Mäklare Oskar Flyrén

Oskar Flyrén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktors Lodge, Rum 12, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Viktors Lodge, Rum 12

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 800 000 kr
35,7 m²
2 rum
vån 2/3
2 601 kr/mån
78 431 kr/m²

Vid Sälfjällsstorgets kärna och hjärtat i Lindvallen saluförs nu en svit i Viktors Lodge. Viktors Lodge slog upp dörrarna 2020 och var i Sälen först i sitt slag med att erbjuda möjligheten till att förvärva en bostadsrätt i hotellutförande med ett hotellkoncept. Rum 12 är en svit om 35,7 kvm med separat vardagsrum med soffgrupp samt ett sovrum med dubbelsäng och en extra bädd, här finner du härliga materialval likt hotellets allmänna ytor samt ett stort och rymligt badrum med kakel och klinker. Rummet ligger på entréplan och har balkong i österläge. Denna typ av boende passar både dig som vill göra en investering med väldigt goda uthyrningsintäkter men också som värderar service, centralt läge och en semester utan vardagliga måsten om du vill besöka hotellet själv. För ett självkostnadspris ingår all hotellservice som du kan tänkas önska såsom frukost, städning och ny bäddade sängar varje dag. Hotellet ligger i direkt anslutning till Restaurang Viktors och Viktors Bistro. Tillhörande varje rum finns låsbart skidförråd som man får låna under vistelsen och en gemensam relaxavdelning med bastu + gym. Hotellet har egen bilparkering och på andra sidan vägen finns busshållplats. Med Skistars skipass åker man gratis med buss mellan anläggningarna. Kontakta ansvarig mäklare Oskar för mer information.

 • Plus
Korpstigen 24, Köarskär, Malung-Sälens kommun

Korpstigen 24

Fritidshus
Köarskär, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
9 000 000 kr
180,6 m²
5 rum
1 275 m² tomt

Längst in på Korpstigen med hörntomt finner man detta fantastiska hus. Här har inget lämnats åt slumpen, en välplanerad tvåvåningsbostad med sovloft vackert beläget med en otrolig utsikt mot Lindvallen. Bostadens fokus har legat i att maximera sällskaps ytorna för hela familjen med vänner att umgås i. Bostaden är utformad med en social entrévåning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan kvällen avnjutas framför brasan efter en härlig dag i pisterna eller för den delen längd- eller skoter och blicka ut över Lindvallen under en stjärnklar himmel. Här får du in maximalt med ljus från de stora fönsterpartierna som löper ända upp i nock. Matvaror och kökstillbehör får gott om plats och bänk ytan rymmer flera kockar som hjälps åt, samtidigt som ni kan umgås med övriga familjen i den öppna planlösningen. Den dubbla takhöjden ger en känsla av rymd och braskaminen är centralt placerad och kan avnjutas från både matplats och vardagsrums del. Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett sätt att det ej tar över från de sociala ytorna. När vi är i fjällen vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter. Därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggör totalt 10-12 bäddar i huset. Ena badrummet finner du på entréplan med rymlig dusch och sober inredning. Golv och väggar är beklädda med tålig och vacker granit keramik i grå nyans. Här finns även ett torkskåp och tvättmaskin för att förenkla rengöring samt torkning av utrustning och kläder efter en lång dag av aktiviteter. På loftet har man låtit bygga smarta säng lösningar med förvaring. I husets souterräng möts man av ett stort allrum där hela familjen kan umgås. Detta rum passar perfekt som tv-rum och varför inte ett biljardbord? Från allrummet når man relaxen med en stor och modern bastu, dusch och toalett. Även här klätt med tålig och vacker granit keramik i grå nyans. Från denna våning har man en stor vidbyggd altan som även är anpassad för installation av ett spa-bad, plats för utemöbler och till sommaren även solsängar. Närheten till naturen och med ett ostört läge är du endast 1,5 kilometer från närmsta lift som tar dig antingen till Högfjällshotellet eller Lindvallen och dess utbud av skidbackar och upplevelse bad till hotell, butiker och restauranger. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Cyklingen är stor och lederna häromkring är många. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 kilometer.

 • Plus
Liftvägen 4 lgh 1014, Högfjället, Malung-Sälens kommun

Liftvägen 4 lgh 1014

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
3 150 000 kr
85 m²
6 rum
vån 1/2
3 099 kr/mån
37 059 kr/m²

