det till sig den som söker både komfort och möjligheten att skapa sitt drömhem. Notera att en månadsavgift till samfälligheten om 450 kr ingår, vilket täcker fiber, TV och gräsklippning av samfällighetens ytor.

  • Premium
Strandängsgatan 18, Strandängen, Jönköpings kommun
Strandängsgatan 18, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 2
Strandängsgatan 18, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 3

Strandängsgatan 18

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 150 000 kr
87 m²
3 rum
vån 6/6
5 377 kr/mån
36 207 kr/m²

Njut av det bästa av Strandängen - en fantastisk trea med en rymlig balkong och utsikt över Vättern. Välkommen till denna underbara trea på Strandängsgatan 18, där du hittar en välplanerad bostad med generöst ljusinsläpp, en smart layout och sociala ytor. När du kliver in genom dörren kommer du omedelbart att känna dig hemma i denna ljusa lägenhet. Byggd år 2021 erbjuder denna trea allt som förväntas av ett modernt boende - stora fönster, harmoniska färgval och fräscha ytskikt. Hörnlägenheten är öppen och stilren med en väl genomtänkt planlösning och vackert ljusflöde. När du kliver in i denna trea möts du av en öppen hörnlägenhet där varje kvadratmeter är välanvänd. Bostadens interiör följer en genomgående stil och färgsättning, vilket ger en ombonad atmosfär. Lägenheten har endast haft en ägare, vilket gör att den nästan är i nyproduktionskvalitet. Att ha tillgång till utomhusutrymme direkt från lägenheten är en dröm för många, och i detta fall får du en fantastiskt stor balkong som sträcker sig runt hörnet och längs hela lägenheten. En del av balkongen är helt inglasad, vilket förbättrar livskvaliteten för dig som boende genom att förlänga vår och höst. Du kan njuta av härliga kvällar med familj och vänner i detta utrymme. Balkongen kan nås från köket, vardagsrummet och det ena sovrummet, och erbjuder sol under hela eftermiddagen och kvällen samt tillräckligt med plats för flera utemöbelgrupper. Du kan helt enkelt välja var du vill sitta och njuta. Dessutom har föreningen en underbar takterrass med en magnifik, obruten utsikt över Vättern. Varför inte koppla av i föreningens takbastu och njuta av den fantastiska utsikten? Som boende har du tillgång till detta året runt, 365 dagar om året. Strandängen är ett trygg, trevlig och populär bostadsområde som passar alla som vill bo i en lugn och fridfull miljö. Här har du nära till allt du behöver i vardagen - endast 15 minuters cykeltur till stadskärnan. Varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av denna underbara bostad på Strandängsgatan 18. Vi ser fram emot att visa dig allt som den har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköpings kommun

Dalviksringen 31

Lägenhet
Dalvik, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 395 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 5/10
2 628 kr/mån
41 642 kr/m²

Kontakta handläggande fastighetsmäklaren vid intresse! Nu har du chansen att förvärva en lägenhet med balkong i härlig västerläge. Bostaden vänder sig till Er som kräver hög standard samt ett ypperligt läge. Just läget innebär närhet till Jönköping University, härliga promenadstråk, grönområden, matbutik samt hela citykärnans utbud av aktiviteter. Kollektivtrafik är endast ett stenkast bort! Lägenheten är belägen på våning fem och har sitt ljusinsläpp mot sydväst tillsammans med den soliga balkongen - eftermiddags och kvällssol med minimal insyn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är ett stort plus i kanten. Den höga standarden genomsyras av hög kvalitet på kök samt fina genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrum med helkaklade utföranden med dusch, handdukstork, handfat med kommod och kombi tvätt/torkmaskin. Vattenburen värme via radiatorer samt vattenburen golvvärme i badrum. Brf Prostkvarnen kommer erbjuda många goda faciliteter såsom garage under byggnaden och parkering på gården, där det finns möjlighet att hyra plats. Något som verkligen är pricken över i:et är den stora takterrassen, som är gemensam och fri att använda precis när Ni vill - dagar med solgaranti! Dessutom kommer ni kunna ta del av gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5