Mäklare Lotta Karlge

Lotta Karlge

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Faktorigatan 21, Huskvarna, Jönköpings kommun

Faktorigatan 21

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
845 000 kr
33 m²
2 rum
vån 2/3
2 426 kr/mån
25 606 kr/m²

Välkommen Hem till en bostad med utsikt! Lägenheten ligger på andra våning, med utsikt över hustaken och Huskvarnaberget i två väderstreck. Här finns ett vardagsrum med plats för matbord och soffa, ett sovrum med förvaring och skjutdörr att stänga om sig och ett charmigt arbetskök med fönster. Här bor du trevligt, ljust och med en takhöjd på 2,7 m. Närhet till både Huskvarna centrum och Jönköping, perfekt som en första bostad eller för dig som pendlar. Varmt välkommen att boka dig på visning.

Strågatan 15, Gräshagen, Jönköpings kommun

Strågatan 15

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 800 000 kr
77 m²
3 rum
vån 9/9
4 327 kr/mån
23 377 kr/m²

Välkommen Hem till en bostad med sällsynt vacker utsikt! Här är utsikten en del av bostaden och det är svårt att ta blicken från den vackra vyn över Jönköping och Vättern. Bostaden är en gavellägenhet med mycket ljus, rymd och även utsikt mot grönområde från balkongen. Det är en trivsam känsla i lägenheten, säljarna har bott och trivts här under många år och nu är det dags för en uppdatering av hela bostaden av nästa ägare. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med glasvägg in till arbetsköket och fönster i tre väderstreck skapar en rymlig och hemtrevlig atmosfär. Här erbjuds Jönköpings kanske mest intressanta lägenhet just nu! Välkommen att boka dig på visning.

  • Hiss
Maskrosstigen 25, Bränninge, Habo kommun
  • Budgivning pågår

Maskrosstigen 25

Lägenhet
Bränninge, Habo kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 399 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 907 kr/mån
25 436 kr/m²

Nu öppnar sig en lysande möjlighet för dig som letar efter ett smidigt boende! Brf BoKlok Västra Ängen står redo att välkomna dig till en modern lägenhet, perfekt för en enkel och bekväm vardag. Beläget i ett lugnt och grönskande område, är detta det ultimata hemmet för er som söker harmoni och trivsel. Detta spännande projekt, startat av IKEA, bär med sig en dedikation till smarta lösningar utan att tumma på kvalitet vilket genomsyrar även detta projekt. Varje lägenhet är noggrant planerad för optimal funktionalitet. I hallen finns en rymlig klädkammare, ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en stor, underbar altan i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga dagar. Sovrummet ligger i lugnt läge innanför vardagsrummet för maximal bekvämlighet. Det omgivande området erbjuder gemensamma utrymmen, inklusive en charmig pergola, perfekt för gemenskap och socialt umgänge med grannar och vänner. I avgiften ingår både värme och vatten, vilket ger en extra trygghet och stabilitet för boendet. Från Maskrosstigen har du bekvämt gångavstånd till Habo centrum med sin varierade mix av matbutiker, konditorier, bibliotek, kläd- och skobutiker, pizzerior, gym och mycket mer. Denna bostad är i utmärkt skick och redo att välkomna dig som nästa ägare! Välj Brf BoKlok Västra Ängen som din nya hemmabas och njut av det bästa av både bekvämt boende och en behaglig vardag. Varmt välkommen att boka dig på visning. Fastighetsmäklare Lotta Karlge SkandiaMäklarna 072-088 86 00

Visar alla 3