Välkommen till denna karismatiska lägenhet på Liftvägen, HC Ski Lodge! Med totalt 5 rum med 10 bäddar, stort allrum, två badrum varav ett med bastu och tvättmaskin finns det här gott om plats för nära och kära att hänga med för att uppleva Sälenfjällen och Högfjället! Hallen har en ordentlig avhängningsyta och två torkskåp. Vid entrén ligger de båda helkaklade badrummen. Köket är fullt utrustat och har sin egna del i anslutning till allrummet som rymmer matplats och tv-del. Här finns två större sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, i de övriga sovutrymmena finns våningssängar, vilket idag ger bäddar för totalt 10 personer. Liftvägen ligger perfekt för dig som uppskattar fjället vinter som sommar. Vintertid har du den alpina skidåkningen bara ett stenkast bort vid Högfjället, närmare bestämt vid Sälens Högfjällshotell som också erbjuder fantastiska restauranger, nöjen, butiker och aktiviteter i toppklass. Vill man ut på längdskidorna så finns fina spår på området som knyter samman med spåren både mot Lindvallen och Tandådalen. Dessutom finns möjligheter till ännu större utbud av skidbackar och spår i form av transportliften som går mellan Högfjället och Lindvallen. Med SkiStars skid- och badbuss tar du dig vintertid också till fjällets övriga anläggningar. Vill man åka skoter så går skoterleden precis ovanför området vid riksvägen. Här njuter man av alla årstider. Barmarksperiodens möjligheter med cykling, vandring, löpning och fiske och de fina årstidsskiftningarna gör att lägenheten och läget uppskattas under hela året. Vill du veta mer eller komma på visning är du varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

Nordklint 75, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nordklint 75

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
5 785 000 kr
120 m²
5 rum
5 632 kr/mån
48 208 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Nordklint 2 kännetecknas av sin arkitektoniska och eleganta stil, husens mörka färgton och de vackra sedumtaken samspelar praktfullt mot fjällsluttningen. När man kliver innanför dörren fortsätter den sobra stilen. Hallen är välplanerad med ett tåligt granitkeramikgolv och gott om förvaring. Bakom garderoberna finns både torkskåp, pjäxtork och avhängningsmöjligheter. Vidare in ligger köket som hänger i hop med allrummet vilket är som gjort för trevliga middagar och umgänge, här finns en köksö och matplats för 10 personer. Braskaminen blir framträdande med den vackra stenväggen bakom. Takhöjden skapar rymd och med de synliga bjälkarna tas känslan av klassisk fjällstuga upp på ett i iögonfallande vis i inredningen. Entréplanet har två sovrum och ett badrum med dusch och bastu. Även i bastun har man valt inredning med omsorg, stilfull bastupanel på väggar, tak och lavar samt klinkersgolv. I bastun finns en altandörr, här kliver du ut på en liten altan - perfekt för att smita ut i snön och svalka sig under bastubadet. I teknikrummet finns värmepanna och tvättmaskin samt möjlighet till förvaring. Master bedroom når man direkt från hallen, vid huvudändan av dubbelsängen finns praktiska platsbyggda skåp och hyllor. Det andra sovrummet är rymligt och har en platsbyggd våningssäng med bredare underslaf samt garderober. På ovanvåningen finns ytterligare ett badrum, ett sovrum samt ett allrum som med fördel kan användas som familjens tv-hörna. Sovrummet har två breda platsbyggda våningssängar och även här skåp och hyllor. Badrummet har badkar med dusch. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden och Sälens längsta skidbacke på 3 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Nordklint ligger bara någon minut från Skidtorget. Närheten till både den alpina skidåkningen och längdåkningen gör att du har gott om valmöjligheter nästan direkt vid knuten. Entréplanet har inbyggda högtalare kopplade till SONOS i kök, allrum och bastu. Möbler och husgeråd ingår. Två låsbara skidförråd. 2 st parkeringsplatser samt 1 st laddbox. Nordklint har också en smart lösning för skotern, en "skoter-port", en car-port fast till skotern! Objektet ligger på uthyrning inför kommande säsong via Mountain Lodge of Scandinavia AB. Säsongen 2021 hyrdes Nordklint 75 ut via Stöten, då låg hyresintäkten på ca. 120 000kr. Säsongen 2022 har ägarna själva valt att nyttja bostaden mer vilket gjort att hyresintäkten blivit mindre och landade på ca 100 000kr. Värt att veta är att då har inga storhelger legat för uthyrning. Mellan januari till april 2023 blev hyresintäkterna 108 000kr. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller visning.

 • Plus
Ranchen 124, Stöten, Malung-Sälens kommun

Ranchen 124

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
1 550 000 kr
34 m²
3 rum
vån 1/1
1 950 kr/mån
45 588 kr/m²

Alldeles intill Ranchliften hittar du Fjällbyn 124! Ett populärt och mysigt boende i mindre format som med sin välplanerade planlösning möjliggör 4+2 bäddar fördelat på två sovrum. På sina 34 kvadratmeter ryms även storstuga samt ett mindre kök. I hallen finns möjligheter för upphängning av ytterkläder där även vidare förvaring kan uppföras. I badrummet finns WC, handfat, VVB och torkskåp. Kakel på väggar och våtrumsmatta på golv. Intill lägenhetens entré finns skidförråd och möjligheter till sittplats utomhus i söderläge. Bara en kort promenad från huset finns såväl längdskidspår som transportlift där skidvägen intill gör att du enkelt kan glida hela vägen hem till lägenheten igen. Lägenheten hyrs ut privat. Befintliga inventarier ingår. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du väldigt bra skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. För information och bokad visning, kontakta ansvarig mäklare!

