Mäklare Marcus Wigren

Marcus Wigren

Om mig

Jag heter Marcus och har jobbat som fastighetsmäklare i Norrköping sedan 2005 och har fram till idag förmedlat en bit över 1000 bostäder. Jag gillar verkligen vad jag gör, och så länge man trivs och mår bra på sin arbetsplats, tror jag också att man gör ett bra jobb. Kunskap, glädje, engagemang och driv är de värdegrunder som jag bygger mitt mäkleri på. Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pampusvägen 90, Lindö, Norrköpings kommun
Pampusvägen 90, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Pampusvägen 90, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Pampusvägen 90

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
5 495 000 kr
162 m²
6 rum
708 m² tomt

På en grönskande tomt med ett av Lindös bättre lägen erbjuds nu denna väl omhändertagna 1,5-plansvilla. Här finnes en väldisponerad insida med hela fyra sovrum, två rejäla vardagsrum/allrum och ett trivsamt kök med gott om plats för matbord. Här finns också två duschrum, varav ett smakfullt renoverat -21, samt en fräsch tvättstuga med groventré. Härliga attribut som braskamin och havsglimtar från både sovrum & balkong sätter extra prägel på detta fina hem. Dubbeldörrar i både vardagsrum och kök ger smidig access till den insynsskyddade trädgården & den soliga altanen med gott om plats för bekväma utemöbler. När solen (eller skuggan) försvinner finns även en stenlagd uteplats vid husets entré som alternativ. I övrigt en ljuvlig trädgård med plana gräsytor, planteringar och fruktträd. Fristående garage och asfalterad uppfart ger plats för flera bilar. Här bor man precis intill vackra promenadstråk utmed Bråvikens strand och det är bekvämt gångavstånd till både skola, förskola, matbutik, kvarterskrog, småbåtshamn, badplats och busshållplats med täta förbindelser in till city. Välkommen hem!

 • Premium
Gäddvik Österlid 1, Norra Finnö - Gäddvik, Söderköpings kommun
 • Imorgon kl 12:00
Gäddvik Österlid 1, Norra Finnö - Gäddvik, Söderköpings kommun, bild 2
Gäddvik Österlid 1, Norra Finnö - Gäddvik, Söderköpings kommun, bild 3

Gäddvik Österlid 1

Fritidshus
Norra Finnö - Gäddvik, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 995 000 kr
90 m²
4 rum
1 365 m² tomt

I natursköna Gäddvik på Norra Finnö i Sankt Annas vackra skärgård finner du detta charmiga hus om 90 kvm med spännande planlösning och öppet till nock. Mysfaktorn blir total genom braskaminen som är centrerad i det stora rummet som innehar både kök och vardagsrum. På entréplan finns två rymliga sovrum. Efter en dag i naturen kan du gå in genom groventrén där både bastu och dusch finns samt tvättstuga. Utöver det finner du även ett separat duschrum. En trappa upp finner du loftet som med minimalistisk design även här ger en enhetlig känsla med träpanel på både väggar och i taket. Till fastigheten följer andel i brygga på kort promenadavstånd från huset. Populära Gäddvik ligger på Norra Finnö i Sankt Annas skärgård. Hit kommer man med bil då ön är sammanlänkad med fastlandet via Lagnöbron. På Norra Finnö finns både restauranger, badplatser, tennis- och paddelbana samt mindre lantbutik sommartid. Är man båtburen finns ett hundratal öar och kobbar att besöka. Norröver ligger Arkösund och söderut ligger Gryt, Fyrudden och Valdemarsvik. Välkommen hem!

 • Premium
Skärgårdstomter i underbar miljö, Gryts skärgård!, Gryt, Valdemarsviks kommun
 • 25 lediga bostäder

Skärgårdstomter i underbar miljö, Gryts skärgård!

Tomt
Gryt, Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
fr. 750 000 kr
2 683 m² tomt

