Mäklare Adéle Raninger

Adéle Raninger

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nanna Svartz gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 16:00
Nanna Svartz gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 11

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
45,3 m²
2 rum
vån 2/4
4 162 kr/mån
39 625 kr/m²

Varmt välkomna till Nanna Svartz Gata 11 där ni finner denna välplanerade tvåa fördelat på 45,3kvm. Här bor du i en trivsam lägenhet med nära till Campus och moderna materialval! Stig in i hallen som välkomnar med klinkergolv, öppna ytor och plats för att förvara kläderna. Här finns utrymme för möblemang och de ljusa väggarna skapar en hemtrevlig och modern känsla. Hallen leder er vidare in till köket och vardagsrummet. Disponerat i en öppen planlösning passar denna yta perfekt för sociala tillställningar. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och ljusa skåpsluckor som stilrent löper samman med vitt kakel. Intill köket finns utrymme för matgrupp och vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp men även kontorsplats. Parkettgolvet är genomgående i bostaden och skapar en härlig röd tråd. Via vardagsrummet når du balkongen som erbjuder utrymme för möblemang och plats för att njuta av varma sommardagar. Vidare in i bostaden finner ni sovrummet som rymmer king size bed och övrigt möblemang, här finns även en garderob för smidig förvaring. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus i bostaden. Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch, handfat, spegelskåp, wc, tvättmaskin samt torktumlare. I loftgången finner ni ytterligare en uteplats att njuta av sol och sällskap. BRF Paviljongen Vallastaden är en förening med engagerad styrelse och trevliga gemensamma utrymmen. Föreningen erbjuder sina medlemmar cykelupphängningsanordning, cykelförråd, barnvagnsrum och ett gemensamt felleshus att nyttja där man finner lokal och övernattningslägenhet. Vallastaden är ett område perfekt för dig som student, här bor du med närhet till Campus och busskommunikationer till och från stadspulsen. Området erbjuder gym, smidig mataffärer, restauranger, caféer, vackra promenadstråk och goda cykelförbindelser. Naturparken Paradiset erbjuder odlingslotter för dig med gröna fingrar och en kort promenad bort finner du Djurgårdens Centrum. Vill du också bo bekymmersfritt och populära Vallastaden har du hittat rätt, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra vägen 5A, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:30
Västra vägen 5A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Västra vägen 5A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Västra vägen 5A

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 969 kr/mån
31 389 kr/m²

Bostaden erbjuder moderna bekvämligheter i en hemtrevlig och lugn atmosfär med harmoniska färgval och ljusare parkettgolv genomgående i bostaden. Entrén erbjuder plats för att hänga av er ytterkläderna och leder er vidare till en större hall med utrymme för möblemang efter önskemål, perfekt som hemmakontor eller smarta förvaringslösningar. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror, goda förvaringsutrymmen och arbetsytor. Skåpsluckorna matchar snyggt med de målade väggarna i en ljusare grå färg och vitt kakel. Köket är rymligt och erbjuder utrymme för större matgrupp, perfekt för sociala tillställningar. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med plats för både säng och soffgrupp. Fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en hem för att trivas och bo. Badrummet är modernt och helkaklat i ljusare färger, här erbjuds dusch, handfat, kommod och wc. Denna lägenhet är perfekt för dig som ska studera eller flytta hemifrån, här är det bara att ställa in möblerna och börja bo. Vasastaden är ett väletablerat område med närhet till allt du behöver, och lite till. Här bor du endast en kort promenad till Linköping Stadskärna som erbjuder kulturliv, gym, brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden når du grönområden, vackra promenadstråk, goda cykelvägar och busskommunikationer. Med cykel når du Campus Valla på endast 10 minuter och stadspulsen på endast 5 minuter. Brf Amuletten är en förening med engagerad styrelse som erbjuder sina medlemmar tvättstuga, torkrum, gemensam innergård med pergola. Missa inte chansen att förvärva din drömlägenhet, varmt välkomna på visning!

