Mäklare Marie Lindén

Marie Lindén

Om mig

Med driv, glädje och engagemang hjälper jag dig att göra ditt livs bästa bostadsaffär eller att hitta ditt drömboende! Ge mig ditt förtroende och du får mitt - jag driver och vägleder så att du kan känna dig trygg i din bostadsaffär. Vill du ha en värdering av ditt boende? Slå mig en signal redan idag! Gedigen erfarenhet av att arbeta med kommunikation, marknadsföring och försäljning. Har arbetat med många förändringsprojekt och med framgång uppfyllt mina uppdragsgivares mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hanskrokavägen 21, Skälsmara, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Hanskrokavägen 21, Skälsmara, Värmdö kommun, bild 2
Hanskrokavägen 21, Skälsmara, Värmdö kommun, bild 3

Hanskrokavägen 21

Villa
Skälsmara, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
3 295 000 kr
50 m²
2 rum
2 889 m² tomt

Denna pärla erbjuder en harmonisk atmosfär med genomgående ljusinsläpp från fönster åt många håll. Nymålade väggar och tak samt ljusa golv ger en fräsch och modern känsla. Det nyrenoverade köket är en höjdpunkt i detta hem, med elegant svart köksinredning som skapar en stilfull kontrast till det ljusa och luftiga utrymmet. Här finns integrerad diskmaskin, spishäll och ugn, samt en kolfilterfläkt samt fönster att titta ut genom när du lagar maten! En kombinerad kyl/frys kompletterar köket och gott om köksskåp ger dig mycket förvaringsutrymme. Det stora vardagsrummet är mysigt och har en altandörr ut till en stor terrass är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats för mysiga grillkvällar! Huset erbjuder också ett lugnt och avkopplande sovrum samt ett fräscht badrum med allt du behöver för en bekväm vardag. Naturtomten som omger huset har en stark lutning på baksidan vilket ger en känsla av avskildhet och närhet till naturen. Ytan på framsidan ger möjlighet till sällskapsspel och lek. Parkering finns med plats för flera bilar, vilket är praktiskt för både boende och gäster. Tre uteplatser erbjuder olika möjligheter att njuta av det vackra landskapet och det skiftande ljuset. Ett förråd ger extra förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och utomhusutrustning. Dessutom finns en gäststuga där du kan välkomna besökande eller använda som extra utrymme efter eget behov. Nära huset finns en busshållplats med direktbuss till Slussen, Stockholm. Du kan även åka till andra närliggande områden inom Värmdö och Nacka. Detta hus på Ingarö erbjuder en unik möjlighet att bo nära naturen och samtidigt ha bekvämt avstånd till Stockholms stadsliv. Med moderna bekvämligheter och en idyllisk omgivning är detta hemmet perfekt för den som söker en fristad från vardagens stress. Kom och upplev den avkopplande atmosfären och de fantastiska möjligheterna som detta hus har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Platåslingan 15, Skälsmara, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 12:45
Platåslingan 15, Skälsmara, Värmdö kommun, bild 2
Platåslingan 15, Skälsmara, Värmdö kommun, bild 3

Platåslingan 15

Fritidshus
Skälsmara, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
3 995 000 kr
50 m²
3 rum
2 941 m² tomt

Upptäck Platåslingan 15 på Ingarö och varmt välkommen till detta vinterbonade och välskötta fritidshus med hela 74 kvm total yta i högt insynsskyddat läge, nära flera bad och buss. Här finns ett mysigt och välskött vinterbonat fritidshus ca 50 kvm går det utmärkt att flytta in i som det är. Lägg därtill ett attefallshus 24 kvm med köksdel och eget badrum byggt 2020 samt en gäststuga 10 kvm för ytterligare övernattande gäster eller att nyttjas som hobbyrum/snickarbod. Stor altan i syd-/sydväst med solläge hela dagen omgiven av skön natur. Här bor du permanent året runt eller så har du det som ditt fritids- eller sommarhus. Du bor nära naturen i ett idylliskt område på en tomt som gränsar till berg och natur. Du får en lättskött och ogenerad tomt som är som gjord för lata vinter- och sommardagar. Här får du en skärgårdsmiljö med hav, sjöar samt bär- och svampskog inom räckhåll. Huset står högt på en bergstomt med många soltimmar på terrass i syd-/sydvästläge. Utöver det har huset öppen spis både inomhus samt utomhus på terrassen. Vatten finns från egen brunn samt tillgång till sommarvatten. Det här hemmet är som gjort för ett par eller en barnfamilj, perfekt beläget nära flera bad och buss. Här samlar du gärna vänner och släkt för att umgås, leka, promenera, träna, pyssla eller arbeta i hobbyrum/snickarbod samt att njuta av mysiga grillkvällar. De fina badplatserna vid Norsviken och Toholmen välkända för de boende, liksom ett antal insjöar och för dig som har eller vill skaffa båt så finns båtbryggor att ansöka om medlemskap i. Värmdö musteri med butik och café på Säby samt områdena Östernäs och Eknäs finns en cykeltur bort. Dessutom har man Bistro Björkvik, Björkvik havsbad och Björnö naturreservat, Ingarö golfklubb och Brunn en kort bilresa från bostaden. Har du båt så finns många möjliga utflyktsmål både nära och långt ut i skärgårdens havsband. Varmt välkommen till Platåslingan på Ingarö!

