Mäklare Lukas Landberg

Lukas Landberg

Om mig

Hej! Mitt namn är Lukas Landberg. I mitt mäklande har jag som mål att alltid överträffa mina kunders förväntan hela vägen från start till klart. Jag känner verkligen att jag har världens roligaste jobb och det tillsammans med passionen för människor och prestationsglädje banar väg för min grundfilosofi om att allt är möjligt. Jag ser väl fram emot att bli kontaktad av dig när du behöver ett bollplank gällande livets förmodligen största affär och allt däromkring.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skepparegatan 9C, Centralt, Norrköpings kommun

Skepparegatan 9C

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/6
3 991 kr/mån
21 462 kr/m²

Varmt välkomna till Skepparegatan 9C och denna centrala tvårummare, här bor du på bekväma våning två med hiss från markplan. Trivsam genomgående planlösning med rymlig balkong i söderläge mot innergården. Köket går i vitt med matplats i burspråket. Helkaklat duschrum från när föreningen gjorde stambyte, förberett för tvättmaskin. I sovrummet får vi plats med dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel utan att det känns trångt. Vardagsrummet är luftigt med plats för soffmöblemang. HSB Skepparegården är en välskött förening med en ljuvlig innergård. I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud av tv och hushållsel. Föreningen har genomfört stambyte, takbyte, hissbyte och fasadrenovering. Från Skepparegatan 9C har du ett stenkast till Strömmen med fina promenadstråk, resecentrum och centrum med all dess utbud. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Skaftö 2, Skaftö, Söderköpings kommun
  • Ons 31 jul kl 12:00
Skaftö 2, Skaftö, Söderköpings kommun, bild 2
Skaftö 2, Skaftö, Söderköpings kommun, bild 3

Skaftö 2

Fritidshus
Skaftö, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
8 500 000 kr
102 + 40 m²
5 rum
6 650 m² tomt

Smultronställen som dessa växer inte på träd, och de som finns blir sällan tillgängliga för försäljning. Med detta sagt presenteras nu en unik möjlighet att förvärva en extraordinär skärgårdsfastighet belägen på den idylliska ön Skaftö i Sankt Annas skärgård. För de som har utforskat Sankt Annas skärgård är chansen stor att man har passerat denna paradisö, som utan tvekan har blivit ett framstående landmärke. Här erbjuds en boendemöjlighet på en tomt om cirka 6 650 kvadratmeter, omgiven av en vacker trädgård- och naturlandskap. Dessutom sträcker sig fastigheten över en imponerande vattenyta på cirka 16 hektar i en skyddad vik, med en förtrollande utsikt över Lindersfjärden och den natursköna skärgården. Huvudbyggnaden, med anor från tidigt 1900-tal med spröjsade fönster, punschveranda och klassisk falurödfärg . På tomten finns flera gästhus/komplementbyggnader med flertalet sängplatser som lämpar sig såväl för den stora familjen som för generationsboende. På denna exklusiva fastighet finner man ett av få bevarade båthus i vår svenska skärgård. Båthuset erbjuder generösa förvaringsutrymmen och en båtplats på cirka 6x3 meter. Detta är en sällsynt förmån för den som älskar skärgårdslivet och vill ha möjligheten att utforska de omgivande vattnen med bekvämligheten av ett välbevarat båthus. Att bo här innebär inte bara att äga en fastighet, utan att omfamna en livsstil präglad av stillhet, natursköna vyer och möjligheten att uppleva skärgårdens magi. Det är en unik chans att bli ägare till en pärla vid Sveriges östkust, där varje dag kan fyllas med soluppgångar över vattenytan och lugnet som endast en plats som denna kan erbjuda. En sällsynt möjlighet att skapa minnen och uppleva skärgårdslivets fridfulla skönhet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Åbygatan 10

Lägenhet
Centralt, Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
895 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 906 kr/mån
20 814 kr/m²