  • Premium
Ridderstads gata 28, Berga, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:30
Ridderstads gata 28, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Ridderstads gata 28, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Ridderstads gata 28

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 750 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 8/8
3 422 kr/mån
32 710 kr/m²

Här erbjuds en väldisponerad och stilren hörnlägenhet belägen högst upp i huset med goda ljusinsläpp, stor inglasad balkong med magiska vyer, välplanerade kvadratmeter och ett härligt lugn. Det här är en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande, välplanerad och funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna, praktiska och fräscha köket från Marbodal bjuder på bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, rostfria vitvaror, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevligt, välplanerat och rymligt vardagsrum med mycket dagsljus och fin utsikt. I direkt anslutning till vardagsrummet finns ett stort sovrum med dubbla fönster och plats för säng och förvaring. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvårummaren finns en stor, inglasad balkong, som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Brf Riddaren är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Föreningens medlemmar disponerar över parkeringsplatser, tvättstuga samt förråd. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. Här bor man även med närhet till ett helt nytt bibliotek beläget i Berga Slott. I centrum finns välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria och sushi. Endast en kort promenad bort finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt minigolf. På endast 10 min via cykel når man Universitetssjukhuset, 20 minuter med cykel till Mjärdevi och cirka 7 min cykelväg till Saab. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:15
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 195 000 kr
32 m²
1 rum
3 145 kr/mån
37 344 kr/m²

Välkommen till ditt nya boende om 32 kvm med en välplanerad planlösning, perfekt för att nyttja varje centimeter av bostaden! Lägenheten belägen på markplan erbjuder uteplats med söderläge in mot innergården och minimalisk insyn. Stig in i hallen som sömlöst öppnar upp mot kök och vardagsrum, med utrymme för matgrupp för fyra personer. Köket erbjuder ljusa och moderna lösningar, diskmaskin, generösa arbetsytor och en öppen planlösning för de sociala ytorna. Allrummet är lättmöblerat och stilrent med ljusinsläpp i en avslappnande atmosfär och estetisk parkett genomgående i bostaden. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum, utrustat med både dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, för ytterligare praktikalitet. Brf Arenan är en välskött bostadsrättsförening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till en fantastisk takterrass samt en gemensamhetslokal. Dessutom finns en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch för de boendes bekvämlighet. Innergården är vackert utformad med sittplatser och utegym, vilket skapar en trivsam miljö för de boende. Södra Ekkällan är ett bekvämt område med bra förbindelser visa buss och cykel-/gångavstånd till både Linköpings City, Tinnerös Eklandskap, Universitetssjukhuset och Garnisonen. Med komfortabelt avstånd till matbutik, restauranger, gym och trevliga promenadstråk erbjuder området allt du kan önska dig. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Munkhagsgatan 90, Johannelund, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:45
Munkhagsgatan 90, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 90, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 90

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
895 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 3/4
1 507 kr/mån
38 085 kr/m²

Välkomna till denna 1:a belägen i lugna och populära Johannelund i en bra förening med god ekonomi. Här bor du bekymmerfritt med en fantastisk avgift och nära till allt. Kliv in i den ljusa hallen som öppnar upp mot ett fönsterparti med fransk balkong, i hallen finner ni även garderober för extra förvaring. Vardagsrum/sovrum är lättmöblerat och rymmer både soffa och säng i en öppen planlösning, perfekt för dig som flyttar hemifrån eller söker en övernattningslägenhet. Kokvrån erbjuder kyl, mikro och spis/ugn som nyligen är utbytt. Duschrummet är utrustat med toalett, dusch och handfat med spegel. Johannelund är ett väletablerat område med smidiga busskommunikationer till stadskärnan. Här bor du bekvämt med närhet till Johannelundsbadet, Johannelunds centrum, SAAB, Linköping City, mataffärer och gym, allt inom gång- och cykelavstånd. BRF Trumspelaren är en stabil förening som erbjuder gott om gemensamma utrymmen så som gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga, parkering, garage, gästparkering samt en trevlig och lummig innergård. I den låga avgiften ingår även värme, vatten, kabel-TV och bredband. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 3