Dammkölsvägen 6, Dammkölen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Dammkölsvägen 6, Dammkölen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Dammkölsvägen 6, Dammkölen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Dammkölsvägen 6

Fritidshus
Dammkölen, Sälen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
430 000 kr
73 m²
4 rum
1 100 kr/mån

Med 10 minuters gångväg från Sälfjällstorget och Sälens största skidområde Lindvallen ligger Dammkölsvägen. Här bor du fem veckor om året i naturläge med närhet till såväl längdskidåkning som skoterleder. Huset om 73 kvadratmeter har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där även braskamin finns. Ryggåstaket tillsammans med de stora fönsterna ger ljus och rymd i storstugan och härifrån finns även utgång till en väl tilltagen altan. Huset har 3 sovrum + sovloft om totalt 9+2 bäddar. Förråd finns intill huvudbyggnaden. Lindvallen består av fyra torg och är SkiStar Sälens största skidområde. Här finns Sälens mest kända skidbacke, Gustavbacken, äventyrsbacken SkiStar Fun Ride och upplevelsehuset Experium. Lindvallen har också ett av Europas största, sammanhängande barn- och nybörjarområden som gör det enkelt för hela familjen att åka tillsammans. Skidområdet är sammankopplat med Högfjället. Lindvallen erbjuder allt från skotersafari och äventyrsbad till populära restauranger, krogar och hotell. Från Dammkölen är det drygt 1 kilometer in till Lindvallen vars utbud av nedfarter, nöjen och restauranger är stort. 6 kilometer till Sälens by. 25 kilometer till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport. Andelen ingår i Dammyren Fritid Ekonomisk förening. Samtliga 10 delägare erhåller 5 veckor per år. Veckor att utnyttja under 2024: V. 3, 18, 20, 27, 38 & 50. Årsmöte inför val av veckor sker i april/maj. Stugan är rökfri, djur tillåtet. Kontakta mäklare för visning och mer information.

 • Premium
Brandmossvägen 18G, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Brandmossvägen 18G

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 295 000 kr
54,9 m²
3 rum
vån 2/2
3 750 kr/mån
41 803 kr/m²

Ljus hörnlägenhet centralt i Lindvallen! Lägenheten rymmer två separata sovrum, fullstort badrum och ett vardagsrum som är stort nog för både soffa och matplats. På Brandmossvägen bor många mer eller mindre permanent idag men självklart vistas flera här endast under sin fjällsemester också och däremellan hyr ut, Brandmossvägen passar de flesta helt enkelt! På de 55 kvadratmeterna har du på 18G två sovrum med upptill 6 sovplatser. Badrummet i kakel och klinkers har kombinerad tvätt- & torkmaskin och i den relativt stora hallen får både pjäxor och diverse utrustning plats. Skidförråd och mindre uteplats finns vid entrén. Här bor du centralt inte bara vintertid, utan också under barmarkssäsongen. SkiStar Sälen har gjort rejäla sommarsatsningar vars resultat blivit riktigt bra och i centrum av allt detta hittar du Brandmossvägen! Med gångavstånd till Gustavtorget, Experiumtorget & Sälfjällstorget har du ett stort utbud av restauranger, nöjen, butiker och aktiviteter. Du har också ICA Supermarket och Lindvallens nya handelsområde bara ett stenkast bort. Med Lindvallens backar ca 700 meter från lägenheten och längdskidspår precis intill behöver du inte kompromissa. Vill du njuta av SkiStars övriga anläggningar på fjället kliver du på Skid- & Badbussen precis vid infarten till området. Lägenheten har ej varit uthyrd via förmedling men föreningen tillåter uthyrning om så önskas. Säljes helt möblerad med inventarier och köksgeråd förutom personliga tillhörigheter. För mer information och förhandsvisning - kontakta SkandiaMäklarna!

 • Plus
Kronstigen 2, null, Malung-Sälens kommun

Kronstigen 2

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 950 000 kr
105 + 15 m²
5 rum
1 310 m² tomt

Välkommen till denna pärla med hörntomt högst upp på Kronstigen i Gusjösätern! Hemtrevlig stuga med gårdskänsla och en fantastisk utsikt mot Tandådalens skidbackar. Stora sällskapsytor och en fantastisk storstuga är bara några utav de få saker som kännetecknar Kronstigen 2. Entréplanet är inrett med ett väl tilltaget och fullutrustat kök, allrum med matplats, sovrum, wc och en storstuga med en härlig braskamin klädd i skiffer och dörr ut till balkong. På nedervåningen finner man två stycken sovrum varav det ena större med plats för dubbelsäng. Badrum med kakel och klinker samt bastu. Golvyta på ca: 120 kvm. Till bostaden finns även en friggebod som idag används som förråd och sovplats samt en vedbod om ca: 3 kvm. Närheten till leder och skidspår är stor, inte minst i form av Myrflodammens skidspår samt "Kalven-runt" spåret som slingrar sig runt Västra Kalven. När det är dags att utforska skidområdena har du både Tandådalens- och Tandådalen Östra's skidområde att börja din dag på. Tandådalen har en komplett anläggning med både alpint och längdskidåkning. Dessutom är utbudet av nöjen, butiker, restauranger och livs stort. Vill du utforska ännu fler skidbackar finns det en transportlift till Hundfjällets anläggningar. Vintertid kan man genom sitt SkiPass åka Bad & Skidbussen för att ta sig runt på hela fjällets skidområden. Kontakta mäklare vid intresse eller för visning!

