Mäklare Micaela Rebel

Micaela Rebel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Drivbänksvägen 11A

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Peab Bostad AB
4 145 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/8
5 967 kr/mån
44 096 kr/m²

Yteffektiv och rymlig lägenhet med möjlighet till hemmakontor eller ungdomsdel, hiss direkt till garaget.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Multrågatan 11 (0953/1403), Råcksta / Vällingby, Stockholms kommun

Multrågatan 11 (0953/1403)

Lägenhet
Råcksta / Vällingby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
3 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
5 311 kr/mån
38 036 kr/m²

Här saluförs en stilsäker och mycket välplanerad trea om 84 kvm med öppen och social planlösning högst upp i huset. Genom stora fönsterpartier strålar ljuset in i två väderstreck och addera dessutom den rymliga balkongen i soligt läge mot innergården - det här är ett boende att drömma om! Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt en familj med gott smaksinne och höga krav vill ha. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkomna hem! Vi kliver in i den ljusa och rymliga entréhallen som innehar avhängningsmöjligheter för både kläder och skor samt ytterligare förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Dessutom finns en klädkammare några steg in som rymmer ytterligare kläder och skor. Ljuset möter oss direkt när vi kliver in och skapar en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. I direktanslutning till entréhallen kliver vi in i det väl tilltagna badrummet med påtaglig hotellkänsla - här kommer ni vilja spendera många timmar. Svart klinker på golvet och vitt kakel pryder väggarna. Utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, badkar med dusch samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med snygg arbetsbänk i vit laminat. Köket är stilsäkert med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i mörk laminat och ovansittande vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Här finns gott om utrymme för hela familjen. Duka upp matbordet med plats för ca 4-6 personer intill de stora fönsterpartierna och den franska balkongen med lummig utsikt. I en social och öppen planlösning med köket nås vardagsrummet som badar i härligt ljusflöde. Möblera med soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. På andra sidan av bostaden och hittar vi de två sovrummen som båda är ljusa och harmoniska. Master bedroom ligger helt insynsskyddat och rymmer den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja er morgon här med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få. Det mindre sovrummet, som ligger vägg i vägg med master bedroom, passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Härifrån nås även den väl tilltagna balkong med härlig utsikt över den mysiga innergården. BRF Norrskenet är en stabil och solid förening med 137 lägenheter. Bra kommunikationer med fem minuters gångavstånd från Råcksta t-bana i Vällingby. Kvarteret var inflyttningsklart under 2008. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02 för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Östersundsgatan 7, Vån 14 (1413/2401), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Östersundsgatan 7, Vån 14 (1413/2401), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Östersundsgatan 7, Vån 14 (1413/2401), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Östersundsgatan 7, Vån 14 (1413/2401)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 895 000 kr
46 m²
1 rum
vån 14/15
2 676 kr/mån
41 196 kr/m²

Med ett oslagbart läge näst högst upp i huset saluförs denna spektakulära och nyproducerade (2015) 1: om 46 kvm i populära Vällingby Parkstad med fransk balkong och slående utsikt över Västerort! Genomgående stilsäkra materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och härliga sociala ytor. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt och känslan av att ha himlen som närmsta granne är påtaglig. Bostaden passar utmärkt för singeln eller paret med högt ställda krav. I pulserande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanan gröna linje tar dryga 20 min till city, flertalet gym, förskolor och underbara grönområden finns i närheten. Det här är ett hem att drömma om - Välkommen hem! En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ, stor spegel med inbyggd belysning samt duschhörna. Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, ugn samt kombinerad kyl/frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt över hustaken. Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det sociala sällskapsrummet som erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Här finns det gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord, rymlig matplats och sovdel med plats för ca 1,60 säng och sängbord - för att skapa en extra mysig stämning och maximera kvadratmeterna ännu mer går det även att sätta upp en skiljevägg. Som sagt, möjligheterna är oändliga! BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterrass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 13 våningar i huset finns tvättstugor, precis utanför lägenheten ligger en av de och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor nyöppnad Hemköp finns längs Jämtlandsgatan. För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jämtlandsgatan 107, Vån 6 (11063/1503), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 14:00
Jämtlandsgatan 107, Vån 6 (11063/1503), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Jämtlandsgatan 107, Vån 6 (11063/1503), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Jämtlandsgatan 107, Vån 6 (11063/1503)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 795 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/11
3 831 kr/mån
42 348 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska och nyproducerad 3:a om 66 kvm i fastighet anno 2019. Helt fri utsikt och härlig balkong i västerläge med sol från ca 14 sommartid. Bostaden präglas av ljus interiör och högklassiga materialval, ett boende i toppklass. Social och väldisponerad planlösning, ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck. När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrum och kök i en delvis öppen planlösning, den perfekta samlingsplatsen för att umgås med familj och vänner. Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, två väl tilltagna sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. I övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett förråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en vit kulör. Tillträde flexibelt. BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 847 kr/mån (bilplats med ladduttag, 987:-). Hemköp hyr föreningens lokal på entréplan. Hyreskontraktet löper över 10 år och ger mycket goda intäkter till föreningen. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östersundsgatan 6, Vån 3 (31034/1204), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Östersundsgatan 6, Vån 3 (31034/1204), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Östersundsgatan 6, Vån 3 (31034/1204), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Östersundsgatan 6, Vån 3 (31034/1204)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
3 541 kr/mån
37 623 kr/m²

