Mäklare Pezhman Ivinger

Pezhman Ivinger

Om mig

Jag heter Pezhman Ivinger och arbetar som fastighetsmäklare på Skandiamäklarna Vällingby/Hässelby/Kista. Jag älskar mitt jobb vilket avspeglar sig i mitt engagemang och arbete säger mina kunder. Med mig vid din sida får du en fastighetsmäklare som är lyhörd för dina behov och omsorgsfullt leder dig igenom din bostadsaffär. Att få ditt förtroende att förmedla ditt livs viktigaste affär är något jag ser som en ynnest och tar på största allvar! Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drivbänksvägen 11B, Vån 4 (E-1402), Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun

Drivbänksvägen 11B, Vån 4 (E-1402)

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 707 kr/mån
36 944 kr/m²

Med bästa läge, högst upp i huset ligger denna exklusiva och nyproducerade tvåa om 54 kvm med solig balkong mot en grönskande innergård. Generös takhöjd och stora fönster ger både ljus och rymd. Modern och genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Öppet kök från Marbodal med köksmaskiner från Electrolux. Genomgående vackra parkettgolv. Generöst sovrum med intilliggande walk in closet. Påkostat badrum med påtaglig hotellkänsla. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Tillträde flexibelt. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. Föreningen kan godkänna juridisk person efter prövning. Välkommen hem! Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt och med de vitmålade väggarna och det fina parkettgolvet går det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa ditt egna drömhem. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter via ett förråd. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring. Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro i väggskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Möblera med matbord för ca 4-6 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom det stora fönsterpartiet. Öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus och solsken och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera fritt med soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika balkongen i soligt västerläge. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Utsikt mot föreningens lummiga innergård. Bostadens väl tilltagna sovrum erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat möblemang. Intilliggande walk in closet ger ypperliga förvaringsmöjligheter. BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under husen som enkelt nås med hissen, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats.

 • Balkong
 • Hiss
Drivbänksvägen 11C, Vån 3 (F-1302), Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Drivbänksvägen 11C, Vån 3 (F-1302)

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 520 kr/mån
48 226 kr/m²

Varmt välkommen till denna ytterst välplanerade och nyproducerade 1:a med balkong, utmärkt belägen – alldeles runt hörnet från härlig natur, service och goda kommunikationer. Stort fönsterparti och öppen planlösning skänker bostaden ett otroligt ljusflöde som tillsammans med de väl valda materialvalen bidrar till en känsla utöver det vanliga. Påkostat kök, vardagsrum med plats för soffa samt säng, toppmodernt badrum och goda förvaringsmöjligheter. Förutom allt detta erbjuder bostaden ett perfekt läge intill Åkermyntan med närhet till både restauranger, butiker, caféer, promenadstråk och trevliga grönområden. Föreningen kan godkänna juridisk person efter prövning. Tillträde flexibelt. Missa inte chansen att kunna förvärva denna nyproducerade pärla. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Välkommen hem! En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas, förberett för handdukstork samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring. Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kombinerad kyl/frys. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt över innergården. Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det sociala sällskapsrummet som erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömhem. Här finns det plats för soffa, tillhörande soffbord, matplats och sovdel. BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under husen som enkelt nås med hissen, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats.

 • Balkong
 • Hiss
Almbygatan 6, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun
Almbygatan 6, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Almbygatan 6, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Almbygatan 6

Lägenhet
Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 295 000 kr
31 m²
2 rum
vån 5/5
2 480 kr/mån
41 774 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong i soligt läge högst upp i huset! Nu har du chansen att förvärva denna stilrena tvåa med alla bekvämligheter. Badrummet är fräscht med svart kakel och vita klinkers samt en kombinerad tvätt/torktumlare. Hela bostaden har en snygg ekparkett och ljusa väggar. Eftersom du bor högst upp i huset kan du njuta av många soltimmar via de stora fönsterpartierna, som dessutom är 3-glasfönster som håller värmen inne och ljudet ute. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger dig gott om möbleringsalternativ. Här har du plats med köksbord, soffa, TV och även arbetshörna! Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderoberna som ingår ger dig gott om utrymme för avhängning. Den fina balkongen ger dig många soltimmar när du kan blicka ut mot den välskötta innergården. Varmt välkommen till ditt nya boende!

 • Premium
 • Hiss
Skagafjordsgatan 3, Kista C, Stockholms kommun
Skagafjordsgatan 3, Kista C, Stockholms kommun, bild 2
Skagafjordsgatan 3, Kista C, Stockholms kommun, bild 3

Skagafjordsgatan 3

Lägenhet
Kista C, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 900 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/6
2 991 kr/mån
33 043 kr/m²

