Mäklare Charlotte Lindén

Charlotte Lindén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lunnarp 354, null, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Lunnarp 354

Villa
Lunds kommun
Skånegårdar
2 350 000 kr
95 + 54 m²
756 m² tomt

Välkommen till lugnet, ett charmigt gathus från sent 1800-tal i Lunnarp strax söder om Dalby på Romeleåsens sluttningar. Här erbjuds ett idylliskt boende om ca 95 kvm med underbar uppvuxen trädgård och en lantlig känsla med direkt närhet till stan. Lund, Malmö och Köpenhamns skylines i horisonten. Stora möjligheter till friluftsliv i närområdet med flertalet naturområden och Europas minsta nationalpark Dalby Söderskog. Ett litet men välplanerat hus fördelat på 3 rum och kök, skafferi, oinredd vind med utvecklingspotential till ytterligare sovrum/ateljé. Rymligt uthus med tvättstuga och förråd, carport, kattgård, uterum och trädäck i västerläge med milsvid utsikt. Tomt om 756 kvm med singlad uppfart med plats för 4 bilar, artrik uppväxt trädgård med hög biologisk mångfald, fågeldamm, flertal sittytor, grillplats och stor uteplats i anslutning till huset. Kommunalt vatten, enskilt avlopp. Fiber. Busshållplats ca 200 m från huset med daglig trafik till Dalby/Lund. Byn Lunnarp är en skyddad kulturmiljö med anor från 1300-talet och har i stort sett samma struktur sedan flera hundra år tillbaka. Namnet Lunnarp syftar troligen till “Torpet i Lunden” vilken uppstod invid källingabäcken strax norr om byn. Huset är troligen uppfört sent 1800-tal och när fastigheten avstyckades år 1900 omnämndes den som Lugnet No 1. Byggnaden är uppförd i lersten och tegel som vitputsats. Välkommen till Lugnet och Lunnarp! VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER DETALJERAD INFORMATION

  • Plus
Böketoftavägen 144, Södra Vram, Bjuvs kommun

Böketoftavägen 144

Gård/Skog
Södra Vram, Bjuvs kommun
Skånegårdar
7 500 000 kr
140 m²
7,4 ha tomt

Trivsam och välanlagd hästgård med möjlighet för antingen generationsboende eller varför inte uthyrning? Bostad om ca 140 kvm med kakelugn, fiber och kommunalt vatten. Trädgård där du kan se solnedgången från en uteplats med jacuzzi och swimspa. Det stora ridhuset i trä med westerninspirerad Saloon, flera boxplatser och en stor parkering öppnar upp möjligheter för träningsverksamhet eller tävlingar. Totalt 10 boxar varav två ponnyboxar samt 3 dagboxar/gästboxar. 82 st solceller på ridhuset drar ner elkostnaderna avsevärt. Den fullt utrustade separata lägenheten gör att fastigheten passar utmärkt för generationsboende, alternativt en sidoinkomst i form av uthyrning. Åker – och betesmark om ca 6,06 ha inom jordklass 6. Skogsmark med lövträd, björkar, vitsippor och kantareller. Naturen erbjuder mycket vilt med bla rådjur och hjort. Marken har använts till hagar för häst och kor. Lösdriftshall i trä 5 x 10 m samt Kellfri lösdriftshall 6 x 6 m. Stor gårdsplan med hårdgjord parkering samt singlad gårdsplan. Mysig inhägnad trädgård med sparrisodling, hägg, syren, blodbok och en härlig utsikt över skog- och beteshagar. Stenlagd framsida vid entrén. Trevligt beläget sydost om Billesholm där det finns tågstation, Ica med postombud och skola. Mysigt beläget i omgivning av vacker natur med ridvägar i skog och mark rakt utanför dörren. Och med bara 15 minuters bilfärd till Söderåsens nationalpark och 20 minuter till havet har du närhet till flera olika naturupplevelser. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Plus
Hylteberga 186, null, Skurups kommun