Varmt välkomna till en av områdets mest påkostade nyproducerade tvåa med en stor södervänd balkong. Lägenheten färdigställdes 2017 och har utformats noggrant med materialval som verkligen sticker ut i mängden. Väldigt högt i tak, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående ljusinsläpp och vackra ekparkett golv präglar denna attraktiva tvåa. Generöst sovrum med bra förvaring, välplanerat kök i ljusa toner med plats för större middagsbord intill fönsterpartiet, vardagsrum som rymmer både soffdel och kontorshörna samt ett badrum med påtaglig hotellkänsla. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 847 kr/mån (bilplats med ladduttag, 987:-). Hemköp hyr föreningens lokal på entréplan. Hyreskontraktet löper över 10 år och ger mycket goda intäkter till föreningen. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02 för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östersundsgatan 6, Vån 4 (31043/1303), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
 • Tis 10 okt kl 18:00
Östersundsgatan 6, Vån 4 (31043/1303), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Östersundsgatan 6, Vån 4 (31043/1303), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Östersundsgatan 6, Vån 4 (31043/1303)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 995 000 kr
42 m²
1 rum
vån 4/4
2 434 kr/mån
47 500 kr/m²

Med ett oslagbart läge högst upp i huset presenterar jag nu stolt denna fantastiska 1:a (möjlig mini 2:a) nyproducerad 2017 med stor balkong i populära Vällingby Parkstad! Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke, kanske är det därför den upplevs som mycket större än vad den är - här finns tillfälle att förvärva ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Påkostade och väl genomtänka materialval samt ljusa och sociala ytor. Här bor du med närhet till allt som bra kommunikationer, service och grönområden. Välkommen hem! Den trevliga hemmakänslan möter oss direkt när vi kliver in i den rymliga entréhallen som erbjuder plats för både hatt- och skohylla. Här finns även utrymme för andra möblemang och avhängning. Intill entréhallen hittar vi det moderna badrummet med hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med ljusgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/ torktumlare med arbetsbänk ovan. Vi fortsätter in i bostaden på det fina parkettgolvet och möts av ett strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till den härliga balkongen. Sällskapsrummet är stort och erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Sovalkoven rymmer ca 1,60 säng med tillhörande sängbord. Vardagsrumsdelen har gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel samt andra möjliga inredningsdetaljer. Här finns även utgången till den fantastiska balkongen som erbjuder sol fram till ca 13 sommartid och gott om plats för sköna loungemöbler samt plantering av grönska och växter om så önskas. Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kyl/frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, duka upp till bordet för upp till ca 4-6 personer precis in till det stora fönsterpartiet med trevlig utsikt. BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage och förråd under husen som enkelt nås med hissen till källarvåning, garageplatserna fördelas enligt kösystem, 847 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan mot Jämtlandsgatan, kontrakt tecknat på 10 år. Utöver det finns postombud. Vällingby Parkstad är ett lugnt familjevänligt område som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med tunnelbanan precis runt knuten. Här finns även närheten till Grimsta naturreservat som erbjuder grönområden, motionsspår, Kaanan-badet, ridcenter och utegym. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östersundsgatan 7, Vån 8 (0811/1816), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Östersundsgatan 7, Vån 8 (0811/1816), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Östersundsgatan 7, Vån 8 (0811/1816), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Östersundsgatan 7, Vån 8 (0811/1816)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 795 000 kr
42 m²
3 rum
vån 8/15
2 779 kr/mån
42 738 kr/m²