I bästa tänkbara skärgårdsmiljö alldeles invid Gryts Varv finns nu möjligheten att förvärva en tomt för nybyggnation av såväl fritids- eller permanentboende. Området är nyexploaterat och består av 34 tomter med varierande lägen. Tomternas storlek varierar mellan 2 003 m² som minst upp till 2 683 m² som störst. Till varje tomt finns vatten och avlopp framdraget och anslutningsavgiften ingår i tomtpriset. Även el och fiber är förberett fram till tomtgräns, anslutningsavgift för dessa tillkommer. Detaljplanen medger en generös byggrätt med en byggnadsarea om 250 m² för huvudbyggnaden. Huset får dessutom byggas i två våningar vilket gör att möjligheten att bygga ett riktigt stort hus finns. Därutöver kan en komplementbyggnad med en byggnadsarea om maximalt 100 m² byggas. Tomterna är helt obundna till husleverantör så här är det fritt fram att bygga med vem du vill eller i egen regi. Det finns heller ingen tidsram inom vilken du måste bebygga tomten. En nybyggd brygga om 60 meter ut i vattnet ger 120 bryggmeter med y-bommar och alla tomter får en plats vid bryggan. Fantastiskt fint läge i Gryts skärgård med gångavstånd till Varvet som erbjuder bl.a. restaurang. En härlig båttur bort så når du bl.a Fyrudden och Harstena.

 • Nybyggnadsprojekt
Godsgatan 7, Centralt, Norrköpings kommun

Godsgatan 7

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 495 000 kr
81 m²
3 rum
5 889 kr/mån
43 148 kr/m²

Söker du en unik bostadsupplevelse mitt i stadens hjärta? Då har vi den perfekta platsen för dig, en modern vindsvåning med en spektakulär terrass som erbjuder det bästa av stadsliv och privat avkoppling. Välkommen till denna exklusiva vindsvåning som utstrålar lyx och elegans. Med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och en takhöjd om 4,8 meter får du en omedelbar känsla av rymd och ljus. De stora fönstren sträcker sig från golv till tak och ger en imponerande utsikt över stadens silhuett, vilket skapar en atmosfär av ständig förändring och pulserande energi. Denna vindsvåning har två rymliga sovrum, varav det ena kan omvandlas till ett hemmakontor om så önskas, vilket gör rummet perfekt för arbete och avkoppling i harmoni. Vill man istället inreda rummet till matsal fungerar det med alldeles utmärkt. Det luftiga duschrummet är smakfullt designat med moderna bekvämligheter och har till och med ett stort fönster som släpper in naturligt ljus, vilket ger dig en känsla av spa i ditt eget hem. Tvättavdelningen gör vardagen enklare och mer bekväm. Det som verkligen skiljer denna vindsvåning från mängden är terrassen. Stor nog för att rymma utomhusmöbler och planteringar, är detta den ultimata platsen att umgås med vänner och familj eller bara njuta av en lugn kväll i staden. Med en fantastisk panoramavy över stadens takåsar kan du blicka ut över stadsbilden både dag och natt. Garage och ett fräscht gym med relaxavdelning hittar du i husets källare. Denna moderna vindsvåning är den perfekta kombinationen av stadsliv och lyxig komfort. Med sitt centrala läge har du enkel tillgång till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella evenemang. Här kan du leva det urbana drömlivet med stil och elegans. Välkommen hem!

 • Hiss
Södra Promenaden 114B, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
Södra Promenaden 114B, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun, bild 2
Södra Promenaden 114B, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun, bild 3

Södra Promenaden 114B

Lägenhet
Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
5 750 000 kr
148,8 m²
5.5 rum
vån 1/3
8 890 kr/mån
38 642 kr/m²

På en attraktiv adress i hjärtat av Norrköping ligger denna nyuppförda byggnad med totalt 6 arkitektritade bostadsrättsradhus. Ett ståtligt hus där raka linjer, påkostade materialval och stilsäker färgsättning fångar intresset. Husets fönsterpartier är både många och stora vilket gör att radhusen fullkomligt badar i solljus. I just det här radhuset vill vi slå ett extra slag för den den trivsamma och unika layouten som bjuder på tre våningar där entréplanet består av ett duschrum och ett elegant kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är en härlig yta som gjord för gemenskap med familj & vänner. En trappa upp finns ett stort badrum med tvättstuga, ett allrum och två ljusa sovrum med flertalet garderober. På det översta planet bjuds det på ytterligare ett duschrum, ett mindre sovrum/kontor samt ett stort allrum med pentry innehållande kyl och vatten. Från allrummet når man ut till den magiska takterrassen med himlen som tak, där vi tror att du kommer spendera merparten av sommarens härliga dagar. Materialvalen i husen är genomtänkta och påkostade och består bl.a av vitlaserade enstavs parkettgolv, genomgående vattenburen golvvärme, bänkskivor i kvartskomposit, rostfria köksmaskiner från Siemens, och helkaklade våtrum med modern inredning. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett gemensamt utrymme för cyklar och barnvagnar. Från huset har du gångavstånd till allt som citylivet har att erbjuda. Gångavstånd till trots så vill man ha en bil och den ställer du bekvämt på din egna parkering på gården och eftersom vi tror att du som köper ett boende av denna kaliber är en modern och framåttänkande individ är alla parkeringsplatser utrustade med elbilsladdare. Välkommen hem!

