Mäklare Kristian Horvath

Kristian Horvath

Om mig

En målinriktad mäklare med glatt humör oavsett solsken eller regn. Med en bakgrund inom försäljning och kundservice arbetar jag strikt med att sätta Dig som kund i fokus och överträffa dina förväntningar. Jag sätter höga krav på mig själv och avslutar inte förens målet är uppnått. För mig finns inte några motgångar, utan bara utmaningar! Välj mäklaren som lägger ner jobbet och gör det lilla extra.

Mäklarens försäljningar
Stora Allen 31B, Östermalm, Finspångs kommun
  • Sön 12 feb kl 12:00

Stora Allen 31B

Lägenhet
Östermalm, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Finspång

695 000 kr

55,3 m²

2 rum

2 996 kr/mån

12 568 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade 2:a belägen en halvtrappa upp på Stora Allén 31B! På omtyckta Östermalm finner vi denna pärla med genomgående planlösning om 55kvm som renoverades generöst och stilfullt under 2017/2018. Du möts av en lång ljus hall med genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Rymligt och modernt kök med både mörka och ljusa beslag som är utrustat med kvalitativa vitvaror från Whirlpool. Välplanerat sovrum där vi finner en platsbyggd garderob med skjutdörrar och gott om förvaring. Vidare till vardagsrummet som leder ut till den trevliga balkongen med utsikt över baksidan som erbjuder härlig eftermiddagssol. Sist men inte minst ett påkostat helkaklat duschrum med golvvärme som även är förberett för att installera tvättmaskin. Här har du tryggheten att bo i en privat stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift samt fri parkering. Som om detta inte vore nog bor du med närhet till grönområdena i Vibjörnsparken som erbjuder trevliga promenadstråk, även med närhet till mataffärer, skola, förskola och ett stenkast från Finspångs centrum! Goda kommunikationer till och från lägenheten via gång/cykelbanor samt buss. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en matkällare. Välkommen Hem!

  • Plus
Blåmesvägen 46, Kårtorp, Norrköpings kommun

Blåmesvägen 46

Villa
Kårtorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping

2 095 000 kr

72 m²

4 rum

1 270 m² tomt

Varmt Välkommen till Blåmesvägen 46 och denna charmiga enplansvilla om 72kvm med separat gäststuga i naturrika Kårtorp, ett stenkast från Ensjön med tillgång till brygga! Här finner vi en välplanerad villa med ett inbjudande altandäck med pool och utsikt över den härliga trädgården. Plan och lättskött tomt omgiven av mysiga träd och berg som bidrar till ett mer insynsskyddat läge. Insidan erbjuder en öppen planlösningen med härlig rymd och högt till tak. Braskamin i husets centrum som bidrar till lägre driftkostnader och höjer mysfaktorn. Arbetsvänligt kök som för dig samman med matplats i öppet landskap och vidare till vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den inbjudande uteplatsen där man kan tillbringa många trevliga stunder med nära och kära, ta sig ett svalkande dopp i poolen och njuta till solnedgången. Tre rymliga sovrum och duschrum med klinker. På tomten finns en renoverad gäststuga med förråd och tillhörande altandäck, även den i soligt läge med trevlig utsikt över trädgården. Här finns även egen borrad brunn som kan nyttjas för att vattna trädgården på sommaren! Huset kan nyttjas både som permanentboende och/eller fritidsboende för dig som vill ha närhet till sjö och natur men inte vill åka alltför långt ifrån stan. I området finns fina promenadstråk längs Ensjön och en anordnad badplats med bryggor. Via föreningen har man fiskerätt och möjlighet till kräftfiske i Ensjön. Välkommen Hem!

