SkandiaMäklarna Upplands Väsby

SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fruängsvägen 134, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Fruängsvägen 134

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 750 000 kr
90 m²
4 rum
5 014 kr/mån
30 556 kr/m²

Välkommen till en attraktiv 4a fördelat på två våningsplan i Odenslunda. På entréplan har man fina sällskapsutrymmen med kök och ett stort vardagsrum samt ena duschrummet och på övre plan samtliga tre sovrum samt badrum. Två fina uteplatser på vardera sida om huset med en insynsskyddad och förlängd uteplats på baksidan. Trivsamt boende med äkta radhuskänsla, ingen genomfartstrafik, möjlighet till parkering i bostadsområdet och ett eget förråd på entrésidan. Välkommen!

 • Uteplats
Galoppgatan 12, Smedby, Upplands Väsby kommun

Galoppgatan 12

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 575 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
6 286 kr/mån
26 250 kr/m²

Det här härliga hörnradhuset är idag disponerat som två rum och kök med en inhägnad uteplats på vardera sida om huset. Varmförråd på entrésidan och ett kallförråd på baksidan av huset. Förråd på fram och baksidan av huset. Bostaden har ett renoverat badrum och även ett kök som renoverats under åren. I området Smedby bor du med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra Berget och den trevliga vikingagården Gunnes gård. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats som tar dig till Väsby centrum och Upplands Väsby pendeltågsstation. Välkommen!

 • Uteplats
Kruthornsvägen 50B, Edsberg, Sollentuna kommun
 • Imorgon kl 14:15
Kruthornsvägen 50B, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Kruthornsvägen 50B, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Kruthornsvägen 50B

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/7
4 006 kr/mån
34 397 kr/m²

Har du varit på jakt efter en dröm-2:a utöver det vanliga, med högt läge och sjöutsikt över Edsviken? Nu säljs en fint belägen & genomgående 2:a på våning 6 i populära och omtyckta Brf Solhjulet med en helt oslagbar utsikt. Stor balkong i sydvästläge vilket ger sol större delen av dagen och eftermiddagen/kvällen. Tack vare lägenhetens stora fönsterpartier flödar hela bostaden av ljus. Denna välplanerade lägenhet i Edsberg har ett stort vardagsrum med gott om plats för både soff- & matmöblemang, renoverat & praktiskt kök (år 2007) med separat matplats, stort sovrum med plats för gott om förvaring och helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden har ett lugnt läge mot naturområdet på baksidan av huset. Den här lägenheten lämpar sig väl för både en ensamstående eller ett par. I Brf Solhjulet bor du i en välskött förening med närhet till natur, service & kommunikationer. Här bor du på gångavstånd till Edsbergs centrum med en mycket välsorterad ICA Supermarket, gym, vårdcentral, restauranger och allehanda butiker. Goda kommunikationer med bussar till tunnelbanan i Mörby C och Danderyds sjukhus eller pendeltåg vid Sollentuna C samt nattbussar och direktbussar till Sergels torg. Busshållplatserna Kruthornsvägen och Kvarnskogen ligger närmast och den senare kan du gena till genom skogen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Herdevägen 42, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 13:00
Herdevägen 42, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herdevägen 42, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herdevägen 42

Villa
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
6 995 000 kr
210 + 30,5 m²
7 rum
760 m² tomt

Har du drömt och letat efter en av Prästgårdsmarkens största och bäst belägna villor med garage, fantastisk trädgård och med närhet till Eds sjön? Nu är väntan över. Äntligen finns chansen att köpa detta rymliga, topprenoverade och helt insynsskyddade hus med boarea om 210 m², både vidbyggt förråd och garage samt stor tomt i härliga och barnvänliga Prästgårdsmarken i den södra delen av Runby. Här har ni tillgång till en rymlig huvudbyggnad (210 m² boarea), vidbyggt garage med förråd (cirka 30 m²) och en fin trädgård med bästa solläge. Det här huset är i mycket gott skick med renoverade ytskikt genom i princip hela huset. Stora underhåll har gjorts i huset, däribland; tillbyggnad om 35 kvm (år 2008), renoverat kök (år 2017), renovering av våtutrymmen (år 2010 och år 2019) och nytt tak (år 2016). Ta del av den fullständiga renoveringslistan under "Utförda renoveringar". Energieffektivt hus med 3-glasfönster och vattenburet värmesystem. Bra planlösning med 7 rum varav 4-5 sovrum. Sjöutsikt från övre plan. Här i Prästgårdsmarken säljs det sällan - och det är lätt att förstå varför - många väljer att bo kvar då det här är en perfekt kombination av läge och boendekomfort. I den här delen av Runby bor du med Eds sjön och naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) med närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Edsby allé 42, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 12:00
Edsby allé 42, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Edsby allé 42, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Edsby allé 42

