SkandiaMäklarna Upplands Väsby

SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Industrivägen 24, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 12:00
Industrivägen 24, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Industrivägen 24, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Industrivägen 24

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/5
4 916 kr/mån
31 188 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och moderna bostad belägen i hjärtat av Upplands Väsby. Det här en av föreningens absolut bäst belägna lägenheter om 3 rok (möjlig 4 rok - se alternativ planlösning) i populära Brf Korpkulla 1 - högst upp i huset med en stor inglasad terrass i härligt solläge (sydöst) och fin utsikt över föreningens lugna innergård. Med sitt centrala läge och närhet till kommunikationer är detta hem perfekt för den som vill ha allt inom räckhåll. I denna bostad på Industrivägen 24 erbjuds ni bland annat bra öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, 2 ordentliga sovrum, bra förvaring i 2 st klädkammare/förråd, renoverat fint/helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme samt fint renoverat kök med intilliggande matplats. Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Låg avgift i förhållande till lägenhetens storlek. Hiss finns i huset. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek. Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i en populär del av Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finspångsvägen 1D, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Finspångsvägen 1D, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Finspångsvägen 1D, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Finspångsvägen 1D

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 714 kr/mån
27 982 kr/m²

Välkommen till en utav Väsbys mest eftertraktade förening som erbjuder en 2.a på 57 m² i centrala Väsby, belägen i den omtyckta Brf Vilunda-Borgen. Denna lägenhet på andra våningen erbjuder ett bekvämt boende med genomgående okej skick. Här finns en bra planlösning som erbjuder flera möjligheter och flera fönster som ger naturligt ljus och en balkong i sydligt läge för soliga stunder. Brf Vilunda-Borgen är en stabil förening med god ekonomi och normal skuldsättning. På den trevliga innegården finns lekplats, grillplats, pergola och öppna ytor för aktiviteter, en perfekt plats för både barn och vuxna. Läget är optimalt med närhet till både Väsby centrum och Väsby station. Här har du nära till shopping, restauranger och grönområden. Utöver allt detta är Upplands Väsby strategiskt placerad ifrån ett pendlingsperspektiv här erbjuds både buss och tågförbindelser till Stockholm C på ca 30 min, Uppsala C 25 min samt Arlanda flygplats på ca 10 min. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Missa inte chansen att bli ägare till denna välbelägna lägenhet i Väsby! Observera att vissa bilder är ett fotomontage och visar hur man skulle kunna inreda bostaden.

  • Premium
  • Hiss
Pepparbodavägen 13, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Pepparbodavägen 13, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pepparbodavägen 13, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pepparbodavägen 13

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 750 000 kr
141 m²
5 rum
358 m² tomt

För privatvisning under sommaren vänligen ring ansvarig mäklare Daniel Månér på 070-160 00 88 Välkommen till ditt nya drömhem i familjevänliga Fresta! Denna fantastiska enplans kedjehus på 141 m² erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktion. Med sina 5 rum, varav 4 generösa sovrum, får hela familjen plats att trivas. Det nyrenoverade köket från 2018 är en fröjd för matlagningsentusiasten, med moderna lösningar och högkvalitativa material som gör vardagen lite lyxigare. Badrummet, renoverat 2023, är en sann oas med stilrent klinker och kakel samt en supersnygg dusch som ger en lyxkänsla. Detta är ett badrum att vara stolt över. För den som drömmer om extra komfort finns möjlighet att bygga en bastu intill tvättstugan, perfekt för avkopplande stunder efter en lång dag. Utomhus bjuder trädgården på stora ytor med både frodig gräsmatta och stilfull stenläggning. Här finns plats för allt från barnens lek och trädgårdsfester till lugna sommarkvällar med familjen. Med gedigna soltimmar kan du njuta av solens strålar hela dagen. Detta hem är ett måste för dig som söker ett stilfullt, bekvämt och modernt boende i ett populärt och barnvänligt område. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning och upplev detta fantastiska hus!

  • Premium
Lövstavägen 84, Runby, Upplands Väsby kommun
Lövstavägen 84, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Lövstavägen 84, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Lövstavägen 84

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 595 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 4/4
7 248 kr/mån
31 455 kr/m²

I lugna och naturnära Runby säljs nu en av de populära lägenheterna m om 3 rok med två ingångar (möjlighet till uthyrningsdel) och stor terrass i populära Brf Övre Runby. Den här lägenheten har ett av föreningens absolut bästa lägen med sol på terrass från förmiddag till kväll. Här har ni chansen att köpa en riktigt mysig lägenhet där en del ytskikt och ena badrummet är i renoverat skick. Luftig och yteffektiv planlösning med gott om möjlighet till förvaring. Två separata badrum med både duschmöjligheter och toalett. Plats för tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Bostaden är genomgående med fönster på båda sidor om huset vilket ger gott om ljusinsläpp. Terrassen ligger med ett läge utan insyn och sydvästläge vilket innebär sol i stort sett hela dagen. Separat förråd ligger vägg i vägg med lägenheten. Brf Övre Runby är en omtyckt och ekonomiskt stabil förening med nära till kommunikationer (busshållsplats och gångavstånd till Upplands Väsby pendeltågsstation), livsmedelsbutik, motionsspår och natur. Föreningen har installerat både solceller (för lägre driftskostnader) och laddboxar i sina garage för laddning av elbil. Observera att vissa av bilderna är ett fotomontage med digitalt inlagda möbler och inredning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stallgatan 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Stallgatan 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 1A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 883 kr/mån
25 682 kr/m²