 • Premium
Södra Promenaden 114A, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
Södra Promenaden 114A, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun, bild 2
Södra Promenaden 114A, Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun, bild 3

Södra Promenaden 114A

Lägenhet
Söder - Vasaparken, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 495 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/3
6 837 kr/mån
43 221 kr/m²

På en attraktiv adress i hjärtat av Norrköping ligger denna nyuppförda byggnad med totalt 6 arkitektritade bostadsrättsradhus. Ett ståtligt hus där raka linjer, påkostade materialval och stilsäker färgsättning fångar intresset. Husets fönsterpartier är både många och stora vilket gör att radhusen fullkomligt badar i solljus. Det här radhuset Har vi en trivsam planlösning fördelat på två plan där entréplanet består av de sociala ytorna som kök och vardagsrum med stora glaspartier ut mot uteplatsen. Det övre planet består av ett allrum, två sovrum med garderober och ett badrum. Materialvalen i husen är genomtänkta och påkostade och består bl.a av vitlaserade enstavs parkettgolv, genomgående vattenburen golvvärme, bänkskivor i kvartskomposit, rostfria köksmaskiner från Siemens, och helkaklade våtrum med modern inredning. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett gemensamt utrymme för cyklar och barnvagnar. Från huset har du gångavstånd till allt som citylivet har att erbjuda. Gångavstånd till trots så vill man ha en bil och den ställer du bekvämt på din egna parkering på gården och eftersom vi tror att du som köper ett boende av denna kaliber är en modern och framåttänkande individ är alla parkeringsplatser utrustade med elbilsladdare. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Ljuragatan 20D, null, Norrköpings kommun
Ljuragatan 20D, null, Norrköpings kommun, bild 2
Ljuragatan 20D, null, Norrköpings kommun, bild 3

Ljuragatan 20D

Radhus
Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 495 000 kr
100 + 50 m²
4 rum
330 m² tomt

På Ljuragatan 20 D erbjuds nu detta ljuvliga "engelska radhus" - ett färgstarkt hem med en stor dos charm och en ombonad känsla. Här hittar vi en trevlig planlösning där entréplan består av kök, gästtoalett och ett luftigt vardagsrum med fiskbensparkett och öppen spis. Det övre planet rymmer två bra sovrum, en liten möblerbar hall och ett helkaklat badrum. Tillvaratagen förvaring i kattvindens utrymme. I källarplanet finns ett stort allrum/extra sovrum, tvättstuga, förrådsutrymme och ett smakfullt badrum med både bubbelbadkar, dusch och bastu - en riktig relaxavdelning med lyxig känsla. Härlig baksida med en lättskött trädgårdstomt och en härlig uteplats. Här finns plats för flera möbelgrupper på både den upphöjda altanen med markis, men även på fin stenläggning. Trädgården erbjuder även vackra planteringar, plana gräsytor och en förrådsbyggnad. Välkommen hem!

 • Premium
Lindö Strand 2, Lindö, Norrköpings kommun
 • 30 lediga bostäder

Lindö Strand 2

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 1 695 000 kr
43-98 m²
2-4 rum
3 858 kr/mån

I omtyckta Lindö bor du i ett naturskönt område med havet utanför dörren. Lindö Strand blir ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval. Samtliga lägenheter har stor balkong eller uteplats med härlig havsutsikt.

 • Nybyggnadsprojekt
AquaVillage - Samhället som byggs på vattnet!, Skeppsbrostaden, Västerviks kommun
 • 13 lediga bostäder

AquaVillage - Samhället som byggs på vattnet!

Tomt
Skeppsbrostaden, Västerviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
fr. 1 695 000 kr
635 m² tomt