  • Premium
  • Uteplats
Edla Sofias gata 14, Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Edla Sofias gata 14

Lägenhet
Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
3 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/13
6 517 kr/mån
45 920 kr/m²

Välkommen till denna stora och välplanerade lägenhet belägen i Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren. Lägenheten i nyskick har balkong och vindsförråd. Här finner du allt du kan önska dig för en bekväm och naturnära livsstil med mysiga promenadstråk, frisk luft och vacker natur. Du har också lekplats, förskolor, skolor, butiker, restauranger, gym och vårdcentral inom räckhåll. Lägenheten erbjuder generösa ytor för hela familjen att trivas i. Med vardagsrum och matplats i öppen planlösning samt kök med stora arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter så har du allt du behöver för trevlig samvaro med familjen och med vänner. Det finns tre sovrum med gott om plats för både lek och avkoppling. Ett stort badrum med wc, dusch med glasväggar, handfat med kommod samt både tvättmaskin och torktumlare med bänk där du kan vika tvätten. Interiört är lägenheten i nyskick med genomgående parkett och målade väggar i alla rum utom i badrummet som har klinkergolv och kaklade väggar. Detta ger en stilren och modern känsla som passar perfekt för den som vill känna det där lilla extra. Från matplatsen når du den inglasade balkongen med plats för sitt- eller soffgrupp där du kan njuta av sköna "utedagar"! Lägenheten är belägen centralt med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbete eller skola. Dessutom finns det en lekplats i närheten, perfekt för barnfamiljer. Huset erbjuder även bekvämligheter såsom två hissar och ett vindsförråd som hör till lägenheten. Missa inte chansen att förvärva denna pärla av en bostadsrätt i Gustavsberg. Här får du både ett härligt naturnära boende och bekvämligheter i toppklass. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Räfsevägen 17, Sund/Buskviken, Värmdö kommun

Räfsevägen 17

Villa
Sund/Buskviken, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
1 675 000 kr
34 m²
1 rum
3 196 kr/mån

Här erbjuds ett unikt och optimalt planerat studiohus med loft där du har en fin vy mot öppna landskap. I denna bostadsrätt kan du njuta av lugnet eller umgås med familj och vänner på altanen - här behöver du inte byta ut något på många år. Att ha tillgång till utevistelse från sin bostad tycker många är fantastiskt. I den här ettan med loft finns det både en köks- och vardagsrumsdel, ett sovloft, ett badrum med toalett, handfat och dusch samt en hall med garderober och en kombitvättmaskin. En fin altan finns, men också gräsytor att nyttja, vilket höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du bo bra med naturen nära inpå och finna livskvalitet nära Stockholms skärgård! Altanen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall samt plats för både loungedel och matbord med stolar. Sund/Buskviken är en mycket trevlig del av natursköna Värmdö. Här bor du med marinan Jungfru Marina intill och du har nära till bad i Blå Lagunen och till golfspel på Norråva golfbana. Skolor och Värmdö kyrka finns i Ängsvik ca 10 minuter bort. Åt andra håller finns Kalvsvik och Boda med möjlighet att ta sig ut med skärgårdsbåt till skärgårdsöarna. På Siggesta gård finns gott om aktiviteter för alla, liksom café och restaurang! Ytterligare några minuters bilresa bort finns Stenslätten och Oxdjupet med bilfärja mellan Värmdö och Rindö samt Fredrikborgs fästning med hotell och restaurang. Vi ses på Räfsevägen 17!

  • Uteplats

Visar alla 4