 • Plus
Storfjället C21, Högfjället, Malung-Sälens kommun

Storfjället C21

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 300 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/3
2 567 kr/mån
38 983 kr/m²

I bostadsrättsföreningen Storfjället med 200 meter till Sälens Högfjällshotell väljer du själv om du vill vara en del av pulsen och aktiviteterna som Högfjällshotellet erbjuder eller bara njuta av lugnet och naturen. Med balkongen mot Storfjället i ett absolut solläge ligger lägenhet C21. Allrum och kök hänger ihop och ger en perfekt yta för trevligt häng med familjen. Sovrummet är idag inrett med 4 bäddar varav 2 av de bäddarna är väggsängar som smidigt viks ner från väggen när de ska användas. Det andra rummet är inrett med en våningssäng med plats för två personer. Här har du närheten till allt som man kan tänkas behöva för en komplett vistelse i fjällen. Livsmedelsbutiken på området har öppet större delen av året och Sälens Högfjällshotell erbjuder utegym, padelbana, pumptrack och boule. Vandringen är oslagbar. Vill du vandra på Kungsleden så kan du kliva på den bara ett stenkast bort från lägenheten. Cyklingen är också fantastisk vare sig du cyklar MTB, gravel eller landsvägscykel, här är det bara orken som sätter gränserna. Vintertid bor du precis intill några av Sälens välrenommerade restauranger och barer. Du har även Gammelgården Hotell & Restaurang ca 700 meter från Brf Storfjället, som har öppet året runt. Den alpina skidåkningen är trivsam och lättåkt i Högfjällets backar, söker du efter mer utmanande åkning tar du Skid- och Badbussen till de andra anläggningarna på fjället. Du kan också ta transportliften till Lindvallen och Sälfjällstorget som knyter samman anläggningarna enkelt och smidigt. Längdskidspåren är områdets bästa och vill du ut på tur till de populära utflyktsmålen Storfjällsgraven och Hemfjällsstugan kliver du på spåret precis intill Brf Storfjället. Här finns åkning för alla typer av längdskidåkare, valmöjligheterna är stora. Lockar skoteråkning finns fina leder med utgångspunkt precis vid lägenheten, dessa tar dig precis överallt i ledsystemet. Föreningen erbjuder förråd, vallarum och tvättmöjligheter.

Fjällbäcken 8E, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fjällbäcken 8E

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
3 795 000 kr
72,9 + 13 m²
4 rum
vån 2/2
2 939 kr/mån
52 058 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en alldeles nybyggd, 72 kvm stor lägenhet i det lugna området Fjällbäcken i Lindvallen precis vid skogsbrynet. Lägenheten ligger på övre plan i ytterkant och går i en mörk, rustik och ombonad stil där de stora fönsterpartierna ut mot skogen blir som en vacker tavla i allrummet. Här umgås man på entréplan där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta. Köket har sin egna lilla vrå i allrummet, här vetter ena köksbänken ut mot allrummet vilket blir en perfekt avställningsyta vid stora middagar. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade. Från allrummet kliver du ut på balkongen som löper längs med lägenheten och här kan du njuta av morgonsolens strålar och skogen under dagen. I entrén finns torkskåp och garderob samt plats för hatt- och skohylla. Entréplanets sovrum rymmer en dubbelsäng och har två garderober. Det stora helkaklade badrummet har dusch, bastu samt tvättmaskin. Här finns också ett mindre helkaklat badrum med WC och dusch. Uppe på loftet finns ett allrum som kan bli en mysig tv-hörna, samt två sovrum varav ett med ett takfönster där man kan ligga och spana efter stjärnfall i Sälen-natten. Vill man kunna förvara personliga tillhörigheter vid eventuell uthyrning av lägenheten så är det möjligt i de smarta förråden som också ligger på loftet. Fjällbäcken ligger bara minuter från liften Söderåsen Express och en kort promenad till Experiumtorget, här finns alla backar och hela registret på aktiviteter som Lindvallen och fjället har att erbjuda. Vill du inte åka alpint under hela din vistelse här så kan du spänna på dig längdskidorna och köra på "Cross-Country Arena Lindvallen" som erbjuder både skate och klassisk åkning där 1,5 samt 2,5 km-slingorna också är elljuspår. Sen finns möjligheten att upptäcka resten av fjället med både rösade leder och turskidåkning på fjällkammen, då hoppar du på stolsliften som tar dig upp på toppen och vidare till äventyret. Vill du uppleva resten av fjällets utbud av skidåkning, aktiviteter, nöjen och restauranger så tar Skid- och badbussen dig smidigt till SkiStars övriga anläggningar. Det är även möjligt att komma vidare i pistsystemet med hjälp av strategiskt placerade transportliftar och backar. Sommaren på Fjällbäcken kan avnjutas vid föreningens egna uppvärmda pool och padelbana. Fjället och naturen under barmarksperioden är alldeles fantastisk, här finns så många fina möjligheter till vandring, cykling, fiske och friluftsliv i allmänhet precis utanför dörren. Vandrings- och cykellederna är många och varierande. Vill du ut och cykla gravel eller variera trail-löpningen med grusväg, ja då hoppar du på cykeln eller i skorna direkt vid lägenheten och beger dig ut för att utforska omgivningen. Det breda utbudet av Lindvallen och SkiStars sommaraktiviteter gör att du aldrig behöver ha en tråkig stund under din barmarksvistelse i Fjällbäcken. Vill du komma på visning eller veta mer om bostadsrätten? Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

