Mäklare Max Stendahl

Max Stendahl

Om mig

Utmärkelser 2022 - Flest försäljningar i Trångsund (hemnet.se) 2022 - Flest försäljningar i Skogås (hemnet.se) 2022 - Flest rekommendationer i Trångsund och Skogås (hittamäklare.se) 2022 - Högst försäljningsvärde i Trångsund och Skogås (hittamäklare.se) 2022 - Flest antal sålda bostadsrätter i Trångsund (hemnet.se) 2022 - Flest antal sålda bostadsrätter i Skogås (hemnet.se) 2022 - Fest antal sålda villor i Skogås (hemnet.se)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Säterbacken 14, Skogås, Huddinge kommun
  • Sön 25 feb kl 14:30
Säterbacken 14, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Säterbacken 14, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Säterbacken 14

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 0/4
4 223 kr/mån
21 456 kr/m²

Välkomna till denna underbara gaveltrea med fönster som sprider ljuset från tre olika väderstreck. Bostaden erbjuder en rymlig uteplats med ett soligt västerläge, där solen lyser större delen av dagen. Här kan du odla, plantera, grilla och inreda med utemöbler, skapa din egen grönskande oas och njuta av härliga stunder med vänner och familj, medan barnen har gott om plats att leka och roa sig. Lägenheten är på 79 kvadratmeter och har en smart planlösning. Här möts du av genomgående fina ytskikt med vackert ekparkettgolv, ljust målade väggar och en imponerande ljusinsläpp som ger ett fantastiskt intryck. De stora och rymliga rummen ger dig gott om plats att leva och trivas. I köket finns en trevlig matplats och en bekväm utgång till uteplatsen. Det ljust upplysta vardagsrummet har fönster som sträcker sig åt två håll. Bostaden har både en gästtoalett och ett helkaklat badrum som har renoverats och är utrustat med en praktisk tvättmaskin. Allt är i mycket gott skick och redo för dig att flytta in och trivas! I närområdet finner du även charmiga badplatser och grönområden, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturen och friluftslivet. Lägenheten är belägen i ett lugnt område, samtidigt som den har närhet till centrum och en smidig pendling till Stockholm central. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Storvretsvägen 59, null, Huddinge kommun
  • Sön 25 feb kl 13:30
Storvretsvägen 59, null, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 59, null, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 59

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/2
5 957 kr/mån
18 821 kr/m²

Välkommen till Storvretsvägen 59, där denna välkomnande och genomgående välskötta lägenhet öppnar upp sig för dig. Med en yta på 106 kvadratmeter och fördelat på fyra rum och kök erbjuder denna bostad en bekväm och smart planerad layout. Hemtrevnadskänslan genomsyrar hela bostaden och du kommer att trivas direkt. - Ingen insyn! - Högt läge med fin utsikt - Internet ingår i avgiften - Stabil förening - Tvättstuga i samma port Den funktionella hallen hälsar dig välkommen med en praktisk hatthylla, gott om avhängningsmöjligheter och smart förvaring. Köket är rymligt, renoverat och inbjudande, vilket gör det till en glädje att laga mat och umgås i. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och plats för både avkoppling och måltider. Balkongen, som man når från vardagsrummet, erbjuder en privat och avskild fristad där du kan njuta av utomhuslivet utan insyn. Det större sovrummet är utrustat med en praktisk klädkammare för extra förvaring. Utöver detta finns två ytterligare sovrum som passar perfekt för både barn och gäster. Badrummet är smakfullt inrett med toalett, handfat, badkar och tvättmaskin för din bekvämlighet. Dessutom finns en praktisk och fräsch gästtoalett för ökad komfort. Belägen i en stabil förening, där bland annat bredband och basutbud till tv ingår i avgiften, är denna lägenhet ett utmärkt val för den som söker en bekväm och trivsam bostad med alla bekvämligheter. Busshållplatsen finns nära lägenheten samt bussar och pendeltåg i Skogås Centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Romansvägen 73, Drevviksstrand, Huddinge kommun

Romansvägen 73

Radhus
Drevviksstrand, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
3 295 000 kr
115 + 19 m²
4 rum
111 m² tomt

Välkommen till detta fina radhus beläget i det lugna och charmiga området nära Badudden. På entréplanet möts du av en rymlig hall med praktisk klinker, som smidigt övergår till det ljust laminatgolvet och de vitmålade väggarna som är genomgående i hela bostaden. Här finns även ett mysigt sovrum, ett stilrent helkaklat badrum och ett stort hobbyrum som kan anpassas efter dina önskemål – perfekt för alla behov, från lek och avkoppling till arbete eller vardagsrum. - Ljusa och väl tilltagna umgängesytor ute som inne. - Tre kaklade badrum - Garageplats ingår i samfällighetsavgiften - Nära till badudden! En trappa upp öppnar sig ett rymligt vardagsrum med en härlig utgång till uteplatsen där förmiddagssolen strålar in och skapar en ljuvlig atmosfär. Köket från IKEA med vita skåpluckor erbjuder gott om plats för matlagning och gemensamma måltider, och från balkongen kan du njuta av eftermiddagssolen som lyser in. På mellanplanet finner du ytterligare ett helkaklat badrum med en dusch för extra bekvämlighet. Trappan leder vidare upp till två sovrum och ännu ett helkaklat badrum som även är utrustat med en bastu för avkoppling och välbefinnande. Förvaringsmöjligheter finns också på vindsutrymmet samt förråd vid entrén. Här kan du njuta av fina skogspromenader längs vattnet eller ett svalkande bad på sommaren och känna ett lugn samtidigt som du har allt på behagligt avstånd. Närmsta busshållplats från huset är ca 4 min gång. Med buss till Skogås är du framme på ca 3 min som tar dig till Stockholm Central på bara ca 20 minuter. Du har även buss till både Farsta och Huddinge. Förskolan Sångfågeln och Mörtviksskolan finns på promenadavstånd så att barnen kan gå själva. SAMFÄLLIGHET Samfälligheten har en egen hemsida: www.romansen.se I samfällighetsavgiften på 3213 kr/månaden ingår värme, vatten, 1 garageplats, snöröjning och grundutbud-tv från Tele2 (fd Comhem). Helt enkelt ett riktigt trevligt radhus i ett tryggt område, där ni bara kan flytta in och trivas från första stund. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3