Mäklare Nina Ljuhs

Nina Ljuhs

Om mig

Jag började 2003 på SkandiaMäklarna i Trångsund/Skogås/Sköndal och driver själv kontoret sedan 2012. Jag har alltid kunden i fokus och erbjuder bästa möjliga service med hög kvalitet för att varje bostadsaffär ska bli den bästa. I mitt arbete upplevs jag som tillgänglig, tydlig, erfaren och ambitiös. Jag finns alltid tillgänglig vid frågor och funderingar och strävar efter att mina säljare och köpare ska känna sig trygga under hela processen. Jag träffar er gärna för att berätta mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Näckrosvägen 17, Sjöängen, Huddinge kommun

Näckrosvägen 17

Tomt
Sjöängen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
7 995 000 kr
1 503 m² tomt

Äntligen finns nu möjlighet att förvärva en unik sjötomt i Drevviken! I bästa sydvästläge med lång strandlinje och eget vatten finns nu chansen till ett riktigt drömboende. Fastigheten är 1503 kvm varav 508 kvm vatten. Den är avstyckad från Näckrosvägen 17 och granne med naturreservat. Drömmer du om morgondopp från din egna klippa, eget kräftfiske eller en fantastisk utsikt med sol från morgon till kväll. Här väljer ni själva husleverantör och vad som ska bli ert drömhus! Tomten är mycket bra belägen på lugn återvändsgata nära strövområden i Naturreservat och kring sjön. Kort gångavstånd till Sjöängsbadet som bla erbjuder sandstrand, grillplats, utegym och stor gräsplan. Gångavstånd till skola, förskola, lekparker och buss. Endast 20 minuter till City! Byggrätt 1/5-del av tomtarealen i två plan. Huvudbyggnaden max 200 kvm varv 50 kvm får uppföras i komplementbyggnad. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp och fiber tillkommer. Gatukostnadsersättning tillkommer. Se plankarta för bygglovsregler. Kontakta mäklare för visning!

Balettvägen 41, Trångsund, Huddinge kommun
  • Imorgon

Balettvägen 41

Radhus
Trångsund, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
3 695 000 kr
105 m²
4 rum
116 m² tomt

Välkommen till barnvänliga och charmiga Balettvägen. Detta välskötta radhus har en bra planlösning i 2 plan med genomgående nymålade vita väggar, kök från 2006 samt två uteplatser. Ljust vardagsrum med parkettgolv, 3 bra sovrum på övervåningen samt stor klädkammare och vind med bra förvaringsmöjligheter. Klädkammaren har fönster och kan användas som hemmakontor eller barnkammare. Två uteplatser med altan på baksidan med snyggt räcke av glas och markis samt altan med markis på framsidan med sol från förmiddag till kväll. Lugnt läge i slutet på gatan med berg och grönska mittemot huset. Förråd i länga och en p-plats tillhör huset. Låg driftskostnad med fjärrvärme samt bredband som ingår i samfällighetsavgiften. Mycket trivsamt och barnvänligt område med flera lekplatser på trygga innergårdar. Här finns också fotboll-och basketplan. Kort gångavstånd till skola och förskola. Nära till buss (pendeltåg finns i Trångsund C och Skogås), vackra strövområden i Naturreservat kring Drevviken med sandstrand, brygga, utegym, volleybollplan mm. Snabb inflyttning möjlig. Välkommen Hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skräppavägen 8, Sjöängen, Huddinge kommun

Skräppavägen 8

Tomt
Sjöängen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
4 500 000 kr
1 312 m² tomt

Välkommen till en jättefin villatomt med utmärkt läge i attraktiva Sjöängen. Här väljer ni själva husleverantör och vad som ska bli ert drömhus! En naturtomt på återvändsgata vid Trångsundsskogens Naturreservat. Tomten har två adresser. Skräppavägen 8 samt Odonbacken 10. Byggrätt 1/5-del av tomtarealen i två plan. Huvudbyggnaden max 200 kvm byggyta varv 50 kvm får uppföras i komplementbyggnad. Mycket bra belägen nära fina strövområden kring sjön Drevviken och med kort gångavstånd till Sjöängsbadet med sandstrand, grillplats, utegym och stor gräsplan. Från Odonbacken är det endast ca 200 meter till busshållplats och det är gångavstånd även till skola, förskola och centrum med pendeltåg. Endast 20 minuter till City! Plankarta med gällande detaljplan finns under Dokument. Åk gärna förbi och titta eller ring Mäklare Nina Ljuhs 0723-177370 för att boka privat visning.