 • Plus
Fjällkransvägen 2, Gubbmyren, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fjällkransvägen 2

Fritidshus
Gubbmyren, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
3 400 000 kr
80 + 51 m²
4 rum
1 028 m² tomt

På Fjällkransvägen hittar du detta fristående hus med stor potential. Bostaden är fördelad på två delar där du har en större boende del med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Stort badrum, separat wc samt tre stycken sovrum. I den andra delen hittar du en relaxdel med duschar, omklädningsrum och en stor bastu. Om man skulle öppna upp väggen mellan dessa enheter skulle du få en boyta på hela 131kvm. Letar du efter ett fritidsboende långt bort från bruset men samtidigt vill ha närhet till det mesta är det här något för dig. Med upplyst skidspår och skoterleden som ligger ett stenkast från huset, och i närhet finns även pulkabacke och skidbuss. Bostaden är uthyrd genom Gumo. Inom en radie av 10-15 minuters bilväg når du: Lindvallens nya handelsområde med ICA samt bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning. Sälfjällstorget och Gustavtorget med pister, liftar, butiker, restauranger och cykling. Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Plus
Olarsängen 108D, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Olarsängen 108D

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
3 975 000 kr
83,6 + 4,6 m²
5 rum
4 664 kr/mån
47 548 kr/m²

Här har arkitekten tagit fram fjällkänslan på ett modernt sätt med en genomtänkt planlösning och hög kvalité på materialval. Väl tilltagen hall med torkskåp och plats för klädförvaring. Två stycken sovrum varav det ena större med plats för dubbelsäng. Förråd/arbetsrum som går att inreda till sovrum om så önskar. Badrum med tvättmaskin och bastu. På ovanvåning finner man vardagsrum och kök, här med öppet till nock för att få extra rymd i rummet. Dörr från vardagsrum ut till en väl tilltagen altan sydväst-läge. Stort sovrum samt badrum. Alla bostäder har bergvärme samt från- och tilluft med värmeåtervinning (ftx). Utvändigt förråd. Intill Köarån ligger Brf Olarfjällen i ett mysigt och ostört läge med gångavstånd till trevliga restauranger och gemytliga Sälfjällstorget som bland annat erbjuder aktiviteter, butiker och våffelstuga. Här finns något för hela familjen. Från Sälfjällstorget når du hela Lindvallens pistsystem som i sin tur tar dig ända bort till Högfjället om så önskas. Längdskidspår hittar du drygt 50m från lägenheten. På Olarsängen njuter du av naturen och lugnet året runt - med fjället och skogen precis utanför dörren har du allt du kan önska även under barmarksperioden som cykling, vandring, löpning, fiske, svamp- och bärplockning! För mer information och visning, kontakta oss på SkandiaMäklarna!

 • Plus
Utterstigen 4, Orrliden, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Utterstigen 4

Fritidshus
Orrliden, Tandådalen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
400 000 kr
80 m²
5 rum
1 238 m² tomt

Här finns möjlighet till ett andelsägande (andel nr.7) med mycket låg kostnad. I år finns chansen att nyttja andelen i stora stugan vid jul och till våren hör även påskveckan till andelen i stora stugan. I stora stugan ryms 10 sängplatser i tre sovrum och ett sovloft. Här finns två toaletter varav ett komplett badrum med bastu. Kök och allrum hänger i hop i en öppen planlösning, köket renoverades 2020 och är fullt utrustat. Lillstugan som finns på gården har 2 fasta sängplatser, WC + dusch och smidigt trinett-kök samt en liten matplatshörna. I hallen finns ett torkskåp och plats för ytterkläder. Veckoval för stora stugan: 2023: v. 51 2024: v. 13, v. 28, v. 42. Lillstugan tilldelas du vecka 11 år 2024. Skidåkningen i området är fantastisk, vare sig man väljer alpint eller längdskidor. Längdskidspår finns precis intill tomten och tillgängligheten till resten av fjällets spår är bra. Alpint är Tandådalen och Hundfjället de närmsta anläggningarna och står för den lite mer utmanande skidåkningen på fjället. Vill man utforska de andra anläggningarna tar man enkelt Skid- och badbussen som passerar området. Under barmarksperioden njuter man av naturen och mixen av skog och fjäll som finns runt knuten. Möjligheten till vandring och cykling är fantastisk. Kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och visning.