Lägenhet
Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 480 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 326 kr/mån
34 444 kr/m²

I populära Eds Allé säljs nu en av Brf BoKlok Paradens bäst belägna lägenheter på Edsby Allé 42. Detta är en smakfull lägenhet om 3 rum och kök som ligger högt upp i huset och har byggår 2020. Bostaden har en balkong med utsikt över områdets natur och fina bebyggelse. Energieffektiv byggnad med klass B som ger dig extra mycket rabatt på bolån! Lägenheten har en mycket bra planlösning med öppenhet mellan kök/vardagsrum, två ordentliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, praktisk klädkammare, stor hall, stort badrum med tvättmaskin/torktumlare och stor balkong på framsidan med söderläge och baksidan med nordvästligt läge vilket ger sol i stort sett hela dagen dagen till kvällen. Denna lägenhet flödar av ljus tack vare den genomgående planlösningen med fönster på båda sidor om huset. Bostaden är i mycket bra skick med matchande färgsättning på väggar, golv och övrig fast inredning. Brf BoKlok Paraden är en ekonomiskt stabil och nyproducerad (år 2020) förening med modernt och hållbart tänk, bland annat finns solpaneler på taket. I Eds Allé växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Eds Allé/Runby som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Brogränd 25

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 650 000 kr
136 + 22 m²
6 rum
327 m² tomt

Nu säljs ett fint renoverat enplanshus i barnvänliga och mysiga Skälby. Längst in på den lilla mysiga gatan Brogränd säljs nu ett renoverat och rymligt hus (med en totalarea om 158 kvm) som bland annat har uterum, förråd och uthyrningsdel som ger bra boendeekonomi. Huset är renoverat under år 2020 och håller genomgående bra standard med stora sociala ytor. I huset finns dessutom luft-luftvärmepump, stora uteplatser och braskamin. Läget på huset/tomten är ett av områdets bästa med ett helt ostört hörnläge som måste upplevas på plats. Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Uteplats
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 2
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 3

Huldregränd 2

Radhus
Rotsunda, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 595 000 kr
99 m²
4 rum
7 270 kr/mån
36 313 kr/m²

Nu säljs ett härligt gavelradhus i populära Rotsunda nära Norrvikens sjö på Huldregränd 2 där stora renoveringar gjorts, bland annat renovering av kök, 2 st renoverade och helkaklade badrum, stort altan- och trädgårdsområde och de flesta ytskikten i huset. Här bor ni i ett barnvänligt villa-/radhusområde med närhet till både service och natur. Den här bostadens tomt är en av de bäst belägna i området med sol under i princip hela dagen/kvällen. Värme ingår i avgiften till bostaden. Rotsunda ligger med ett lugnt och trevligt läge i Sollentuna - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Uteplats
Fruängsvägen 48, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Fruängsvägen 48

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 050 000 kr
90 m²
4 rum
5 014 kr/mån
33 889 kr/m²

En attraktiv 4a på 90 kvm fördelat på två våningsplan i Odenslunda. På entréplan har man sällskapsutrymmena samt badrum och på övre plan samtliga tre sovrum och badrum. Fina uteplatser på vardera sida om huset med en insynsskyddad och förlängd uteplats på baksidan. Fint helkaklat badrum på entréplan som renoverats på senare år. På övre har har man renoverat och isolerat samtliga golv och här finns golvvärme. Ett trivsamt boende med äkta radhuskänsla, ingen genomfartstrafik, möjlighet till parkering i bostadsområdet och gott om förvaring i förråd på entrésidan. Föreningen ligger i ett lugnt och barnvänligt område nära grund- och förskolor. Välkommen!

