Mäklare Pezhman Ivinger

Pezhman Ivinger

Om mig

Jag heter Pezhman Ivinger och arbetar som fastighetsmäklare på Skandiamäklarna Vällingby/Hässelby/Kista. Jag älskar mitt jobb vilket avspeglar sig i mitt engagemang och arbete säger mina kunder. Med mig vid din sida får du en fastighetsmäklare som är lyhörd för dina behov och omsorgsfullt leder dig igenom din bostadsaffär. Att få ditt förtroende att förmedla ditt livs viktigaste affär är något jag ser som en ynnest och tar på största allvar! Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Drivbänksvägen 11A

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
3 695 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/8
5 967 kr/mån
39 309 kr/m²

Genomgående och nyproducerad 4:a om 94 kvm med två balkonger och garage i fastigheten. Generös takhöjd och stora fönster i två väderstreck ger både ljus och rymd. Påkostade materialval där inga detaljer är lämnade åt slupen. Modern och genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Öppet kök från Marbodal med köksmaskiner från Electrolux. Genomgående vackra parkettgolv. Tre väl tilltagna sovrum. Två badrum med påtaglig hotellkänsla varav det ena med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Tillträde flexibelt. Perfekt boende för såväl familjen som det kräsna paret. Välkommen hem! Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Platsbyggda garderober och intilliggande förråd ger ypperliga förvaringsmöjligheter. Intill entréhallen når vi ett av de moderna badrummen. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas. Det andra badrummet är placerat längre in i bostaden. Här är det också smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt bekvämligheter som Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt väggskåp för förvaring. Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den ljusgråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro i väggskåp, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Möblera med matbord för ca 6-8 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera fritt med soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den härliga balkongen om hela 10 kvm i soligt läge. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Rofyllt master bedroom erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat möblemang. Intilliggande walk in closet. Utgång till den andra balkongen i västerläge. Ytterligare erbjuds två väl tilltagna sovrum som kan disponeras som barnrum, gästrum eller kontor. BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under husen som enkelt nås med hissen, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lofotengatan 26, 1tr, Husby, Stockholms kommun
Lofotengatan 26, 1tr, Husby, Stockholms kommun, bild 2
Lofotengatan 26, 1tr, Husby, Stockholms kommun, bild 3

Lofotengatan 26, 1tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/6
6 225 kr/mån
24 938 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fina och härliga 3:a om 80kvm som ligger i en attraktiv BRF där hushållselen ingår i avgiften. Nära till Kista Galleria, T-bana, badhus/gym och livsmedelsbutiker. Gå inte miste om möjligheten att förvärva denna fina bostad. VARMT VÄLKOMNA !

  • Premium
  • Hiss
Almbygatan 6, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun
Almbygatan 6, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Almbygatan 6, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Almbygatan 6

Lägenhet
Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 249 000 kr
31 m²
2 rum
vån 5/5
2 728 kr/mån
40 290 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong i soligt läge högst upp i huset! Nu har du chansen att förvärva denna stilrena tvåa med alla bekvämligheter. Badrummet är fräscht med svart kakel och vita klinkers samt en kombinerad tvätt/torktumlare. Hela bostaden har en snygg ekparkett och ljusa väggar. Eftersom du bor högst upp i huset kan du njuta av många soltimmar via de stora fönsterpartierna, som dessutom är 3-glasfönster som håller värmen inne och ljudet ute. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger dig gott om möbleringsalternativ. Här har du plats med köksbord, soffa, TV och även arbetshörna! Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderoberna som ingår ger dig gott om utrymme för avhängning. Den fina balkongen ger dig många soltimmar när du kan blicka ut mot den välskötta innergården. Varmt välkommen till ditt nya boende!

