SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pianovägen 22A, null, Örnsköldsviks kommun

Pianovägen 22A

Lägenhet
Örnsköldsviks kommun
SkandiaMäklarna Örnsköldsvik
120 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
2 326 kr/mån
3 429 kr/m²

Två trappor upp i huset, belägen i BRF Fageråsen finns nu möjlighet att förvärva en mindre lägenhet med stor potential! Lägenheten består av ett allrum med sovalkov, badrum, klädkammare och ett mindre kök. Denna bostad passar bra för dig som vill köpa din första bostad, söker en övernattningslägenhet eller letar efter ett billigt boende! I denna lägenhet ges du möjlighet att sätta din egen prägel och anpassa lägenheten efter eget tycke och smak. Här på Pianovägen bor man bekvämt med gångavstånd till ICA-butik, pizzeria, skola, förskola och kollektivtrafik. Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen att boka visning!

Täfteå 129, null, Örnsköldsviks kommun

Täfteå 129

Villa
Örnsköldsviks kommun
SkandiaMäklarna Örnsköldsvik
825 000 kr
285 + 143 m²
10 rum
4 630 m² tomt

Drömmer du om att bo på landet men ändå nära stan!? Här i Täfteå bor du på hela 285 kvm fulla med potential. Idag är huset som tidigare varit byns lanthandel ombyggt till en härlig bostad med 7 sovrum och gott om plats för den stora familjen. Här finns även tre kompletta badrum samt en kaklad relaxavdelning med direkt utgång till den ca 60 kvm delvis takade takterrassen i söderläge! Bergvärme och fiber finns installerat och de flesta vitvaror är utbytta under det senaste året. Taket på fastigheten behöver bytas. Den stora härliga trädgården är som gjord för lek och bus. Här finns fruktträd och bärbuskar och lådor för odling. Det egna kantarellstället på tomten ingår! Inom några kilometers radie finns både förskola och skola och flygplatsen är inom räckhåll. I sjön alldeles i närheten finns badplats! Välkommen att boka in dig på visning!

Transformatorvägen 14, Sund, Örnsköldsviks kommun

Transformatorvägen 14

Tomt
Sund, Örnsköldsviks kommun
SkandiaMäklarna Örnsköldsvik
325 000 kr
1 356 m² tomt

Sugen på att bygga nytt? Nu finns möjligheten att förvärva stor tomt i centrala Sund. På den lugna Transformatorvägen kan vi nu presentera trevlig tomt med bra solläge. Tomten är rymlig och marken är plan. Rakt över gatan ligger ett grönområde med en mindre bäck. Här i Sund bor du med närhet till skola, förskola, mataffär, bensinstation och pizzeria. På fastigheten finns idag en äldre carport. Kontakta mig för mer information och för att boka en visning!

Visar alla 3