FÖRSTA FYRA TOMTERNA REDAN SÅLDA! Välkommen till Skeppsbrostaden och AquaVillage - det spännande samhället som byggs direkt på vattnet! AquaVillage är beläget på Östra piren 1 A-Q i Västerviks nya stadsdel Skeppsbrostaden. Tänk er att ni vaknar till ett svagt kluckande av vatten som slår emot pontonen och ni öppnar gardinen och ljuset glimmar in speglandes av vattnet. I vardagsrummet är det ljust och med panoramautsikt genom de stora fönster som sträcker sig mellan golv och tak och med en vy av blänkande vatten. Öppnar dörren och andas in sjöluften, tar ett morgondopp och klättrar upp på badstegen för att ta en frukost på altanen intill vattnet och därefter kan man glida iväg med båten som var ankrad efter huset. Efter jobbet väntar en eftermiddag av flödande kvällssol och där du kan njuta på din egen altan bredvid vattnet. Möjligheterna är oändliga, och här kan du förverkliga din dröm om att bo på vattnet för endast 5 600 000 kr för ett nybyggt hus på 63kvm! I priset ingår även ett förråd på 9 kvm på pirdäcket samt 101 kvm stort kallförråd inuti Aquapiren som kan inredas upp till 76 kvm efter eget önskemål. T.ex gästlägenhet, studio, gym eller liknande. Vi hälsar dig varmt välkommen att anmäla ditt intresse och vara en del av detta unika och spännande bostadsprojekt på vattnet!

 • Nybyggnadsprojekt
Ljuragatan 4B, Ljura, Norrköpings kommun

Ljuragatan 4B

Lägenhet
Ljura, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 595 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 283 kr/mån
31 840 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet med inglasad balkong växande stadsdelen Ljura. Denna bostad färdigställdes 2017 och har därför en hög standard med genomtänkta och kvalitativa materialval. 81,5 rymliga kvadratmeter fördelat på tre rum, med två gemytliga sovrum, stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Med härlig takhöjd och generöst ljusinsläpp samt den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till den ljusa och öppna känslan. Via båda sovrummen har ni direkt utgång till den väl tilltagna inglasade balkongen! Norrköpings stadskärna ligger på bekväma tio minuters gångavstånd för en promenad till arbetet eller kvällspromenad hem från Norrköpings nöjesliv. Avståndet gör det möjligt att kunna ta en lugn kväll på den stora uteplatsen utan störande moment som annars kan uppkomma i tät stadsmiljö. Trevlig uteplats med sol från förmiddag till kväll, möjligheterna för en lugn helgfrukost, en dag i solstolen eller en sen kväll med vännerna kunde inte vara bättre. Ljura är ett populärt område med trivsamma omgivningar och grönområden. Här bor du med gångavstånd till centrum och Vasaparken, nära mataffär och bra kommunikationer via spårvagn. Den fasta avgiften för el samt bredband, kabel-TV, värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Välkommen hem!

Nelinsgatan 26, Centralt, Söder, Norrköpings kommun

Nelinsgatan 26

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2
3 722 kr/mån
28 118 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna praktiska lägenheten med modern, öppen planlösning. Lägenheten mäter 42.5 kvadratmeter och är belägen på fastighetens andra våning. I lägenheten möts du av en rymlig hall innan du når de helkaklade badrummet i moderna färger som ligger i anslutningar till det öppna ytorna där kök, vardagsrum och sovrum blir till ett. Sovavdelningen avgränsas genom en halvvägg med praktiskt garderober samt ett halvsteg upp vilket avgränsar sängen på ett naturligt sätt utan att begränsa lägenhetens luftiga känsla. De praktiska köket erbjuder dig alla bekvämligheter man kan förvänta sig samtidigt som det stora köksfönstret ger dig möjlighet att blicka ut över de harmoniska grönområdena. Genom vardagsrumsdelen når du även lägenhetens soldränkta balkong som vetter emot samma natursköna vyer. På Nelinsgatan 26 bor du i närheten av citypulsen vilket erbjuder allt från restauranger, nattliv till mysiga caféer och härliga promenadstråk samt campus. Letar du efter ditt första egna boende eller kanske är du på jakt efter en övernattningslägenhet i centrum? VÄLKOMMEN HEM!

Bråviksvägen 69, null, Norrköpings kommun

Bråviksvägen 69

Lägenhet
Norrköpings kommun
JM Kundtjänst Bostad
4 395 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1
6 647 kr/mån
45 781 kr/m²

Magnifik fyra med balkong mot park och vatten.