*Kontakta mäklaren för privatvisning 076-6066380* Varmt välkommen till en av Kista Gårds allra fräschaste och större tvåor där bredband ingår i avgiften! Med sina 57 välplanerade kvadratmeter har du allt du behöver för att öka trivseln. När du kommer in i bostaden nås du av en hall som ger dig generöst med möjligheter att skapa egna förvaringsmöjligheter. Det stilrena badrummet med snygg kakel och klinkers når du direkt via hallen. Här har du tvättmaskin från 2021 och torktumlare , rymliga luckor samt avhängningsbord. När du fortsätter in i bostaden till vänster slås du av sovrummets rymd och ljusinsläpp. Här har du plats för en större dubbelsäng och övriga möbler som egen arbetsyta och sminkbod. Du har även garderober längst med hela väggen som ger dig gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är bostadens hjärta med dess ljusa nymålade väggar och ekparkett. Här har du ljusinsläpp från två väderstreck samt gott om utrymme att möblera efter eget behag. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger hela bostaden rymd och yta som uppskattas. Just köket har varit populärt och omtyckt av säljarna, där de kan använda alla modern utrustning och samtidigt kunna ha en överblick över vardagsrummet. Bostaden ligger en trappa upp från porten och markplan från andra hållet vilket betyder att du har lyxen att få en egen uteplats! Du behöver inte heller bry dig om rabatten eftersom föreningen ansvarar för att den alltid är i gott skick! Du har även ett eget förråd i källaren.

 • Premium
 • Hiss
Mariehamnsgatan 10, Akalla/Kista, Stockholms kommun
Mariehamnsgatan 10, Akalla/Kista, Stockholms kommun, bild 2
Mariehamnsgatan 10, Akalla/Kista, Stockholms kommun, bild 3

Mariehamnsgatan 10

Lägenhet
Akalla/Kista, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 300 000 kr
105 m²
4 rum
6 795 kr/mån
21 905 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Vänligen kontakta mäklaren för privatvisning! Nu har jag äran att förmedla en sällsynt stor och välplanerad bostad i Akalla. Med sina 105 kvm finns allt du behöver i denna lägenhet. Du möts direkt av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. Till höger om hallen möts du av den kaklade gästtoaletten som även har en egen dusch. När du fortsätter in i bostaden möts du av än mer möjligheter till förvaring, vilket uppskattas i en stor familjelägenhet. Bostadens hjärta är det stora och lättmöblerade vardagsrummet med parkett i original. Här har du plats med en stor soffa, bänk, TV och ytterligare möbler om du önskar det. Fönsterpartierna mot den mysiga baksidan bjuder på gott om ljusinsläpp till vardagsrummet. Via vardagsrummet når du två av de stora sovrummen, som båda kan rymma varsin dubbelsäng om du önskar. Även här har du fönster ut mot baksidan, som uppskattas av grannskapet. Ytterligare ett stort sovrum hittar du via köket, vilket bekräftar bilden av en lägenhet med generösa utrymmen. Köket ger dig utrymme för matplats för minst sex personer, samt stora side by side kyl/frys. Självklart finns det diskmaskin och generöst med skåp och luckor för alla kökstillbehör. Balkongen är dessutom inglasad och kan ge dig härliga soltimmar. Området När du kommer till Akalla slås du av den grönska området bjuder på, inte minst från stora "Akalla stadspark". Bara ett stenkast bort hittar du den populära och mysiga "Akalla 4H Gård" och en fin golfbana som lockar till sig massor med familjer och barn. Har du barn så är du i princip granne med Akalla grundskola F-9 samt flertalet uppskattade förskolor. Precis runt hörnet i Akalla centrum finns Ica, Lidl, restauranger och en mängd småbutiker. Känner du för att handla eller bara njuta av ett modernt shoppingcentrum ligger Kista Galleria bara en station bort. Här finns allt du behöver i form av shopping, service och inte minst restauranger från alla världens hörn. Eftersom bostaden ligger nära T-banan så kan du enkelt och bekvämt ta dig till stan (Fridhemsplan) på ca 15 minuter! Varmt välkommen till ditt nya boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gulddragargränd 52, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun

Gulddragargränd 52

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/9
8 008 kr/mån
28 913 kr/m²

Nu har du chansen att bo alldeles intill populära Grimsta reservat i denna rymliga trerummare med en stor hörnbalkong! Här har du ekparkett i hela bostaden, samt ljusa väggar och helkaklat badrum! Bostaden har allt du behöver för att trivas och bo länge. Två tilltagande sovrum där det ena sovrummets inre hall erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat med plats för tvättmaskin, som givetvis ingår. Du har även två större hyllor monterade vid väggen samt en arbetsbänk, allt för ett bekvämt leverne. Bostadens hjärta är den stora och öppna ytan mellan kök och vardagsrum som avskiljs av en snygg köksö. Här kan du verkligen planera och möblera efter egna önskemål då den smarta planlösningen tillåter just det. Du kommer även slås av vackra Grimsta naturreservat som du ser direkt från fönstret och den imponerande balkongen som går runt hörnet. Här ha du även många soltimmar att njuta av! Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Sveaborgsgatan 11, Akalla/Kista, Stockholms kommun

Sveaborgsgatan 11

Lägenhet
Akalla/Kista, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 380 000 kr
32,9 m²
1 rum
3 390 kr/mån
41 945 kr/m²