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
3 033 kr/mån
47 500 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna smart planerade tvåa med ett attraktivt läge i Övre Vasastaden. Belägen på fjärde våningen i ett hus byggt 2017 med hiss erbjuder denna lägenhet 42 väldisponerade kvadratmeter. Här hittar du ett komplett boende i ett gediget compact-livingformat. Interiören präglas av exklusiva detaljer, såsom ekparkettgolv och ett stilfullt kök. Det rymliga sovrummet har generös förvaring i en skjutdörrsgarderob och det helkaklade badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är modernt och fullutrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Från vardagsrummet når du en charmig fransk balkong med utsikt över en trevlig innergård. Lägenheten är västvänd, vilket garanterar generöst ljusinsläpp. Perfekt för dig som student, den som söker en övernattningslägenhet eller till dig som söker din första lägenhet. Bostadsrättsföreningen strävar efter att erbjuda sina medlemmar en hög livskvalitet. Utöver den vackra innergården har du tillgång till ett gym och en lyxig relaxavdelning med bubbelbad och bastu. För dina gäster från långväga håll finns ett övernattningsrum med eget duschrum tillgängligt. Föreningen erbjuder även ett eget parkeringsgarage, cykelrum och lägenhetsförråd i källarplan. Övre Vasastaden är ett eftertraktat nytt innerstadsområde som utgör en förlängning av den redan etablerade och populära Vasastaden. I Brf Vasastaden bor du lugnt och avskilt samtidigt som du har närhet till stadens centrum med dess rika utbud av kultur och restauranger. I närområdet finns grönskande parker och vackra promenadstråk längs Stångån. För pendlare är det bara några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen, och det finns goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till resten av staden. Närmaste matbutik ligger endast ett stenkast bort! Missa inte denna möjlighet. Kontakta gärna ansvarig mäklare för ytterligare information. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:45
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 3

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 850 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/5
3 033 kr/mån
44 048 kr/m²

Med glädje presenterar vi nu denna 2:a byggd 2017 i populära och lugna Övre Vasastaden. Här bor du i en lägenhet med välplanerade 42 kvadratmeter, optimalt för en organiserad och trivsam vardag. Stig in i hallen som direkt öppnar upp mot vardagsrummet och köket. Här finner du plats för att hänga av dig ytterkläderna. Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning med insläpp av mycket naturligt ljus, samt en fransk balkong. Här får du plats med soffgrupp och matgrupp för minst fyra personer. Sovrummet ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och rymmer plats för säng och skrivbord. I sovrummet finner du även en garderob med skjutdörrar och gott om utrymme för förvaring. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, kommod och WC, fräscht och helkaklat. Bostadsrättsföreningen strävar efter att skapa en hög livskvalitet för sina medlemmar. Utöver den vackra innergården finns tillgängliga faciliteter så som gym och en exklusiv relaxavdelning med bubbelbad och bastu. För gäster från långväga håll erbjuds ett bekvämt övernattningsrum med eget duschrum. Föreningen tillhandahåller även ett parkeringsgarage, cykelrum och lägenhetsförråd. Övre Vasastaden representerar ett eftertraktat innerstadsområde, vilket utgör en förlängning av den redan etablerade och populära Vasastaden. I Brf Vasastaden bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till stadens centrum med dess rika utbud av kultur och restauranger. I närområdet finns grönskande parker och vackra promenadstråk längs Stångån. För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen, med goda kommunikationer via buss och cykelförbindelser till resten av staden. Närmaste matbutik finns bara ett stenkast bort! Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 12

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 445 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/15
2 973 kr/mån
47 377 kr/m²