Med ett centralt läge nära resecentrum ligger denna charmerande pärla med en härlig balkong i västerläge! Här erbjuds en luftig 1,5a med ett rejält allrum där både soffa och säng får plats, utmärkta förvaringsmöjligheter i praktisk klädkammare, ett arbetsvänligt kök med plats för matbord, praktiskt badrum med badkar och en yteffektiv hall med bra avhängningsmöjligheter. Charmiga detaljer såsom ett gediget trägolv i hela lägenheten, vackra fönsterbeslag och fina fönsterbänkar sätter en härlig prägel på detta inbjudande hem. Här bor man i en trevlig förening med en fin innergård med grillmöjligheter. Central adress med närhet till suveräna kommunikationer vid resecentrum och gångavstånd till Folkparken, universitetet & Strömmens härliga promenadstråk utmed vattnet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Bråviksvägen 67, Lindö Strand, Norrköpings kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Bråviksvägen 67, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 2
Bråviksvägen 67, Lindö Strand, Norrköpings kommun, bild 3

Bråviksvägen 67

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 695 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/5
5 703 kr/mån
34 551 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna moderna hörntrea med fönster i tre riktningar och rymlig vinkelbalkong med sydostläge, belägen i populära Lindö Strand. Här bor du i en ljus gavellägenhet med öppen och flexibel planlösning mellan vardagsrum och kök. Flexibiliteten möjliggör en öppen planlösning, men kan med enkelhet separera kök och vardagsrum för den som önskar. Kvalitativa materialval med köksluckor från Marbodal samt vitvaror från Electrolux. Stort duschrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Genomgående generösa förvaringsmöjligheter med skjutdörrar i hall och det större sovrummet, samt anslutande klädkammare i det mindre sovrummet. Till bostaden hör ett förråd. Garage finns under huset. Lägenheten utrustas med Telia triple play (IP-telefoni, bredband och tv). I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, bredbandstelefoni samt värme och kallvatten. I Lindö bor du med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. I området finns även småbåtshamn och strandpromenad. Just nu pågår en renovering av strandlinjen där piren rustas upp och parken uppdateras med grillplatser, multiplan, utegym, nya sittbryggor m.m. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Himmelstalundsvägen 40, Norr, Norrköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Himmelstalundsvägen 40, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Himmelstalundsvägen 40, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Himmelstalundsvägen 40

Lägenhet
Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
895 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 429 kr/mån
22 375 kr/m²

Bekvämt belägen ½ trappa upp ligger denna charmiga och rymliga enrummare med lugnt läge på Norr! Här bor du med en väldisponerad planlösning som rymmer ett generöst allrum med plats för soffmöblemang och sängplats, ett arbetsvänligt kök med matplats, inbjudande hall med anslutande klädkammare och ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör dessutom två källarförråd. Här bor du i ett lugnt område och med spårvagnen ett stenkast bort tar du dig enkelt till resecentrum, citykärnan, restauranger, utelivet eller grönområden om du önskar detta. Föreningen är välskött och i månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och hela hushållselen. Välkommen hem!

  • Premium
Gustaf Janzéns gata 31, Kneippen syd/Sandtorp, Norrköpings kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Gustaf Janzéns gata 31, Kneippen syd/Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Gustaf Janzéns gata 31, Kneippen syd/Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Gustaf Janzéns gata 31

Lägenhet
Kneippen syd/Sandtorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/4
5 057 kr/mån
23 618 kr/m²

Varmt välkommen till Gustaf Janzéns gata 31! Nu har du chansen att förvärva denna ljusa och hemtrevliga gaveltrea med inglasad balkong på våning 3 med hiss! Insidan erbjuder en trevlig planlösning om 76 kvm med bl.a ett ljust och fint kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två trivsamma sovrum, stor & inredningsbar klädkammare samt ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Stor inglasad balkong som även fungerar som en yttre hall med möjlighet för förvaring och avhängning av ytterkläder. Välskött bostadsrättsförening där värme, vatten, bostadsrättstillägg samt den fasta elnätsavgiften ingår i den låga månadsavgiften. Gemensam uteplats med grillmöjligheter och lekplats på baksidan. Ett tyst och välbyggt hus som stod färdigt för inflyttning 2015. Lägenheten är även handikappanpassad. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till matbutiker, förskola/skola, spårvagn, idrottsområdet Himmelstalund. Cykelavstånd till Campus och centrala Norrköping. Bra pendlingsmöjligheter med bil eller buss till Linköping. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 2
Trestegsgatan 113, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 3

