Mäklare Niki Möller

Niki Möller

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forshagagatan 66, Farsta, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

Forshagagatan 66

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/4
5 440 kr/mån
29 338 kr/m²

Stor 2:a möjlig 3:a. Välkomna till en ljus, rymlig och ytskiktsrenoverad tvåa med ljust hörnläge och trevlig utsikt i bra läge nära Farsta Centrum, tunnelbana, natur och sjöar. Lägenheten genomsyras av sin stilrena och ljusa färgsättning samt fina, ekparkettgolv. Dessutom finns en stor balkong (som är möjlig att glasa in). Det är möjligt att bygga ett extra sovrum rum utan att göra avkall på lägenhetens funktion (Se alternativ planlösning). Rymligt, helkaklat badrum som är försett med tvättmaskin. Stort, fräscht kök med matplats för 6-7 personer. Sammanfattningsvis ett väldisponerat och insynsskyddat boende med trevlig utsikt, en klädkammare/walk-in-closet samt ett externt förråd. Här erbjuds ett bekvämt boende i ett modernt hus från 1996 med alla dess bekvämligheter som moderna tvättstugor, föreningslokal/ övernattningslägenhet samt eget garage och hiss (nyrenoverad). Hög tillgänglighet även för den äldre. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Farsta Centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, service och T-bana (ca 22 minuter till stan). I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall samt vackra naturområden runt sjöarna Magelungen och Drevviken. I närheten ligger populära Ågesta GK. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Flexibelt tillträde, välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Alingsåsvägen 32, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Alingsåsvägen 32

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
2 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
3 366 kr/mån
68 068 kr/m²

- Högst upp i huset - Fantastisk utsikt - Balkong i västerläge med eftermiddags-och kvällssol. - 44 välplanerade kvadratmeter med bra förvaring - Genomgående hög standard - Nyrenoverat kök (2023) - Nyrenoverat och stambytt badrum - Ljus och luftig - Nära till Nackareservatet, service och nöje - 5 minuter till Södermalm med tunnelbana och 12 minuter till centralen. - Nära t-bana Stig in i denna drömtvåa på höjden av Hammarbyhöjden! Här bor du högst upp i huset med en fantastisk utsikt som sträcker sig hela vägen in till stadens hjärta. Lägenheten bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i både öst och väst. Denna pärla om 44 kvadratmeter har genomgående av hög standard, med ett nyrenoverat kök samtidigt som delar av originalcharmen har bevarats, ett smakfullt nyrenoverat och stambytt (2022) badrum med tvättmaskin, nyrenoverade och uppfräschade ytskikt såsom nymålade väggar och slipade parkettgolv i hela lägenheten. 2023 drogs även all el om i lägenheten. Bra förvaringsmöjligheter i hallen i två stora garderober med överskåp. Njut av solen från eftermiddag till kväll och den fina utsikten på den mysiga balkongen i västerläge. Beläget nära Nackareservatet, är detta ett paradis för naturälskare och de aktiva. Här finns skidspår, utegym, vandringsleder och badsjöar, här finns det något för alla årstider och intressen. Här bor du en kort promenad från tunnelbanan som tar dig till Södermalm på 5 minuter och 12 minuter till centralstationen, vilket gör att du även har stadens puls inom bekvämt räckhåll. Du har även bekvämt gångavstånd till både Hammarbyhöjdens- och Björkhagens tunnelbana, samt en rad faciliteter som förhöjer din livskvalitet. Från långfärdskridskor på Sicklasjön till avkopplande bad vid Söderbysjön, Varmt välkommen att uppleva detta perfekta boende där harmoni möter bekvämlighet, och där varje dag kan avnjutas med en storslagen vy och en känsla av hemtrevnad. Skynda dig att visa ditt intresse, detta är en möjlighet du inte vill missa!

  • Balkong
Mandelbrödsvägen 4, Sköndal, Stockholms kommun

Mandelbrödsvägen 4

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 057 kr/mån
31 250 kr/m²

Välkomna till denna unika och ljusa 2:a intill Spritstorget. Här erbjuds ett stort och fint kök i öppen planlösning mot det stora och luftiga vardagsrummet. Stora ytor som bjuder inte till umgänge. Därtill finns ett stort sovrum, ett stambytt (2006) badrum och gott om förvaring i klädkammare. Extra förvaring i källarförråd. Bostaden ligger mitt på mysiga Spritstorget med bland annat café och sushirestaurang. Bara några minuters promenad bort ligger Sköndals centrum, med restaurang, bankomat, matbutik och annan service. Dessutom finns Sköndals nya handelsplats med stor Willys-butik, Plantagen, Systembolaget och gym. Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Nynäsvägen 345, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 1 apr kl 12:00
Nynäsvägen 345, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Nynäsvägen 345, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Nynäsvägen 345

