SkandiaMäklarna Sjöbo

SkandiaMäklarna Sjöbo

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Bangatan 7, null, Sjöbo kommun

Östra Bangatan 7

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
3 195 000 kr
199 + 36 m²
5 rum
1 691 m² tomt

På Östra Bangatan 7 saluförs nu charmigt hus från 1924, på naturskön tomt i centrala Sjöbo! Här erbjuds ett trevligt hus om 199 kvm, som successivt moderniserats samtidigt som husets äldre karaktärsdrag smakfullt bevarats. Husets ytor har en fin balans mellan sociala och privata utrymmen, med fyra sovrum och ett allrum på vardera plan. Planlösningen har öppnats upp och moderniserats under 2020, med nytt kök och tillbyggt allrum, vilket skapar en luftig känsla mellan utrymmena och inbjuder till att samla både familj och vänner, till vardags eller under årets alla högtider. Det välutrustade köket är renoverat med stilrena materialval och påkostade vitvaror. Från allrummet kan även glasparti öppnas upp mot husets gavel där gedigen uteplats i komposit finns och skapar en perfekt grillplats. Två av husets sovrum finns på entréplan, varav det ena ligger i gamla stallbyggnaden som byggts om till boyta 2015, där äldre träbjälkar och tegeldetaljer skapar en varm och ombonad känsla i rummet. Det mindre sovrummet på detta plan kan även användas som hemmakontor, lekrum, hobbyrum eller något annat enligt behov och önskemål. Uppför trappan välkomnas du vidare till husets andra plan, där ett privatare allrum finns, perfekt som TV-rum eller avkopplingshörna. Här finns ytterligare två sovrum, varav det ena kan delas av till två om behov finns. Badrum finns praktiskt nog på båda planen. Den härliga natursköna tomten ligger på lugnt och rogivande läge, med lantlig naturkänsla, samtidigt som du har gångavstånd in till centrum. Tomten erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter för hela familjen, och tack vare den kringliggande skogen skapas en härlig privatare oas där du tryggt kan släppa ut barnen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välavägen 19-45, Välahusen, Sjöbo kommun

Välavägen 19-45

Gård/Skog
Välahusen, Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
2 795 000 kr
75 m²
2 rum
3,9 ha tomt

På jakt efter det perfekta stället för hästälskaren? Då kan den här hästgården vara drömmen som blir verklighet! Beläget på ett utmärkt läge i Sjöbo, erbjuder denna gård en harmonisk kombination av landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter. Med en generös tomt på 3,9 hektar, dominerad av välskötta hästhagar, finns gott om plats för dina fyrfota vänner att beta och röra sig fritt. För att säkerställa deras välbefinnande finns även ett stall med sex hästboxar, där varje häst kan njuta av komfort och trygghet. Men det är inte bara hästarna som får det bra här. Boningshuset, som sträcker sig över 75 kvadratmeter, erbjuder en bekväm och inbjudande miljö för människorna. Med ett sovrum för välbehövlig vila, ett badrum komplett med dusch, samt en praktisk tvättstuga, är alla vardagliga behov tillgodosedda. Det öppna köket och vardagsrummet skapar en social och avslappnad atmosfär, särskilt med den mysiga kaminen som sprider värme under kalla kvällar. Och platsen är verkligen oslagbar. Med omgivande natur som bjuder in till promenader och utflykter, samt närheten till centrala Sjöbo med dess bekvämligheter och tjänster, är denna hästgård en oas av frid och bekvämlighet.

  • Plus
Småskolegatan 3, null, Sjöbo kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Småskolegatan 3

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
3 995 000 kr
179 + 67 m²
7 rum
904 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla på Småskolegatan 3 i Sjöbo! Nu saluförs en pampig och välskött fastighet, med generösa sociala utrymmen, flera sovrum och en härlig utemiljö! Huset är av modern standard med genomtänkta lösningar, stilrena materialval, och bra energiklassning! Fastigheten passar bra för den större familjen, eller för den som önskar lite extra utrymmen. Husets 179 kvadratmeter är fördelat på två plan, med fem sovrum så varje familjemedlem kan få en egen plats för vila och återhämtning, två luftiga allrum som bjuder in till att samla både familj och vänner, ett rymligt kök med gott om plats för både matlagning och matplats, samt ett badrum på vardera våningsplan. Till huset hör även ett mysigt utrum som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst, ett härligt trädäck som erbjuder gott om plats för utemöblemang och grillplats, samt gräsmatta som inbjuder till diverse utomhusaktiviteter! På husets andra plan finns dessutom en lyxig balkong med rogivande utsikt över fälten. Dubbelgaraget har under 2023 delats av och byggts om till ett extrarum som kan användas som exempelvis hemmakontor, hobbyrum eller gästrum. En garagesplats finns kvar, samt uppfart med plats för 4-6 bilar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Energieffektiv
Tingsgatan 2, null, Sjöbo kommun