Trestegsgatan 113

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 467 kr/mån
19 691 kr/m²

VISAS LÖPANDE VID FÖRFRÅGAN! Välkomna till denna fina trerummare i lugnt område. Lägenheten erbjuder en smakfull insida med genomgående ljusa ytskikt, en öppen planlösning mellan det ljusa köket, matplatsen och vardagsrummet. Stor inglasad balkong, fri utsikt och bra solläge, två trivsamma sovrum med bra förvaring, ett helkaklat duschrum samt med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgående med fönster åt två håll, vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Till lägenheten hör även ett källarförråd och ett matkällarförråd i markplan, vilket ger extra utrymme för förvaring. Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden är mycket välskött och den består av 392 lägenheter samt åtta lokaler. Föreningen förvaltas av HSB Östra. Här har du möjlighet att hyra garage, parkeringsplats eller carport-plats, där det tillämpas ett separat kösystem. Området runt Ektorpshöjden är mycket trevligt med flera lekplatser, förskolor, skolor och en idrottsanläggning. Med närhet till Norrköpings city, där du hittar ett brett utbud av restauranger, caféer, affärer, nöjesliv och bra kommunikationsmöjligheter med buss, tåg och spårvagn. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Albrektsvägen 96, Söder, Norrköpings kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Albrektsvägen 96

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
850 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 201 kr/mån
26 563 kr/m²

Varmt välkomna till Albrektsvägen 96 och denna söderpärla högst upp i huset med ett fantastiskt läge utan insyn, dessutom med en väldigt förmånlig avgift! Här bor du bekvämt med ett arbetsvänligt kök med plats för matbord & stolar, en välkomnande hall med plats för avhängning, ett rymligt allrum med plats för sovdel och ett härligt ljusinsläpp samt ett renoverat duschrum (-17). Till lägenheten hör två förråd. I alla fönster finns fönsterbänkar av kolmårdsmarmor. Välskött privat förening med fin innergård och flera gemensamma utrymmen som bl.a två tvättstugor, bastu, gym, föreningslokal med pingisbord. I den låga månadsavgiften om 1 892:- ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg för bredband om 189kr/mån tillkommer (250mbit). Gångavstånd till citykärnan, Campus, Vrinneviskogen, Vasaparkering, flera mataffärer och restauranger. Spårvagnshållplats precis utanför huset. Välkommen hem!

  • Plus
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/17
6 678 kr/mån
34 880 kr/m²

Varmt välkomna till Garvaregatan 4B och denna fantastiska trerummare med panoramavy över Motala ström och dess porlande vattenfall! Förutom att bo i hjärtat av Norrköping och i ett av stadens häftigaste bostadshus så erbjuds även flera fantastiska attribut såsom inglasad balkong (19kvm) i söderläge, påkostade materialval, generösa fönsterpartier åt tre väderstreck och genomgående vackert enstavsparkettgolv. Lägenhetens belägenhet skapar en känsla av att bo på vatten med dess fantastiska vyer och från balkongen kan du höra de lugnande ljuden från porlande vattenfall och strömmen som forsar lekfullt. Här bor du med kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både matbord & stolar samt större soffmöblemang, två ljusa sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat duschrum med egen tvättavdelning. Balkongen nås från både vardagsrum och det större sovrummet. Här finns bredbandsuttag i alla torra utrymmen. Väl tilltänkt planlösning, stilrena och exklusiva materialval - perfekt för att flytta in direkt utan några bekymmer! Här bor ni i hjärtat av Norrköping och i stadens högsta bostadshus, I området finner ni ett stort utbud av restauranger, barer och caféer, men även konserthall, affärer och Universitetet. Vi ses väl på visning? Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Galärvägen 13C, Sandviken, Kolmården, Norrköpings kommun

Galärvägen 13C

Villa
Sandviken, Kolmården, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 795 000 kr
190 + 10 m²
7 rum
642 m² tomt

