Mäklare Kristina A. Guven

Kristina A. Guven

Om mig

Kristina heter jag och är en driven fastighetsmäklare med stor erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett kontaktnät efter att ha arbetat över 14 år i kommunen. Jag jobbar mycket med återkommande kunder och på rekommendation, men även med nya kunder - alla är välkomna till mig. Jag må drivas av försäljningsrekord, vilket jag har, och är högpresterande, men det är du som kund och att du är trygg i din affär som är det viktigaste för mig. Alltid. Och jag har sålt på nästan varje gata i kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timotejgatan 1, Eds Allé, Upplands Väsby kommun

Timotejgatan 1

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 850 000 kr
131 + 11 m²
5 rum
vån 1/2
5 164 kr/mån
37 023 kr/m²

ENDAST PRIVATA VISNINGAR UNDER SOMMAREN - RING FÖR ATT BOKA TID! Varmt välkommen till en charmig bostadsidyll där barnen kan trivas och växa upp tryggt. Läget i området är ett av de bättre med en generös tomt på baksidan och fri utsikt. Detta hus från 2019 har genomtänkt design, modern elegans och bekvämlighet med plats för två bilar bredvid huset och laddbox för den elektriska bilen. Det finns idag två badrum och tre rymliga sovrum med möjlighet till fler. Det finns även ett stort loft som kan inredas efter behov. Fin utemiljö med sol hela dagen som bjuder till en fridfull oas för både avkoppling och socialt umgänge. Uteplatsen på baksidan har både altan och stor gräsmatta. Huset är perfekt beläget med närhet till förskola, Edssjön och bekvämt promenadavstånd till pendeltåg. Upplev det ultimata i både komfort och läge - detta är ett hem där drömmar blir verklighet, välkommen!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kavallerigatan 62, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Kavallerigatan 62, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 62, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 62

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 849 kr/mån
26 190 kr/m²

ENDAST PRIVATA VISNINGAR UNDER SOMMAREN, RING FÖR ATT BOKA TID! Nytt accepterat pris med möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen till en 2a i en populär och stabil bostadsrättsförening mitt i de centrala delarna. Lägenheten är ljus och har bra med ljusinsläpp från alla stora fönster. Ett sovrum i bra storlek med utgång till en inglasad balkong. Lägenheten har gott om förvaring och även en klädkammare i hall, dessutom finns ett förråd bredvid lägenheten. Här bor du med ett centralt läge nära Väsby Centrum och gångavstånd till pendeltåget.

  • Premium
  • Balkong
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 6/8
4 437 kr/mån
37 500 kr/m²

ENDAST BOKADE VISNINGAR UNDER SOMMAREN, RING FÖR ATT BOKA TID! Belägen i det natursköna området Runby, erbjuder denna snygga lägenhet på Trädgårdsvägen 2 en modern och bekväm boendemiljö. Med nyproduktionskick och modern utrustning är detta en perfekt bostad för den som vill ha både närhet till naturen men även närhet till det centrala. Bostaden är i utmärkt skick och har moderna bekvämligheter som uppfyller dagens standard. För de boende finns även ett eget gym på markplan, utrustat med moderna träningsredskap. Detta ger möjlighet till träning och välbefinnande direkt utanför dörren. Med en yta på 52 kvadratmeter och belägen på sjätte våningen erbjuder denna lägenhet fantastisk utsikt över omgivningarna. Kort sagt, denna lägenhet kombinerar modern utrustning, närhet till naturen och centralt läge på ett utmärkt sätt. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad i Upplands Väsby.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Jaktvägen 10, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Jaktvägen 10

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 950 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 475 kr/mån
31 967 kr/m²

ENDAST BOAKDE VISNINGAR UNDER SOMMAREN, RING FÖR ATT BOKA TID! Superfin 2,5a på Jaktvägen 10 i det mysiga området Bollstanäs i Upplands Väsby. Bostaden har en yta på 61 kvm och fördelas mellan stora sällskapsutrymmen, sovrum och ett extra rum som kan inredas efter behov, ett badrum som nyligen renoverats med marmor plattor och en balkong mot ett härligt läge mot naturen. Med närheten till vackra promenadstråk och en kort promenad till Norrviken sjön, erbjuder denna bostad en perfekt livsstil för den naturintresserade. Här kan du njuta av bad på sommaren och skridskoåkning under vintermånaderna. Området Bollstanäs erbjuder en trevlig atmosfär med närhet till service och bekvämligheter. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har goda kommunikationer till centrala Upplands Väsby, Rotebro och Stockholm. Detta är verkligen ett tillfälle att skapa ett hem i harmoni. Välkommen.

  • Balkong

Visar alla 4