På andra våningen i det imponerande Vasatornet finns denna stilfulla etta som utstrålar kvalitet. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med exklusiva materialval och hög komfort. Med en yta på 30,5 kvm och en takhöjd på över 3 meter får du en härlig känsla av rymd i öppen planlösning mellan kök och rum. Hall med elegant klinkergolv och praktiska skjutdörrsgarderober med ELFA-system, samt ett helkaklat badrum med kombitvättmaskin. Det stilfulla köket är utrustat med granitbänkskiva, kakel som stänkskydd, vitvaror från Electrolux och en snygg ho i granitkomposit. Den öppna planlösningen skapar en rymlig känsla och erbjuder utrymme för möblemang efter önskemål. Köket löper sömlöst samman med det sociala ytorna och rymmer både matgrupp och soffgrupp. Intill finner ni sovrummet som rymmer säng med möjlighet att privatisera efter önskemål. Dessutom finns en rymlig inglasad balkong med soligt söderläge! Förmånlig avgift på endast 2973 kr inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Detta attraktiva område erbjuder närhet till välsorterad matbutik och trevliga restauranger, samt enkel tillgång till Linköpings stadskärna. Övre Vasastaden är en förlängning av Vasastan där ni finner goda faciliteter som gym, goda busskommunikationer, en kort promenad till Linköpings Resecentrum, fjärrbussterminalen och ett stenkast från Stångån för vackra promenadstråk. Brf Vasatornet är en bra förening med engagerade medlemmar och god ekonomi. Källarförråd finns tillhörande lägenheten och fritt fram för medlemmarna att nyttja det två stora takterrasserna med vacker utsikt över Linköping. En perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller som en bekväm övernattningslägenhet. Tillträde kan ske snabbt. Missa inte chansen att upptäcka denna pärla - välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Thorells Gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:15
Thorells Gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells Gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells Gata 12

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/14
2 626 kr/mån
46 912 kr/m²

Nu har jag möjligheten att presentera denna lägenhet i Vasatornet om 1 rum och kök fördelat på 34 kvm. Bostaden erbjuder en takhöjd om 3,15 meter och rikligt med naturligt ljusinsläpp vilket skapar en känsla av rymliga och generösa ytor. Stig in i hallen som direkt öppnar upp till vardagsrum och kök. Hallen erbjuder klinkergolv och utrymme att förvara ytterkläderna. Parkettgolvet leder er sedan vidare till vardagsrum och kök i en öppen och ljus planlösning. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och förvaringsutrymmena är generösa, här finner ni diskmaskin, ugn, mikro och goda arbetsytor. De ljusa skåpsluckorna matchar snyggt med det gråa kaklet och de moderna materialvalen bjuder in till en bekymmersfri vardag. Vardagsrummet är lättmöblerat och här rymmer ni kontorsplats, soffgrupp, mindre matgrupp och säng. Via vardagsrummet når ni balkongen med söderläge och utsikt mot innergården för minimalisk insyn. Badrummet är helkaklat i neutrala färger och erbjuder dusch, handfat, kommod, tvättmaskin kombinerat med torktumlare och wc. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill bo modernt och bekymmersfritt i ett lugnt och centralt område. Brf Vasatornet är en förening med engagerad styrelse och goda gemensamma utrymmen för sina medlemmar. Som medlem får du tillgång till ett förråd men du får även nyttja två takterrasser, cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga. I denna förening kan du bo tryggt i en av stadens högsta byggnader. Övre Vasastaden är ett etablerat område som erbjuder närhet till Linköpings Resecentrum, stadspulsen, mataffärer, restauranger, kulturliv och gym. Här bor du med promenadavstånd till allt du behöver, och lite till. Missa inte denna chans, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gråbrödragatan 12, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
Gråbrödragatan 12, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Gråbrödragatan 12, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Gråbrödragatan 12