 • Plus
Nedre Ranchen Lodge 414A, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nedre Ranchen Lodge 414A

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 295 000 kr
89 + 15 m²
7 rum
3 832 kr/mån
48 258 kr/m²

Arkitektritad bostad i absolut toppskick med möjlighet till mycket goda uthyrnings intäkter. Välplanerad planlösning där fokus på umgänget med familj och vänner stått högt prioriterat. Här har de arbetat med att få in flera sovrum på ett genomtänkt sätt som ej tar över från de sociala ytorna. Kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar och de stora fönsterpartierna ger maximalt med ljus i lägenheten. Det finns två helkaklade sobra badrum, ett på entréplan och ett på övervåningen, varav det ena har tvättstuga och bastu. Platsbyggt, välutrustat kök med bänkskiva av kompositsten, ugn med mikrofunktion och integrerad diskmaskin och kyl/frys. Med noggrant utvalda materialval har man satsat på att få fram känslan av timmerhus i lägenheten - gedigen timmerpanel, breda knutbrädor och fönsterfoder kännetecknar Fjällvyn. Lägenheten är utrustade med frånluftsvärmepump med golvvärme på entréplan samt braskamin som ger skön värme och myskänsla, elradiatorer på ovanvåningen. Här bor du precis vid Stötens längdskidspår och med hjälp av transportliften så tar du dig med enkelhet upp till Stötens fantastiska pister. Stöten har Sälens högsta fallhöjd på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och enklare backar. Mycket goda uthyrnings möjligheter med en kalkylerad brutto hyresintäkt om 378.000 kr vid 100 % beläggning. Lägenheten säljes fullt möblerad med helt nya inventarier. Möjlighet till omgående tillträde! Kontakta mäklare vid intresse.

 • Plus
Martebäcken 66B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Martebäcken 66B

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 495 000 kr
133,6 + 29,8 m²
9 rum

Nu har du chansen att förvärva en bostadsrätt i populära Fjällvyn. Bostaden är utformad med en trevlig entrévåning med öppenplanlösning mellan kök och allrum. Här kan ni avnjuta kvällen framför brasan efter en härlig dag i pisterna eller för den delen efter en längd- eller skotertur. Matvaror och kökstillbehör får gott om plats i det platsbyggda köket och bänkytan rymmer flera kockar som hjälps åt, samtidigt som man umgås med övriga familjen i den öppna planlösningen. Den dubbla takhöjden i allrummet ger en känsla av rymd och braskaminen är centralt placerad och kan avnjutas från både matplats och kök. Badrum med dusch och toalett med tåligt granitkeramik på väggar och golv. Detta är en den största modellen på hela 160 kvm golvyta. Likt tidigare mindre modeller har detta hus alla sociala ytor och karaktäristiska drag som gjort tidigare etapper till en succé. Adderat i denna mycket exklusiva modell är ett helt extra våningsplan med full takhöjd, sovrum, tvättstuga, socialt allrum med dörr ut till altan samt badrum med badkar och bastu. På ovanvåningen finns även här ett mindre vardagsrum/tv-rum samt en separat WC. Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett sätt att det ej tar över från de sociala ytorna. När vi är i fjällen vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter. Därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggör totalt ca: 10-12 bäddar i huset. Martebäcken är ett nytt område vackert beläget i stilla natur och högst upp i området ligger Brf Södra Fjällvyn. Med den trevliga känslan av natur och ostört läge är du endast 3 kilometer bort från Lindvallens centrum med allt från nytt handelsområde, skidbackar och upplevelsebad till hotell, butiker och restauranger. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Cyklingen är stor och lederna häromkring är många. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Nedre Ranchen Lodge 412B, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nedre Ranchen Lodge 412B

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 195 000 kr
89 + 15 m²
7 rum
3 832 kr/mån
47 135 kr/m²

Här finner du en parhuslägenhet med noggrant utvalda materialval där man satsat på att få fram känslan av timmerhus i lägenheten. Med gedigen timmerpanel, breda knutbrädor och fönsterfoder är något som kännetecknar Fjällvyn. Den välplanerade och öppna planlösningen är anpassad för boendenas välmående där familj och vänner ligger i fokus. Kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in maximalt med ljus från de stora fönsterpartierna som ger en känsla av att Fjällvyn är en del av vardagsrummet. Helkaklade badrum på entréplan och övervåning varav det ena med tvättstuga och bastu. Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett genomtänkt sätt som ej tar över från de sociala ytorna. Här vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter, därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggör totalt 8-10 bäddar i huset. Ranchen i Stöten är ett nytt område. Här bor du endast en stenkast från Stötens längd skidspår och med hjälp av transportliften så tar du dig med enkelhet upp till Sälenfjällens bästa pister. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och enklare backar. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Plus
Erk Olsmyran 18C, Erk-Olsmyran, Sälen, Malung-Sälens kommun