Nu ges äntligen chansen att köpa en fint belägen lägenhet om 2 rok i populära och mycket lågt belånade HSB Brf Smedby - med bekvämt läge i huset och en stor balkong i härligt solläge (väst). I den här föreningen finns 2:or med olika planlösningar varav denna variant är den mest omtyckta. Den kan dessutom på ett enkelt sätt göras om till 3 rok med bra planlösning. I denna bostad på Stallgatan 1A erbjuds ni bland annat renoverat kök, genomgående fina väggar/golv samt renoverat & fräscht badrum med tvättmaskin. Rymligt vardagsrum som kan delas av till ett extra sovrum, matplats intill kök och ordentligt sovrum med garderober och gott om bra förvaring i hall. Externt förråd finns till bostaden. Härliga innergårdar med plats för umgänge och lek. HSB Brf Smedby är en ekonomiskt stabil förening där många stora underhåll har genomförts och där belåningsgraden är mycket låg. Föreningen ligger centralt och naturnära i Upplands Väsby. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Med promenadavstånd finner du både pendeltågs- och busstationen till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Med bil finns närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Hiss
Timotejgatan 1, Eds Allé, Upplands Väsby kommun

Timotejgatan 1

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 850 000 kr
131 + 11 m²
5 rum
vån 1/2
5 164 kr/mån
37 023 kr/m²

ENDAST PRIVATA VISNINGAR UNDER SOMMAREN - RING FÖR ATT BOKA TID! Varmt välkommen till en charmig bostadsidyll där barnen kan trivas och växa upp tryggt. Läget i området är ett av de bättre med en generös tomt på baksidan och fri utsikt. Detta hus från 2019 har genomtänkt design, modern elegans och bekvämlighet med plats för två bilar bredvid huset och laddbox för den elektriska bilen. Det finns idag två badrum och tre rymliga sovrum med möjlighet till fler. Det finns även ett stort loft som kan inredas efter behov. Fin utemiljö med sol hela dagen som bjuder till en fridfull oas för både avkoppling och socialt umgänge. Uteplatsen på baksidan har både altan och stor gräsmatta. Huset är perfekt beläget med närhet till förskola, Edssjön och bekvämt promenadavstånd till pendeltåg. Upplev det ultimata i både komfort och läge - detta är ett hem där drömmar blir verklighet, välkommen!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kavallerigatan 62, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Kavallerigatan 62, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 62, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 62

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 849 kr/mån
26 190 kr/m²

ENDAST PRIVATA VISNINGAR UNDER SOMMAREN, RING FÖR ATT BOKA TID! Nytt accepterat pris med möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen till en 2a i en populär och stabil bostadsrättsförening mitt i de centrala delarna. Lägenheten är ljus och har bra med ljusinsläpp från alla stora fönster. Ett sovrum i bra storlek med utgång till en inglasad balkong. Lägenheten har gott om förvaring och även en klädkammare i hall, dessutom finns ett förråd bredvid lägenheten. Här bor du med ett centralt läge nära Väsby Centrum och gångavstånd till pendeltåget.

  • Premium
  • Balkong
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 6/8
4 437 kr/mån
37 500 kr/m²

ENDAST BOKADE VISNINGAR UNDER SOMMAREN, RING FÖR ATT BOKA TID! Belägen i det natursköna området Runby, erbjuder denna snygga lägenhet på Trädgårdsvägen 2 en modern och bekväm boendemiljö. Med nyproduktionskick och modern utrustning är detta en perfekt bostad för den som vill ha både närhet till naturen men även närhet till det centrala. Bostaden är i utmärkt skick och har moderna bekvämligheter som uppfyller dagens standard. För de boende finns även ett eget gym på markplan, utrustat med moderna träningsredskap. Detta ger möjlighet till träning och välbefinnande direkt utanför dörren. Med en yta på 52 kvadratmeter och belägen på sjätte våningen erbjuder denna lägenhet fantastisk utsikt över omgivningarna. Kort sagt, denna lägenhet kombinerar modern utrustning, närhet till naturen och centralt läge på ett utmärkt sätt. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad i Upplands Väsby.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Jaktvägen 10, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Jaktvägen 10

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 950 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 475 kr/mån
31 967 kr/m²

ENDAST BOAKDE VISNINGAR UNDER SOMMAREN, RING FÖR ATT BOKA TID! Superfin 2,5a på Jaktvägen 10 i det mysiga området Bollstanäs i Upplands Väsby. Bostaden har en yta på 61 kvm och fördelas mellan stora sällskapsutrymmen, sovrum och ett extra rum som kan inredas efter behov, ett badrum som nyligen renoverats med marmor plattor och en balkong mot ett härligt läge mot naturen. Med närheten till vackra promenadstråk och en kort promenad till Norrviken sjön, erbjuder denna bostad en perfekt livsstil för den naturintresserade. Här kan du njuta av bad på sommaren och skridskoåkning under vintermånaderna. Området Bollstanäs erbjuder en trevlig atmosfär med närhet till service och bekvämligheter. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har goda kommunikationer till centrala Upplands Väsby, Rotebro och Stockholm. Detta är verkligen ett tillfälle att skapa ett hem i harmoni. Välkommen.

  • Balkong

Visar alla 9