 • Nyproduktion
 • April 2024
 • Balkong
 • Hiss
Bråviksvägen 67, null, Norrköpings kommun

Bråviksvägen 67

Lägenhet
Norrköpings kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 0
6 742 kr/mån
38 724 kr/m²

Markfyra med fönster i tre väderstreck och en stor uteplats. Öppen och ljus planlösning med fokus på de sociala samvaroytorna. Planlösningen är flexibel och möjligheten att välja bort ett sovrum till förmån för ett ännu större vardagsrum finns. God förvaring med rymlig klädkammare samt skjutdörrsgarderober i hallen och stora sovrummet. Rymligt bad-/duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Uteplats
 • Hiss
Propellergatan 2, Lindö Strand, Norrköpings kommun

Propellergatan 2

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3
3 565 kr/mån
36 944 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och moderna 2:a där allt fortfarande känns sprillans nytt! Här erbjuds en väldisponerad planlösning, en genomgående hög standard på interiören och en sober färgsättning som känns helt rätt i tiden. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger den där spatiösa känslan som både ger optimala förutsättningar för sociala tillställningar men också ett underbart ljusinsläpp. Dekorativa vinklar, fönster i två väderstreck och ljuvlig utsikt över Bråvikens glittrande vatten är ytterligare attribut som sätter prägel. Med ett högt och fritt läge ligger den härliga balkongen som stoltserar med ett optimalt syd/väst-läge. Här finns dessutom ett rofyllt sovrum med stor garderobsvägg, ett elegant duschrum med tvättmaskin och en inbjudande hall med rymlig klädkammare/förråd. Här bor man i en relativt nybildad förening med Bråviken som granne. Bostäderna är miljömärkta med Svanen och kvarteret präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval. Området ger direkt närhet till natursköna områden, havsbad, utegym, lekplats och Lindös idylliska småbåtshamn med restaurang, minigolf och glasskiosk. I området finns även förskolor, skolor och en välsorterad matbutik. Täta bussförbindelser in till Norrköpings citykärna och bra gång- och cykelvägar. Välkommen hem!

 • Hiss
Bråviksvägen 67, Lindö Strand, Norrköpings kommun

Bråviksvägen 67

Lägenhet
Lindö Strand, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/4
3 150 kr/mån
39 833 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad 1:a om 30 kvm med uteplats i fina Lindö Strand med inflyttning i april 2024. I föreningen som består av 100 lägenheter finns endast 3 st 1:or, varav det här är den sista. Hög standard med rostfria maskiner, helkaklat duschrum och ekparkettgolv. Möjlighet finns att besöka visningslägenhet för att se de invändiga materialen.

 • Hiss
Bråviksvägen 65, null, Norrköpings kommun

Bråviksvägen 65

Lägenhet
Norrköpings kommun
JM Kundtjänst Bostad
4 045 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1
6 647 kr/mån
42 135 kr/m²

Hörnfyra med fönster åt tre håll. Balkong i sydvästläge mot innergården. Social och luftig planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Vill man ha extra stora sociala ytor kan ett sovrum väljas bort och lägenheten blir då en stor trea. Förråd i lägenheten och god förvaring med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Stort bad/duschrum samt en gästtoalett.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Del av Kila Vreta 1, null, Nyköpings kommun

Del av Kila Vreta 1

Tomt
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 000 000 kr
3 138 m² tomt

Med ett rofyllt och lantligt läge i Vreta, i närhet till Stavsjö, finns nu fem väl tilltagna tomter för nybyggnation till salu. Tomterna är avstyckade och mäter mellan 2 644 - 3 761 kvm. Tomterna ligger intill skog och natur, med ypperligt pendlingsavstånd till både Norrköping och Nyköping. Eget vatten och avlopp krävs. Samtliga tomter lämpar sig för flertalet av både Myresjöhus och Smålandsvillans breda variation av husmodeller. Välkommen att höra av dig för mer information eller för att boka ett möte!

Lagnö Marö Mösund 9, Marö Norra Finnö, Söderköpings kommun

Lagnö Marö Mösund 9

Tomt
Marö Norra Finnö, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 200 000 kr
2 644 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fin skärgårdstomt för nybyggnation av fritids- eller permanenthus. Tomten är belägen på Marö, i ett relativt nyexploaterat område bestående av 22 fastigheter. Denna tomten är den sista som är obebyggd i området. Tomten har ett högt och fint läge med härlig utsikt över havet. Till fastigheten hör en båtplats med y-bom vid nybyggd brygga. Marö är beläget på Norra Finnö i Sankt Annas underbara skärgård. Norra Finnö nås med bil via Lagnöbron. Norra Finnö är en levande ö med affärer, restauranger, bensinmack mm. Central placering i skärgården och man tar sig med en trevlig båttur bl. a. till Arkösund, Gryts skärgård, Harstena eller Stegeborg. För byggnadsregler se detaljplanen under fliken dokument.

