Mäklare Lukas Landberg

Lukas Landberg

Om mig

Hej! Mitt namn är Lukas Landberg. I mitt mäklande har jag som mål att alltid överträffa mina kunders förväntan hela vägen från start till klart. Jag känner verkligen att jag har världens roligaste jobb och det tillsammans med passionen för människor och prestationsglädje banar väg för min grundfilosofi om att allt är möjligt. Jag ser väl fram emot att bli kontaktad av dig när du behöver ett bollplank gällande livets förmodligen största affär och allt däromkring.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun
 • Mån 29 apr kl 18:00
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 2
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 3

Trestegsgatan 113

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 467 kr/mån
19 691 kr/m²

Välkomna till denna fina trerummare i lugnt område. Lägenheten erbjuder en smakfull insida med genomgående ljusa ytskikt, en öppen planlösning mellan det ljusa köket, matplatsen och vardagsrummet. Stor inglasad balkong, fri utsikt och bra solläge, två trivsamma sovrum med bra förvaring, ett helkaklat duschrum samt med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgående med fönster åt två håll, vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Till lägenheten hör även ett källarförråd och ett matkällarförråd i markplan, vilket ger extra utrymme för förvaring. Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden är mycket välskött och den består av 392 lägenheter samt åtta lokaler. Föreningen förvaltas av HSB Östra. Här har du möjlighet att hyra garage, parkeringsplats eller carport-plats, där det tillämpas ett separat kösystem. Området runt Ektorpshöjden är mycket trevligt med flera lekplatser, förskolor, skolor och en idrottsanläggning. Med närhet till Norrköpings city, där du hittar ett brett utbud av restauranger, caféer, affärer, nöjesliv och bra kommunikationsmöjligheter med buss, tåg och spårvagn. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun
 • Tor 25 apr kl 17:45
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Bråviksvägen 65

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
5 749 kr/mån
40 443 kr/m²

Varmt välkommen till Lindö Strand som kännetecknar ett boende i ett naturskönt område med Bråviken utanför dörren, i ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval. Nu erbjuds denna moderna hörntrea med ljusinsläpp från två väderstreck, lägenheten ligger i första huset närmast vattnet och har både balkongen och flertalet fönster ut mot Bråviken. Social och luftig planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Förråd i lägenheten och god förvaring med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Stort duschrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Garage finns under huset. I Lindö bor du med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. I området finns även småbåtshamn och strandpromenad. Just nu pågår en renovering av strandlinjen där piren rustas upp och parken uppdateras med grillplatser, multiplan, utegym, nya sittbryggor m.m. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun
 • Tor 25 apr kl 17:45
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Bråviksvägen 65, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Bråviksvägen 65

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 295 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
6 647 kr/mån
34 323 kr/m²

Varmt välkommen till Lindö Strand som kännetecknar ett boende i ett naturskönt område med Bråviken utanför dörren, i ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval. Nu erbjuds denna moderna hörnfyra med fönster åt tre håll och balkong i vinkel i sydvästläge. Social och luftig planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Vill man ha extra stora sociala ytor kan ett sovrum väljas bort och lägenheten blir då en stor trea. Förråd i lägenheten och god förvaring med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Stort bad/duschrum samt en gästtoalett. Garage finns under huset. I Lindö bor du med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. I området finns även småbåtshamn och strandpromenad. Just nu pågår en renovering av strandlinjen där piren rustas upp och parken uppdateras med grillplatser, multiplan, utegym, nya sittbryggor m.m. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Promenaden 40, Söder, Norrköpings kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00
Södra Promenaden 40, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Södra Promenaden 40, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Södra Promenaden 40

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/5
3 677 kr/mån
37 900 kr/m²

