Mäklare Kristian Horvath

Kristian Horvath

Om mig

En målinriktad och positiv Skandiamäklare med glatt humör oavsett solsken eller regn! Med en bred bakgrund inom försäljning och kundservice arbetar jag strikt med att sätta dig som kund i fokus och överträffa dina förväntningar. Jag sätter höga krav på mig själv och avslutar inte förens målet är uppnått. För mig finns inte några motgångar, bara utmaningar! Välj mäklaren som lägger ner jobbet och gör det där extra för att få ihop affären i en extremt tuff marknad. Ni når mig alla dagar i veckan!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustaf Janzéns gata 6, Sandtorp, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 15:30
Gustaf Janzéns gata 6, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Gustaf Janzéns gata 6, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Gustaf Janzéns gata 6

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 350 000 kr
54 m²
1.5 rum
vån 0/4
4 395 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkommen till hemtrevliga Sandtorp och denna toppmoderna lägenhet bekvämt belägen på entréplan! Här finner vi en fantastiskt lägenhet med optimal planlösning om hela 54 kvm. Insidan erbjuder genomgående ljusa och fräscha ytskikt med goda förvaringsmöjligheter via stor klädkammare och lägenhetsförråd i lägenheten. Trivsamt vardagsrum med gott om ljusinsläpp som går samman med det moderna och välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen där man kan tillbringa många trevliga stunder med nära och kära. Vidare har vi ett avgränsat sovrum samt ett helkaklat duschrum med allt man kan önska sig! Observera att lägenheten är registrerad som en 1:a i föreningens register, men är idag ombyggd och disponeras som en 2:a utan fönster. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till spårvagnshållplats, matbutiker, förskola/skola samt skog & natur. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats samt garage via föreningen och fri parkering på gatorna i närområdet. Välkommen Hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hagagatan 46D, Haga, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 18:45
Hagagatan 46D, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Hagagatan 46D, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Hagagatan 46D

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 825 000 kr
97,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 295 kr/mån
18 661 kr/m²

Här bor ni bekvämt och ostört högst upp i huset med minimal insyn och disponerar hela våningsplanet för er själva! Insidan erbjuder högt till tak samt ljusa och fina ytskikt i hela lägenheten med fantastiskt ljusinsläpp från flera olika väderstreck. Optimala förvaringsmöjligheter via klädkammare, flertalet garderober i alla tre sovrum samt i båda hallarna. Stilfullt kök med många arbetsytor samt utsikt över föreningens grönskande innergård. Stort vardagsrum med härlig rymd, en mysig samlingsplats för familjen i lägenhetens mittpunkt! Från vardagsrummet nås även balkong under tak som erbjuder eftermiddagssol och en vy som sträcker sig långt. Sist men inte minst har vi två duschrum med kaklade väggar! Brf Kastanjen 1-5 är en trygg och solid förening med låg belåningsgrad och stora renoveringar redan gjorda. Föreningen har endast höjt avgiften med 300kr sedan 2017! Till lägenheten hör två källarförråd. Bra förbindelser till centrala Norrköping. På endast 10min når man citykärnan med cykel eller spårvagn. Spårvagnshållplats finns ett stenkast från bostaden. Här bor man i ett omtyckt område med ett närområde som erbjuder både livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation, frisör m.m. Hoppas vi ses på visningen - Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun
Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun, bild 2
Melbyvägen 25, Melby, Finspångs kommun, bild 3

Melbyvägen 25

Tomt
Melby, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
780 000 kr
1 268 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett hus med riktigt bra läge mellan Norrköping och Finspång? Nu har du chansen, ta den innan någon annan gör det och vakna upp med sjöutsikt över det glittrande vattnet på Glan! I det växande området Melby erbjuds nu denna tomt om 1268 kvm med utsikt över Glan. Tomten är redo för nybyggnation med uppförande av valfri villa, då den är obunden till husleverantör. Nuvarande ägare har fått godkänt bygglov på enplanshus med friliggande garage med en byggnadsarea om 203 + 40 kvm enligt exempelbilderna, med en total boarea om 183 kvm. Låt inte vägen och trafiken stoppa dig, det finns godkänt bygglov för uppförande av 4m högt bullerplank längst med vägen. Vatten/avlopp framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer. Melby ligger strax väster om Svärtinge och har ett naturskönt läge mellan Norrköping och Finspång. Här bor ni med närhet till vatten och skog samt flera bad- och fiskeplatser kring sjön Glan. Med bilfärd tar det ca 15min till både Finspång och Norrköping. Busshållplats finns ett stenkast från tomten. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
Du Rietzvägen 18, Lindö, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 18:00
Du Rietzvägen 18, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Du Rietzvägen 18, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Du Rietzvägen 18

