Mäklare Filip Åberg

Filip Åberg

Om mig

Mitt namn är Filip Åberg och jag har varit en del av SkandiaMäklarna sedan 2020. Jag är uppväxt i Krokek men bott större delen av mitt liv i Lindö. Idag bor jag centralt i Norrköping tillsammans med min hund Elis. Jag är en tävlingsmänniska och resultat är min största drivkraft. Detta kommer du som säljare ha nytta av eftersom min målsättning är att alltid leverera en förstklassig mäklartjänst i varje enskild affär. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ånestadsgatan 199, Smedby, Rambodal, Norrköpings kommun

Ånestadsgatan 199

Villa
Smedby, Rambodal, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 595 000 kr
162 m²
7 rum
412 m² tomt

Ånestadsgatan 199 välkomnar dig till denna friköpta villa med ett attraktivt läge i omtyckta Smedby. Här möts du av ett noggrant renoverat hem med en välplanerad planlösning om 162 kvm fördelat över två plan. Insidan erbjuder ett arbetsvänligt kök, fem trivsamma sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till en altan. Vidare erbjuds även två helkaklade badrum varav ett med bastu, ett stort hemmakontor och en ordentlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns dessutom flera goda förvaringsutrymmen och sociala ytor som ger gott om utrymme för både den stora familjen såväl som den lilla. Utsidan erbjuder en plan och insynsskyddad tomt. Parkering finns alldeles intill huset med ett större garage och tillhörande förrådsdel. Här kommer du att bo i ett familjevänligt område med närhet till förskola, skola, galleria, idrottsanläggning, promenadstråk och matbutik. I närheten finns även bussförbindelser med goda kommunikationer till Norrköpings innerstad. Huset är besiktigat och klart med en tillhörande dolda fel försäkring som gäller i 10 år framöver för er som köpare. Renoveringar och förbättringar har gjorts löpande under åren, läs gärna mer om renoveringar under annonsen. Uppvärmning via fjärrvärme som ger låga driftkostnader. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Enebymovägen 1

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
795 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 176 kr/mån
22 394 kr/m²

Varmt välkomna till Enebymovägen 1 och denna trivsamma bostad med ett attraktivt läge högst upp i huset! Här möts du av en fint omhändertagen bostad om 35 kvadratmeter med flera härliga detaljer och bekvämligheter. Här kommer du kunna njuta av väldisponerade ytor, praktiska förvaringslösningar och ett rikligt ljusinsläpp. Insidan erbjuder ett praktisk kök med plats för ett matbord, ett kaklat duschrum med tvättmaskin samt ett trivsamt allrum med plats för både större soffa och säng. Till bostaden hör även ett vindsförråd samt ett källarförråd. Här har man verkligen lyckats skapa ett trivsamt och billigt boende, perfekt som första lägenhet, mellanlandning eller övernattningslägenhet. Här kommer du att bo i en trygg och stabil förening med bra ekonomi och låg belåning. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och den fasta elnätsavgiften. I föreningen finns en nyrenoverad relaxavdelning med bastu och man har även installerat solceller på taken vilket ger föreningen lägre driftkostnader. I Haga bor du med gångavstånd till förskola/skola, restauranger, matbutiker samt cykelavstånd till centrala Norrköping, campus och resecentrum. Spårvagnshållplats finns alldeles i närheten och fri parkering erbjuds på gatorna i området. Välkommen hem!

  • Premium
Mandelblomsvägen 67, Hårstorp, Finspångs kommun

Mandelblomsvägen 67

Radhus
Hårstorp, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 495 000 kr
99 m²
4 rum
6 375 kr/mån
15 101 kr/m²

Varmt välkomna till Mandelblomsvägen 67 i de mycket omtyckta Hårstorp. Nu erbjuds en sällsynt möjligheten att förvärva ett "danskhusen" med hörnläge med tillhörande tomt. Här bor ni bekvämt med dubbla uteplatser samt stor balkong där ni kan njuta av det lugna området. Insidan erbjuder en optimal planlösning om 99 kvm fördelat över två plan. Insidan erbjuder tre sovrum varav ett master med stor garderob, ett renoverat kök med goda arbetsytor som leder vidare till ett ljust vardagsrum med utgång till en svårslagen altan omringad av grönskande växter, träd och buskar. Vidare erbjuds en luftig entréhall med plats för avhängning, två rymliga badrum varav ett med en ordentlig tvättstuga. Utsidan erbjuder en lummig och inhägnad trädgård med vitt staket från 2021. Här odlas rabarber, plommonträd och mynta samt möjligheten att odla själv i befintliga planteringslådor. Välskött och modern Riksbyggen förening som löpande utför förbättringar för medlemmarnas fördel och välmående. Låg månadsavgift om endast 6375kr där bland annat bredband via fiber samt TV-paket lagom ingår via Telia. På Hårstop bor ni i ett omtyckt område med närhet till allt man kan önska. På kort avstånd finns skola, förskola, matbutik, idrottsanläggning, badhus och badplats. Läs gärna mer under "övrigt" för utförda renoveringar. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3