Tingsgatan 2

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
3 695 000 kr
169 + 118 m²
5 rum
1 109 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och pampiga stenvilla i hjärtat av Sjöbo! Med en helt unik arkitektur, rymliga ytor och beläget i ett lugnt och trevligt villaområde kan man inte bo bättre! Bostaden imponerar omedelbart med sin stiliga tegelfasad och tak av glaserade tegelpannor! Utmed en lugn återvändsgränd når vi både huvudentrén och ett praktiskt integrerat garage med elport som vidare tar en in i bostaden. Med sina 169 kvm fördelade på två allrum, kök, grovkök, tvättrum, tre sovrum, badrum, hall och gästtoalett har du allt du behöver för en komfortabel tillvaro! En av de största höjdpunkterna i detta boende är det rymliga uterummet i västläge, som ger dig möjligheten att förlänga sommarkvällarna och njuta av trädgården utan att behöva oroa dig för väderleken. Här kan du inreda en trivsam loungedel, duka upp för middagar med vänner och familj, eller bara koppla av med en bok medan du lyssnar på fågelsången. Hemmet är utformat med omsorg och har generösa utrymmen för hela familjen. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt flöde mellan kök, allrum och uterummet, perfekt för samvaro och underhållning. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Som ett extra ess i rockärmen finns en stor oinredd vind för den som vill utöka boytan med fler sovrum eller extra allrum! Vinden är redan förberedd med flera takfönster samt en stor kupa med fönsterpartier ut mot trädgården. Denna bostad har verkligen allt - generösa ytor, komfort och en plats där du kan skapa minnen med dina nära och kära. Missa inte chansen att bli ny ägare till detta unika stenhus på familjevänligt område! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Ågatan 4A, null, Sjöbo kommun

Ågatan 4A

Lägenhet
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 747 kr/mån
13 446 kr/m²

På Ågatan 4A välkomnas du till en fräsch trerumslägenhet i centrala Sjöbo. Här erbjuds ett modernt boende med öppna sociala ytor, stilrena materialval och smakfull interiör! Den genomgående planlösningen skapar dessutom ett härligt ljusflöde i hela bostaden vilket gör att den upplevs som ljus och fräsch. De 74 kvadratmeterna är välplanerade mellan tre rum, kök och badrum. På andra våningen välkomnas du till en möblerbar hall i lägenhetens mitt. Härifrån når du de två sovrummen till höger, det fina helkaklade badrummet rakt fram och det luftiga köket och allrummet till vänster. Köket och allrummet ligger i halvöppen planlösning vilket skapar fina sociala ytor. Från allrummet nås även den mysiga balkongen där du kan njuta av eftermiddagssolen! Välkommen att boka dig på visning!

Skolgatan 36, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Skolgatan 36

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
2 995 000 kr
230 + 9 m²
6 rum
528 m² tomt

På lugnt familjevänligt område finner vi denna trevliga 1,5-plansvilla! En välskött och mysig trädgård i söderläge med stensatt uteplats erbjuder plats för rekreation och avkoppling inför sommarens kommande dagar. Med sina 230 kvm fördelade på kök, två badrum, två stora allrum, tvättrum, ateljé och 3 rymliga sovrum finns här plats för hela familjen! Ett rejält IKEA-kök med uppdaterade vitvaror inbjuder till trevlig matlagning! Kök, matplats och det genomgående allrummet ligger i öppen planlösning vilket skapar en härlig och ljus atmosfär på hela entréplan! Som bonus finns ytterligare ett rejält allrum på övre plan med ett fantastiskt gavelfönster. Här finns alla möjligheter att dela av till fler sovrum vid behov! En mycket trevlig bostad med generösa ytor för hela familjen! Välkomna på visning!

Läxgatan 5, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Läxgatan 5

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
528 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade enplansvilla, i familjevänligt område i östra delen av Sjöbo. Läxgatan 5 erbjuder en hemtrevlig bostad med välplanerad planlösning, påkostade materialval och fin interiör! Här möts du av en genomgående lyxig och modern känsla, både inne och ute. Kök och badrum har renoverats 2021 och är av fräsch standard med tidlösa materialval och smakfull färgsättning. Allrum och tillbyggnadsdel smälter samman på ett fint sätt och skapar luftiga och öppna sociala ytor att bjuda hem både familj och vänner på. Här finns även en mysig kamin som förstärker den ombonade känslan under årets kyligare dagar. Från tillbyggnadsdelen, via skjutdörrarna i glas som tillför ett behagligt ljusflöde i allrummet, välkomnas du vidare ut till altanen där du möts av det fina trädäcket, där både pool och spabad finns. Vidare i huset finns ett master bedroom med generösa garderobspartier, samt två mindre sovrum, och erbjuder familjemedlemmar en egen plats för vila och återhämtning. Isolerat och uppvärmt garage finns även på tomten, samt ett praktiskt redskapsförråd där du tryggt kan förvara utomhusredskap. Välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 7