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 845 000 kr
108 + 84 m²
5 rum
1 001 m² tomt

Varmt välkommen till Du Rietzvägen 18 och detta trivsamma enplanshus med inredd källare belägen på attraktiv friköpt hörntomt! Här finner vi en välplanerad villa med en totalyta om 192 kvm fördelat över fem rum och kök, varav två sovrum med chans till att skapa fler. Huset har genomgått en omfattande renovering under senare år där mycket bytts ut och förnyats! Entréplan erbjuder ett luftigt vardagsrum med eldstad och vinkyl som går samman med matplats och kök. Från vardagsrummet nås det vinterbonade uterummet med ryggåstak, golvvärme och stora fönsterpartier som skapar en fantastisk rymd. Här kan familjen umgås året om! Via skjutdörrar nås enkelt altanen utanför med spabad. Vidare har vi två rymliga sovrum med platsbyggda garderober och ett helkaklat duschrum med flera bekvämligheter! Källarplan erbjuder en mängd förvaringsmöjligheter, verkstadsdel, ett stort allrum som även kan nyttjas som sovrum samt bastu och tvättstuga. Huset omges av en plan och lättskött trädgårdstomt med fruktträd och vackra odlingar, här kan barnen springa och leka fritt under uppsyn! Här bor du trivsamt i ett lugnt och barnvänligt villaområde med begränsad trafik och närhet till den vackra småbåtshamnen som erbjuder restaurang, glasskiosk, äventyrsgolf och flera härliga promenadstråk längst med vattnet och skogen. Inom gångavstånd finns även flera lekparker, förskolor, skolor, mataffär, kommunikationer via buss och flera grönområden. Ta chansen innan någon annan gör det - ses på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Seglargatan 24, Lindö, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 17:00
Seglargatan 24, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Seglargatan 24, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Seglargatan 24

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 990 000 kr
101 + 101 m²
6 rum
779 m² tomt

Den perfekta familjevillan med attraktivt hörnläge och en idyllisk trädgård som erbjuder sol hela dagen! Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket välskött enplanshus med källare som ger plats för hela familjen. Entréplan erbjuder ett trivsamt kök i öppen planlösning mot matplats och ett genomgående vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en härlig rymd. Från köket nås den fantastiska balkongen med sol hela dagen och utsikt över den grönskande trädgården. Vidare har vi två sovrum med platsbyggda garderober, gästtoalett och ett modernt helkaklat badrum från 2024 med flera bekvämligheter! Källarplan erbjuder en mängt förvaringsmöjligheter, ett allrum, ytterligare två sovrum, badrum med tvättstuga samt en kaklad groventré med utgång till baksidan samt det rymliga garaget. På baksidan finner vi den magnifika uteplatsen omgiven av naturens vackra färger, detta är den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner! Här bor du lugnt och bekvämt i ett barnvänligt villaområde med begränsad trafik och närhet till den vackra småbåtshamnen som erbjuder restaurang, glasskiosk, äventyrsgolf och flera härliga promenadstråk längst med vattnet och skogen. Inom gångavstånd finns även flera lekparker, förskolor, skola, mataffär, idrottsplats, kommunikationer via buss och flera härliga grönområden. Ta chansen att förvärva den perfekta familjevillan - välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Prästköp Granliden 104, Prästköp, Finspångs kommun

Prästköp Granliden 104

Villa
Prästköp, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
495 000 kr
135 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Varmt välkommen till Prästköp Granliden 4 och detta charmiga hem som en gång i tiden var Prästköps skola! Nu har du chansen att förvärva ett historiskt timmerhus på torpargrund som uppfördes mellan 1908-1909 och började nyttjas som skola från 1910 och framåt. Här finns stor potential för den som vill sätta sin alldeles egna prägel och forma sitt hem eller fritidsboende. Insidan erbjuder fyra rum samt två kök, ett på vardera våningsplan. På entréplan finns ett kök med vedspis, ett rymligt sovrum med braskamin och gäst wc, ett stort vardagsrum med sovloft och högt till tak som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en härlig rymd. I vardagsrummet finns möjlighet att bygga ytterligare två sovrum under loftet! Från sovrummet nås även det inglasade uterummet där man kan tillbringa fina stunder med vänner och familj. På övre plan finns ytterligare ett kök med vedspis, ett sovrum med möjlighet till braskamin och utgång till balkong samt badrum. Fastigheten är belägen på en höjd omgiven av fina grönområden och skog. Det finns gott om förvaringsutrymmen via vedboden som står intill huset. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betald av nuvarande ägare och finns vid tomtgräns för den som vill dra in det! Här bor ni lantligt med närhet till grönområden och den omtyckta sommaridyllen Småängens bad och camping! Busshållplats finns ett stenkast ifrån huset och med bilfärd tar det ca 20 minuter till Finspång, 60 min till Norrköping och 60 min till Örebro. Ta chansen innan någon annan gör det, välkommen att lämna din intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Skiftesgången 4, Vidablick, Norrköpings kommun

