Mäklare Kristina A. Guven

Kristina A. Guven

Om mig

Kristina heter jag och är en driven fastighetsmäklare med stor erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett kontaktnät efter att ha arbetat över 14 år i kommunen. Jag jobbar mycket med återkommande kunder och på rekommendation, men även med nya kunder - alla är välkomna till mig. Jag må drivas av försäljningsrekord, vilket jag har, och är högpresterande, men det är du som kund och att du är trygg i din affär som är det viktigaste för mig. Alltid. Och jag har sålt på nästan varje gata i kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fruängsvägen 48, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Fruängsvägen 48

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 050 000 kr
90 m²
4 rum
5 014 kr/mån
33 889 kr/m²

En attraktiv 4a på 90 kvm fördelat på två våningsplan i Odenslunda. På entréplan har man sällskapsutrymmena samt badrum och på övre plan samtliga tre sovrum och badrum. Fina uteplatser på vardera sida om huset med en insynsskyddad och förlängd uteplats på baksidan. Fint helkaklat badrum på entréplan som renoverats på senare år. På övre har har man renoverat och isolerat samtliga golv och här finns golvvärme. Ett trivsamt boende med äkta radhuskänsla, ingen genomfartstrafik, möjlighet till parkering i bostadsområdet och gott om förvaring i förråd på entrésidan. Föreningen ligger i ett lugnt och barnvänligt område nära grund- och förskolor. Välkommen!

  • Uteplats
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 25 feb kl 13:00
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Upplysningens väg 23

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 608 kr/mån
45 192 kr/m²

En attraktiv tvåa högre upp i huset med härlig utsikt och supernära till pendeltågstation, centrum, restauranger och lokala närbutiker. Lägenheten kännetecknas av öppen planlösning vilket ger stora sociala ytor, ett större sovrum och med egen utgång till balkong. Då lägenheten ligger på gaveln så har man extra många fönster och härligt ljusinsläpp. Lägenheten är i nyproduktionskick och lättmöblerad. Till lägenheten medföljer ett förråd. Varmt välkommen till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2