Nu saluförs denna ytterst kvadratsmarta mini-3:a om 42 kvm i populära Vällingby Parkstad med fransk balkong! Genomgående stilsäkra materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och härliga ytor. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt. Bostaden passar utmärkt för den lilla familjen. I Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanan, flertalet gym, förskolor och underbara grönområden finns i närheten. BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterrass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 13 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor nyöppnad Hemköp finns längs Jämtlandsgatan. För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vittangigatan 9, Vån 3 (31/1202), Vällingby Centrum, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 12:30

Vittangigatan 9, Vån 3 (31/1202)

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 788 kr/mån
38 600 kr/m²

Nu saluförs denna påkostade och totalrenoverade 3:a med inglasad balkong i centrala Vällingby. Välkomna att uppleva den här mycket fina bostaden som har allt man önskar sig och lite till. Bostaden präglas av den smarta planeringen där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt och som pricken över i:et har vi den fantastiska balkongen i soligt sydvästläge med lummig utsikt. Välkomna hem! Den härliga hemmakänslan, som genomsyrar hela bostaden, möter oss direkt när vi kliver in i den ljusa och rymliga entréhallen. Här erbjuds plats för hatt- och skohylla och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i den perfekt placerade klädkammaren. I direktanslutning till entréhallen hittar vi det luxuösa och stora badrummet som är något utöver det vanliga - här vill man spendera många timmar och skämma bort sig själv med ett kvällsbad. Det är extraordinärt inrett med snyggt grått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna tillsammans med snyggt tvättställ med kommod, takdusch, wc samt bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Vidare tar vi oss till lägenhetens magnifika och trivsamma kök. Här är det enkelt att laga mat och vara social med vänner och familj i ett rum som är välplanerat och genomtänkt. Möblera med matbord för 4-6 personer och njut av ljuset som strålar in genom det stora fönsterpartiet. Köket är stilrent med skåpluckor och lådfronter i en härlig grå färgton och arbetsbänk i trä med ovansittande stänkskydd i marmorerad grå. Den maskinella utrustningen är exceptionell och består av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys som också är snyggt integrerad. Från köket når vi bostadens naturliga samlingsplats - det ljusa vardagsrummet som inbjuder till härligt umgänge och fredagsmys. Härifrån når vi även bostadens rymliga balkong - varför inte ta morgonkaffet här ute och njuta av friska luften? Vardagsrummet rymmer den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och tv-möbel. Till sist har vi bostadens två harmoniska sovrum som ligger i anslutning till varandra. Master bedroom är ljust och rymligt och här får man med enkelhet plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och sovrumsmöbel om så önskas. Här är mysfaktorn är hög eftersom golvet pryds av en härlig heltäckningsmatta i en fin ljusbeige färgton. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Brf Fyrfärgspennan 1 är en stabil och solid förening som precis gjort fönsterbyte. Här bor ni med direkt närhet till Vällingby City. Det är nära till grönområden kring Nälstaängarna och vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. I Vällingby City finns all tänkbar service med ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF-biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel, 0766-40 50 02

 • Plus
 • Balkong
Östersundsgatan 7, Vån 15 (1501/2506), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Östersundsgatan 7, Vån 15 (1501/2506)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 15/15
2 405 kr/mån
47 237 kr/m²

Äntligen, nu saluförs denna spektakulära topplägenhet, välkomna högst upp i huset på vån 15 av 15. Detta boende erbjuder milsvid utsikt och ett hem helt utöver det vanliga. Att leva här kan minst sagt beskrivas som lyxigt och bekymmersfritt. Lägenheten färdigställdes 2015 och har utformats noggrant med materialval som verkligen sticker ut i mängden. Högt i tak, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående ljusinsläpp och vackra parkettgolv präglar denna attraktiva etta. Välplanerat kök i ljusa toner med plats för middagsbord intill fönsterpartiet, vardagsrum som rymmer både soffdel och sovhörna, rymlig walk in closet samt ett badrum med påtaglig hotellkänsla. Denna nyproducerade pärla går med enkla medel att göra om till en "mini-2:a". Perfekt boende för den kräsne singeln. BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterrass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 13 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor nyöppnad Hemköp finns längs Jämtlandsgatan. För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Torparfars Väg 8E, Vällingby / Vinsta, Stockholms kommun
Torparfars Väg 8E, Vällingby / Vinsta, Stockholms kommun, bild 2
Torparfars Väg 8E, Vällingby / Vinsta, Stockholms kommun, bild 3