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 4/5
2 344 kr/mån
47 460 kr/m²

Varmt välkomna till denna centralt belägna 1:a med närhet till allt. På Gråbrödragatan 12 stiger ni in i en välplanerad lägenhet med kvadratsmarta 31,5 kvm. Stig in i hallen som välkomnar med goda förvaringsutrymmen och klinkergolv. Här finner ni plats att hänga av er och förvara kläderna smidigt. Vidare in i bostaden möts ni av ett fräscht kök i en öppen planlösning med gott om ljusinsläpp. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror som kyl, frys, mikro, spishäll och ugn. Köket erbjuder även goda arbetsytor och förvaringsutrymmen. I den öppna planlösningen löper köket sömlöst samman med vardagsrum och sovrum. Här finner ni möjligheten att möblera efter önskemål med plats för soffgrupp, matgrupp och säng. Detta utrymme är lättmöblerat och rymmer allt du behöver, och lite till. Duschrummet är helkaklat och välplanerat med dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat, kommod och WC. Balkongen är belägen mot innergården med ett trevlig och lugnt solläge, perfekt som avkopplingsyta. Fastigheten uppfördes först 1939 och genomgick en totalrenovering 2005. Brf Berzeliigatan 12 är en väletablerad förening med god ekonomi och engagerad styrelse. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar och erbjuder faciliteter som tvättstuga, källförråd, cykelförråd och återvinningsstation. Vasastaden är ett väletablerat område med allt du kan önska dig inom promenadavstånd. Ett stenkast bort når du Linköpings City som erbjuder ett brett sortiment av restauranger, gym, mataffärer och busskommunikation. Linköpings Resecentrum ligger endast 5 minuter från bostaden och är perfekt för den som pendlar mycket. Närmsta busshållsplats tar dig direkt till Universitetet. Här bor du på en lugn och central gata i en trygg förening, missa inte denna chans. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Furirgatan 25A, T1, Linköpings kommun
Furirgatan 25A, T1, Linköpings kommun, bild 2
Furirgatan 25A, T1, Linköpings kommun, bild 3

Furirgatan 25A

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/4
5 289 kr/mån
28 712 kr/m²

Låt oss få presentera en riktigt fin tvåa med ett toppenläge i centrala T1 intill Gustav Smiths plats! Här omfamnas man av en lugn och trygg atmosfär med närheten till såväl centrum som naturen. Lägenheten är disponerad på 66 kvadrat, är belägen på tredje våningen i hus med hiss och har en väldigt tacksam planlösning med separat kök, stort vardagsrum, väl tilltaget sovrum, en rymlig hall med garderober och ett fint, helkaklat badrum som renoverades 2018. Härlig balkong i österläge med trevlig vy ut över den fina parkmiljön. Föreningen är välskött och har god ekonomi och förvaltning. Fastigheterna är väl underhållna och belåningen är på en stabil nivå. Medlemmarna har tillgång till garage, övernattningslägenhet, tvättstugor, gemensam grillplats och bastu/relaxavdelning. Det finns ett källarförråd och ett cykelförråd att tillgå i anslutning till huset. Sammantaget ett mycket bekvämt, bekymmerslöst boende där det bara är att flytta in och trivas från första stund. Området är lugnt och behagligt och ligger på ett bekvämt gångavstånd till Linköpings Innerstad och Universitetssjukhuset. I närområdet finns en välsorterad matbutik (Coop Lägerhyddan), flertalet restauranger, skolor och förskolor. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Föredrar man att bo nära naturen är detta ett bra alternativ med Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap inom räckhåll. En representativ bostad att trivas i helt enkelt!