LÖPANDE VISNINGAR PÅ FÖRFRÅGAN! Det är med stor glädje vi presenterar detta imponerande parhus med en förtrollande utsikt över Bråviken i Sandviken/Kolmården! Huset, uppfört år 2018, sträcker sig över totalt 200 kvadratmeter och tack vare sin placering kan stoltsera med sol från morgon till kväll. Du kan njuta av solen från det härliga altandäcket eller varför inte från balkongen? Oavsett var du befinner dig i huset kommer den fria utsikten och det härliga solläget alltid att vara i fokus. Detta är ett praktiskt och lättskött boende, perfekt för dig som inte vill ägna tid åt gräsmatta eller trädgårdsskötsel. På övre plan finner vi husets hjärta med ett vardagsrum och kök i en härlig öppen planlösning. De generösa fönsterpartierna och den tilltagna takhöjden skapar en fantastisk atmosfär att trivas i. Här finns även masterbedroom med fransk balkong och direkt anslutning till duschrum och walk-in closet. Här återfinns dessutom ett extra sovrum samt en gästtoalett. Entréplanet rymmer husets mer privata utrymmen med fyra sovrum, varav två är större och kan användas som allrum eller TV-rum för den som så önskar. Här finns också ett badrum och en praktisk tvättstuga. Fastigheten är dessutom befriad från fastighetsskatt fram till 2033, vilket innebär en besparing på cirka 100 000 kronor. Boendet är bekvämt och energieffektivt med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på båda planen. Här bor du i ett trivsamt boende med närhet till restauranger, bad, äventyrsgolf, padel och Kolmården med dess skog och natur. Dessutom finns goda kommunikationer med en busshållplats cirka 100 meter från huset samt pendeltåg till Stockholm i Krokek. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Trozelligatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Tis 6 aug kl 18:00
Trozelligatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Trozelligatan 40, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Trozelligatan 40

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 629 kr/mån
23 140 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och rymliga 1,5:a om 43 väldisponerade kvadratmeter i gott skick på populära Söder! Här bor du högst upp i huset med ett fritt läge utan insyn och har en låg månadsavgift. Lägenheten bjuder in med en välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och extradjupa garderober. Det arbetsvänliga köket har plats för matbord och stolar, det luftiga allrummet erbjuder utrymme för större soffmöblemang i den ena änden och en sovalkov i den andra. Duschrum i praktisk anslutning till allrum. Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett källarförråd för extra förvaringsutrymme. Samtliga fönster pryds av vackra fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Boendet ingår i en välskött privat förening med en vacker innergård, grillplats och flera gemensamma utrymmen, inklusive två tvättstugor, bastu, gym och en föreningslokal med pingisbord. Närheten till citykärnan, Campus, Vrinneviskogen, Vasaparkering, flera mataffärer och restauranger gör detta till ett perfekt läge. Dessutom finns en spårvagnshållplats precis utanför huset för enkel och bekväm kommunikation. Välkommen hem till detta underbara boende!

  • Premium
Gamla landsvägen 58A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Gamla landsvägen 58A

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 675 000 kr
1 602 m² tomt

I övre Svärtinge finns nu en av få större tomter till salu för byggnation. Tomten är obunden vilket innebär att ni kan bygga med valfri husleverantör och då tomten ligger utanför detaljplanerat område ger det möjlighet till olika typer av husbyggnationer. Tomten ligger en bit in från gatan med ett skyddat läge och med skog och natur nära inpå. För den som önskar så finns dessutom ett två kilometer långt upplyst elljusspår att tillgå intill fastigheten. Möjligheterna är många och det finns även ett godkänt bygglov för en arkitektritad villa om 186,5 kvm med garage och växthus som medföljer tomten. Välrenommerade Anders Holmberg Arkitekter har ritat villan som har optimerats utefter tomtens förutsättningar. Villan som är i ett plan erbjuder en tilltalande planlösning med bl.a. stora öppna sociala ytor, fyra rymliga sovrum och väl genomtänkta funktioner. VA, el och fiber finns på Gamla Landsvägen (anslutningsavgifter tillkommer). Svärtinge ligger mellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. I Svärtinge bor du med närhet till låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, förskolor, kyrka, idrottsplats, elljusspår, badplats, livsmedelsbutik, café, frisör, restaurang och idrottsförening. Endast fem minuter från Svärtinge så finner du Ingelsta köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Välkommen hem!

Visar alla 12