  • Premium
  • Hiss
Mariehamnsgatan 10, (1002/40), Akalla/Kista, Stockholms kommun
Mariehamnsgatan 10, (1002/40), Akalla/Kista, Stockholms kommun, bild 2
Mariehamnsgatan 10, (1002/40), Akalla/Kista, Stockholms kommun, bild 3

Mariehamnsgatan 10, (1002/40)

Lägenhet
Akalla/Kista, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
2 300 000 kr
105 m²
4 rum
vån 0/4
7 134 kr/mån
21 905 kr/m²

Nu har jag äran att förmedla en sällsynt stor och välplanerad bostad i Akalla. Med sina 105 kvm finns allt du behöver i denna lägenhet. Du möts direkt av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. Till höger om hallen möts du av den kaklade gästtoaletten som även har en egen dusch. När du fortsätter in i bostaden möts du av än mer möjligheter till förvaring, vilket uppskattas i en stor familjelägenhet. Bostadens hjärta är det stora och lättmöblerade vardagsrummet med parkett i original. Här har du plats med en stor soffa, bänk, TV och ytterligare möbler om du önskar det. Fönsterpartierna mot den mysiga baksidan bjuder på gott om ljusinsläpp till vardagsrummet. Via vardagsrummet når du två av de stora sovrummen, som båda kan rymma varsin dubbelsäng om du önskar. Även här har du fönster ut mot baksidan, som uppskattas av grannskapet. Ytterligare ett stort sovrum hittar du via köket, vilket bekräftar bilden av en lägenhet med generösa utrymmen. Köket ger dig utrymme för matplats för minst sex personer, samt stora side by side kyl/frys. Självklart finns det diskmaskin och generöst med skåp och luckor för alla kökstillbehör. Balkongen är dessutom inglasad och kan ge dig härliga soltimmar. Området När du kommer till Akalla slås du av den grönska området bjuder på, inte minst från stora "Akalla stadspark". Bara ett stenkast bort hittar du den populära och mysiga "Akalla 4H Gård" och en fin golfbana som lockar till sig massor med familjer och barn. Har du barn så är du i princip granne med Akalla grundskola F-9 samt flertalet uppskattade förskolor. Precis runt hörnet i Akalla centrum finns Ica, Lidl, restauranger och en mängd småbutiker. Känner du för att handla eller bara njuta av ett modernt shoppingcentrum ligger Kista Galleria bara en station bort. Här finns allt du behöver i form av shopping, service och inte minst restauranger från alla världens hörn. Eftersom bostaden ligger nära T-banan så kan du enkelt och bekvämt ta dig till stan (Fridhemsplan) på ca 15 minuter! Varmt välkommen till ditt nya boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nykarlebygatan 21, Akalla trädgårdsstad, Stockholms kommun

Nykarlebygatan 21

Lägenhet
Akalla trädgårdsstad, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 495 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 0
3 308 kr/mån
35 176 kr/m²

*FÖR VISNING VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN* 076-6066380 Nu har jag äran att presentera denna magnifika bostad i populära Akalla trädgårdsstad! Med två uteplatser kan du njuta av en härlig frukost i solen, eller varför inte ta hand om den lilla rabatten? Bostaden präglas av ljusa ytskikt som skapar en känsla av rymd och öppenhet. När du kommer in i lägenheten ser du den genomgående planlösningen som tar dig hela vägen till den stora uteplatsen. Trägolven är i gott skick och ger bostaden en fin karaktär. I köket så finner du gott om förvaringsutrymmen samt alla nödvändiga vitvaror som kyl/frys, ugn och framförallt en diskmaskin. Badrummet är i väldigt gott skick med både kakel och klinkers. Duschen har glasdörrar som kan vikas innåt för att få mer utrymme, men framförallt har du en egen tvättmaskin här. Självklart har föreningen en väldigt bra tvättstuga också! Allrummet är verkligen bostadens hjärta, för här får du plats med allt du önskar dig! Större möbler, arbetsyta och säng för att nämna några. Ljusinsläppet är också något att njuta av då du har den stora uteplatsen precis invid dig. Snabb tillträde är möjligt, ring mäklaren för mer information!