Erk Olsmyran 18C

Lägenhet
Erk-Olsmyran, Sälen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
1 795 000 kr
22,3 + 12 m²
1 rum
1 794 kr/mån
80 493 kr/m²

På natursköna Erk Olsmyran har du nu chansen att förvärva en mindre, fristående bostadsrätt i Norra Fjällvyn. Denna mindre fristående bostadsrätt med fantastisk takhöjd är placerad med ett ostört läge på Erk Olsmyran. Bostaden är fördelad på ett entréplan med kök i en mörk nyans, ljus stenskiva i kök och integrerade vitvaror. I angränsning till kök når man vardagsrummet med en fantastisk takhöjd och utgång till altan med utsikt ut mot myren. Badrum med kakel och klinker, golvvärme i hela entréplanet. Rymligt sovloft som man här har möblerat med både dubbelsäng samt två mindre enkelsängar. Luft-luftvärmepump och golvvärme för att ge ett behagligt inomhusklimat. I Brf Norra Fjällvyn bor du i ett av de nyare områdena på natursköna Erk Olsmyran med skoterled ett stenkast bort. Tack vare det välpreparerade lednätet tar du dig med skoter på fjällets vackraste platser samtidigt som du både kan åka ner mot Sälens by och vidare i landet både norr- och söderut. Trots den trevliga känslan av natur och ostört läge är du endast 3 kilometer bort från Lindvallens centrum med allt från nytt handelsområde, skidbackar och upplevelsebad till hotell, butiker och restauranger. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Cyklingen är stor och lederna häromkring är många. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 kilometer. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Plus
Ullvidestigen 2, null, Malung-Sälens kommun

Ullvidestigen 2

Tomt
Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 950 000 kr
1 568 m² tomt

Med det perfekta läget högt uppe på Högfjället ligger Ullvidestigen 2. Hörntomt på hela 1568 kvm med en fantastisk utsikt och en byggrätt på 120 kvm ger en möjlighet att bygga sitt drömhus. Från Ullvidestigen 2 är det nära till både längdskidspår och skoterleder. Med Östfjället i ryggen så är även möjligheten till vandring stor. Från Gruven kan man även ta skid&badbussen för att enkelt komma till antingen Tandådalen/Hundfjället eller Lindvallen. Kostnad för anslutning av kommunalt vatten & avlopp enligt 2023-års taxa. Kostnad för anslutning av el - från 37 500kr. För mer information se Malungs-Sälens Elnäts hemsida https://www.malungselnat.se/anslutningtillelnat/. Kontakta mäklare vid intresse.

Martebäcken 69C, null, Malung-Sälens kommun

Martebäcken 69C

Lägenhet
Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
1 750 000 kr
23,9 + 15 m²
1 rum
vån 1
1 373 kr/mån
73 222 kr/m²

På Martebäcken 69C bor du i ett magiskt naturområde med längdskidspår precis utanför tomtgräns och förbindelse möjlighet till skoterled direkt från husknuten. Studiohusets totala uppvärmda yta är 38,9 kvadratmeter i ett ombonat och hemtrevligt koncept trots den lilla ytan. Här finns kök, matplats, vardagsrumsdel, helkaklat badrum på entréplan och sovloft om cirka 15 kvm. Från storstugan finns utgång till uteplats med utsikt mot Lindvallens skidbackar som under vintersäsong lyser upp Hemfjället lika trevligt varje kväll. Köket i en ljus nyans bryter av fantastiskt fint till den träfärgade innerpanel likt timmer. Bänkskiva av kompositsten kompletteras med matchande stänkskydd och kyl/frys, kombi-ugn och induktionshäll är från Samsung. Trots få kvadratmeter har man här tack vare loftet fått mycket på liten yta. Vid allrumsdelen har man öppet upp till nock vilket ger rymd och ljus i storstugan. Från Martebäcken är det 3 kilometer till Lindvallens centrum med allt från handelsområde, skidbackar och upplevelsebad till hotell, butiker och restauranger, där flera aktörer även har året-runt öppet. Cirka 25 minuter till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport och 15 minuter till Sälens by. Bostaden är uthyrd.

 • Plus
 • Uteplats
Olarsängen 126B, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Olarsängen 126B

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
1 595 000 kr
28 m²
1 rum
1 167 kr/mån
56 964 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en lägenhet på Olarsängen som precis har renoverats med nya ytskikt och nyrenoverat badrum. På dessa 28 kvm finns möjlighet att skapa ett yteffektivt och trevligt boende där du kan fokusera på det som Sälen och fjällen har att erbjuda. Denna lägenhet passar dig som vill äga något okomplicerat och mindre till yta för eget ändamål. Kanske som övernattningslägenhet eller som fritidsboende mixat med uthyrning, de veckor du själv inte är där? Brf Vitmossbyn ligger i ett äldre område vackert beläget i stilla natur intill Köarån. Längdskidspåret har du endast ca 50 meter från boendet. Trots den trevliga känslan av natur och ostört läge är det endast 500 meter till Sälfjällstorgets utbud av restauranger och Lindvallens skidbackar. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Cyklingen är stor och lederna häromkring är många. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 kilometer. Kontakta mäklare vid intresse eller visning!