Varmt välkommen till Södra Promenaden 40 och denna fantastiska tvåa med generös uteplats på Söder! Här bor du i en fastighet byggd 2016 med kvalitativa materialval, ett härligt insynsskyddat ljusinsläpp och en välplanerad planlösning som ger dig utrymme att trivas. Stig in genom den välkomnande hallen, där du kommer att uppskatta den praktiska skjutdörrsförvaringen som ger ordning och reda direkt. Vidare finner du ett helkaklat duschrum med den bekvämlighet du behöver i form av tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet förenas i en öppen planlösning som skapar en social atmosfär där umgänge och matlagning flyter samman. Här finns plats för dina kulinariska ambitioner och för att skapa minnen med nära och kära. Det rymliga sovrummet erbjuder en härlig atmosfär med generösa garderober. Denna lägenhet är verkligen något som måste upplevas på plats för att förstå dess fulla potential. Uteplatsen, som sträcker sig över cirka 12 kvadratmeter, vetter mot en fridfull innergård som under sommaren blomstrar i frodig grönska. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, skapa en utomhusoas för avkoppling eller bjuda in vänner och familj till grillkvällar - allt detta utan att störas av stadens brus. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Del av Brf Nya Parken 1 med tillgång till övernattningsrum och månadsavgifter som inkluderar bredband, TV-kanaler och IP-telefoni. Bostaden har ett omtyckt läge intill restaurangliv och vackra promenadstråk längs Södra promenaden. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Generalsgatan 4, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
 • Lör 27 apr kl 11:00
Generalsgatan 4, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Generalsgatan 4, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Generalsgatan 4

Lägenhet
Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
2 474 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkommen till Generalsgatan 4 och denna trivsamma enrummare. Lägenheten är ljus, väldisponerad och erbjuder fantastiska attribut såsom generösa förvaringmöjligheter, fönsterbänkar i massiv trä och kolmårdsmarmor med fokus på sociala- och praktiska utrymmen. Här erbjuds ett arbetsvänligt kök med inbyggd bänkyta vilket möjliggör middagar för flera gäster utan att det känns trångt, ett luftigt vardagsrum med privat sovdel, två klädkammare, en inbjudande hall samt ett duschrum. Här bor du i en välskött HSB-förening med låg belåning. Här kan du förvänta dig en bekväm och bekymmersfri boendemiljö. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband och den fasta elnätsavgiften. Lägenheten erbjuder också extra förvaringsutrymmen med ett vindsförråd och ett källarförråd. Det ger dig gott om plats att organisera dina tillhörigheter och hålla din bostad i ordning. I föreningen finns också gemensamma faciliteter som kommer att förbättra din livsstil. Här finns bl.a bastu, tvättstuga, samlingslokal där du kan träffa grannar och ordna evenemang och när besökare kommer finns ett övernattningsrum tillgängligt. En annan fördel med denna förening är den välskötta innergården. Här kan du njuta av utomhusaktiviteter och grillmöjligheter under sommarhalvåret. Det är en perfekt plats att umgås med grannar och njuta av det trevliga vädret. Det bästa av allt är läget. Du kan flytta in och omedelbart trivas, samtidigt som du har tillgång till allt som centrala Norrköping har att erbjuda. Restauranger, Universitet, bekväma kommunikationer och resecentrum ligger alla inom gångavstånd. Du behöver inte anstränga dig för att ta dig till de bekvämligheter och nöjen som staden har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

 • Premium
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 095 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/17
6 678 kr/mån
37 289 kr/m²

Varmt välkomna till Garvaregatan 4B och denna fantastiska trerummare med panoramavy över Motala ström och dess porlande vattenfall! Förutom att bo i hjärtat av Norrköping och i ett av stadens häftigaste bostadshus så erbjuds även flera fantastiska attribut såsom inglasad balkong (19kvm) i söderläge, påkostade materialval, generösa fönsterpartier åt tre väderstreck och genomgående vackert enstavsparkettgolv. Lägenhetens belägenhet skapar en känsla av att bo på vatten med dess fantastiska vyer och från balkongen kan du höra de lugnande ljuden från porlande vattenfall och strömmen som forsar lekfullt. Här bor du med kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både matbord & stolar samt större soffmöblemang, två ljusa sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat duschrum med egen tvättavdelning. Balkongen nås från både vardagsrum och det större sovrummet. Här finns bredbandsuttag i alla torra utrymmen. Väl tilltänkt planlösning, stilrena och exklusiva materialval - perfekt för att flytta in direkt utan några bekymmer! Här bor ni i hjärtat av Norrköping och i stadens högsta bostadshus, I området finner ni ett stort utbud av restauranger, barer och caféer, men även konserthall, affärer och Universitetet. Vi ses väl på visning? Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Galärvägen 13C, Sandviken, Kolmården, Norrköpings kommun