 • Uteplats
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 13:00
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Upplysningens väg 23

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 608 kr/mån
45 192 kr/m²

En attraktiv tvåa högre upp i huset med härlig utsikt och supernära till pendeltågstation, centrum, restauranger och lokala närbutiker. Lägenheten kännetecknas av öppen planlösning vilket ger stora sociala ytor, ett större sovrum och med egen utgång till balkong. Då lägenheten ligger på gaveln så har man extra många fönster och härligt ljusinsläpp. Lägenheten är i nyproduktionskick och lättmöblerad. Till lägenheten medföljer ett förråd. Varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vätögränd 21, Skälby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 10:30
Vätögränd 21, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vätögränd 21, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vätögränd 21

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
5 500 000 kr
160 + 23 m²
6 rum
344 m² tomt

Har du varit på jakt efter ett fint renoverat enplanshus i ett trevligt område? På den lilla mysiga gatan Vätögränd i Skälby säljs nu områdets mest välplanerade enplanshus med många bra möjligheter. Detta totalrenoverade och rymliga hus har förutom den stora huvuddelen av huset ett uterum, förråd och en uthyrningsdel med hyresgäst som täcker stor del av husets kostnader. Hela huset är totalt ombyggt år 2015 och håller idag hög standard med stora sociala ytor. Huset/fastigheten har en rad bekvämligheter däribland frånluftsvärmepump för tappvarmvatten, golvvärme, luft-luftvärmepump, stora uteplatser, separat förråd, inglasat uterum och gott om förvaring. Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Uteplats
Herrgårdsvägen 29, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 29, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 29, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 29

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
4 677 kr/mån
30 320 kr/m²

Nu ges äntligen chansen att köpa i populära och lågt belånade HSB Brf Herrgården - en 2:a med bekvämt läge i huset och en stor balkong i härligt solläge (väst). I den här föreningen finns 2:or med olika planlösningar varav denna variant är den mest omtyckta. I denna bostad på Herrgårdsvägen 29 erbjuds ni bland annat ett stort & renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för extra matplats, ett ordentligt sovrum med garderober och gott om bra förvaring. Den här bostaden kommer att få ett nyrenoverat och stambytt badrum under våren (exempelbild finns bland bilderna). Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Externt förråd finns till bostaden. Härlig innergård med plats för umgänge och lek. HSB Brf Herrgården är en ekonomiskt stabil förening där många stora underhåll har genomförts och där belåningsgraden är mycket låg. Föreningen ligger centralt och naturnära i Upplands Väsby. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Med promenadavstånd finner du både pendeltågs- och busstationen till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Med bil finns närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Balkong
Lövstavägen 72, Runby, Upplands Väsby kommun
Lövstavägen 72, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Lövstavägen 72, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Lövstavägen 72

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
7 103 kr/mån
28 333 kr/m²

I lugna och naturnära Runby säljs nu denna fint renoverade lägenhet om 3 rok med cirka 21 kvm terrass i populära Brf Övre Runby. Under år 2024 har väggar målats om och parkettgolv slipats. Här har ni chansen att köpa en riktigt mysig lägenhet där samtliga ytskikt är i renoverat skick, kök är renoverat och badrum är i fräscht skick. Luftig och yteffektiv planlösning med gott om möjlighet till förvaring. Två separata badrum med både duschmöjligheter och toalett. Egen tvättmaskin i lägenheten. Bostaden är genomgående med fönster på båda sidor om huset vilket ger gott om ljusinsläpp. Terrassen ligger med ett läge utan insyn och söderläge vilket innebär sol i stort sett hela dagen. Separat förråd ligger vägg i vägg med lägenheten. Brf Övre Runby är en omtyckt och ekonomiskt stabil förening med nära till kommunikationer (busshållsplats och gångavstånd till Upplands Väsby pendeltågsstation), livsmedelsbutik, motionsspår och natur. Föreningen har installerat både solceller (för lägre driftskostnader) och laddboxar i sina garage för laddning av elbil.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Igelvadsstråket 25, Fresta, Upplands Väsby kommun

Igelvadsstråket 25

Villa
Fresta, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 795 000 kr
137 m²
5 rum
6 804 kr/mån

Har du drömt och letat efter ett härligt hus med stor altan/tomt till familjen? Nu är väntan över. Nu säljs ett spektakulärt och rymligt hus med byggår 2017 i populära Fresta där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Carport med plats för två bilar och förråd. Invändigt kan ni njuta av en fantastisk planlösning med stora sociala ytor, en härlig takterrass med många soltimmar, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, hela 4 st sovrum, 2 st våtutrymmen - allt givetvis i toppskick. Ansluten med fiber till Upplands Väsby stadsnät. I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Åkerholmen är ett område med 18 kedjehus som byggs runt en grönskande dunge, en Åkerholme. Fresta som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 13