Mäklare Ebba Blom

Ebba Blom

Om mig

Jag är en social, lyhörd och driven mäklare! Mitt främsta mål är att erbjuda trygghet och överträffa era förväntningar genom hela försäljningsprocessen. Jag strävar efter transparens och pålitlighet som er vägledande partner. Med mig får ni en passionerad mäklare som brinner för lyckade bostadsaffärer och långsiktiga relationer. Kontakta mig gärna för en kostnadsfri värdering eller en diskussion om marknaden över en kaffe!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Minervavägen 28, 4tr, Häggvik, Sollentuna kommun

Minervavägen 28, 4tr

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 595 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/5
2 175 kr/mån
63 800 kr/m²

- Vån 4/5! - Exklusiva materialval - Välplanerad - Goda förvaringsmöjligheter - Bra kommunikationsmöjligheter, 16min till city! - Nära natur - 3 lokaler i föreningen, dold tillgång. - Förråd ingår! Varmt välkomna till den här optimala och stilrena 1:an som har allt du behöver! De exklusiva materialvalen tillsammans med sobra toner genomsyrar hela bostaden och skapar en känsla av lyx och rymd. När du kliver in i bostaden möts du av en ljus och öppen hall med god förvaring. Till höger ligger det stilrena badrummet i marmor med glasduschvägg, golvvärme handfat med spegel och kommod. Den öppna planlösningen i resten av lägenheten ger dig friheten att möblera efter eget önskemål, med plats för både säng, matplats och en mysig soffa eller fåtölj. I den här bostaden behöver du inte kompromissa mellan funktion och utrymme - här får du både ett välutrustat kök, vackert parkettgolv och en luftig design med generöst ljusinsläpp från de stora fönstren. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till natur samtidigt som ni har en kort promenad till Häggviks station där tåget tar dig till Stockholm Odenplan på endast 16 min eller Arlanda på endast 19 min. Ett utmärkt läge nära vackra Norrvikensjön med mysig strandpromenad, en sjö perfekt för bad och skridskoåkning. För dig som njuter av naturen finns Järvafältet i närheten. Här finns bondgårdar, motionsslingor, insjöar och café. Kontakta ansvarig mäklare Ebba Blom för mer information.

Mjölnerbacken 16, Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Idag kl 18:30
Mjölnerbacken 16, Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 16, Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 16

Lägenhet
Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Solna
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/5
3 381 kr/mån
31 667 kr/m²

Välkomna till denna optimala tvåa i hjärtat av Rissne! Den optimala planlösningen skapar en fantastisk öppenhet i lägenheten och ett hem att verkligen trivas i. När du kliver in möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för förvaring eller annan möblering. Direkt i anslutning till hallen finns en generös klädkammare - perfekt för att organisera dina tillhörigheter eller som en walk-in closet. Lägenheten präglas av genomgående parkettgolv och ljusa väggar, vilket skapar en stilren och öppen atmosfär. Det rymliga vardagsrummet ger plats för en stor soffgrupp, matgrupp och annan möblering, vilket gör det till en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Det fina, renoverade köket är modernt och välutrustat med alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive generösa arbetsytor och diskmaskin. Badrummet är helkaklat och erbjuder både badkar, handfat, wc, en praktisk kombimaskin och förvaring för att förenkla vardagen. Samtliga rum i lägenheten nås av härligt ljus tack vare många stora fönster. Den rymliga balkongen har ett fantastiskt solläge som gör det möjligt att njuta. Här finns även gott om plats för möblemang och en lugn utsikt mot grönska och den trevliga gården. Brf Vikingen 2 är en stabil förening som består av 190 bostadsrätter, 4 lokaler samt 30 hyresrätter (dold tillgång). Belåningen är låg, ca 6 400 kr/kvm och föreningen har en kassa på ca 13 mkr. Området i Sundbyberg är beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana som tar dig in till city på 15 min. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Circle K, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop. Med ca 30 minuters promenad nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår som är en del av populära igelbäckens naturreservat. Ebba Blom - Skandiamäklarna

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sylvangatan 9, null, Solna kommun
  • Idag kl 17:30
Sylvangatan 9, null, Solna kommun, bild 2
Sylvangatan 9, null, Solna kommun, bild 3

Sylvangatan 9

Lägenhet
Solna kommun
SkandiaMäklarna Solna
2 295 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/6
2 359 kr/mån
76 500 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad med modern komfort och smart förvaring. Det luftiga vardagsrummet erbjuder flexibel möblering med plats för både säng och soffa. Köket är stilrent och välutrustat med Siemens vitvaror samt gott om arbetsytor. Badrummet är rymligt och välplanerat och utrustat med en kombomaskin. Bostaden erbjuder inbyggda garderober och en rymlig klädkammare. Njut av avkopplande stunder på den generösa balkongen och låt soliga dagar förgylla din tillvaro. Hela lägenheten genomsyras av en ljus och inbjudande atmosfär, perfekt för en bekväm och trivsam livsstil. Haga Norra 6B Bostadsrättsförening etablerades år 2021 och består av 153 bostadsrätter. Föreningen präglas av modernitet och medlemmarnas välbefinnande är i fokus. Ett variationsrikt utbud av gemensamma faciliteter erbjuds, inklusive gym, co-working-utrymme, takterrass och en avkopplande spa-anläggning. Boendet på Sylvangatan ger en central livsstil med nära till hands bekvämligheter. Strax bredvid bostadsområdet breder Mall of Scandinavia ut sig med ett omfattande urval av restauranger och butiker. Här finns även mataffärer, flera fitnesscenter, systembolag och apotek med mera. Flera alternativ för smidig transport finns tillgängliga, inklusive pendeltåg, bussar samt den kommande gula tunnelbanelinjen med direkt anslutning till området. För den som uppskattar friluftsliv finns Hagaparken och Ulriksdals slottspark inom bekvämt avstånd. Kontakta ansvarig mäklare Ebba Blom för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3