Mäklare Ann Knutsson

Ann Knutsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Falk On Hill, Malmövägen 234-12, Vinninge, Svedala kommun
Falk On Hill, Malmövägen 234-12, Vinninge, Svedala kommun, bild 2
Falk On Hill, Malmövägen 234-12, Vinninge, Svedala kommun, bild 3

Falk On Hill, Malmövägen 234-12

Gård/Skog
Vinninge, Svedala kommun
Skånegårdar
Pris saknas
510 m²
30 ha tomt

Professionell travanläggning med 40 boxar, servicebyggnader, skrittmaskiner och 30 ha mark fördelat på hagmark, 450 m rakbana, travbana om 870 m med automatisk bevattning och dammar. Stort representativt bostadshus högt beläget huvudsakligen uppfört 1995 om ca 510 kvm i trevlig miljö med pool, orangeri och boulebana. Fastigheten erbjuder även trädgårdshus, gästlägenhet med garage, katthotell samt nyare maskinhall. Anläggningen är omgärdat av äldre fruktträd från tiden då fruktodling bedrevs på gården. Härtill finns två separata sidogårdar i anknytning till anläggningen. Falk On Hill är beläget direkt väster om Klågerup, ca 15 km söder om Lund och med bil tar du dig till Jägersro i Malmö på ca 15 minuter. Fastigheterna i tre delar kan förvärvas i sin helhet alternativt i delar. VÄNLIGEN LADDA NER PROPSKET VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Premium
Barkåkravägen 223, Barkåkra, Ängelholms kommun

Barkåkravägen 223

Gård/Skog
Barkåkra, Ängelholms kommun
Skånegårdar
45 000 000 kr
130 ha tomt

Mycket god arrondering med två skiften om vardera 116,27 ha och 13,80 ha. Huvudsakligen jordklass 8 med mindre remsa i söder jordklass 6. Ca 40 ha i södra delen av området är lättare mark på vilken det tidigare odlats potatis. Bevattningsdamm utgrävd 1973 om ca 3 500m3, delvis nergrävda stamledningar. På fastigheten finns tre byggnader. Maskinhall med planlager, Maskinförråd och potatislager vilket en gång i tiden tjänats som kostall samt magasin med ursprung från 1804. Beläget vid Barkåkra mellan Vejbystrand och Ängelholm. Bud tillsammans med bankreferens skall vara Skånegårdar, [email protected] tillhanda senast kl. 12,00, den 20 maj 2024. Fastigheten kan köpas i sin helhet alternativt i delar. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION

Eksholmens Gård, Eksholmsv 25-7, null, Svedala kommun

Eksholmens Gård, Eksholmsv 25-7

Gård/Skog
Svedala kommun
Skånegårdar
32 500 000 kr
165 m²
102,6 ha tomt

Med läge i Öresundsregionen, nära kontinenten ligger gården inbäddad i ett rofyllt, vackert Skåne landskap. Idag är Eksholmens gård utanför Svedala främst känd för sin verksamhet med får och lamm och ett väletablerat Bed & Breakfast. Gården har under de senaste åren varit ett populärt utflyktsmål och har med sitt inarbetade varumärke en mycket stor utvecklingspotential för nästa ägare oavsett inriktning på verksamhet. Arealen om ca 102 ha varav ca 47,3 ha åkermark, ca 11,4 ha bete, ca 32 ha skog och resterande fördelat på tomt, dammar och våtmark. En härlig natur där det inte går att undkomma lugnet i den härliga atmosfären. Jakt på såväl klöv– som småvilt. Bokar och ekar utbreder sig praktfullt på ägorna. Fastigheten omgärdas av bäckar varav en porlar genom trädgården. En välkomnande lönnallé leder upp till gården. På gården finner Ni en karaktärsfull mangårdsbyggnad fördelat på 7 rum och kök. Västra flygeln inrymmer två lägenheter och den östra flygeln en gårdsbutik. Ekonomibyggnaderna om häststall med fyra boxar, loge och ett rationellt lamningsstall med plats för 621 tackor och 1200 lamm. LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION VIA MÄKLARENS HEMSIDA!

  • Plus

Visar alla 3