Mäklare Lars Steneryd

Lars Steneryd

Om mig

Under hela mitt liv och mina 10 år som högpresterande fastighetsmäklare i kommunen har jag fått god lokalkännedom och ett brett kontaktnät i Upplands Väsby. Jag har alltid jobbat med försäljning/service eftersom det är det bästa jag vet. Som mäklare tycker jag om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. När du anlitar mig får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sadelgatan 117, Smedby, Upplands Väsby kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00

Sadelgatan 117

Radhus
Smedby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 050 000 kr
60 m²
3 rum
3 474 kr/mån
34 167 kr/m²

Letar du efter ett välplanerat radhus med både renoverat badrum och renoverade ytskikt på barnvänliga och populära Sadelgatan? Nu har ni chansen. Det här härliga hörnradhuset är idag disponerat som 3 rum och kök. Huset har en inhägnad uteplats med nylagd stenläggning (år 2023) på sin framsida där en kan njuta av sol större delen av dagen. Fina möjligheter för den trädgårdsintresserade med gott om planteringsytor. Kallförråd på framsidan av huset. Låg avgift. Bostaden har ett fint renoverat badrum och genomgående renoverade ytskikt. Praktisk och stor klädkammare. I området Smedby bor du med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra Berget och den trevliga vikingagården Gunnes gård. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats som tar dig till Väsby centrum och Upplands Väsby pendeltågsstation. Från Upplands Väsby pendeltågsstation kan du ta dig till Uppsala C, Arlanda C och Stockholm C inom cirka 30 minuter.

 • Plus
 • Uteplats
Centralvägen 17, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Sön 10 dec
Centralvägen 17, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 17, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 17

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/5
2 974 kr/mån
47 614 kr/m²

Äntligen finns en av de välplanerade 2:orna med högt läge och stor balkong i Brf Vilunda Allé på Centralvägen i Centrala Väsby till salu. Byggnaden uppfördes år 2008 och allt i bostaden är välbevarat och i bra skick. Möjlighet till billig parkering finns! Denna lägenhet har ett av föreningens bästa lägen mot den lugna baksidan. Här erbjuds ni bland annat ett ordentligt sovrum, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, rymligt kök med liten matplats och alla bekvämligheter, luftig planlösning med vardagsrum och kök i ett samt gott om förvaring i garderober. Externt/separat förråd finns. Brf Vilunda Allé ligger mycket centralt i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen (som tar dig till Stockholm, Uppsala och Arlanda inom 30 min), restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 2
Huldregränd 2, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 3

Huldregränd 2

Radhus
Rotsunda, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 595 000 kr
99 m²
4 rum
7 270 kr/mån
36 313 kr/m²

Nu säljs ett härligt gavelradhus i populära Rotsunda nära Norrvikens sjö på Huldregränd 2 där stora renoveringar gjorts, bland annat renovering av kök, 2 st renoverade och helkaklade badrum, stort altan- och trädgårdsområde och de flesta ytskikten i huset. Här bor ni i ett barnvänligt villa-/radhusområde med närhet till både service och natur. Den här bostadens tomt är en av de bäst belägna i området med sol under i princip hela dagen/kvällen. Värme ingår i avgiften till bostaden. Rotsunda ligger med ett lugnt och trevligt läge i Sollentuna - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Uteplats
Herdevägen 42, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår
Herdevägen 42, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herdevägen 42, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herdevägen 42

Villa
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
7 700 000 kr
210 + 30,5 m²
7 rum
760 m² tomt

Har du drömt och letat efter en av Prästgårdsmarkens största och bäst belägna villor med garage, fantastisk trädgård och med närhet till Eds sjön? Nu är väntan över. Äntligen finns chansen att köpa detta rymliga, topprenoverade och helt insynsskyddade hus med boarea om 210 m², både vidbyggt förråd och garage samt stor tomt i härliga och barnvänliga Prästgårdsmarken i den södra delen av Runby. Här har ni tillgång till en rymlig huvudbyggnad (210 m² boarea), vidbyggt garage med förråd (cirka 30 m²) och en fin trädgård med bästa solläge. Det här huset är i mycket gott skick med renoverade ytskikt genom i princip hela huset. Stora underhåll har gjorts i huset, däribland; tillbyggnad om 35 kvm (år 2008), renoverat kök (år 2017), renovering av våtutrymmen (år 2010 och år 2019) och nytt tak (år 2016). Ta del av den fullständiga renoveringslistan under "Utförda renoveringar". Energieffektivt hus med 3-glasfönster och vattenburet värmesystem. Bra planlösning med 7 rum varav 4-5 sovrum. Sjöutsikt från övre plan. Här i Prästgårdsmarken säljs det sällan - och det är lätt att förstå varför - många väljer att bo kvar då det här är en perfekt kombination av läge och boendekomfort. I den här delen av Runby bor du med Eds sjön och naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) med närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Edsby allé 42, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun

Edsby allé 42

Lägenhet
Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 120 kr/mån
34 653 kr/m²

I populära Eds Allé säljs nu en av Brf BoKlok Paradens bäst belägna lägenheter på Edsby Allé 42. Detta är en smakfull lägenhet om 3 rum och kök som ligger högt upp i huset och har byggår 2020. Bostaden har en balkong med utsikt över områdets natur och fina bebyggelse. Energieffektiv byggnad med klass B som ger dig extra mycket rabatt på bolån! Lägenheten har en mycket bra planlösning med öppenhet mellan kök/vardagsrum, två ordentliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, praktisk klädkammare, stor hall, stort badrum med tvättmaskin/torktumlare och stor balkong på framsidan med söderläge och baksidan med nordvästligt läge vilket ger sol i stort sett hela dagen dagen till kvällen. Denna lägenhet flödar av ljus tack vare den genomgående planlösningen med fönster på båda sidor om huset. Bostaden är i mycket bra skick med matchande färgsättning på väggar, golv och övrig fast inredning. Brf BoKlok Paraden är en ekonomiskt stabil och nyproducerad (år 2020) förening med modernt och hållbart tänk, bland annat finns solpaneler på taket. I Eds Allé växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Eds Allé/Runby som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Balkong
 • Hiss
Edsby allé 30, Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun

Edsby allé 30

Lägenhet
Eds Allé/Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 995 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
5 964 kr/mån
35 235 kr/m²

I populära Eds Allé säljs nu en av Brf BoKlok Esplanadens bäst belägna lägenheter på Edsby Allé 30. Detta är en smakfull lägenhet om 4 rum och kök som ligger högt upp i huset och har byggår 2018. Bostaden har en balkong med utsikt över områdets natur och fina bebyggelse. Energieffektiv byggnad med klass A som ger dig extra mycket rabatt på bolån! Lägenheten har en mycket bra planlösning med öppenhet mellan kök/vardagsrum, tre ordentliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, 2 st praktiska klädkammare, stor hall, stort badrum med tvättmaskin/torktumlare och stor balkong på framsidan med söderläge och baksidan med nordvästligt läge vilket ger sol i stort sett hela dagen dagen till kvällen. Denna lägenhet flödar av ljus tack vare den genomgående planlösningen med fönster på båda sidor om huset. Bostaden är i mycket bra skick med matchande färgsättning på väggar, golv och övrig fast inredning. Internet, TV & telefoni via Telia ingår i avgiften. Brf BoKlok Esplanaden är en ekonomiskt stabil och nyproducerad (år 2018) förening med modernt och hållbart tänk, bland annat finns solpaneler på taket. I Eds Allé växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Eds Allé/Runby som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Balkong
 • Hiss
Skolvägen 8, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Skolvägen 8

Villa
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
10 900 000 kr
206 m²
6 rum
1 472 m² tomt

Har du varit på jakt efter en storslagen villa i ett helt unikt läge? På den lilla villagatan Skolvägen i Centrala Väsby säljs nu områdets häftigaste enplanshus med oändliga möjligheter. Denna rymliga villa har en huvudbyggnad om 206 m² i ett plan och en tomt om 1 472 m² samt både enorma uteplatser, separat grillhus och förrådsutrymmen. Möjlighet till att bygga inglasat uterum (äldre bygglov finns) och attefallshus. Hela huset är totalt ombyggt år 2011 och håller idag absolut högsta standard med stora sociala ytor. Huset/fastigheten har en rad bekvämligheter och finesser, däribland installerad bergvärme, vattenburen golvvärme, luftkonditionering på flera ställen i huset, robotgräsklippare och automatisk bevattning. Hela främre delen av fastigheten är omsluten av stora stålgrindar med motoriserad öppning. Villan är belägen mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och i närheten finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

 • Uteplats
Igelvadsstråket 25, Fresta, Upplands Väsby kommun

Igelvadsstråket 25

Villa
Fresta, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 795 000 kr
137 m²
5 rum
6 804 kr/mån

Har du drömt och letat efter ett härligt hus med stor altan/tomt till familjen? Nu är väntan över. Nu säljs ett spektakulärt och rymligt hus med byggår 2017 i populära Fresta där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Carport med plats för två bilar och förråd. Invändigt kan ni njuta av en fantastisk planlösning med stora sociala ytor, en härlig takterrass med många soltimmar, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, hela 4 st sovrum, 2 st våtutrymmen - allt givetvis i toppskick. Ansluten med fiber till Upplands Väsby stadsnät. I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Åkerholmen är ett område med 18 kedjehus som byggs runt en grönskande dunge, en Åkerholme. Fresta som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 8