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
2 395 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 199 kr/mån
52 065 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina och charmiga lägenhet belägen i underbara Gamla Enskede. Här finns en lägenhet som andas 30-talet med genomgående ljusa trägolv och vackra spröjsade fönster En mycket fin och lägenhet med ljusa ytskikt i hela lägenheten. Perfekt kombination mellan design, funktion och smart planlösning med väldisponerade ytor och modern standard. Rymligt och fint kök med matplats för 5 personer och ett vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även utmärkta garderobsutrymmen. Stambytt badrum med kaklade väggar. En rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Mycket trevlig förening där de flesta större renoveringarna är utförda. Ingen eller kort kö till p-plats. Uppvärmning genom bergvärme. Dessa anrika, charmiga och uppvuxna kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms absolut attraktivaste. Gamla Enskede är som klippt och skuret för den som önskar ett bekvämt liv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med tunnelbanan på bekvämt gångavstånd och flera trevliga restauranger finns i närheten och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat. Goda kommunikationer med buss och T-bana Sandsborg tar dig till söder på ca 8 min. Ett perfekt hem för dig som vill bo i en kulturhistoriskt bevarad miljö med unika kvalitéter med närhet till goda kommunikationer, restauranger och shopping. Välkommen hem!

  • Premium
Hägervägen 9, Enskede - Tallkrogen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hägervägen 9

Lägenhet
Enskede - Tallkrogen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
1 995 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/2
1 868 kr/mån
76 731 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Optimalt planerad och fint renoverad funkisetta med alla kvadratmeter på rätt ställe. Fint läge högst upp med balkong i perfekt västerläge i bra förening med låg avgift. Här bor du nära goda kommunikationer. Renoverade ytskikt och ett smakfullt kök öppen planlösning med allrummet och balkong med skön kvällssol. Lättmöblerat allrum med plats för stor säng, nattduksbord, soffa och matplats. Stilsäkert renoverat badrum med dusch. Rymlig hall med plats för förvaringsmöbler. Till lägenheten ingår även ett källarförråd. Tallkrogen har endast ett fåtal bostadsrätter varför detta är en unik chans för dig som vill bo i området. Låg avgift med lugnt läge och trevlig gård. Här bor man perfekt med nära avstånd till tunnelbana och naturområden. Från Tallkrogen till Gullmarsplan tar det endast ca 8 minuter och till T-centralen ca 17 minuter. Välkommen hem!

  • Balkong
Printz väg 17E, Stortorp, Huddinge kommun
Printz väg 17E, Stortorp, Huddinge kommun, bild 2
Printz väg 17E, Stortorp, Huddinge kommun, bild 3

Printz väg 17E

Lägenhet
Stortorp, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 495 000 kr
24,5 + 4,5 m²
1.5 rum
vån 1
1 950 kr/mån
61 020 kr/m²

-Inflytt november/december 2023. - Avgiftsfritt erbjuds fram till och med december 2025. PRISLISTA: Bondevägen 12 A: 1 590 000kr Bondevägen 12 B: 1 495 000kr Bondevägen 12 C: 1 350 000kr Printz väg 17 E: 1 495 000kr Studiovillorna: Med studiovillorna har arkitekten skapat ett perfekt hem för 1–2 personer. Snygga och oavbrutna linjer som går runt på hela framsidan, som om huset vore i ständig rörelse. Studiovillorna håller hög kvalité med stående träpaneler, aluminiumfönster och ekparkett. Studiovillorna har fullutrustat kök och helkaklat badrum med duschhörna, kombimaskin och golvvärme. Förvaring finns i städskåp och garderob intill entrén. Interiört går färger och material i dämpade naturliga färgtoner genom en ljus behandlad enstavsparkett av ek som kombineras med vita kulörer på väggar och tak. Till bostaden hör en generös altan om c:a 10 kvm. Takhöjd vardagsrum samt kök ca.3,5m Takhöjd badrum ca.2,1m Takhöjd loft c:a 1,2 m Uppvärmningen är oljefyllda elradiatorer. Möjligt tillval för uppvärmning är luftvärmepump (värme och kyla) för en kostnad om 25.000kr. Här bor ni bekvämt i nyproducerat samt arkitektritat samtidigt som den härliga villakänslan förstärks av de äldre uppvuxna villakvarteren som omger trädgården. Se mer av bostadens interiör på följande länk: https://studio3d.app.box.com/s/r61askf51dexura8t3ikqvmk28cwavaa/file/1276728983032 Beräknad tid för inflyttning är Q4 2023. Studiovillorna säljs på ritning.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 6