Mäklare Ossian Rosén

Ossian Rosén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södergatan 6A, Torpa, Jönköpings kommun

Södergatan 6A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 550 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 875 kr/mån
32 979 kr/m²

Nu förmedlas en större 1,5a om hela 47 kvadratmeter på populära Torpa med behagligt avstånd till Högskolan och Jönköping City. Lägenheten har på senare tid genomgått en uppgradering med nyare ytskikt såsom golv och ommålade väggar. Här erbjuds en öppen och ljus planlösning med ett större vardagsrum med en välavgränsad sovdel! I bostadens kök ryms det plats för matbord och gäster. Där finns även goda arbetsytor, samt rikligt med förvaringsmöjligheter. På innergården finns en gemensam uteplats som används fritt av föreningens medlemmar. Perfekt för en sommarkväll med vänner och grill! Parkering finns att överta på innergården för 500kr/mån. Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

  • Plus
Törnrosgatan 35, Ekhagen, Jönköpings kommun

Törnrosgatan 35

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 550 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
3 189 kr/mån
23 134 kr/m²

Välkomna till Törnrosgatan 35 och denna trivsamma trea i fint skick på behagliga våning två av tre. Lägenheten är fördelat på två sovrum, ett rymligt vardagsrum med intilliggande balkong. Köket är i gott skick i stilfullt utförande och erbjuder plats för matbord och gäster. Det helklaklade badrummet är även det i gott skick och erbjuder golvvärme. Lägenhetens läge på adressen ger ett insynsskyddat boende med utsikt mot föreningens innergård. Fönsterna mot andra sidan (Ett av sovrummen och köket) erbjuder trevlig vätterglimt. Välkomna till detta trevliga boende som är direkt inflyttningsklart på lugna Ekhagen. Väskan II är en välskött förening med god ekonomi och en väl genomförd underhållsplan. Föreningens belåningsgraden ligger på endast 488kr kvadratmetern och är en god kvalitetsstämpel för föreningens goda ekonomi. Föreningen har genomfört flertalet större renoveringar under senare år. . Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, torkrum, cyckelförråd och källarförråd. I den förmånliga månadsavgiften om 3189 kronor ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och grundutbudet av tv-kanaler. Här bor du i en av Ekhagens mest eftertraktade föreningar - bara ett stenkast från Ekhagens centrum med allt det har att erbjuda i form av livsmedelsbutik, konditori, busskommunikationer, förskola och grundskola. Med en kort promenad når du Järabacken och Bondbergets naturreservat samt inom några minuter är du vid Asecs köpcentrum.

Mellangatan 20B, null, Jönköpings kommun

Mellangatan 20B

Lägenhet
Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 998 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkomna till Liljeholmen och denna smakfulla etta som erbjuder en bra takhöjd och en trevlig planlösning! Här får man både ett rymligt vardagsrum/sovrum som är enkelt möblerat och ett kök med plats för matbord och gäster. Lägenheten har genomgående ett härligt ljusinsläpp via större fönsterpartier mot väst vilken gör att den upplevs som ljus och varm. Det helkaklade badrummet som är i nyare slag erbjuder bland annat en egen tvättmaskin! Sammanfattningsvis förmedlas nu en etta i gott skick som är direkt inflyttningsbar utan några åtaganden! Läget på Liljeholmen och Mellangatan är fantastiskt här bor man lugnt och skönt mellan liljeholmsparken och Vätterstranden. Jönköpings city ligger på ett behagligt avstånd och nås via en kortare promenad längs Vätterstranden. Somrarna spendera självklart på stranden och är ett populärt tillhåll för stadens invånare. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Tillträde är flexibelt efter köparens önskemål. Välkomna på visning!

Kvarnvägen 29, Lovsjön, Jönköpings kommun

Kvarnvägen 29

Fritidshus
Lovsjön, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
995 000 kr
65,7 + 20 m²
4 rum
1 148 m² tomt

En sommardröm med närhet till natur och vatten i Stigamo är nu till försäljning på Kvarnvägen 29. Välkomna till detta fantastiska ARRENDE som fungerar lika bra som året runt boende som sommarbostad. Nuvarande ägare har väl tagit hand om hus och trädgård genom åren. Utöver huvudbyggnaden om ca 65 kvadratmeter så erbjuds också ett isolerat uterum med uppvärmnings möjligheter och gott om plats för större sällskap. På huset baksida spenderas många sommarkvällar på den stora altanen. Inifrån huset finns det en trappa ner till en mindre källare som är perfekt för förvaring och kylrum. På tomten finns även ett garage med tillhörande snickarbod och intill en carport. Varmt välkomna! Området Stigamo är ett mysigt område med blandning av friliggande villor och flertalet arrendebostäder. Huset ligger bara en kortare promenad ifrån badvänliga Lovsjön med möjlighet till plats för mindre fiskebåt. Området erbjuder trevliga promenadstråk och ett rikligt friluftsliv. Samfälligheten erbjuder en mindre festlokal som smidigt bokas samt även andra spännande aktiviteter för medlemmarna! Området utvecklas hela tiden och kommunikationerna är goda och under utbyggnad. Idag kommer man till både Jönköping city via Torsvik/Barnarp samt Värnamo med buss ifrån området. Observera att banken är mer restriktiv i belåning av arrende, så kolla med er bank innan ni anmäler intresse! Ansvarig fastighetsmäklare har mer information.

  • Uteplats

Visar alla 4