Galärvägen 13C

Villa
Sandviken, Kolmården, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 995 000 kr
190 + 10 m²
7 rum
642 m² tomt

Det är med stor glädje vi presenterar detta imponerande parhus med en förtrollande utsikt över Bråviken i Sandviken/Kolmården! Huset, uppfört år 2018, sträcker sig över totalt 200 kvadratmeter och tack vare sin placering kan stoltsera med sol från morgon till kväll. Du kan njuta av solen från det härliga altandäcket eller varför inte från balkongen? Oavsett var du befinner dig i huset kommer den fria utsikten och det härliga solläget alltid att vara i fokus. Detta är ett praktiskt och lättskött boende, perfekt för dig som inte vill ägna tid åt gräsmatta eller trädgårdsskötsel. På övre plan finner vi husets hjärta med ett vardagsrum och kök i en härlig öppen planlösning. De generösa fönsterpartierna och den tilltagna takhöjden skapar en fantastisk atmosfär att trivas i. Här finns även masterbedroom med fransk balkong och direkt anslutning till duschrum och walk-in closet. Här återfinns dessutom ett extra sovrum samt en gästtoalett. Entréplanet rymmer husets mer privata utrymmen med fyra sovrum, varav två är större och kan användas som allrum eller TV-rum för den som så önskar. Här finns också ett badrum och en praktisk tvättstuga. Fastigheten är dessutom befriad från fastighetsskatt fram till 2033, vilket innebär en besparing på cirka 100 000 kronor. Boendet är bekvämt och energieffektivt med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på båda planen. Här bor du i ett trivsamt boende med närhet till restauranger, bad, äventyrsgolf, padel och Kolmården med dess skog och natur. Dessutom finns goda kommunikationer med en busshållplats cirka 100 meter från huset samt pendeltåg till Stockholm i Krokek. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Trozelligatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
 • Tor 2 maj kl 17:00
Trozelligatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Trozelligatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Trozelligatan 40

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 095 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 629 kr/mån
25 465 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och rymliga 1,5:a om 43 väldisponerade kvadratmeter i gott skick på populära Söder! Här bor du högst upp i huset med ett fritt läge utan insyn och har en låg månadsavgift. Lägenheten bjuder in med en välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och extradjupa garderober. Det arbetsvänliga köket har plats för matbord och stolar, det luftiga allrummet erbjuder utrymme för större soffmöblemang i den ena änden och en sovalkov i den andra. Duschrum i praktisk anslutning till allrum. Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett källarförråd för extra förvaringsutrymme. Samtliga fönster pryds av vackra fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Boendet ingår i en välskött privat förening med en vacker innergård, grillplats och flera gemensamma utrymmen, inklusive två tvättstugor, bastu, gym och en föreningslokal med pingisbord. Närheten till citykärnan, Campus, Vrinneviskogen, Vasaparkering, flera mataffärer och restauranger gör detta till ett perfekt läge. Dessutom finns en spårvagnshållplats precis utanför huset för enkel och bekväm kommunikation. Välkommen hem till detta underbara boende!