Hylteberga 186

Gård/Skog
Skurups kommun
Skånegårdar
8 100 000 kr
185 m²
3,2 ha tomt

Mycket välskött och gedigen gård belägen bland kuperade fält. Gården har idag en etablerad bed and breakfast verksamhet från 2008 som erbjuder 4 rum, allrum och relaxavdelning. Trevligt representativt boende från 1890-talet om ca 185 kvm fördelat på 5 rum och kök och punschveranda. Ekonomibyggnader i u-formation med planterad innergård. Totalt areal om ca 31 686 kvm dvs 3,1686 ha. Arealen är fördelad på singlad parkering och gårdsplan, trädgård och åkermark om ca 3 ha (uppmätt areal). Åkermarken är upplåten enligt muntligt avtal och kan brukas i egen regi efter muntlig överenskommelse. Arealen kan med fördel användas till odling, verksamhet eller mindre djurhållning för den som önskar. Uppväxt och mysig trädgård där skapandet har varit i fokus för att skapa olika rum för en trivsam miljö. Stora delar av tomten är inramad med häck och uppväxt med flertalet solitära buskar. Även träd och kvittenpäron, fikon, pryder den genuina trädgården. Rosenbädd. Köksträdgård där det erbjuds sparris (fr 2010), svarta vinbär, röda vinbär, hallon, svartaronia, potatis, jordgubbar, smultron etc. Växthus för avkoppling bland blommor och grönsaker vilken kantas av pilehäck i sydost. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber. Jordvärme. Solceller. Gården är en avknoppning från Svaneholm belägen mellan Skurup och Rydsgård. Med närheten till Svaneholms Slott, golfklubbar, turridning, fiske och möjligheterna till vandring finns det alltid något att erbjuda utifrån Hylteberga Gård. Ca avstånd: Skurup 5 km, Skivarp 10 km, Ystad 20 km och Malmö 40 km. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR DETALJERAD INFORMATION!

  • Plus
Lerbäcks väg 2, Habo Ljung, Lomma kommun

Lerbäcks väg 2

Villa
Habo Ljung, Lomma kommun
Skånegårdar
8 900 000 kr
185 m²
7 rum
836 m² tomt

Villa med drömläge nära hav och strand mellan Bjärred och Lomma i Habo Ljung. Med havet som utsikt erbjuder denna fastighet bostad från slutet 1800-talet om ca 185 kvm ett bra och härligt boende. Ett stilrent, välplanerat och smart hem med ljusa ytskikt och trägolv i original. Tomt om 836 kvm fördelad på singlad uppfart samt trädgård. Gräsmatta i västerläge med plats för framtida uteplats, lekområde, plantering eller vad drömmarna vill uppnå. Tomten är inhägnad med staket. Kommunalt vatten och avlopp. Vattenburet system med värmepump från 2021. Fiber. Bostad Ca 8 x 14,5 = 116 kvm byggnadsarea. Uppmätt boarea om ca 185 kvm. Uppfört slutet 1800-talet i tegel under tak av tegel. Målad fasad. Kopplade träfönster i 2-glas med spröjs. Mestadels av elen utbytt omkring 2017. Villan har genomgående trevliga vitlaserade trägolv och ljusa ytskikt vilken ger en trevlig hemmamiljö. Charmiga detaljer så som spegeldörrar, lister i allmoge, fönsterbrädor i sten etc. Öppen spis på ovanvåningen är EJ sotad senaste åren och säljaren kan därför inte garantera dess skick och bruk. Ventilation – självdrag. Grund: Torpargrund, inspektionslucka finns ej. Delar av fasad och fönster är i behov av renovering. Bottenvåning: Groventré med tvättstuga (TT Siemens och TM Electrolux), värmepumpen och varmvattenberedare. Golv med plastmatta. Rymligt inbjudande kök med vitvaror från Siemens och Bosch med matplats. Ljus och trevlig matsal med dubbel glasdörr intill vardagsrum i hela gaveln mot sydväst. Huvudentré med träpanel helkaklat badrum från 2018 med wc, dusch och handdukstork golvvärme (elburen). Trappa upp till ovanvåningen. Ovanvåning: Hall med plats för allrum samt myshörna med öppen spis (EJ i bruk). Rymligt sovrum mot sydväst med panoramafönster. Två sovrum mot nordost. Äldre badrum med plastmatta, dusch, och badkar. Hela ovanvåningen har trevliga trägolv i original och ljusa färger. Förråd:Mindre förråd i trä för enklare förvaring. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION VIA MÄKLARENS HEMSIDA. VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN DIREKT FÖR YTTERLIGRE INFORMATION.