Torparfars Väg 8E

Lägenhet
Vällingby / Vinsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 495 000 kr
18,6 + 9,7 m²
1 rum
914 kr/mån
80 376 kr/m²

Välkommen till ett nyproducerat och exklusivt förstaboende om 28,3 kvm (boarea + biyta) i lugnt villakvarter! Nu presenterar jag stolt denna luxuösa bostad i mysigt villakvarter i Vällingby. Här har du tillfälle att flytta in i ett riktigt drömboende som överträffar det mesta - låg månadsavgift om 914 kr/mån. Bostaden präglas av påkostade och väl genomtänkta materialval och har allt man önskar och lite till. Hela bostaden innehar ljusa väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och skapa sitt eget drömhem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum tillsammans med det härliga ljusinflödet gör att bostaden känns ännu större och gör det lätt att umgås och skapa en social härlig oas. Kanske blir det du som flyttar in här till hösten? Välkommen hem! Vi kliver in i bostaden och välkomnas i den ljusa och trevliga entréhallen som erbjuder plats för såväl hatt- och skohylla. Här sätter vi fötterna på parkettgolv. Bostadens trendiga kök som går i ljusa toner har allt ett drömkök efterfrågar. Den maskinella utrustningen är slående och består av spishäll, ugn, samt kombinerad kyl/frys. Optimala förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor bakom vita fronter. Bra arbetsytor på arbetsbänk i sten. Laga en god trerättersmiddag, bjud över din familj eller vänner - här kan du med enkelhet duka upp till middag för upp till ca 2-4 personer runt matbordet. Intill köket når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin. Sällskapsrummet är harmoniskt med ett strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier som reflekteras fint mot de ljust målade väggar. Här är valmöjligheterna för möblering oändliga - låt fantasin flöda och skapa ditt drömboende. Sällskapsrummet går med enkelhet att möblera med soffa, tillhörande soffbord samt övrig trivselmöbel om så önskas. Utgång till den härliga uteplatsen i soligt söderläge. Den mysiga loftet är ca 9,7 kvm. Sovloftet rymmer 160-180 cm säng och tillhörande sängbord. Bädda upp den sköna sängen med favoritlakanen - här kommer du sova gott och vakna utvilad.

 • Premium
 • Uteplats
Östersundsgatan 8, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Östersundsgatan 8, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Östersundsgatan 8, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Östersundsgatan 8

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
2 668 kr/mån
43 370 kr/m²

Välkommen till denna utmärkt planerade tvåa i nyproduktionsskick med fransk balkong, belägen på bästa adress i Vällingby Parkstad. Här bor du i en ljus och smakfull lägenhet i en mycket trevlig och välskött förening med god ekonomi. Du möts direkt av det smakfulla och fullt utrustade köket i stilren färgskala. Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt gott om förvaring och arbetsytor. Vidare in i lägenheten möts du av det väl tilltagna och lättmöblerade vardagsrummet med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Stora fönster mot väster som bjuder på vackert ljusinsläpp. Vitmålade väggar möter här fin ekparkett på golvet. Från vardagsrummet nås en fransk balkong som bjuder på gott om sol. Sovrummet är rofyllt med plats för dubbelsäng och förvaring i form av platsbyggda garderober. I anslutning till hallen finns badrummet med påtaglig hotellkänsla och bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare. BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hissen, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 847 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jämtlandsgatan 70, Vån 1, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Jämtlandsgatan 70, Vån 1, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Jämtlandsgatan 70, Vån 1, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Jämtlandsgatan 70, Vån 1

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/3
6 029 kr/mån
34 826 kr/m²

Varmt välkomna till en av områdets mest påkostade fyra (möjlig 5:a) med en stor inglasad balkong. Lägenheten har genomgått en totalrenovering för några år sedan och har utformats noggrant med materialval som verkligen sticker ut i mängden. Högt i tak, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående ljusinsläpp präglar denna attraktiva fyra. Generösa sovrum, bra förvaring, välplanerat kök med plats för större middagsbord intill fönsterpartiet, vardagsrum som rymmer både soffdel och kontorshörna, ett badrum med påtaglig hotellkänsla samt wc. Denna nyproducerade pärla går med enkla medel att göra om från 4 rok till 5 rok. Perfekt boende för såväl familjen som de kräsna paret. Välskött förening med garage. Förutom allt detta erbjuder bostaden ett perfekt läge intill Vällingby Centrum med närhet till både tunnelbanan, restauranger, butiker, caféer, samt promenadstråk och trevliga grönområden runt Mälaren. Missa inte chansen att kunna förvärva denna underbara bostad!