Varmt välkommen till denna totalrenoverade etta där du blir den första att använda allt! Bostaden har genomgått en total förvandling med nya golv, nytt kök och framförallt ett nytt och snyggt badrum. Självklart har du golvvärme och handdukstork. Det rymliga badrummet inhyser även en helt ny tvättmaskin samt torktumlare. Du kan känna dig både säker och trygg tack vare den nya säkerhetsdörren och 3-glasfönstren som håller både värme inne och ljud ute. Allrummet är stort och lättmöblerat med nya fönster på ena sidan och ett snyggt och stilrent kök på andra sidan. Här har du kyl/frys, diskmaskin, spis och ugn samt mikro. Här får du plats både med säng, soffa och matbord tack vare planlösningen. Lägenheten ligger på bottenvåningen från innergården men är upphöjd via andra sidan vilket minkar insynen rejält. Sveaborgsgatan 11 är en del av populära BRF Sveaborg 2 som har en hel del dolda tillgångar i form av åtta hyresrätter. Bostaden ligger bara ett stenkast ifrån Akalla C där du har flertalet affären, en populär torghandel samt tunnelbana som tar dig in till City på nolltid! I avgiften ingår el, värme, vatten och bredband via fiber.

 • Hiss
Mellingebacken 14, vån 6, Spånga/Tensta, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Mellingebacken 14, vån 6

Lägenhet
Spånga/Tensta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 6/7
6 707 kr/mån
24 630 kr/m²

*Uthyrningsdel* *Sol hela dagen* *Inglasad balkong* *El ingår i avgiften* Varmt välkommen till en av Tenstas allra bästa fyrarummare! I denna fräscha bostad bor du högt upp med utsikt mot grönskan vid Järva samt den mysiga innergården med egen lekplats. Tack vare uthyrningsdelen bor du i princip gratis! Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för ett bekymmerfritt liv. Vad sägs om ett nytt snyggt kök med stilrena vitvaror samt gott om förvaringsutrymme. Här har du också plats för ca 6 personer vid köksbordet. Man har även gjort en smart lösning med att skapa ett litet sovrum/ gästrum här, vilket har varit eftertrakta på dessa 81 kvm. Vardagsrummet är bostadens hjärta tack vare dess generösa ljusinsläpp, lättmöblerade ytor och ljusa ytskikt. Här är allting i riktigt bra och omhändertaget skick. Master bedroom når du både via passagen från vardagsrummet samt köket. En större dubbelsäng och stora garderober får plats här utan problem men du har även en stor klädkammare tillgänglig. Via sovrummet når du även den inglasade balkongen som bjuder på många soltimmar under dagen. Uthyrningsdelen har en egen ingång med hall, badrum med dusch och WC samt ett stort eget allrum/sovrum. Med intäkterna från uthyrningsdelen sjunker dina utgifter drastiskt och du kan då bo i en riktigt fin och nyrenoverad bostad nästan "gratis! Varmt välkommen att trivas i ditt nya boende!

 • Hiss
Tenstavägen 24, Spånga-Tensta, Stockholms kommun

Tenstavägen 24

Lägenhet
Spånga-Tensta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
5 111 kr/mån
25 682 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING 076-6066380* Nu har jag äran att presentera vad som kan vara Tenstas finaste tvårummare på Tenstavägen 24! Hela bostaden andas lyx och välbehag, från det moderna köket till det ljusa badrummet. Vardagsrummet är stort och luftigt och bjuder på gott om insläpp från de många fönster och balkong som du finner längs hela väggen. Sovrummet är otroligt rymligt och rymmer förutom en stor dubbelsäng övriga möbler som sminkbord, arbetshörna, garderob och mer. Du har även en inredd klädkammare som ger dig gott om förvaring. Behöver du än mer utrymme har du ett stort förråd med egen ingång precis utanför dörren, väldigt uppskattat av de boende! Precis utanför dörren möts du av grönskan och lugnet vid Spånga IP och mysiga promenadstråk till Bromsten. Här är det bara att flytta in!

Nystadsgatan 5, Akalla/Kista, Stockholms kommun

Nystadsgatan 5

Lägenhet
Akalla/Kista, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 250 000 kr
29 m²
1 rum
2 335 kr/mån
43 103 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING*: 076-6066380 Varmt välkommen till denna fräscha 1rok i populära BRF Nystaden 2. Här bor du billigt och bekvämt bara ett stenkast ifrån centrum och tunnelbana som snabbt tar dig in till city. Bostaden är i gott skick med ljusa ytskikt. Standarden är hög och färgerna stilrena. Du har även gott om fönster i bostaden som bjuder på härlig ljusinsläpp på förmiddagen. Allrummet är stort och rymligt, vilket gör det lättmöblerat för säng, soffa, soffbord, garderob och arbetshörna! I den låga avgiften så ingår värme och vatten och med ett obligatoriskt tillägg på endast 180kr har du även fiberbredband från Banhof! BRF Nystaden är en välmående förening som innehar stora dolda tillgångar i form av 17 hyresrätter. Varmt välkommen till ditt nya boende!

Visar alla 10