Mäklare Charlotte Lindén

Charlotte Lindén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Josefshem, Gränskullavägen 19, Tygelsjö, Malmö kommun

Josefshem, Gränskullavägen 19

Gård/Skog
Tygelsjö, Malmö kommun
Skånegårdar
9 995 000 kr
132 m²
9,3 ha tomt

Kringbyggd charmig gård med genomförsel belägen med ett attraktivt läge strax utanför Malmö. Mangårdsbyggnad om ca 132 kvm fördelat på 4 rum och kök. Gedigna och trevliga ekonomibyggnader med fd stall, loge och förråd. Åkermark om totalt 8,99 ha (enligt Länsstyrelsens blockarel 2023) inom bördig jordklass 10 med god arrondering helt i anslutning till gårdssamlingen. Åkermarken är idag utarrenderad enligt 2-årigt avtal med start from 14 mars 2021. Eget VA. Fiber. Jordvärme. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Gården passar den som söker trevligt boende på landet nära storstan med möjlighet till djurhållning, odling alternativ annan verksamhet. Ca avstånd: Tygelsjö 4 km, Vellinge 8,5 km, Malmö C 10 km och Köpenhamn 40 km. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION ELLER KONTAKTA MÄKLAREN DIREKT.

Lottentorp, Slottsvägen 96-72, Sövde, Sjöbo kommun

Lottentorp, Slottsvägen 96-72

Gård/Skog
Sövde, Sjöbo kommun
Skånegårdar
16 000 000 kr
370 m²
19,4 ha tomt

Lottentorp Gård är en professionell och välplanerad hästanläggning söder om Sjöbo strax norr om Sövdeborg. Total areal om 19 ha fördelade på beteshagar, rundbana och rakbana. Bostad om ca 370 kvm med rymlig uppväxt trädgård inramad med häck. Bostaden uppförd omkring 1850 - talet inrymmer tre lägenheter om ca 220 kvm, 85 kvm och 60 kvm. Den södra lägenheten är smakfullt renoverad i omgångar. Mellersta och södra lägenheten har mer moderniseringsbehov. Eget VA, jordvärme, fiber. Anläggningen har totalt 66 boxar fördelade på fyra stall. Spolspilta, sadel- och foderkammare, pentry. Ridhus och ridbana. Rundbana om 1000 m och rakbana om 600 m. Gården erbjuder goda flöden och bra möjligheter för den hästintresserade. Fritt beläget i hästpopulärt område mellan Sjöbo och Sövdeborg med närhet till ridterräng och härliga naturvärden. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA ELLER KONTAKTA MÄKLAREN!!

  • Plus
Hambogatan 4, null, Sjöbo kommun
  • Borttagen före visning

Hambogatan 4

Villa
Sjöbo kommun
Skånegårdar
1 600 000 kr
121 m²
4 rum
658 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Köinge 6863, null, Hörby kommun

Köinge 6863

Gård/Skog
Hörby kommun
Skånegårdar
2 600 000 kr
1,7 ha tomt

Handelsträdgård med växthus om ca 5 000 kvm utrustade med belysning och rullbord med rännor. På fastigheten inryms parkeringsmöjligheter på två platser, varav en med gjuten platta för varumottagning och uppställning av krukor och dyl, frilandsodling om ca 0,35 ha och resterande del är grönytor och flislager. På fastigheten bedrivs för närvarande odling av krukväxter i samtliga hus med högsäsong i april-juni inför trädgårdssäsongen och oktober-december inför julruschen. Vänligen respektera att det bedrivs verksamhet på fastigheten och boka tid med Skånegårdar för visning. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR YTTERLIGARE INFORMATION.

Vä Handelsträdgård Hjälmvägen 6, null, Kristianstads kommun

Vä Handelsträdgård Hjälmvägen 6

Gård/Skog
Kristianstads kommun
Skånegårdar
6 500 000 kr
2,6 ha tomt

Växthus om ca 9 000 kvm med tillhörande kontor, personalutrymme och övriga utrymmen om ca 1 000 kvm. Tillhörande mark om ca 25 828 kvm. På fastigheten bedrivs för närvarande odling av krukväxter i samtliga hus med högsäsong i april-juni inför trädgårdssäsongen och oktober-december inför julruschen. Försäljning sker primärt till grossist men även en del i butiken. Beläget söder om Kristianstad i Vä. Vänligen respektera att det bedrivs verksamhet på fastigheten och boka tid med Skånegårdar för visning. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

Visar alla 5