  • Plus
Lottentorp, Slottsvägen 96-72, Sövde, Sjöbo kommun

Lottentorp, Slottsvägen 96-72

Gård/Skog
Sövde, Sjöbo kommun
Skånegårdar
15 200 000 kr
370 m²
19,4 ha tomt

Lottentorp Gård är en professionell och välplanerad hästanläggning söder om Sjöbo strax norr om Sövdeborg. Total areal om 19 ha fördelade på beteshagar, rundbana och rakbana. Bostad om ca 370 kvm med rymlig uppväxt trädgård inramad med häck. Bostaden uppförd omkring 1850 - talet inrymmer tre lägenheter om ca 220 kvm, 85 kvm och 60 kvm. Den södra lägenheten är smakfullt renoverad i omgångar. Mellersta och södra lägenheten har mer moderniseringsbehov. Eget VA, jordvärme. Anläggningen har totalt 54 boxar fördelade på tre stall. Spolspilta, sadel- och foderkammare, pentry. Ridhus och ridbana. Rundbana om 1000 m och rakbana om 600 m. Gården erbjuder goda flöden och bra möjligheter för den hästintresserade. Fritt beläget i hästpopulärt område mellan Sjöbo och Sövdeborg med närhet till ridterräng och härliga naturvärden. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA ELLER KONTAKTA MÄKLAREN!!

  • Plus
Lyngby 153, null, Lunds kommun

Lyngby 153

Gård/Skog
Lunds kommun
Skånegårdar
19 000 000 kr
285 m²
24,2 ha tomt

Mycket trevlig och välskött hästgård belägen i härlig natur med kuperade fält strax utanför Genarp i den kulturmärkta byn Lyngby. Charmig och gedigen mangårdsbyggnad uppdelad på två bostäder om 125 kvm respektive 160 kvm med trevlig trädgård och trädäck. Gästhus om ca 50 kvm med egen uteplats. Lindallé leder upp till gården med gedigna ekonomibyggnader. Stall med 22 hästboxar fördelat på två avdelningar. Erforderligt bygglov för lägenhet finns. Ridhus med förråd. Ridbana med måtten 30 x 60 m. Åkermark om ca 21,95 ha inom jordklass 7 och 8. Fördelat på tre skiften i nära anslutning till gården. Fördelat på hagar/betesmark, vall. Ca 10,47 ha är idag utarrenderat enl. muntligt avtal. Vattenkoppar installerat i vinter- och sommarhagar, samt stora vattenkoppar med flödesmätare i sommarhagarna installerat 2022. Jordvärme & solceller. Fiber. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT, VIA MÄKLARENS HEMSIDA, FÖR MER INFORMATION ELLER KONTAKTA MÄKLAREN.

  • Plus
Köinge 6863, null, Hörby kommun

Köinge 6863

Gård/Skog
Hörby kommun
Skånegårdar
2 600 000 kr
1,7 ha tomt

Handelsträdgård med växthus om ca 5 000 kvm utrustade med belysning och rullbord med rännor. På fastigheten inryms parkeringsmöjligheter på två platser, varav en med gjuten platta för varumottagning och uppställning av krukor och dyl, frilandsodling om ca 0,35 ha och resterande del är grönytor och flislager. På fastigheten bedrivs för närvarande odling av krukväxter i samtliga hus med högsäsong i april-juni inför trädgårdssäsongen och oktober-december inför julruschen. Vänligen respektera att det bedrivs verksamhet på fastigheten och boka tid med Skånegårdar för visning. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR YTTERLIGARE INFORMATION.

Visar alla 7