 • Premium
Husby Slottsvägen 1, Husby Säteri - Slätbaken, Söderköpings kommun

Husby Slottsvägen 1

Villa
Husby Säteri - Slätbaken, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
7 995 000 kr
103 m²
5 rum
1 622 m² tomt

Drömmer du också om ett stort altandäck med utekök, spabad, pool och panoramautsikt över Husbyvik med ett av områdets absolut bästa lägen? Då är det dags att sluta drömma och göra det till verklighet. Smultronställen som dessa växer inte på träd, och de som finns blir sällan tillgängliga för försäljning. På Husby Slottsvägen 1 bor du med ett högt och ostört hörnläge vilket lämnar vackra naturmiljöer och havsutsikt som närmaste granne. Denna fantastiska bostad måste bara upplevas på plats! Huset, som byggdes -96 har sedan nuvarande ägare förvärvat fastigheten genomgått omfattande renoveringsarbeten och förbättringar vilket utöver läget verkligen skapar ett unikt boende. Entréplanet disponerar tre trivsamma sovrum, varav det ena är större med nära anslutning till det nyrenoverade badrummet med exklusiv nischdusch, dubbla takduschar, badkar och egen tvättavdelning. Husets hjärta består av vardagsrum/kök i öppen planlösning som tack vare sin generösa takhöjd och väl tilltagna fönsterpartier skapar en fantastisk atmosfär att trivas i. Från vardagsrummet nås loftet - perfekt som extra sovrum eller avskilt utrymme för avkopplande spejning över det vackra naturlandskapet. När gäster kommer på besök välkomnas de av ett trevligt gästhus med flera sovplatser. Natur/skogstomt om 1 622kvm med gräsmatteytor, perfekt för både små och stora barn. För den båtintresserade finns dessutom bryggplats att hyra. För den som inte behöver nyttja huset hela sommaren och kan tänka sig att hyra ut det under sommartid så finns det god efterfrågan och historiskt har det kunnat generera ca 30 000 - 35 000kr/vecka på dom mest populära semesterveckorna! Oavsett var du befinner dig i detta underbara hem är utsikten mot Husbyvik, Slätbaken och de vackra omgivningarna alltid närvarande. Här återfinns en levande och frodig natur som lockar till sig en härlig mångfald av djur och fåglar. Den grönskande skogen bredvid ger möjlighet att njuta av både skugga och sol, beroende på vilken tid på dygnet du befinner dig där. Vid Husbyvik finns en sandstrand för den som vill ta det lugnt och vada ut i vattnet eller en brygga för den som hellre vill hoppa i det uppfriskande vattnet med lite fart. Bara en kilometer bort från huset ligger Husby säteri, en privat slottsbyggnad anno 1795, som erbjuder unika miljöer med en autentisk atmosfär. Husby Slottsvägen 1 ligger dessutom en mil utanför Söderköping, nära S:t Anna Skärgård. Varmt välkommen att förverkliga dina drömmar och anmäl ditt intresse nu!

 • Uteplats
Gamla landsvägen 58A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Gamla landsvägen 58A

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 675 000 kr
1 602 m² tomt

I övre Svärtinge finns nu en av få större tomter till salu för byggnation. Tomten är obunden vilket innebär att ni kan bygga med valfri husleverantör och då tomten ligger utanför detaljplanerat område ger det möjlighet till olika typer av husbyggnationer. Tomten ligger en bit in från gatan med ett skyddat läge och med skog och natur nära inpå. För den som önskar så finns dessutom ett två kilometer långt upplyst elljusspår att tillgå intill fastigheten. Möjligheterna är många och det finns även ett godkänt bygglov för en arkitektritad villa om 186,5 kvm med garage och växthus som medföljer tomten. Välrenommerade Anders Holmberg Arkitekter har ritat villan som har optimerats utefter tomtens förutsättningar. Villan som är i ett plan erbjuder en tilltalande planlösning med bl.a. stora öppna sociala ytor, fyra rymliga sovrum och väl genomtänkta funktioner. VA, el och fiber finns på Gamla Landsvägen (anslutningsavgifter tillkommer). Svärtinge ligger mellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. I Svärtinge bor du med närhet till låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, förskolor, kyrka, idrottsplats, elljusspår, badplats, livsmedelsbutik, café, frisör, restaurang och idrottsförening. Endast fem minuter från Svärtinge så finner du Ingelsta köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Välkommen hem!

Visar alla 10