Storvretsvägen  94, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 94

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Pris saknas
127,5 m²
7 rum

I centrala Skogås planeras för ett nytt unikt radhusområde där modern design och tidlös vardagskomfort kombineras. Läget intill grönska och inbjudande aktivitetsytor bidrar till en härligt levande omgivning för det nya grannskapet. De fyra radhuslängorna signerade Innovation Properties byggs i tre plan och fulländas av varje bostads privata takterrass och egna södervända trädgårdstomt. Bostäderna kännetecknas av sobra materialval och härligt ljusinsläpp från dom stora fina fönsterpartierna. De tre våningsplanen är anpassade efter den moderna familjens vardag, här är det lätt att bjuda in nya vänner till socialt umgänge på entréplanet samtidigt som familjens mer privata rum är avskilda på de övre våningarna. Utöver hemmets genomtänka komposition sätter även de stora fönsterpartierna och den nytänkande detaljrikedomen sin prägel på bostaden exteriört. Innovation Properties strävar efter att du som köpare ska åtnjuta enkelheten med nyproduktion och har tagit fram ett välutformat inredningskoncept. För att maximera den inflyttande familjens boende ges köparen möjlighet att välja bostadens utformning om fem till sju rum och kök. Utemiljön tillhörande respektive bostad ges också mycket uppmärksamhet. Med ambitionen att ute ska vara inne har den egna trädgården med altan och fina grönytor passande såväl barnlek som plantering utformats. De södervända tomterna ramas in av grön växtlighet tillsammans med fristående förråd. För den upphöjda upplevelsen av en extraordinär utemiljö förses stadsradhusen med en privat takterrass tillika sommarmånadernas givna vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Stadsradhusen blir en del av ett nytt bostadsområde med bostäder i blandad gestaltning. För vardagsbestyren är Skogås centrum en naturlig handelsplats som erbjuder både shopping och restauranger samt pendelstationen får Stockholm City att kännas som nästgårds. Populära förskolor och skolor ligger i anslutning till det nya gröna bostadsområdet och utemiljön i dess närhet är väldigt uppskattad av alla åldrar, tex aktivitetsparken Sjötorpsparken. Rekreationsmöjligheterna i närområdet är också goda, här andas du frisk luft i det stora närbelägna naturreservatet och avslutar dagen med ett kvällsdopp på Badudden. Långt till naturens lugn, oavsett årstid, har du aldrig. Detta är ett kommande bostadsprojekt, hjärtligt välkommen att lämna din intresseanmälan till ansvarig mäklare för förtur vid försäljningsstarten samt kommunikation kring viktiga hålltider i byggnationen. Preliminär inflyttning sommaren 2024. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Bridgevägen 7D, Stortorp, Huddinge kommun

Bridgevägen 7D

Tomt
Stortorp, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
2 995 000 kr
517 m² tomt

Villatomt med bra läge i hjärtat av Stortorp och kort gångavstånd till Drevviken med vackra strövområden. Med högt läge mitt i villaidyllen Stortorp finns denna avstyckade tomt med direkt infart från gatan. Ett perfekt läge med gångavstånd till bad, buss samt skola och förskola. 20% av fastigheten får bebyggas vilket blir ca 103 kvm i max 2 plan. Dvs möjligt att bebyggas med en villa med bruttoarea ca 206 kvm och boarea ca 185 kvm. Fastigheten är ej knuten till någon husleverantör så här har ni möjlighet att bygga ert drömhus. Detaljplanen tillåter parhus. Stortorp är ett villaområde som angränsar till Stockholms kommun. Från Bridgevägen tar det ca 15 minuter att promenera till Trångsund Centrum med butiker, vårdcentral och pendeltåg. Med bil tar du dig till City på 20 minuter! Åk gärna förbi och titta eller ring för mer information!

Visar alla 5