  • Premium
  • Hiss
Järnvägsgatan 2A, Centralt, Linköpings kommun

Järnvägsgatan 2A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
5 874 kr/mån
28 500 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en fin, välskött trea på centralt belägen adress med direkt närhet till centralstationen och hela innerstadens utbud runt hörnet! Den här bostaden är en välplanerad trerummare på 70 kvadrat belägen på andra våningen i hus med hiss. Lägenheten ligger i ett modernt hus som byggdes 2007. Här har man fönster i två väderstreck och begränsad insyn vilket bidrar till en privat känsla. Sovrummen vetter mot innergården, och från det ena sovrummet har man utgång till en trevlig balkong med ett optimalt solläge i sydväst. Kök och vardagsrum utgör en enda stor, öppen enhet med en social känsla. Köket är fullutrustat och ger plats till en matgrupp för 4-6 personer. Fräscht, helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, rymlig entréhall samt en separat klädkammare med god förvaringskapacitet. Bostadsrättsföreningen Kristina har en god ekonomi, har välskötta fastigheter och en familjär känsla. Här bor du tryggt och bekvämt till en låg månadsavgift om endast 5 874 kr. Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns möjlighet att hyra parkering i husets garage. Föreningen har dessutom en bastu och gemensamma uteplatser på innergården som kan nyttjas av medlemmarna. Ett komplett boende med attraktivt läge. Att bo på Järnvägsgatan 2A innebär att du har ett mycket tilltalande läge med nära till precis allting. Resecentrum når du på 3 minuters promenad, perfekt för dig som pendlar inom Linköping men även för dig som reguljärt åker längre resor. Med cykel tar du dig till Universitetet på 20 minuter. Gångavstånd till motionsspår runt Stångån samt till citykärnan och direkt närhet till flertalet restauranger, matbutiker och övrigt serviceutbud. Ett bra tillfälle för studenten, veckopendlaren eller paret som vill förverkliga sin bostadsdröm! Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på någon av visningarna!

  • Balkong
  • Hiss
Thorells Gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Thorells Gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells Gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells Gata 12

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
33 m²
1 rum
vån 10/14
3 419 kr/mån
48 333 kr/m²

Varmt välkomna till 1:an med en av de bästa utsikterna i Linköping! Med glädje presenterar vi nu denna bostad om 33 väl planerade kvm i Vasatornet. En lägenhet med en panoramavy som sträcker sig över Linköpings stadskärna. Belägen på våning 10 av 14 välkomnas du in i hallen som rymmer plats för att hänga av dig ytterkläderna. Hallen öppnar upp mot kök och sovrum/vardagsrum i en öppen planlösning med rikligt av ljusinsläpp. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och trevligt beläget intill de sociala ytorna i bostaden. Den ljusa parketten löper enhetligt genom bostaden och skapar snabbt en känsla av stilfullhet och elegans. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och matgrupp för 4 personer, perfekt beläget intill den fantastiska balkongen. I direkt anslutning finner ni plats för enkelsäng och med möjlighet att göra ytan mer privat med alternativa lösningar. Duschrummet är rymligt och erbjuder tvättmaskin kombinerat med torktumlare, dusch, kommod, spegelskåp, WC och handfat. Här finner ni även plats för förvaring. Balkongen är belägen i söderläge med sol från morgon till kväll, utöver det så bor du privat och du slipper insynen från grannar eller förbipasserade. Brf Vasatornet är en etablerad förening som erbjuder gemensamma utrymmen att ta del av. Som medlem i förening kan du nyttja en fantastisk takterrass på våning 15/15 och ytterligare en terrass på våning 8. Utöver detta erbjuds cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga och lägenhetsförråd tillhörande bostaden. Övre Vasastaden representerar ett eftertraktat innerstadsområde, vilket utgör en förlängning av den redan etablerade och populära Vasastaden. I Brf Vasastaden bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till stadens centrum med dess rika utbud av kultur och restauranger. I närområdet finns grönskande parker och vackra promenadstråk längs Stångån. För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen, med goda kommunikationer via buss och cykelförbindelser till resten av staden. Närmaste matbutik finns bara ett stenkast bort! Missa inte denna chans, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 13