Mäklare Max Stendahl

Max Stendahl

Om mig

Utmärkelser 2023 - 2:e mäklaren med flest försäljningar i Trångsund helår 2023 2022 - Flest försäljningar i Trångsund (hemnet.se) 2022 - Flest försäljningar i Skogås (hemnet.se) 2022 - Flest rekommendationer i Trångsund och Skogås (hittamäklare.se) 2022 - Högst försäljningsvärde i Trångsund och Skogås (hittamäklare.se) 2022 - Flest antal sålda bostadsrätter i Trångsund (hemnet.se) 2022 - Flest antal sålda bostadsrätter i Skogås (hemnet.se) 2022 - Fest antal sålda villor i Skogås (hemnet.se)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Petrejusvägen 39, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Petrejusvägen 39

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
3 795 000 kr
71 m²
2 rum
vån 0/4
4 341 kr/mån
53 451 kr/m²

Här har du möjlighet att förvärva en fantastisk tvåa på markplan med en generös uteplats i söderläge. Denna lägenhet om 71 kvm erbjuder ett bekvämt och modernt boende med närhet till allt du kan behöva. Endast några minuters promenad tar dig till centrum med butiker, tunnelbana och övrig service. - Stor uteplats - Möjlighet till extra sovplats / barnrum eller ett hemmakontor - Genomgående fint skick i lägenheten - Tvättstuga i huset - Nära Hammarbyhöjdens centrum - Lugnt och trivsamt område När du stiger in i hallen möts du av ett välkomnande klinkergolv och en praktisk avhängningsyta direkt till höger för jackor och skor. Här finns även ett rymligt förråd/klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet är utrustat med badkar och tvättbänk, vilket skapar en bekväm och praktisk vardagsmiljö. Vidare in i lägenheten hittar du ett rymligt kök med plats för ett stort matbord. Det fina ljusinsläppet gör köket till en perfekt plats för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Lägenheten har dessutom ett extra förråd som för närvarande används som en extra sovplats. Detta utrymme kan enkelt omvandlas till ett barnrum eller ett hemmakontor beroende på dina behov. Vardagsrummet är stort och luftigt, med gott om plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. Härifrån når du den fantastiska uteplatsen i söderläge. Uteplatsen erbjuder gott om plats för utemöbler och är perfekt för soliga dagar och mysiga kvällar utomhus. Sovrummet är rogivande och har plats för säng och övrigt möblemang, vilket skapar en lugn och behaglig atmosfär för en god natts sömn. Bostadsrättsföreningen erbjuder tvättstuga i huset, förråd samt parkeringsplatser att hyra. Detta är en riktigt fin lägenhet med ett utmärkt läge i ett lugnt och trivsamt område. Missa inte chansen att bo i denna pärla i Hammarbyhöjden. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Storvretsvägen 25, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 25

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 795 000 kr
78 m²
3.5 rum
vån 0/4
4 749 kr/mån
23 013 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet som bjuder på en perfekt kombination av komfort och funktion. Belägen i ett naturskönt område med en stor, solig uteplats i västläge, ger denna bostad en känsla av radhusliv i en lägenhet. Genom den omgjorda planlösningen erbjuder lägenheten nu fyra rum, där vardagsrummet smidigt har delats av för att skapa ett extra sovrum. Köket är stilrent och modernt med generöst med förvaringsmöjligheter i träskåp, både över och under. Den mysiga matplatsen intill fönstret ut mot uteplatsen bjuder in till trevliga måltider och avkopplande stunder. Här finns även ett helkaklat badrum med badkar och en separat WC. Brf Grannporten, kännetecknas av en stabil ekonomi. Föreningen erbjuder flera bekvämligheter såsom tre tvättstugor, föreningslokal, parkeringsplatser och lekplatser, vilket bidrar till trivsel och gemenskap bland boende. Lugnt och naturnära med närhet till Skogås Centrum, pendeltågsstationer och busshållplatser. Den vackra sjön Drevviken med sina badplatser och strandpromenader är bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till avkopplande naturupplevelser och härliga promenader längs vattnet. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2