Spjutgatan 14, Ektorp, Norrköpings kommun

Spjutgatan 14

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 302 kr/mån
20 926 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trerummare belägen i lugna Ektorp. Lägenheten är verkligen en fröjd för ögat med sina smakfulla och välvårdade ytskikt. Här möts du av en öppen planlösning som förenar det praktiska köket, den bekväma matplatsen och det avkopplande vardagsrummet. Tack vare att lägenheten är belägen högst upp i huset och har generösa fönsterpartier, kan du njuta av en ljuvlig och panoramisk utsikt från vardagsrummet utan att behöva oroa dig för insyn. En av höjdpunkterna är den stora inglasade balkongen som erbjuder en fantastisk fri utsikt och drar nytta av ett optimalt solläge. Det är en perfekt plats att njuta av både frisk luft och naturligt ljus. Dessutom finns det två trivsamma sovrum med generöst med förvaringsutrymme, vilket gör det möjligt att skapa en lugn och organiserad atmosfär i hemmet. Det helkaklade badrummet tillför också en extra touch av elegans och funktionalitet. Som en extra bonus ingår ett praktiskt förråd i markplan, vilket underlättar förvaring av dina ägodelar. För föräldrar med små barn finns även ett bekvämt barnvagnsförråd precis utanför porten. Föreningen är välskött och erbjuder ett förmånligt paket av inkluderade tjänster i månadsavgiften. Här ingår värme, vatten, tv, bredband (med en hastighet på 250 Mbit/s), bostadsrättstillägg och den fasta elnätsavgiften i avgiften. Innergårdarna är vackra och välskötta med sittplatser där du kan koppla av och trivas. Det finns även lekplatser där barnen kan roa sig och ha kul. Förutom alla dessa fördelar har området även närhet till förskolor, skolor, matbutiker och idrottsanläggningar. Det är bekvämt att ta sig till citykärnan med cykel och det finns också utmärkta bussförbindelser för enkel och smidig transport. Varmt välkommen till ditt nya hem!

 • Plus
Skepparevägen 14, null, Valdemarsviks kommun

Skepparevägen 14

Tomt
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
750 000 kr
2 011 m² tomt
 • Nyproduktion
Fiskarevägen 3, null, Valdemarsviks kommun

Fiskarevägen 3

Tomt
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
975 000 kr
2 195 m² tomt
 • Nyproduktion
Fiskarevägen 10, null, Valdemarsviks kommun

Fiskarevägen 10

Tomt
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 300 000 kr
2 282 m² tomt
 • Nyproduktion
Lotsvägen 7, null, Valdemarsviks kommun

Lotsvägen 7

Tomt
Valdemarsviks kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 600 000 kr
2 023 m² tomt
 • Nyproduktion
null, Mogata, Söderköpings kommun

Tomt
Mogata, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
850 000 kr
2 184 m² tomt

Nu har vi två tomter för nybyggnation av villor till salu strax innan Mogata samhälle. Totalt är det 4 nybildade tomter i området varav två är sålda. Nybildade gemensamhetsanläggningar för vatten och avlopp som de 4 tomterna ingår i, anslutningsavgiften till dessa ingår i tomtpriset. Anslutning till elnätet (ca 38 000 kr) bekostas av köparen. Tomterna är inte bundna till någon husleverantör så här väljer du själv vilket hus du vill bygga. Det finns heller ingen tidsaspekt att ta hänsyn till utan byggnation kan ske längre fram om så önskas.

Lagnö, Norra Finnö - Sankt Anna, Söderköpings kommun

Lagnö

Tomt
Norra Finnö - Sankt Anna, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 350 000 kr
839 m² tomt

Nu har vi äran att sköta försäljningen av 4 st tomter för nybyggnation av fritids- eller permanentboende i härlig skärgårdsmiljö på Norra Finnö i Sankt Annas vackra skärgård. Tomterna har ett högt fint läge med utsikt mot Lagnöströmmen. I tomtpriset ingår anslutning till vatten och avlopp. Tomterna är helt obundna till husleverantör och det finns ingen tidsaspekt när man måste påbörja en nybyggnation, men husen ska anpassas till klassisk skärgårdsmiljö. Tomtstorlekarna ligger mellan 839 - 1 604 kvm och priserna ligger mellan 1 000 000 - 1 500 000 kr. På en av tomterna finns en större byggnad med bra stomme som kan byggas om till bostadshus. Norra Finnö är en levande ö med affärer, restauranger, bensinmack mm. Central placering i skärgården och man tar sig med en trevlig båttur både till Arkösund, Gryts skärgård och Harstena. Välkommen att höra av dig för att boka din visningstid!

Visar alla 25