Mellingebacken 14, Spånga/Tensta, Stockholms kommun

Mellingebacken 14

Lägenhet
Spånga/Tensta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 6/7
6 707 kr/mån
24 630 kr/m²

*Uthyrningsdel* *Sol hela dagen* *Inglasad balkong* *El ingår i avgiften* Varmt välkommen till en av Tenstas allra bästa fyrarummare! I denna fräscha bostad bor du högt upp med utsikt mot grönskan vid Järva samt den mysiga innergården med egen lekplats. Tack vare uthyrningsdelen bor du i princip gratis! Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för ett bekymmerfritt liv. Vad sägs om ett nytt snyggt kök med stilrena vitvaror samt gott om förvaringsutrymme. Här har du också plats för ca 6 personer vid köksbordet. Man har även gjort en smart lösning med att skapa ett litet sovrum/ gästrum här, vilket har varit eftertrakta på dessa 81 kvm. Vardagsrummet är bostadens hjärta tack vare dess generösa ljusinsläpp, lättmöblerade ytor och ljusa ytskikt. Här är allting i riktigt bra och omhändertaget skick. Master bedroom når du både via passagen från vardagsrummet samt köket. En större dubbelsäng och stora garderober får plats här utan problem men du har även en stor klädkammare tillgänglig. Via sovrummet når du även den inglasade balkongen som bjuder på många soltimmar under dagen. Uthyrningsdelen har en egen ingång med hall, badrum med dusch och WC samt ett stort eget allrum/sovrum. Med intäkterna från uthyrningsdelen sjunker dina utgifter drastiskt och du kan då bo i en riktigt fin och nyrenoverad bostad nästan "gratis! Varmt välkommen att trivas i ditt nya boende!

  • Hiss
Tenstavägen 24, Spånga-Tensta, Stockholms kommun

Tenstavägen 24

Lägenhet
Spånga-Tensta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
5 111 kr/mån
25 682 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING 076-6066380* Nu har jag äran att presentera vad som kan vara Tenstas finaste tvårummare på Tenstavägen 24! Hela bostaden andas lyx och välbehag, från det moderna köket till det ljusa badrummet. Vardagsrummet är stort och luftigt och bjuder på gott om insläpp från de många fönster och balkong som du finner längs hela väggen. Sovrummet är otroligt rymligt och rymmer förutom en stor dubbelsäng övriga möbler som sminkbord, arbetshörna, garderob och mer. Du har även en inredd klädkammare som ger dig gott om förvaring. Behöver du än mer utrymme har du ett stort förråd med egen ingång precis utanför dörren, väldigt uppskattat av de boende! Precis utanför dörren möts du av grönskan och lugnet vid Spånga IP och mysiga promenadstråk till Bromsten. Här är det bara att flytta in!

Nystadsgatan 5, Akalla/Kista, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Nystadsgatan 5

Lägenhet
Akalla/Kista, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
1 250 000 kr
29 m²
1 rum
2 335 kr/mån
43 103 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING*: 076-6066380 Varmt välkommen till denna fräscha 1rok i populära BRF Nystaden 2. Här bor du billigt och bekvämt bara ett stenkast ifrån centrum och tunnelbana som snabbt tar dig in till city. Bostaden är i gott skick med ljusa ytskikt. Standarden är hög och färgerna stilrena. Du har även gott om fönster i bostaden som bjuder på härlig ljusinsläpp på förmiddagen. Allrummet är stort och rymligt, vilket gör det lättmöblerat för säng, soffa, soffbord, garderob och arbetshörna! I den låga avgiften så ingår värme och vatten och med ett obligatoriskt tillägg på endast 180kr har du även fiberbredband från Banhof! BRF Nystaden är en välmående förening som innehar stora dolda tillgångar i form av 17 hyresrätter. Varmt välkommen till ditt nya boende!

Visar alla 8