Olarsängen lgh 114 , Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Olarsängen lgh 114

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 650 000 kr
99,1 + 1,6 m²
6 rum
5 456 kr/mån
46 922 kr/m²

Nu ges möjligheten till att förvärva denna exklusiva lägenhet. Bostaden är utformad med en väl tilltagen hall med torkskåp och plats för klädförvaring. Social entrévåning med öppenplanlösning mellan kök och allrum. Här kan ni avnjuta kvällen framför brasan efter en härlig dag i pisterna eller för den delen längd- eller skoter. Matvaror och kökstillbehör får gott om plats i det platsbyggda köket och bänkytan rymmer flera kockar som hjälps åt, samtidigt som ni kan umgås med övriga familjen i den öppna planlösningen. Den dubbla takhöjden i allrummet ger en känsla av rymd och braskaminen är centralt placerad och kan avnjutas från både matplats och kök. På ovanvåning finner man vardagsrummet/TV-rummet, stort nog för alla att koppla av. Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett sätt att det ej tar över från de sociala ytorna. När vi är i fjällen vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter. Därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggörtotalt ca: 8-10 bäddar i huset. Ena badrummet finner du på entréplan med rymlig dusch och sober inredning. Golv och väggar är beklädda med tålig och vacker granitkeramik. På övre plan har arkitekterna adderat ett till större badrum. Här finns dusch och toalett, bastu och tvätt pelare. På övre plan har arkitekterna adderat ett till badrum med handfat i anslutning till sovrummen. Detta så att familjens semestertid i fjällen ska vara njutbar utan köer till toalettbesöken. Brf Olarsfjällen ligger intill Olarsgården, vackert beläget i stilla natur intill Köarån. Längdskidspåret har du endast ca 50 meter från boendet. Trots den trevliga känslan av natur och ostört läge är det endast 350 meter till Sälfjällstorgets utbud av restauranger och Lindvallens skidbackar. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Cyklingen är stor och lederna häromkring är många. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 kilometer. För komplett rumsbeskrivning, stadgar och övrig information vänligen se filerna under ''Dokument'' Kontakta mäklare vid intresse eller visning.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Högstrand 108, null, Malung-Sälens kommun

Högstrand 108

Tomt
Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
745 000 kr
2 000 m² tomt

Norr om Sälens by exploateras nu ett område där möjligheten ges att förvärva en tomt om ca: 2000 kvm. Med närhet till naturen och älven är detta en ypperlig tomt för den som vill bosätta sig eller bygga sitt fritidshus. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket gör att det ej finns några riktlinjer på vad man får bygga. Enskilt avlopp kommer att få anläggas, Gemensamt vatten kommer att finnas och kommer gå att ansluta till genom samfällighet. Information om anslutning till elnät: https://malungselnat.se/elnat/anslutning-till-elnat/ Från Högstrand är det ca: 10 km till Sälens Centrum där du hittar livs, nöjen och nödvändigheter såsom mataffärer, skola, post, polisstation, vårdcentral, systembolag, pizzeria, café med mera. Det är samtidigt inte mer än ca: 15 km upp till fjället och Lindvallens utbud av stora skidområden, butiker, nöjen, äventyrsbad och restauranger. Kontakta mäklare vid intresse.

Högfjällsutsikten 20, null, Malung-Sälens kommun

Högfjällsutsikten 20

Tomt
Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
7 950 000 kr
1 430 m² tomt

Nu har du chansen att köpa denna fantastiska tomt i Sälens kanske mest exklusiva bostadsområde. Naturskön tomt med kalfjäll i ryggen och betagande utsikt över Östra Kalven och Högfjällets belysta skidbacke. Stor tomt på hela 1430 kvm gör att du kan placera huset och altaner mot rätt väderstreck för att både fånga solen och den fina utsikten. Här har man låtit Larsson-Hus i Lima ritat ett exempel på hus där man maximerat ytorna med att göra ett hus om minst 280 kvm uppvärmd yta. Huset är ritat i souterräng med stora fönsterpartier och där även ena huskroppen är snedställd mot Högfjällets skidbacke och den andra mot Östra Kalven för att fånga den fantastiska utsikten. Självklart har en köpare dock full rätt att själv bestämma hustyp och leverantör. Med direkt anslutning till kalfjäll och Kungsleden kan den som önskar vandra i fjällen ansluta till denna 380 km långa vandringsled. Ledningsnät är framdraget och förbindelsepunkt är upprättad vid fastighetsgräns. Kostnad för anslutning av el - från 37 500kr. För mer information se Malungs-Sälens Elnäts hemsida https://www.malungselnat.se/anslutningtillelnat/. Tomten är placerad strax norr om Sälens Högfjällshotell med gångavstånd till nedfarter, restauranger, affärer och nöjen såsom hundspann och skotersafari gör denna tomt till ett bilfritt boende. Anslutning till längdskidspår finner du alldeles bortom detta område där kan du välja mellan preparerade längdspår eller rösade leder på över 20 mil. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

 • Plus

Visar alla 23