 • Premium
 • Balkong
Maltesholmsvägen 161, Hässelby / Hässelby Strand, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 16:00
Maltesholmsvägen 161, Hässelby / Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Maltesholmsvägen 161, Hässelby / Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Maltesholmsvägen 161

Lägenhet
Hässelby / Hässelby Strand, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 995 000 kr
112 m²
5 rum
7 247 kr/mån
26 741 kr/m²

Med endast en halv trappa upp saluförs nu områdets mest påkostade totalrenoverade fyra (möjlig 5:a) med en södervänd balkong mot Mälaren. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering 2023 och har utformats noggrant med materialval som verkligen sticker ut i mängden. Högt i tak, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående ljusinsläpp och spektakulär utsikt samt vackra golv präglar denna attraktiva fyra. Tre generösa sovrum, välplanerat kök i trendsäkra toner med köksö och plats för större middagsbord intill i matsalen, vardagsrum som rymmer stor soffgrupp samt ett badrum med påtaglig hotellkänsla. Perfekt boende för såväl familjen som det kräsna paret. Styling gjord av Stilrummet. Välkommen hem! Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 200 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan.

 • Premium
 • Balkong
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Drivbänksvägen 11A

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Peab Bostad AB
4 025 000 kr
86 m²
4 rum
vån 7/8
5 589 kr/mån
46 802 kr/m²

Optimal lägenhet för ytkrävande familjen, flera möjligheter till möblemang samt två balkonger med solläge.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Funäsgatan 8, Vån 11, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Funäsgatan 8, Vån 11

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 11/13
3 033 kr/mån
50 882 kr/m²

Äntligen, nu saluförs denna spektakulära lägenhet på våning 11 av 13 i nyproducerad fastighet anno 2019. Detta boende erbjuder milsvid utsikt och ett hem helt utöver det vanliga. Att leva här kan minst sagt beskrivas som lyxigt och bekymmersfritt. Här finns plats för både vardag och fest, en bostad att storm trivas i. Det bästa av två världar i hjärtat av Västerort. Stor och ljuvlig balkong med fritt och högt söderläge, här finns det plats för både matplats och loungegrupp. Väldisponerad och härlig planlösning med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde och släpper in rikligt med ljus. Detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. En bostad med ljus interiör och högklassiga materialval. Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning. Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt handdukstork. I övrigt finns det mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett förråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en ljus kulör.

 • Balkong
 • Hiss
Brf Grönmyntan, Hässelby Villastad, Stockholms kommun
 • 10 lediga bostäder

Brf Grönmyntan

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Peab Bostad AB
fr. 1 495 000 kr
30-109 m²
1-5 rum
2 473 kr/mån

Välkommen till visningslägenheten - Inflyttningen startar i november! Flytta in i en nybyggd och välplanerad lägenhet med alla bekvämligheter du behöver. Dessutom en grönskande gård, granne med mysiga villakvarter och nära till service i Åkermyntan Centrum.

 • Nybyggnadsprojekt
Östersundsgatan 6, Vån 1 (31013/1003), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 8 okt kl 14:35
Östersundsgatan 6, Vån 1 (31013/1003), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Östersundsgatan 6, Vån 1 (31013/1003), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Östersundsgatan 6, Vån 1 (31013/1003)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 750 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/4
2 434 kr/mån
41 667 kr/m²

Nu saluförs denna stilsäkra och nyproducerade etta (möjlig mini 2:a) med en stor uteplats mot en lugn innergård. Lägenheten färdigställdes 2017 och har utformats noggrant med materialval som verkligen sticker ut i mängden. Högt i tak, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående fint ljusinsläpp präglar denna attraktiva etta. Generös sovalkov, välplanerat kök i ljusa toner med plats för större middagsbord intill fönsterpartiet, vardagsrum som rymmer både soffdel och kontorshörna samt ett badrum med påtaglig hotellkänsla. Denna nyproducerade pärla går med enkla medel att göra om från 1 rok till 2 rok. Perfekt boende för såväl den kräsne singeln som paret som vill bo nära både natur, restauranger, shopping och kommunikationer i populära Vällingby Parkstad. BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 847 kr/mån (bilplats med ladduttag, 987:-). Hemköp hyr föreningens lokal på entréplan. Hyreskontraktet löper över 10 år och ger mycket goda intäkter till föreningen. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02 för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Drivbänksvägen 13B, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Drivbänksvägen 13B

