Mäklare Alvin Egir

Alvin Egir

Om mig

Hej, mitt namn är Alvin Egir En bostadsaffär kan vara en av de största affärerna man gör i livet. Jag kommer finnas tillgänglig genom hela försäljningsprocessen, med ambitionen att du ska känna dig trygg. Med mitt team på SkandiaMäklarna Mjölby som stöttepelare, vet jag att vi tillsammans har de bästa förutsättningarna för att nå en lyckad bostadsaffär. Jag förmedlar bostäder i Mjölby, Vadstena, Boxholm, Tranås kommun. Tveka inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Torggatan 7, null, Ödeshögs kommun

Östra Torggatan 7

Villa
Ödeshögs kommun
2 500 000 kr
243 + 140 m²
948 m² tomt

Välkomna till en centralt belägen fastighet på Östra Torggatan 7 i Ödeshög. Denna villa erbjuder en rad olika möjligheter att utnyttja husets 243 + 140 kvm. Här kan du flytta in i en stor villa där du får gott om utrymme för hela familjen för att skapa en enhetlig och sammanhängande boendemiljö samtidigt som bostaden erbjuder en fantastisk potential att kunna dela av över och undervåning som två separata lägenheter. Husets planlösning erbjuder många olika möjligheter att disponera ytorna. På entréplanet finns två badrum, ett rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor, ett välutrustat och smakfullt inrett kök med matplats samt en luftig möblerbar hall som tar dig vidare ut till bostadens mycket trevliga uterum. Vidare på bostadens övervåning finner du ett duschrum, två sovrum med garderobsutrymmen, ett funktionellt kök och ett stort och unikt master bedroom. På bostadens vindsvåning finns två sovrum med klädkammare och ett helkaklat badrum. Vidare erbjuder källarvåningen mycket generösa förvaringsutrymmen med ett stort garage och flera förrådsutrymmen. Här nere finns även tvättstuga samt bastu. Huset är placerat på en trevlig tomt med behändig trädgård. På tomten finns en isolerad komplementbyggnad, 4 parkeringsplatser varav 1 med carportplats samt en komfortabel uteplats. Här bor du i ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till centrum, livsmedelsbutiker, skolor och förskolor. Fiber finns via Vökby bredband.

Industrigatan 11, 59541 Mjölby, Mjölby Centralt, Mjölby kommun

Industrigatan 11, 59541 Mjölby

Lägenhet
Mjölby Centralt, Mjölby kommun
400 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/7
2 160 kr/mån
15 385 kr/m²

Välkomna till Industrigatan 11 och denna fräscha etta med inglasad balkong. Här bor du bekvämt med ett centralt läge nära butiker, caféer, mataffärer och restauranger med bekväma gångavstånd till resecentrum och vackra promenadslingor utmed Svartån. När du låser upp dörren och kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall med garderob samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Lite längre in i lägenheten hittar du ett smakfullt inrett kök med en mycket smart och väl optimerad planläggning. Vidare erbjuder bostaden ett duschrum samt ett ljust och trevligt allrum med plats för både säng och soffmöbel. Från lägenhetens allrum tar man sig ut till bostadens inglasade balkong. Föreningen har under åren utfört vitala renoveringar och förbättringar såsom nya säkerhetsdörrar, målning av trapphusen, inglasning av samtliga balkonger 2004 samt fönsterbyten 2010. I den låga månadsavgiften om 2084 kr ingår kabel-tv, bredband, vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg. Det finns även gemensamma utrymmen som övernattningsrum, samlingslokal samt en bastu att tillgå i föreningen.

  • Hiss

Visar alla 2