Mäklare Lars Steneryd

Lars Steneryd

Om mig

Under hela mitt liv och mina 10 år som högpresterande fastighetsmäklare i kommunen har jag fått god lokalkännedom och ett brett kontaktnät i Upplands Väsby. Jag har alltid jobbat med försäljning/service eftersom det är det bästa jag vet. Som mäklare tycker jag om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. När du anlitar mig får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fruängsvägen 56, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Fruängsvägen 56

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
5 714 kr/mån
33 278 kr/m²

Nu säljs ett av de populära och välplanerade radhusen med gavelläge i idylliska Brf Fruängsvägen, beläget i omtycka Odenslunda där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. De optimalt planerade 90 kvm är fördelade över 4 rum och kök på två plan. Välskött radhus med fint kök, två st välhållna badrum, tilltaget vardagsrum och tre st bra sovrum. Det här huset utmärker sig i området då det har gavelläge (ingen granne på ena sidan av huset) och en av föreningens största uteplatser/tomter med altan och stor gräsmatta för lek, plats för studsmatta eller simbassäng. Odenslunda är ett trivsamt område med blandad bebyggelse av mestadels villor, radhus och en del lägenheter, här trivs man gammal som ung. I området ligger förskolan Skutan samt inom området finns ytterligare en förskola, Sundsborg. Odenslunda skola (åk F-5) och populära Söderviksskolan (åk 6-9) ligger inom gångavstånd. Bussar till Väsby centrum och Upplands Väsby station trafikerar såväl Sandavägen som Vallentunavägen. Närmaste matbutik ligger vid Glädjen vid Rondellen. Detta är det perfekta boendet för barnfamiljer med närhet till lekplatser och fotbollsplan en kort promenad bort.

  • Uteplats
Skolvägen 8, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Skolvägen 8, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skolvägen 8, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skolvägen 8

Villa
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
8 900 000 kr
206 m²
6 rum
1 472 m² tomt

Har du varit på jakt efter en storslagen villa i ett helt unikt läge? På den lilla villagatan Skolvägen i Centrala Väsby säljs nu områdets häftigaste enplanshus med oändliga möjligheter. Denna rymliga villa har en huvudbyggnad om 206 m² i ett plan och en tomt om 1 472 m² samt både enorma uteplatser, separat grillhus och förrådsutrymmen. Möjlighet till att bygga inglasat uterum (äldre bygglov finns) och attefallshus. Hela huset är totalt ombyggt år 2011 och håller idag absolut högsta standard med stora sociala ytor. Huset/fastigheten har en rad bekvämligheter och finesser, däribland installerad bergvärme, vattenburen golvvärme, luftkonditionering på flera ställen i huset, robotgräsklippare och automatisk bevattning. Hela främre delen av fastigheten är omsluten av stora stålgrindar med motoriserad öppning. Villan är belägen mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och i närheten finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Industrivägen 28, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00
Industrivägen 28, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Industrivägen 28, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Industrivägen 28

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/5
5 162 kr/mån
30 893 kr/m²

Nu ges äntligen chansen att köpa en av föreningens härligaste lägenheter om 3 rok i populära Brf Korpkulla 1 - högt upp i huset med två st stora inglasade balkonger i härligt solläge och fin utsikt över området. I denna bostad på Industrivägen 28 erbjuds ni bland annat bra planlösning med närhet mellan kök/vardagsrum, ordentlig matplats i det fint renoverade köket, två ordentliga sovrum, klädkammare, bra förvaring samt rymligt & helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Hiss finns i huset. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek. Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skälbyvägen 8, Skälby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00
Skälbyvägen 8, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skälbyvägen 8, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skälbyvägen 8

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 195 000 kr
114 + 60 m²
5 rum
213 m² tomt

Har du letat efter ett unikt och charmigt 1970-talshus med härlig tomt, dubbelgarage och många möjligheter? Nu är väntan över. Nu säljs ett rymligt familjehus i populära Skälby där du bor i ett barnvänligt radhus-/kedjehusområde med närhet till det mesta. I den här delen av Skälby säljs det nästan aldrig eftersom de boende trivs så bra. Här har ni tillgång till en stor huvudbyggnad (174 m²), dubbelgarageplats i länga, mycket stora uteplatser på båda sidor om huset samt spabad för härliga badkvällar. Huset är i välhållet/fräscht skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora sovrum, helkaklat renoverat badrum och gott om förvaringsutrymmen i både olika typer av förråd, klädkammare och gillestuga. Mysig trädgårdstomt med härlig karaktär då det är både gräsmatta och berg/sten. Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Uteplats
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Brogränd 25, Skälby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Brogränd 25

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 450 000 kr
136 + 22 m²
6 rum
327 m² tomt

Nu säljs ett fint renoverat enplanshus i barnvänliga och mysiga Skälby. Längst in på den lilla mysiga gatan Brogränd säljs nu ett renoverat och rymligt hus (med en totalarea om 158 kvm) som bland annat har uterum, förråd och uthyrningsdel som ger bra boendeekonomi. Huset är renoverat under år 2020 och håller genomgående bra standard med stora sociala ytor. I huset finns dessutom luft-luftvärmepump, stora uteplatser och braskamin. Läget på huset/tomten är ett av områdets bästa med ett helt ostört hörnläge som måste upplevas på plats. Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Uteplats
Igelvadsstråket 25, Fresta, Upplands Väsby kommun

Igelvadsstråket 25

Villa
Fresta, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 795 000 kr
137 m²
5 rum
6 804 kr/mån

Har du drömt och letat efter ett härligt hus med stor altan/tomt till familjen? Nu är väntan över. Nu säljs ett spektakulärt och rymligt hus med byggår 2017 i populära Fresta där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Carport med plats för två bilar och förråd. Invändigt kan ni njuta av en fantastisk planlösning med stora sociala ytor, en härlig takterrass med många soltimmar, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, hela 4 st sovrum, 2 st våtutrymmen - allt givetvis i toppskick. Ansluten med fiber till Upplands Väsby stadsnät. I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Åkerholmen är ett område med 18 kedjehus som byggs runt en grönskande dunge, en Åkerholme. Fresta som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6