Mäklare Angela Christensen

Angela Christensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomtaholm Gatängen 12, Järpdalen - Söderköping, Söderköpings kommun

Tomtaholm Gatängen 12

Lägenhet
Järpdalen - Söderköping, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 495 000 kr
145,6 m²
6 rum
8 500 kr/mån
17 136 kr/m²

Nu säljs ett av de populära parhuset i Brf Järpdalen. Ett parhus om 145,6 kvadratmeter i 2 plan fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum med 2,70 meter i takhöjd på entréplanet och 2,50 i takhöjd på det övre planet. Generös tomtstorlek om 1 290 kvm med uppvuxen gräsmatta och en altan om ca 20 kvm. På uppfarten finns ett garage/carport om 58 kvm. Låga driftskostnader tack vare frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplanet. Huset är dessutom rikligt utrustat med exklusiva tillval utöver den goda grundstandarden som Arkö Bostad tillhandahåller. Kök från HTH med köksskåp hela vägen upp till tak, en tre meter lång köksö i sten. Högkvalitativ kvartskompositsten med underlimmade hoar i både kök och tvättstuga. Stort badrum på övre plan med dusch och även förberett för badkar. Generösa utrymmen med fyra sovrum, allrum, kök, vardagsrum och separat tvättstuga. Det finns ett nedgrävt vattenuppsamlingskärl vid uppfarten för återvinning av regnvatten som kan användas till bl.a bevattning och biltvätt. Järpdalen är en perfekt plats för livskvalitet med lugnet från skogen intill husknuten och fantastiska möjligheter till en aktiv fritid, samtidigt som stadsnära aktiviteter är mycket närliggande. En bostad i BRF Järpdalen är ett trevlig utgångsläge för ett liv i naturen med närhet till både skärgård, kommunikationer, matbutiker, pittoresk småstadsmiljö med gediget restaurangstråk, kanalbåtar och trevlig shopping. I området finns även lekplats för barnen.

  • Plus
Dalsgatan 6, Centralt, Norrköpings kommun

Dalsgatan 6

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 495 000 kr
70,4 m²
3 rum
vån 3/4
6 250 kr/mån
35 440 kr/m²

Välkommen till Dalsgatan 6 och denna fantastiska lägenhet som andas sekelskifte och har många vackra och välbevarade detaljer. Redan när man kommer in i hallen med vitlaserade trägolv och ljusinsläpp från två väderstreck förstår man att det här är en lägenhet utöver det vanliga. I direkt anslutning kommer man ut på den stora balkongen som har plats för såväl loungehäng som grillplats. Här kan man sitta i lugn och ro utan att störas av stadskärnans sus och brus. Genomgående i hela lägenheten återfinns de fina vitlaserade trägolven samt ljusa ytskikt. Takhöjden är väl tilltagen om ca 3 meter med vackra stuckaturer och snickerier, här finns dubbla kakelugnar (för tillfället ej eldningsbara) , dubbeldörrar och höga fönster. Bostaden är välplanerad och kvadratsmart med rymliga rum och bra förvaringsmöjligheter. Det stora sovrummet samt vardagsrum ligger i fil, med härligt ljusinsläpp från de stora och höga fönstren. Det välutrustade köket erbjuder plats för matbord och vidare in nås det mindre sovrummet även det med kakelugn. Här finns två stycken garderober där den ena idag inrymmer en tvättmaskin. Det här är en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem!

  • Balkong
Wadströmsgatan 18C, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
  • Tor 14 dec kl 12:00

Wadströmsgatan 18C

Lägenhet
Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 006 kr/mån
31 286 kr/m²

Välkommen till denna trevliga enrummare med balkong ett stenkast från populära Vasaparken. Här erbjuds man ett rymligt kök i ljus färgsättning med goda förvarings- samt arbetsytor. Rummet har parkettgolv och ljust målade väggar. Här finns utgång till balkongen med utsikt mot grönområden och Ljura. I badrummet finns förutom wc och handfat även ett badkar med dusch. I hallen finns ett flertal garderober vilket ger lägenheten goda förvaringsmöjligheter. HSB Fridtuna är en av Norrköpings bästa föreningar där det i den redan låga månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband samt hela hushållselen. Wadströmsgatan ligger endast några minuters promenad till centrala delarna av Norrköping med köpcentrum, restauranger samt trevliga promenadstråk genom Vasaparken och Promenaderna som går runt stan. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 3