Mäklare Angela Christensen

Angela Christensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rösgången 6, Eneby, Vidablick, Norrköpings kommun

Rösgången 6

Lägenhet
Eneby, Vidablick, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 050 000 kr
43 m²
1 rum
vån 9/10
3 205 kr/mån
24 419 kr/m²

Varmt välkommen till Rösgången 6 och denna välplanerade enrummare på våning 9! Det är något speciellt med lägenheter som ligger så pass högt upp i ett hus. En känsla av frihet infinner sig med den milsvida utsikten. Bostadens 43 kvm har nyttjats väl med ett arbetsvänligt kök, ett större vardagsrum med sovalkov. Mellan kök och vardagsrum finns ett matrum med plats för matbord. Härifrån kommer man ut till balkongen där man har en magisk utsikt. Välskött HSB-förening där värme, vatten tv och elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns bl.a gemensam bastu, ett utegym, en övernattningslägenhet samt en festlokal. Här bor man i ett lugnt och hemtrevligt område med spårvagnen precis utanför dörren. Härifrån tar man sig enkelt till resecentrum, citykärnan, restauranger, utelivet eller grönområden. Gångavstånd till Eneby centrum och på nära håll finns även hela Ingelsta shoppingcenter. Välkommen hem!

  • Hiss
Golfbanevägen 7 och 9, null, Valdemarsviks kommun

Golfbanevägen 7 och 9

Fritidshus
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 495 000 kr
130 m²
4 rum
1 180 m² tomt

Välkommen till Golfbanevägen 7 och 9! Nu erbjuds detta kvadratsmarta boende som passar både som fritidshus och åretruntboende. Här har vi två fastigheter som är sammanlänkade med stor uteplats och inglasat attefallshus. På "puttlängds avstånd" ligger Gryts golfbana för den golfintresserade. Huvudbyggnaden rymmer generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning där stora fönsterpartier ger ett magiskt ljusinsläpp från tre håll. Här finns två sovrum och ett helkaklat duschrum där även tvättmaskin och torktumlare finns installerat. Byggnaden på Golfbanevägen 7 rymmer ett stort helkaklat badrum och ett större sällskapsrum/sovrum. Nuvarande förråd kan göras om till mindre kök om så önskas. Även här är det de stora fönsterpartierna som fångar ögat. Den stora uteplatsen har plats för större sällskap, delvis under tak, samt ett inglasat attefallshus. Tomten är lättskött med ett flertal buskar, växter och träd. Med skogen och naturen inpå tomtgränsen är det här boendet en oas där man kan få lugn och ro året om eller så blir detta en plats att njuta av periodvis när man vill fly stadens sus och brus. På några minuters bilfärd kommer man till Gryts samhälle som bland annat har en välbesökt Handelsträdgård. I närheten ligger även Fyrudden som har hamn, restaurang, pizzeria, mataffär samt småbutiker. Välkommen hem!

Smedjegatan 11, 60247 Norrköping, Centralt, Norr, Norrköpings kommun

Smedjegatan 11, 60247 Norrköping

Lägenhet
Centralt, Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 495 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 1/4
3 755 kr/mån
21 357 kr/m²

Välkommen till Smedjegatan 11 och denna välplanerade 2,5 rum och kök på första våningen, belägen ett stenkast från Folkparken. Bostaden har fått nya ytskikt under senare år med bland annat nya golv i hela lägenheten samt samt målade väggar. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusflöde i hela lägenheten, och den trivsamma planeringen ger bostaden en rymlig känsla. Lägenheten erbjuder bl.a. ett modernt kök i vitt med maskinell utrustning i rostfritt utförande samt plats för mindre matbord. Intill vardagsrummet finns gott om plats för större matbord, och i sovrummet finns gott om plats för förvaring med stor skjutdörrsgarderob. Helkaklat duschrum med klinkergolv. I vardagsrummet finns en öppen spis (behöver kontrolleras innan bruk) Brf Musköten är en välskött bostadsrättsförening med ett centralt läge på Norr intill Folkparken med gångavstånd till restauranger och fik, citykärnan och kommunikationer samt grönområden och vackra promenadstråk vid Åbackarna. Välkommen hem!

Visar alla 3