Skiftesgången 4

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 700 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 574 kr/mån
23 129 kr/m²

PRISSÄNKT! Ljus och fräsch lägenhet med optimal planlösning fördelat över tre rum och kök, bekvämt belägen på andra våningsplanet. Här finns både fransk- och en öppen balkong i sydvästläge med härlig utsikt över föreningens grönskande innergård. Insidan erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober samt klädkammare som enkelt nås från hallen. Modernt kök med goda arbetsytor och fantastiskt ljus som strålar in via den genomgående planlösningen mellan kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum med minimal insyn och utsikt över lekplats och grönområden. Sist men inte minst ett helkaklat duschrum med plats för tvättmaskin! HSB Brf Vidablick är en stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Som medlem finns flera trevliga gemensamhetsutrymmen att nyttja, exempelvis övernattningslägenhet, bastu, lekplats, cykelrum och gym. Här bor ni bekvämt med närhet till flera matbutiker, skola och Ingelsta shopping! Lägenheten ligger endast fem minuter bort från Hallbergaskogen, där man kan avnjuta lugna stunder i fina promenadstråk. Utmärkta kommunikationer i form av buss- och spårvagns förbindelser. Välkommen Hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Sysslomansgången 12, Sandbyhov, Norrköpings kommun

Sysslomansgången 12

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
945 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
2 889 kr/mån
29 531 kr/m²

Söker du ett helt nytt boende med låg månadsavgift i ett attraktivt växande område? Då hälsar jag er varmt välkommen till denna nyproducerade 1:a på bottenplan med egen uteplats! Här har du chansen att bli den första att flytta in i en helt ny lägenhet, utan den långa väntetid som ofta följer med nyproduktion. Här finner vi en välplanerad och stilren lägenhet med en öppen planlösning där de sociala ytorna optimerats på bästa sätt. Helkaklat duschrum med egen tvättavdelning. Genomgående lamellparkett i ek, stilrent kök från Marbodal och smakfullt utvalda materialval sätter en hög standard på denna pärla. Här har du egen inhägnad uteplats samt nära till kommunikationer och handikappsparkeringen precis utanför lägenheten! I snabbt växande & familjära Sandbyhov bor man nära både skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns även naturområden i Hallbergsskogen och restauranger, caféer och mängder med butiker i Ingelsta Shopping-området. Tillträde kan ske från 2023/11 eller enligt överenskommelse. Välkommen Hem

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Glanstrandsvägen 4, Skäftesfall, Finspångs kommun

Glanstrandsvägen 4

Tomt
Skäftesfall, Finspångs kommun
550 000 kr
1 224 m² tomt

Har du drömt om att bygga ditt egna hus med sjöutsikt över det glittrande vattnet på Glan? Nu har du chansen! I lugnt, naturnära område saluförs just nu denna tomt om 1224kvm belägen på höjden med sjöutsikt. Här finns vatten och avlopp fördraget in på tomten (enskilt). El-nät finns framdraget till tomtgräns och fiber finns i området (anslutningsavgifter tillkommer). Här kan du bygga ditt alldeles egna hus som du själv vill ha det, i enlighet med områdesbestämmelserna från Finspångs kommun, se bifogat dokument. Tomten är INTE bunden till någon husleverantör. Enligt kommunens planbestämmelser får man på fastigheten uppföra ett friliggande hus i ett eller två plan med total byggnadsarea om 70 m2 samt kompletteringsbyggnader om 30 m2. Här har du möjlighet att bygga på höjden och på det viset nyttja så man får fler kvadratmeter att röra sig med! Efter slutbesked kan man göra en bygganmälan om bygglovsbefriad tillbyggnad om ytterligare 15 m2. Följande hus på bilderna är av hus-modellen ''Lasse'' från Älvsbyhus som har tagit från en offert på färdigt uppfört hus på tomten, se offert under dokument! I Skäftesfall bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen och vattnet. Samfälligheten tillhandahåller en strand med brygga ca 150m från tomten, perfekt för den fiskeintresserade! Restid med bil till Finspång är 15min och Norrköping 30min. Bussförbindelser finns till Risinge. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 9