Mäklare Lukas Landberg

Lukas Landberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Knallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun

Knallvägen 12

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping

4 095 000 kr

159 m²

6 rum

959 m² tomt

Äntligen finns tillfälle att förvärva den efterlängtade husdrömmen på Knallvägen 12! Detta hem, med sina 159 + 63 kvm, är beläget högt upp (några hus från ''högst upp'') i härliga Jursla. Här har du lyxen att kunna bo med närhet till skog och natur på en lugn återvändsgata och samtidigt kunna nå stans impulser på kort räckhåll. Dränering har gjorts för två år sedan och huset är utrustat med fiber, garage med elektrisk carport och laddstolpe, luft/luftvärmepump och blir med sina många fönster ett ljust hem som känns luftigt och erbjuder trevliga umgängesytor. I Jursla finns flertalet förskolor och en grundskola, högstadieskola finns i Åby. Här har du fem-tio minuter med bil till shopping i Ingelsta, Åby centrum närmare än så och en minut gång till mil av vidsträckt natur. Det är svårslaget! Behöver du förslag på vad man kan göra? Passa på att bada i Lillsjön, vars badplats är belägen bara 1,5 km från huset, träna ett fyspass i Yxbacken eller varför inte påta i den lättskötta trädgården? Säljarens berättelse: Det som lockade oss när vi köpte var läget, närheten till naturen och skogen. Det ligger högt beläget och man ser faktisk Bråviken! Huset i sig är fint och väldigt rymligt, planlösningen är smart och har bra förvaringsutrymmen. Det finns många barnfamiljer i området och det är nära till förskola och skola. En bonus är att det är jättenära till två lekparker (på den ena lekparken brukar det ibland spolas en skridskobana om vintrarna av engagerade grannar i området.) Och skogen såklart! En grillplats finns bara 100 m från huset. Dessutom kan man ansluta till motionsspår (både promenad, cykel och skidspår om vintern) precis i skogsbrynet i slutet av gatan. Huset har bara haft två ägare (inklusive oss). Vi köpte huset av en äldre dam som bott här (med sin familj) sen huset byggdes 1967. Det märks att de hade tagit väl hand om huset och det kändes fint att få vara den andra familjen som fick bo här!

Garvaregatan 8B, Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
  • Lör 4 feb kl 13:00

Garvaregatan 8B

Lägenhet
Centralt, Strömmen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping

4 295 000 kr

106 m²

2 rum

5 511 kr/mån

40 519 kr/m²

Varmt välkomna till Garvaregatan 8B och denna fantastiska lägenhetsdröm som kännetecknar stora fönsterpartier med utsikt över Motala ström och Norrköpings takåsar, historisk industrifastighet med anor från tidiga 1900-talet, exklusiva materialval och 3.75m takhöjd! Perfekt för dig som söker något extra som genomsyrar kvalitet och ett av stadens bästa lägen i en av stadens bästa bostadsrättsföreningar! Insidan erbjuder en välkomnande hall med avhängningsdel, gästtoalett med mosaikgolv, ett arbetsvänligt HTH-kök med granitbänkskiva och ett vardagsrum som är både unikt, öppet och välplanerat vilket bidrar till fantastiska möjligheter för ett välbefinnande boende! Vidare förs du till sovrummet som praktiskt nog ansluter till dressingroom med gott om förvaringsutrymme samt det högklassiga badrummet med både dusch och badkar. Om inte detta är tillräckligt så erbjuds dessutom en praktisk tvättstuga där samtliga bekvämligheter är inkluderade! Genomgående hög komfort med golvvärme i alla rum och flera faciliteter i föreningen såsom gym, bastu, garage och takterrass. BRF Kroken är en fantastisk välskött bostadsrättsförening med låg belåning där värme, vatten, bredband, kabel-tv, fasta elnätsavgiften och bostadsrättstillägg för hemförsäkringen ingår i avgiften. Läs gärna mer om föreningen här: https://brfkroken1.se/ Garvaregatan 8B ligger i Norrköping city med fina närmiljöer och korta avstånd till allt city har att erbjuda. Resecentrum når du efter ca 5 minuters promenad, flertalet restauranger, barer och matbutiker finns i området och joggingturen tar du förslagsvis runt strömmen! Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Apelgatan 24B, Haga, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Apelgatan 24B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping

745 000 kr

37 m²

1.5 rum

2 737 kr/mån

20 135 kr/m²

Varmt välkommen till Apelgatan 24B och denna trevliga 1,5:a som disponeras av en yteffektiv planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Här erbjuds ett arbetsvänligt kök, sovalkov, rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt ett helkaklat duschrum med duschvägg. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd och ett matkällarförråd. I månadsavgiften om 2 737 ingår värme, vatten och tv, perfekt för dig som önskar bo bra med en låg månadskostnad! Välskött förening med en trevlig innergård. Gemensamt finns tvättstuga, cykelförråd, gym samt ett hobbyrum med biljardbord. Gång-/cykelavstånd till centrala Norrköping och Campus. Ett stenkast ifrån mataffär och flera snabbmatställen. Välkommen hem!

Gamla landsvägen 58A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Gamla landsvägen 58A

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping

1 700 000 kr

1 602 m² tomt

I övre Svärting finns nu en av få större tomter till salu för byggnation. Tomten är obunden vilket innebär att ni kan bygga med valfri husleverantör och då tomten ligger utanför detaljplanerat område ger det möjlighet till olika typer av husbyggnationer. Tomten ligger en bit in från gatan med ett skyddat läge och med skog och natur nära inpå. Möjligheterna är många och det finns även ett godkänt bygglov för en arkitektritad villa om 186,5 kvm med garage och växthus som medföljer tomten. Välrenommerade Anders Holmberg Arkitekter har ritat villan som har optimerats utefter tomtens förutsättningar. Villan som är i ett plan erbjuder en tilltalande planlösning med bl.a. stora öppna sociala ytor, fyra rymliga sovrum och väl genomtänkta funktioner. VA, el och fiber finns på Gamla Landsvägen (anslutningsavgifter tillkommer). Svärtinge ligger mellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. I Svärtinge bor du med närhet till förskola, skola, den nybyggda idrottsanläggningen och mataffär. Endast bara fem minuter från Svärtinge så finner du Ingelsta köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Välkommen hem!

Visar alla 4