SkandiaMäklarna Lomma

SkandiaMäklarna Lomma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slättängsgatan 29 D, Lomma, Lomma kommun
  • Budgivning pågår

Slättängsgatan 29 D

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
SkandiaMäklarna Lomma
1 350 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 543 kr/mån
39 706 kr/m²

På populär adress i Lomma hittar vi denna välplanerade etta med en stor och härlig balkong. Modernt och nyrenoverat kök och badrum. Härligt stort och socialt rum med rikligt ljusinsläpp i anslutning till en rymlig och ljus balkong med utsikt över grönområde där man gärna tar en kopp kaffe och läser en bok. På gångavstånd finns all service i form av mataffärer, caféer, apotek, vårdcentral och bibliotek. Närheten till Lomma beach och Lomma hamn ger möjlighet till bad-och båtliv. Här bor du i en välskött HSB-förening med trevliga grannar.

  • Balkong
Spolegatan 24, Centrum, Lunds kommun

Spolegatan 24

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
SkandiaMäklarna Lomma
3 995 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 4/5
4 970 kr/mån
48 133 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna unika trerummare med 1930-tals charm på oslagbart läge i centrala Lund. Denna bostad erbjuder närhet till Lund C med utmärkta pendlingsmöjligheter och kommunikationsmöjligheter samt Lunds stadskärna med ett brett utbud av restauranger, shopping och kulturella aktiviteter. Den gedigna takhöjden i bostadens rum ger en känsla av rymlighet och öppenhet, medan det härliga ljusinsläppet skapar en ljus och luftig atmosfär i rummet. Originalattribut som vackert brädgolv, höga golvlister och lamprosetter finns bevarade. Detta boende är perfekt för dig som har höga krav på läge, komfort och funktionalitet. Dessutom kan du njuta av att bo i en förening med en stabil ekonomi. Varmt välkommen på visning!

Prästgatan 8, null, Ystads kommun

Prästgatan 8

Villa
Ystads kommun
SkandiaMäklarna Lomma
3 995 000 kr
140 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Detta är ett nybyggt Götenehus Lövhem på 139 kvm boyta med hög standard och ryggåstak. En tomt på hela 1140 kvm med plats för t.ex. pool, attefallshus, bastustuga eller spa-avdelning. Lövhem är ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barn/ungdom/gästdelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. Obs! För mer info och visning kontakta Henrik Berggren, Götenehus 076-9050800, [email protected]

Visar alla 3