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Peab Bostad AB
2 895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 673 kr/mån
41 957 kr/m²

Yteffektiv och välplanerad lägenhet högst upp i huset, möjlighet till ungdomsdel eller hemmakontor.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Råckstavägen 27, Vån 5 (1351/1301), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Råckstavägen 27, Vån 5 (1351/1301)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/6
3 935 kr/mån
37 845 kr/m²

Varmt välkomna till områdets mest välplanerade tvåa om 58 kvm med en stor västervänd balkong mot en lugn innergård. Lägenheten färdigställdes 2009 och har utformats noggrant med materialval som är stilsäkra. Luftig takhöjd, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående ljusinsläpp och vackra parkettgolv präglar denna attraktiva tvåa. Generöst sovrum med bra förvaring, välplanerat kök i ljusa toner med plats för större middagsbord intill fönsterpartiet, vardagsrum som rymmer både soffdel och kontorshörna samt ett badrum med påtaglig hotellkänsla. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. BRF Midnattssolen är en stabil och solid förening med god ekonomi. Föreningen har även en gemensamhetslokal som finns att hyra på Multrågatan 5. Där finns även övernattningslägenhet att hyra för ca 350 kr/natt. Garage i huset som nås smidigt direkt från hissen. Fria parkeringsplatser på gatorna i området. Föreningen disponerar över 43 bilparkeringsplatser varav 38 i garage, 5 utomhus p-platser samt 2 mc-garageplatser. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02 för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östersundsgatan 4, Vån 3 (22032/1202), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Östersundsgatan 4, Vån 3 (22032/1202)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/4
3 726 kr/mån
40 547 kr/m²

Nu presenterar jag stolt denna fantastiska och nyproducerade 2:a i populära Vällingby Parkstad - med en stor balkong i soligt söderläge! Välkomna att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva ert drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och stora sociala ytor för familj och vänner. Hörnlägenhet med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Välkomna hem! En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den mörka arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, förberett för mikro och ugn i högskåp samt kombinerad kyl/frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt. Köket är fint integrerat med bostadens samlingspunkt, det ljusa och social vardagsrummet som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren når man också den stora balkongen med lummig utsikt. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna café-känsla. Slå er ner och njut av solen. Bostadens väl tilltagna master bedroom är helt utan insyn och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Här finns även förvaringsmöjligheter via en walk in closet. BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hissen till källarvåning, garageplatserna fördelas enligt kösystem, 847 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan mot Jämtlandsgatan, kontrakt tecknat på 10 år. Utöver det finns postombud. Vällingby Parkstad är ett lugnt familjevänligt område som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med tunnelbanan precis runt knuten. Här finns även närheten till Grimsta naturreservat som erbjuder grönområden, motionsspår, Kaanan-badet, ridcenter och utegym. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks. Kom på visning - upplev denna lägenhet på plats för att se hur ditt nästa drömboende kan se ut. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor om bostaden, föreningen och området! Micaela Rebel, 0766- 40 50 02

 • Balkong
 • Hiss
Nya hem i Hässelby Villastad, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Nya hem i Hässelby Villastad

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
fr. 4 925 000 kr
109 m²
5 rum
6 746 kr/mån

Nu planerar vi för nya moderna bostadsrätter i Hässelby Villastad! Brf Grönmyntan kommer att byggas precis bakom Åkermyntans Centrum i anslutning till de gamla villakvarteren. I de tre husen hittar du allt från ettor från 30 kvadratmeter upp till femmor på drygt 100. Ett av husen är lite högre än de andra. Här uppifrån har du vacker utsikt över hela området - och ett lysande läge för kvällssol. Alla lägenheter har öppna planlösningar och egen uteplats eller balkong, en del har till och med två. Innergården är trevlig med gröna ytor för odling och umgänge. Oavsett om du vill ha en lugn och trygg plats för dig och din familj eller om du letar efter din första lägenhet så hittar du vad du söker här. Platsen är också idealisk för dig som flyttat från villan och vill ha ett smidigt boende med närhet till service och natur. Välkommen hem!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 21