Smedstugugatan 11A, Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 11A

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping

875 000 kr

32 m²

1 rum

1 700 kr/mån

27 344 kr/m²

Varmt Välkommen till Smedstugugatan 11A som med sitt strategiska läge gör att du både har universitet, matbutik och restauranger inom behörigt avstånd! För att utforska Norrköpings innerstad tar du enkelt spårvagnen som stannar endast ett kvarter från lägenheten. Bostaden erbjuder en öppen planlösning i insynsskyddat läge där du kan nyttja varje kvadratmeter väl. Gott om ljusinsläpp via det stora fönstret som ger dig god utsikt över området. Ett bra läge skapar fina förutsättningar oavsett vart du befinner dig i livet. Första lägenheten? En mellanlandning? Eller för dig som insett att du inte behöver större? Oavsett vart du befinner dig så kommer du att trivas i denna etta om 32 kvm högst upp i huset med insynsskyddat läge. Välskött Riksbyggen-förening där värme, vatten, tv, bredband och nätavgiften för elen ingår i den redan låga månadsavgiften! Till lägenheten finns ett vindsförråd samt en matkällare. Välkommen Hem!

  • Plus
Smedstugugatan 18B, Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 18B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping

845 000 kr

26,5 m²

1 rum

1 560 kr/mån

31 887 kr/m²

Värmt Välkommen till denna renoverade 1:a med öppen planlösning och fransk balkong! En halv trappa upp finner vi denna mysiga 1:a som under 2020/2021 genomgått en omfattande renovering. Här finns ett nytt påkostat kök med genomgående mörka beslag, goda arbetsytor och kvalitativa vitvaror! Luftig och öppen planlösning som rymmer både säng och soffmöblemang utan att det blir trångt. Låg avgift om 1560kr(!) där både värme, vatten, kabel-tv, bredband och fast kostnad för elen ingår. Till bostaden hör även ett vindsförråd och snabb inflyttning är möjligt för den som önskar! Riksbyggens Norrköpingshus nr 8 är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. Föreningen har totalt 440 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt, vilket gör föreningen till den största i området. Från Smedstugugatan 18B har du goda kommunikationer in till stan och Eneby centrum via spårvagn och med cykel tar det endast några minuter. Kostnadsfri parkering på gatorna. Närhet till fina promenadstråk och Himmelstalundsfältet som ligger på gångavstånd. Välkommen Hem!

  • Balkong
  • Hiss
Glanstrandsvägen 4, Skäftesfall, Finspångs kommun

Glanstrandsvägen 4

Tomt
Skäftesfall, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Finspång

695 000 kr

1 224 m² tomt

Varmt Välkommen till Glanstrandsvägen 4 och denna härliga tomt med glimtar över det glittrande vattnet på sjön Glan! Har du drömt om att bygga ditt egna hus med sjöutsikt? Nu har du chansen! I lugnt, naturnära område saluförs just nu denna tomt om 1224kvm belägen på höjden med sjöutsikt. Här finns vatten och avlopp fördraget in på tomten (enskilt). El-nät finns framdraget till tomtgräns och fiber finns i området (anslutningsavgifter tillkommer). Här kan du bygga ditt alldeles egna hus som du själv vill ha det, i enlighet med områdesbestämmelserna från Finspångs kommun, se bifogat dokument. Tomten är INTE bunden till någon husleverantör. Enligt kommunens planbestämmelser får man på fastigheten uppföra ett friliggande hus i ett eller två plan med total byggnadsarea på 70 m2 + en komplementbyggnad om 30 m2. Här har du möjlighet att bygga på höjden och på det viset nyttja så man får fler kvadratmeter att röra sig med! Följande hus på bilderna är av hus-modellen ''Lasse'' från Älvsbyhus som har tagit från en offert på färdigt uppfört hus på tomten, se offert under dokument! I Skäftesfall bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen och vattnet. Samfälligheten tillhandahåller en strand med brygga ca 150m från tomten, perfekt för den fiskeintresserade! Restid med bil till Finspång är 15min och Norrköping 30min. Bussförbindelser finns till Risinge. Välkommen Hem!

Visar alla 5